Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Hírháttér nyilvános zsidó "szentkönyv"-égetést rendez, amihez keresztyén diákok segítségét kéri

 

2008-05-21.
Molnár F. Árpád

Szemlélvén Lomnici Zoltán és Gyurcsány Ferenc, valamint a Népszavás-Nap-keltés Némethek (értsd: nácik) zsidóerőszakosságát, mellyel minket a keresztyénségről és a hazaszeretetről, valamint a világ népeiből való ártatlan tömegek testi épségének és életének tiszteletben tartásáról a korlátlan brutalitás és bűnözés irányába lenevelni igyekeznek, a Hírháttér nyilvános zsidó szent könyvek égetésére szólítja fel minden kedves nézőjét, hallgatóját és olvasóját. Ehhez végig fogjuk járni a választott települések házait, becsöngetünk mindenhová, hogy mindenki adjon át minden olyan könyvet nyilvános egymás hegyére-hátára dobálásra és szénné égetésre (jó nagy fáklyát fogunk rakni), amely a zsidóság hitéhez kapcsolódik; így a Korán és a Talmud összes másolatát. A zsidó könyvek begyűjtéséhez és elégetéséhez a katolikus és református, valamint evangélikus egyházi iskolák tanulóit hívjuk, hogy begyűjtsék és meggyújtsák a zsidó könyveket, minthogy e téren náluk kompetensebb személyek aligha léteznek.

Jöjjön továbbá mindenki, aki nem zsidó fajból való, és semmiféle lélekközösséget nem vállal a Némethekkel, így Lomnici Zoltán LB-elnök, Gyurcsány Ferenc és a többi, ugyanilyen sortüzes-csonttörő, súlyosan pszichopata és antiszociális bűnöző elemekkel.

Ígérjük, hogy ilyen hatalmas zsidókönyv-égetés nem volt Magyarországon Hitler óta, amekkorát a Hírháttér szervez, ekkora fáklyát maximum csak Izrael tud gyújtani, igaz, az emberekből is gyakran megteszi.

Na most: a zsidó könyvégetésre való felszólítás az álhír. Tehát a fenti hír nem igaz. A Hírháttérnek esze ágában sincs ilyen hülyeséget szervezni, hiszen nem vagyunk mi sem Némethek (azaz nácik), sem ugyanebbe a kategóriába tartozó lomnicionisták és gyurcsányista, fasiszta, sortüzes-csonttörő, primitív reakciókra hajlamos pszichopata bűnözők.

De akkor miért jelent meg e hír? Válaszként egyszerűen idézzük azt a hírt, amelyet a zsidó tulajdonú média elhallgatott, mert zsidó tulajdonú, a keresztyén egyházi vezetők pedig szintén, mert pozíciójukat, elismertségüket és vagyonosodási lehetőségeiket - talán nem meglepő - nem a Jézus Krisztustól, hanem a Sátántól kapják.

Íme a hír, melyet - minthogy a zsidó tulajdonú tv2, a zsidó tulajdonú RTL Klub és a többi, nem meglepő módon zsidó tulajdonú médium, valamint a többségi médium, akiket ez a zsidó terrorista kisebbség rettegésben tart - nem a hivatalos médiumok és politikai szervezetek, hanem a Kuruc.info közölt.

---

Több száz Újszövetséget égettek el zsidó szélsőségesek Izraelben. Or Jehuda településen keresztény misszionáriusok osztották szét az újtestamentumokat. Az alpolgármester, Uzi Aharon begyűjtette az Újszövetségeket, majd az ortodox vallási iskolások felgyújtották a halmot. Képzeljük el ugyanezt fordítva. És még ezek ugatnak náci könyvégetőkről, maguknak mindenütt toleranciát (értsd: dominanciát) követelve. Természetesen sem eljárás, sem nemzetközi botrány nem lesz, a hébereknek bármit szabad.

A helyi városvezető szerint a zsidókat áttérésre ösztönző könyvek megsemmisítése vallási parancs, ezért ő nem a könyvégetőket, hanem a könyvek terjesztőit ítéli el. (A zsidók magukat, egyebek közt a "könyv népének" hazudják, igaz, nyilván saját könyveikre, leginkább a Talmudra gondolhatnak - a szerk.)

Az angol nyelvű izraeli Jerusalem Post beszámolója szerint a gyűlöletkeltő alpolgármester hangosbemondóval felszerelt kocsival szólította fel a 34 ezer lakosú, palesztinoktól elrabolt település lakóit, hogy adják oda a könyveket a kaftános diákoknak, akik házról-házra járva össze is szedték, majd egy zsinagóga közelében óriási halomba rakva felgyújtották az Újszövetség-köteteket (éppoly kegyetlenséggel, ahogy annak idején Krisztus meggyilkolására szavaztak. A minden európai, emberi értéket tagadókkal nem lehetséges kompromisszumot kötni, hiszen kultúránk elpusztítása hitük lényege - a szerk.)

Az izraeli rendőrség nem kommentálta az esetet.

---

Most megint a Hírháttér kommentárja következik:

Hallatlan, micsoda - valójában szokásos - keresztyéngyűlölet tombol a zsidók között. Ezért a Hírháttér felszólítja a keresztyén egyházi vezetőket, hogy határolódjanak el ettől az Adolf Hitlert idéző szörnytettől, amely során a Béke Követe gyilkosainak (Isten gyilkosainak) leszármazottai 2000 évvel azt követően, hogy ártatlanságáért halálra kínozták az Isten Egyszülött Fiát, most Hitler (Simon Peresz) Izraelében (Németországában) büntetlenül a Béke és az Élet Evangéliumát égethetik, hogy a nyíltan rasszista, fasiszta, a fajelméletet gyilkos módon hirdető Talmud védelmében cselekedhessenek.

A Hírháttér követeli továbbá, hogy a MAZSIHISZ határolódjon el Feldmájer Pétertől és önmagától, minthogy családok, férfiak és nők, valamint gyermekek tömeggyilkosának, Szemjon Mogiljevicsnek a Dohány utcai Sátán Zsinagógája falára szögeztek emléktáblát, majd ezt követően a nemi erőszakai tömegéről, szokásos korrupciós ügyeiről, valamint tömegmészárlásairól és politikai gyilkosságairól hírhedtté vált Sátáni rabszolga, Mose Kacav névtábláját szögezték fel, ahogyan Jézus Krisztus Testét is ugyanilyen módon szentségtelenítették meg.

A Hírháttér felszólítja a Sátán Zsinagógájának képviselőit - azaz a Btk. több pontja alapján szabadságvesztésre követelt Lomnici Zoltánt, Gyurcsány Ferencet és más személyek védelmezőit és képviselőit -, hogy ez itt nem Izrael, hanem Magyarország, ahol a zsidók cionista és gazdag, uralkodni vágyó és követelőző hányada csak a magyarság kegyeiből élhet itt, kegyelemből és jóindulatból, de soha sem urakként, hogy bármiben az olyan sortüzes-csonttörő neonácik diktálják a tempót, amilyen Feldmájer Péter, a még csak nevében sem, nemhogy keresztyén-homloklebenyégető sábesz-deklijében és minden tetteiben idegen származású, ellenséges titkosszolgálati tevékenységet folytató, állandóan Feldmájer és társai sarkában szédelgő Lomnici Zoltán LB-elnök. Minthogy Magyarország nem a fasiszta fajelméletet hirdető Talmud országa, hanem keresztyén hagyományú nemzet, ezért felszólítja őket - a csonttörő pszichopata bűnözőket - a Jézus Krisztus Nevében, hogy a gyilkosságra, korrupcióra, nemi erőszakra és tömegmészárlásra buzdító neveket - így (Gyurcsány Ferenc és Lomnici Zoltán, Németh Péter, Vadai Ágnes, Lendvai Ildikó, Friderikusz Sándor stb. megtagadásán kívül) Szemjon Mogiljevics és Mose Kacav nevét - haladéktalanul távolítsák el Istenünk Szent Templomáról, minthogy Jézust Idézve Meg Van Írva:

"Ez itt az imádság háza, ti pedig latrok barlangjává tettétek!"

Igazságot, törvényt és békét a gyűlölet és a Sátán agresszív, csonttörő-sortüzes, fasiszta, kapzsi és rosszindulatú bűnszervezeti bűnözőivel szemben.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Sok ezer politikai gyilkosság és szabadkőműves titkosszolgálati hálózatok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "rendszerváltáskor" meggyilkolt 4000 emberen innen és túl. E filmünk sem csak kordokumentum és művészet, mert: Történelem. És közben végig szól a zene. (Film, 8 perc)

 

 

 
Előző cikk:
Betiltott filmünk: 2008-05-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Torgyán és az Árpád-sáv - Tényekről a miniszter
/Torgyán József - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Fidesz-kormány egykori földművelésügyi- és vidékfejlesztési minisztere, az FKGP korábbi elnöke az Árpád-sávos zászlóról, az Árpád-házi királyokról, a magyarság történelmi jelképeiről, a fasisztázásról és a magyarság ellenségeiről. (Film, 5 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-21. -
Szabálysértés helyett államközi maffiaügy
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ezt követően elviharzott, majd azzal sietett vissza, hogy ismételte: Gergényi Péternek (aki egyébként az Orbán Viktor-féle tömeggyilkos KGB-s Pintér Sándornak a barátja, üzlet- és vadásztársa) elküldi a jegyzőkönyvet arról, miket nyilatkoztam róla, és a Gergényi ezért feljelenthet. Erre azt feleltem, hogy lapítani fog, és csak kerülő utakon fog akciózni a Pintérrel közösen...

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu