Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttér Csillaggyár bemutatja

Egy nevet suttognak a nevek között a titkosszolgálatok, a pártok és a média beavatottjai esztendők óta. Egy fogolyét, akit elrejtettek, akinek nem mondták el, mi a Valóság, akit védelmezői ellen fordítottak, és akinek elszigeteltsége csupán illúzió.

Aki mindent akar, amit a Sátán primitív, barbár magyarsága elvetett, jöjjön, és megkapja.
Adjuk egymásnak, akik méltókká választattunk rá, a tudást, amit ennek a primitív fajnak elmondani sem volt lehetséges, annyira gyűlöltek minden bölcsességet és minden felsőbbrendűt.
Őrizzünk meg hát megannyi titkot, amit a Jobbik Emberiség-áruló pártsajtóhulladéka napi ördögkoncért üldözött és átkozott, és őrizzünk meg megannyi titkot, amit el sem mondhattunk a kitermelt démoni párthulladék miatt, hogy kevesebbet ölje az Igazság ezt a hibbant, Veéreskezű népet, amellyel állati létében azt tették az Emberi Faj kurucos-barikádos ellenségei, nehogy megtudja bárki, mit kell tenni, mi az Igazság, s mi lesz a jövő.

Nézzük csak tovább, ahogyan testtel és lélekkel együtt eladták és újra eladják e hitvány, gerinctelen és ostoba népet, mialatt megvívják maguk ellen vesztes haláltusájukat, hogy egy másik ájulásban vesszenek el. Nézzük tovább, ahogyan azon vak és eszevett ellenségeinket, melyek agóniájukban a nemzet nevében annak legfőbb látható ellenségeiként bálványrongyokat ráztak, ugató és röfögő hangokat hallattak, káromkodva, mocskos és undorító, megvetett stílusban okádva, állati magyarságukat (amennyit a Sátán adott nekik tudás és angyali dicsőség helyett) örök csúfságukra Isten és az Emberiség elé hányva, és maradjunk istenek az árulók és gerinctelen állatok, mindenféle lelketlen barmok és a pillanatok fogságában tenyésző pártállatok örök kárhozatba vetett őrült földi csúszómászói fölött.

Egymást - akik a legtöbbekké lehettek és lehetnek - váltsuk meg Isten és a Krisztus Erejével, és tanuljuk meg, hogy a sokaság, és egy nemzet mindig, mindig csak fogyóeszköz. Krisztus Tanítja: az okos halász gond nélkül a legnagyobb halakat választja ki.

Közben tanuljuk meg, hogy az ellenünk legzajosabb ellenség, amely nemzetinek nevezte magát ura, a Sátán által, csak játékszere volt minden Isteni és Bábeli hatalomnak. Használjuk barbárságukat és őrjöngő öngyilkosságukat arra, hogy miközben mindent felforgatnak és szétzilálnak, ellenségüket, a Világosság gyermekeit neveljük fel. És uralkodjunk az állatok fölött, ahogyan istenekhez illik.

Használd az állatok ösztöneit, hogy felébreszd zsigeri, barbár gyűlöletükkel és gonosz sötétségükkel az alvókat, akiket Isten Választott arra, hogy a Kozmikus Főhatalom halhatatlan gyermekeivé lehessenek!

Az alábbi gyorsklip 2009 március 28-án, a fenti szöveg 2009 március 30-án készült.

A klippet innen saját számítógépére letöltheti!

 

(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat! Ugyanott kell visszaváltani is.)

 

 

 

 

 

 

(Alul, jobbról a második ikonra klikkelve teljes képernyőre válthat és vissza!)
 

 

 

Előző:
Játszma 10 milliárdért

Lap teteje

Következő:
Játszma 10 milliárdért

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu