Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A 2006-os KJE nyílt levele Draskovics Tibornak, Bencze Józsefnek és Tóth Gábornak

2008-09-29.
Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete

 


A Barikád és más gyűlöletorgánumok Draskovicshoz és társaihoz fordultak a Hírháttér egész Föld bolygón történő megsemmisítésére, bűnözők általi tettleges bűntettek, koncepciós per és börtönbüntetés érdekében.
(Hírháttér-kommentár az Emberiség ellenségeiről)

Nyílt Levél Draskovics Tibor Rendészeti és Igazságügyi Miniszterhez,

Bencze József Orzságos – és Tóth Gábor budapesti Rendőrfőkapitányhoz! 
 
 
 

2006. ősze. Az elektronikus és írott sajtó kormányhoz hű része mindent elferdítve hozta a hírt, miszerint magvadult „szélsőjobboldali hordák” garázdálkodtak Budapest utcáin. Ezt a rendőrség szakszerűen és gyorsan leverte, a rendet helyre állította és a bűnösöket a bíróságon, feljelentette.

Na de hagyjuk 2006-ot most ebben a levélben, az akkori események szereplői, a rendőrség és vezetői elleni magánvádas feljelentések hamarosan megérkeznek a Bíróságokra. Ha egy demokratikus jogállamban élünk, lesznek ítéletek, amik nem felmentőek lesznek.

Beszéljünk most 2008. szeptember 20.-ról. Beszéljünk a Demokratikus Chartáról, a Cigány Demonstrációról és a Nemzeti Radikálisok demonstrációjáról. Hogy a Demokratikus Charta mennyire szól a demokráciáról, mindenki döntse el. Szerintünk egyáltalán nem.

A Kolompár Orbán vezette demonstrációról annyit: nem a cigányokkal van baja az ország népének, csak a tisztességtelenül élő, tolvaj, rabló, gyilkosságokat elkövető, környezetüket megfélemlítő, lopásból élő cigányokkal. Mi tudjuk, hogy vannak - és igenis nagyon sokan- becsületes munkából élő, jó modorú, a társadalomba beilleszkedni tudó és annak normáit elfogadó cigányok. Ezeket szeretjük, mert segítőkész, jó indulatú emberek.

Informátoraink szerint azonban, - amit a média megint elhallgat -, pont a Kolompár Orbán féle demonstráción mostak ki egy Árpásávós zászlót akkor, amikor pont Ők hangoztatják, hogy a Kárpát medencébe a Magyarokkal jöttek.

De hogy a közvéleményt tájékoztassuk – és nem félre tájékoztassuk – a tegnapi Hősök teréről, induló tüntetésről, amelyen tisztességes, Nemzeti Radikális emberek vettek részt, elmondjuk Önöknek, mi is történt.

A Jobbik szervezte közönség sem a Hősök terén, sem az Szabadság Tér felé vezető úton nem hőzöngött, nem „randalírozott”. Békésen, méltóság teljesen sétált. DEMONSTRÁLT!

A Szabadság Térről – mivel a szovjet emlékmű, amihez cipők lerakásához a demonstráció bejelentésénél szabad utat kért a cipők elhelyezésére el volt kordonozva – a bejelentés szerint átsétált a Haza Térés Templomához, ahol Id. Hegedűs Lóránt Református Püspök úr és ifj.. Hegedűs Lóránt református tiszteletes megtartott Isten Tiszteletén vettünk részt.

Közben a Szabadság Téren a rendőrökkel összetűzésbe keveredettek közül – igaz – egy 10-15 fős társaság bemenekült a templom előterébe. Bár megjegyzendő, hogy idős asszonyok, akik a Deák tért felé igyekeztek hazafelé távozni, a rendőrök azokra is ideg gázt lőttek, visszazavarva Őket a templomba.

Saját szemünkkel láttuk, amikor a gárdisták kirakták a templom előterébe bejövő maszkos, sálas embereket, mondván, vagy kimennek innen, vagy Ők viszik Őket a rendőrökhöz. Feladatukat azonban nem tudták teljesen végrehajtani, mert az oszlató egyenruhás rendőrök egy kb.2-300 fős csoportja bezárta a templom bejáratát oly hermetikusan, hogy onnan még egy egér sem ki, se bemenni nem tudott. Ezekután a templomba is ideg gáz lövedéket lőttek be.

Ezek után megjelent egy rendőrségi autó, amely a hangosbemondóján keresztül közölte a bent lévőkkel, hogy az 1987-es x paragrafus alapján ez egy be nem jelentett tüntetés, vétkezünk a gyülekezési törvény ellen, és amennyiben nem távozunk, megkezdik az oszlatást.

Az Európai Unióban, a XXI században Budapesten, Isten Tiszteleten lévő embereket akartak oszlatni

Tisztelt Miniszter Úr, Tisztelt Főkapitány Urak. Ezek a rendőrök már nem Gergényi Péter rendőrei. Ezeket a rendőröket Önök irányítják. Az Ő tetteikért Önök vállalják a felelősséget. Az erkölcsi,- szakmai - és politikai felelősséget.

Mi nem Önöket tesszük felelőssé, de követeljük Önöktől, hogy a felelős parancsnokot, parancsnokokat felelősségre vonják és ennek megtörténtéről a magyar embereket tudósítsák.

Levelünkre nyílt levélben kérünk választ.
 

Tisztelettel:

                        Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-25. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hangrobbanás a kurucinfó lemeztelenítésére - Az elmúlt évtizedek egyik legjobb szónoklata
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mit is mondunk? Lemeztelenítés? Szavainkat senki ne feledje. Mert nem a szavakkal zsonglőrködünk, hanem elmondjuk a jövőt, amelyben a disznók disznókként fognak elhasalni ama drága Szegletkövön, az igazak pedig - a gyűlölet tehetetlen kínlódóival szemben - (Dániel próféta szavaival) csillagokként fognak ragyogni az égen.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-09-24. - A "cigánybűnözésről" értelmesen, azaz ahogy tilos és üldözendő - (és) az ún. "cigánybűnözés" népi és szociológiai vonatkozásaiból
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró cikk a lelki mozgatórugókról, tanácsokkal az értelmes jobboldali szavazók és a cigányság vezetői és aktivistái felé.
(A képen Lakatos Attila cigányvajda)

 

 

2008-09-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Akiknek a Sátán muzsikál - A magyarverők és -veretők mind ördögök
/Molnár F. Árpád/
Bevezető helyett: Ahol a HAARP-project koncertje valójában csak egyetlen hangszer a globális pusztítók közül. (Film, 11 perc)

 

 

 

2008-09-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyart ver a magyar - Pajor András plébános saját versét kommentálja és olvassa fel
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Pajor András plébános, a hajdani Pannon Rádió egyik vezetője, keresztyén író és költő a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédet. E filmben verseskötetéből olvas fel egyet, amelyet a 2002-es, a szavazatok újraszámlálásáért kezdeményezett Erzsébet-híd-lezárás eltiprása kapcsán írt. A vers címe: Pesti csütörtök a hídon - Csendes mementó 2002 július 4-én. (Film, 5 perc)
 

 

2008-09-10. - HÍRHÁTTÉR TV: Ifj. Hegedűs Lóránt: Gyávák, gerinctelenek, hazaárulók - Ifj. Hegedűs Lóránt kecskeméti előadásából
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész Kecskeméten, a Magyarok Házában tartott zengzetes szónoklatából készült összeállítás. A filmbe szerkesztve a Hírháttér értékelését is megtekinthetik a Föld gyáva és képmutató kisgazda farizeusairól, akik lyukas garasnál kevesebbért eladták az egész Földet. (Film, 30 perc)

 

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)

 

 

 

2008-03-12. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Itt fogunk agyonlőni!" - a Hírháttéren Fábián Gábor, a 2006-os államfasiszta brutalitás áldozata
/Molnár F. Árpád összeállítása/

Részlet: ...mindegyikből áradt a tömény alkoholszag. (...) ...mondták, hogy lőnek a rendőrök. És fogalma nem volt senkinek, hogy miért (...) ...maradandó sérülést szereztem (...). A jobb lábamnak a szárkapocs-csontját három darabba törték el (...) ...azóta sem tudok aludni...
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
 

 

2008-03-08. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A sörözőben támadták meg őket - Szűcs Apor, a 2006-os októberi állami vérengzések áldozata nyilatkozott
/Molnár F. Árpád összeállítása/

Tartalom: Szűcs Apor 2006 október 23-án barátaival egy sörözőben ült gyanútlanul, amikor álarcos rendőrök a helyiségbe betörve megtámadták. Volt, akit közelről többször hátba lőttek, volt, aki életre szóló szemsérülést szenvedett. A gyűlölettámadás oka az volt, hogy léteztek.
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-28. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel):

Kiáltványok a bal- és jobboldali cenzori és brutális, fegyverbe szólító söpredékről -
Hiába mondtuk el az okokat és az elkészült jövőt, s azt, hogy tudjuk, szinte mind a szakadékba rohannak...
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mint azt Bogár László mondta, már 1978-ban nem csak az álrendszerváltozás volt eldöntött, de az is, mit, kiknek fognak eladni. Akkor nem volt, aki elmondja a világnak. Most van, ezért az egypártrendszerű bal- és jobboldali államügynök-féregtársadalom az USÁ-tól Magyarországig megint öngyilkos csőcselékeivel próbálja megsemmisíteni az igazságot, hogy senki ne hallja, senki ne értse meg a most is elkészült és tudott jövőt.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu