Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Az el nem adott jegyek, és a fasiszták…

 

2008-04-15.
Stoffán György

Ferkó, mint antifaszista megjelent a Hollán Ernő utcában. Tüntetett a Ferkó, mert szerinte Budapestet elárasztották a fasiszták, itt rettegnie kell minden zsidónak, cigánynak és más védett fajtának. Kiégett jegyirodáról beszél a sajtó, noha a képeken egy elegánsnak látszó, üszkös bútoroktól mentes iroda volt látható. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hiszem el, hogy molotov-koktél került az irodába, de a pusztítás mértéke azért közel sem olyan, mint amilyennek az ember elképzeli. Az államelnököt és kíséretét az iroda öltönyös stöpszli alkalmazottja, vagy vezetője(?) fogadta, és az államelnök is kifejezte rosszallását a magyarság mellett tüntetőkkel szemben.

Ajhvé! Milyen igaza van… Hiszen micsoda fasiszta dolog, ha egy nő bemegy egy jegyirodába, és egy nemzeti rock-együttes koncertjére akar jegyet venni.  Nem ajándékba kért jegyet, nem követelőzött, hanem pénzért akart olyan jegyet vásárolni, amilyet egyébiránt lehetett volna kapni ott, de az iroda dolgozói úgy ítélték meg, hogy nem adnak, mert fasiszta jegyet ők nem forgalmaznak, még ha van is belőle rendesen.

A nőt rángatták, lökdösték, kitették az irodából, magyaroztak, fasisztáztak. De ez nem baj, hiszen már Gadó György megmondta a módszerváltás hajnalán, hogy minden, ami keresztény az antiszemita, s mivel a magyar alapvetően keresztény nemzet, így annak minden tagja fasiszta is egyben. Jegyet tehát nem kapott a hölgy, ám minden más megalázó és aljas, pimasz és mocskolódó megjegyzést igen. Magyarországon, 2008-ban. Na nü! Így jár, aki efféle aljasságra vetemedik, hogy nemzeti koncertre akar jegyet venni.

És akkor jönnek a fasiszták, és tüntetnek a két alkalmazott józan és világos döntése ellen, valamint az ellen is, hogy igazságokat mondtak a fasiszta lánynak, és kidobták az irodából… Hogy is mernek ott tüntetni?

 

Észbontó aljasság az, ami ma Magyarországon megeshet. Ha példának okáért egy a Dohány utcai zsinagógába szóló orgonakoncertre akarna valaki jegyet venni, és a keresztény, mit több: magyar eladó azt mondaná, hogy – takarodj innen te mocskos, büdös zsidó, te szemét bibsi… a zsidótemplomba nem adok jegyet, pedig van… - nos, akkor mekkora lenne a felháborodás? Pedig a Hollán Ernő utcában sem történt ez másképpen. És érdekes, hogy maga az atrocitás ma már nem érdekel senkit, pedig ezért a jegyirodát nem leégetni, de bezárni kellett volna. Ebbe a jegyirodába nem tisztelgő látogatásra kellett volna mennie az államelnöknek, hanem kikérni magának az efféle eljárást. Hol van ebben az ügyben a fogyasztóvédelem? Az a sóhivatal, amelynek a dolga a vásárló jogainak érdekvédelme, hol van a kereskedelmi és iparkamara, és hol a rendőrség, amelynek viszont a nemzeti hovatartozás miatti sérelmeket kellene kivizsgálnia? Sehol. Ám, van egy gerinctelen szennyes kormánykoalíció, ennek vannak provokátorai, akik remekül tudnak megszervezni egy antifaszista tüntetést azokkal szemben, akik érzik és tudják, mivé fajulhat Magyarországon ez a degenerált társadalmi összeférhetetlenség, amelyet jelen esetben az öntelt jegyirodai dolgozó robbantott ki. Gyurcsi tüntetett, Schröderrel, akit nem véletlenül nem szeretett a német társadalom, és aki nem véletlenül került ide tüntetni, a félkegyelmű mellett.

Gyurcsány egyébként a legfőbb okozója ennek az egész társadalmi ellenségeskedésnek, hiszen ő maga generálja, s mint egykor a Habsburgok, ő is revolverezi a többségi nemzetet a kisebbségek, vallási csoportok emberi jogaival, amelyek mellé a kötelességeket, az azonos mércét soha nem illeszti oda.

 

A legfájdalmasabb az, hogy a szépreményű, és a kormányzásra felkészült Fidesz is a bajkeverők mellé állt. Nem elítélte a jegyiroda alkalmatlan, és aljasan hazudozó dolgozóit, hanem bekapta az ügyben rejlő horgot, és mindjárt az antiszemitizmus ellen emelt szót, noha itt antimagyarizmusról volt szó! Kiállt az antifaszisták mellett, mint tette Sólyom uram is, nem először. Pedig az egész ügyben két elítélendő dolog van: A vásárló megalázása, és a gyújtogatás, amelyet minden bizonnyal Gyurcsányék csináltak, hogy ez a tüntetés létrejöhessen, hogy ismét a nagyvilág előtt hazudhassák, hogy lám, a magyar milyen antiszemita és fasiszta. Hazaárulás történt a legmagasabb szinten is az előző napokban. Mert minden ki tudja, hogy összesen az el nem adott jegyekről és egy vásárló megalázásáról van szó. Ha ilyesmi történik például Kolozsváron, akkor azért a román rendőrség szigorúan büntet! Még akkor is, ha az elkövető, azaz a jegyet el nem adó és magyarellenes polgár román. Kassán nem büntetnek ezért, mert a tót bűnözők hasonlóak a magyar bűnözőkhöz, és a szerb bűnözőkhöz. Hiszen éppen úgy gyűlöli a magyart a tót és a szerb, mint a Mazsihisz, és mint az SZDSZ, s nemkülönben Gyurcsány Ferenc. Azt azonban nem értem, hogy a Fidesz hogyan kerülhetett bele a képbe? Hogyan ugorhatott be ennek a pofátlan, és a kormány által szervezett provokációnak? Ma már bizonyos, hogy nem szavazok rájuk sem az előrehozott választások alkalmával, sem 2010-ben. Mert igazolva látszik a tény, miszerint a magyart a mai parlamenti pártok közül, valamiféle hűségbizonyítási kényszerből, valami cionistáktól való félelemből, a leantiszemitázás politikai hátrányának problematikájából, senki nem védi meg Magyarországon.

Odáig fajult a helyzet mára, hogy igenis, védekezni kell… s mint már nem egyszer papírra vetettem: - lesz aki molotovval, lesz aki fegyverrel, lesz aki trotillal… de védekezni fog, mert Magyarországon az Alkotmány és a törvények megszűntek a Hollán Ernő utcai provokációval. Aljas magyarellenesség és a minősíthetetlen primitívség jellemezte azokat, akik antifaszistaként kimentek Gyurcsány és az SZDSZ hívására. A csalással hatalomra került miniszterelnök, és a csalással elnököt választó koalíciós partner hívására. A zsidó képviselőt a „fasiszták” helyett halállal fenyegető, a Magyarországot kifosztó, , és értékeivel hanyagul, MÁIG saját zsebre gazdálkodók, az egészségügyben halálosztók, az emberi jogokat sárba tiprók, a szemkilövők, a magyarokat, zsidókat, cigányokat saját érdekeik okán egyformán fenyegetők hívására.  Mert ez a tüntetés nem zsidókról és magyarokról szólt, hanem a hatalom átmentéséről, és a politikai söpredék-elit vizsgájáról, amely vizsgán most végleg és egyértelműen bizonyították, érdemtelenek és elégtelenek arra, amivel megbízattak a magyar nemzet által. Nem kevesebb volt ugyanis ez a megnyilvánulás, mint 1990-ben a trianoni megemlékezésről való parlamenti kivonulás. És mindkettő megbocsájthatatlan bűn… bűncselekmény, amiért a történelem szab ki ítéletet. Ma még ennek a történelmi ítéletnek a végrehajtói ismeretlenek…

Stoffán György

 
Előző cikk:
2008-04-15. -
HÍRHÁTTÉR TV: A Sátán antikrisztusai -
Legújabb keresztyén filmünk minden ateistának is
/Nagy Zsóka - Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az egyházaknak a politikai hatalommal való megalkuvása; Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzei; a titokzatos Nagy Babiloni Szajha; a nemzetközi globalista bűnözés; a zsidó világtöbbségű média; a Dohány utcai zsinagóga és pártolt, zsidó családokat is legyilkoló zsidó tömeggyilkosai; a MAZSIHISZ és vezetői; Németh Sándor és a Hit Gyülekezete; Izrael: Istené vagy a Sátáné; a homoszexualitáshoz való helyes viszonyulás. (Film, 41 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-16. -
HÍRHÁTTÉR TV: Szókimondóan a kormány- és rendőrbűnözésről

/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér főszerkesztője, aki a rendőrséggel kezdte a szakmát, nyíltan beszél a 2006 október 23-i gyurcsányi-, igazságszolgáltatási- és rendőrbűnözés konkrét tényeiről. (CIKK+Videó+kép)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu