Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Az egoista keresztyénség - ateistáknak is!
BETILTOTT FILM: (Keresztyén filmeket csak a Sátán töröltet. Az Indavideobomb több, mint félszáz film közül ebben talált először kifogást, noha tetszési indexe is a legelismertebbek közé emelte!)

 

2008-05-04.
Nagy Zsóka - Molnár F. Árpád

A film a világon semmiféle jogszabályba nem ütközik. Betiltása a keresztyénüldözés és a Krisztus Jézus 2000 éve tartó üldözésének tipikus esete és örök mementója. Jellemző az önkény, a gyűlölet és a sötétség világrendszerére, kézjegye a Sátán ügynökeinek, hogy ahol az Isten Igéjét plántálják, ott a Sátán őrjöngése és küszködése sem marad el. Ez esetben is ez történt. Keresztyén filmet üldözni annyi, mint Istent, a Jézus Krisztust, a Megváltót és az Emberiséget üldözni. A gyöngyöket - Mondja Jézus (márpedig minden, ami Isten Igéje, az gyöngy) - csak a disznók tapossák. Az Emberiség rákfenéje és összes veszedelmének okozója ez az ördögi, a Megváltás helyett a kárhozatot és a Poklot építő, csak a hatalmas, sátáni Egó önzését és indulatait előtérbe helyező gonosz hozzáállás. Az Igehirdetések bármely célból történő betiltása - és más sosem létezik, csak az öncél, mely az egész világot sem tekinti többre saját érdekei szemeténél - az egoizmus, a szeretetlenség, a gyűlölet, az átok, a fösvénység és a gazdagság, az önzés és a rosszindulat újabb bizonyságtétele.

Meggyőződésem, hogy bármiféle filmet, írást, gondolatot betiltani bűn. Isten és Jézus Gondoskodtak arról, hogy még az Ellenük őrjöngő Sátán röfögéseit is Beletetessék az Evangéliumba, örök csúfság és bizonyság gyanánt, azokról kiállítva a sötétség bizonyságtételét, akik elkövették. A gondolatok szabad áramlásának cenzúrája - különösen a keresztyénség esetében - soha nem lehet Istentől, csak a világból, a testből, a Sátántól, ezért minden esetben ördögi. Keresztyén Ételt csak az ördögök ütnek ki az emberek kezéből, Isten soha. Csak gyűlölet teremhet ilyet, szeretet soha. Csak átokból jöhet, Áldásból soha.

Ahogyan Jeremiás járt el, én is akként teszek, s amit Jeremiás mondott, én is azt hirdetem:
Bár a gonosz tűzbe dobta az Isten Igéjét, hogy senki ne részesedhessen a világosságból, én nemcsak újra elkészítettem azt, de eme kiegészítésekkel jobb lett, mint eredetileg volt. Ahogyan Júdás Krisztus elleni gyűlölete éppen Isten Igéjének terjedését és az örök tanulságokat szolgálta a Földön, ez most sem lesz másként.

A film a kötelező segítségnyújtás elmulasztása bűncselekményt is kiemeli, amely a sötétségtől végzetesen megfertőzött keresztyénséget éppen úgy járja át, mint a gazdagság mételye, mely a fertőzöttekben minden más szempontot elsöpör. Akik ezt a filmet betiltották, az Emberiség szemétdombjából jöttek. Korábban már megneveztem őket, ekként:

A Júdásfaj.

http://jezusradio.extra.hu ; http://hirhatter.t35.com .

A Jézus Televízió műsorában Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád beszél korunk keresztyénségének önzéséről, gyávaságáról, gazdagságáról, kényelemszeretetéről, szeretetlenségéről. Család, vagyon, hittérítés, Btk. 172. §.

A beszélgetésben érintett egyházak között: Katolikus- és Hetednapi Adventista Egyház, Hit Gyülekezete, Jehova Tanúi.

A Btk. érintett paragrafusa: Kötelező segítségnyújtás elmulasztása.

172. § (1) Aki nem nyújt tőle várható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézi elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.Technikai feltételek:
Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád.

Gyurcsánymalac-kép:
Nagy Sándor (Naleksz).

Hangeffektusok, vágás és rendezés:
Molnár F. Árpád.

A Jézus Televízió (JTV) felvételére 2008 május 2-án került sor.

1. rész ( perc)
 

 

2. rész ( perc)
 

 


Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád
(A teljes méret letöltéséhez kattintson a képre!)

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Igazságszolgáltatás, Keresztyénség - Beszélgetés Torgyán Józseffel, az Orbán-kormány korábbi földművelésügyi miniszterével
/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A műsor első 7 perce főleg az ügyészség és a rendőrség, valamint az ország tragikus erkölcsi állapotáról szól, majd egészen végig a keresztyénségről. Ennek vonatkozásában Heller Ágnes filozófus antikeresztyéni hozzáállásáról, Semjén Zsolt és a KDNP tetteiről és helyzetéről, valamint Kőrösi Imre történelmi szerepéről láthatnak-hallhatnak. (Film, 41 perc+kép)


 

2008-04-19. - JÉZUS TV a Hírháttéren: Meghalni egymásért
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: Sok ateista is - partizánok, kommunisták stb. a mai napig - kész meghalni "lelki" testvéreiért, és az igazságért bármit elvisel. A gazdag, jómódú európai keresztyénség azonban gyáva és önző. Témánk: János Evangéliuma 15:13.: "Senkiben nincs nagyobb szeretet annál, mint aki életét adja az ő barátaiért." JTV: http://jezusradio.extra.hu. (Film, 5 perc)

 

 

2008-04-15. - BETILTOTT FILM! - HÍRHÁTTÉR TV: A Sátán antikrisztusai - Legújabb keresztyén filmünk minden ateistának is
/Nagy Zsóka - Molnár F. Árpád/
A tartalomból: A Videoplayer.hu betiltó portál által betiltott keresztyén filmünk az egyházaknak a politikai hatalommal való megalkuvásáról; Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzeiről; a titokzatos Nagy Babiloni Szajháról; a nemzetközi globalista bűnözésről; a zsidó világtöbbségű médiáról; a Dohány utcai zsinagógáról és pártolt, zsidó családokat is legyilkoló zsidó tömeggyilkosairól; Németh Sándorról és a Hit Gyülekezetéről; Izrael Istentől vagy a Sátántól való vezetettségétől; a homoszexualitáshoz való helyes viszonyulásról szól. (Film, 41 perc)

 

 
Előző cikk:
2008-05-01. -
HÍRHÁTTÉR TV: Igazságszolgáltatás, Keresztyénség -
Beszélgetés Torgyán Józseffel, az Orbán-kormány korábbi földművelésügyi miniszterével
/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A műsor első 7 perce főleg az ügyészség és a rendőrség, valamint az ország tragikus erkölcsi állapotáról szól, majd egészen végig a keresztyénségről. Ennek vonatkozásában Heller Ágnes filozófus antikeresztyéni hozzáállásáról, Semjén Zsolt és a KDNP tetteiről és helyzetéről, valamint Kőrösi Imre történelmi szerepéről láthatnak-hallhatnak. (Film, 41 perc+kép)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-06. -
HÍRHÁTTÉR TV: Közéleti beszélgetések -
3 film Sebők István pártelnök társaságában
/Sebők István (MNP-elnök) - Molnár F. Árpád/
A filmek címei:
1. Néhány szó Sólyom Lászlóról (7 perc)
2. A gyilkos Jelcin; politikusi fizetések, korrupció (7 perc)
3. Politikai üldözések és média-maffia (7 perc)
(3 film+kép)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu