Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Feljelentés az ombudsman felé a kis- és fiatalkorúak védelmében
 

2008-02-12.
Molnár F. Árpád
(Megjegyzés: a kiemelések a feljelentés szövegében nem voltak benne, azok utólagosan kerültek az oldalra. A feljelentés szövegén azonban változtatás nem történt.)

 

Tisztelt Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa, Tisztelt Ombudsman!
 


A 2008 február 12-én, 18:30 órától mintegy 18:55 óráig sugárzott Rtl Klub Híradója egy 17 éves, tehát fiatalkorú "gyerekről" mutatott be messzemenően jó minőségű videót, melyet egy külsejét teljesen elrejtett, a nyilvánosságtól eddig elrejtőzött állampolgár rögzített mobiltelefonjára, majd azzal a rendőrségre ment. A felvételeken látható fiú ellen az volt a panasza, aki után - a Btk. alapján is vizsgálandó, mennyire törvényes módon - akkor már több napja leskelődött, hogy a srác egy bizonyos parkba járva, elrejtőzve a járókelők elől, tehát tudatosan nem közszeméremsértő és nem hivalkodó célzattal, fák és azok ágai mögé bújva, az arra járó nőket titokban mustrálva maszturbált.

A leselkedő személy által - aki egy 17 esztendős fiatalkorút lesett meg több alkalommal, akkor már napok óta figyelve - készített videofelvételeket nemcsak a rendőrség, de vizsgálandó módon a média rendelkezésére is bocsátották, és azt az egész bolygó számára hozzáférhetővé, letölthetővé és másolhatóvá tették, veszélyeztetve ezzel a fiatalkorú fiúnak nemcsak a további sorsát, de az életét is, gondolván a lelki megrázkódtatásokra, melyet a filmes-tévés médiabotrány és az ezen közben foganatosított per, mely ráadásul ellene indult, okozott és okoz.

A fiatalkorú suhancot megilleti a fiatalkorúaknak kijáró teljes védelem, a sok milliós kártérítés, továbbá a gondatlanul eljáró és/vagy kifejezetten rosszindulatú feljelentő, az ugyanilyen minőségű rendőrség, és az ugyanilyen minőségű média elleni leghatározottabb és azonnali fellépés, a szükségszerűen ellenük megtett feljelentésekkel együtt, amely feljelentésekre nézetem szerint a fiatalkorúak védelme elsődlegessége okán figyelmeztetni kell a hatóságokat.

Amennyiben a fiatalkorúak védelmét szabályozó törvények nem biztosítanak megfelelő védelmet az ilyen jellegű gondatlan veszélyeztetések és különösen a fiatalkorúakkal szembeni szemérem elleni cselekmények és gaztettek esetében, abban az esetben mint keresztyén, a Jézus Krisztusra és az általános emberi erkölcsökre is hivatkozva törvénymódosítást kívánok kezdeményezni különösképpen a kis- és fiatalkorúak védelmében.

Az életük védelmében.

Előre is köszönettel várom szíves válaszát és tájékoztatását.

Tisztelettel Molnár F. Árpád, 2008.02.12.-én.
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
Telefonszámaim: 30/919-6386 ; 76/320-450
Levelezési- és lakcímem: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 
Előző cikk:
2008-02-11. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
A rendőrök géppisztollyal gerincét törték - Lakásperéről, állami csatározásairól K.G. beszél

/Molnár F. Árpád összeállítása/
A tartalomból: K.G.-t a rendszerváltozásnak nevezett időszak előtt egy a volt feleségével, majd a rendszerrel folytatott lakásper kapcsán - többek között géppisztollyal ütlegelve - olyan súlyosan bántalmazták a rendőrök, hogy egyebek mellett bordatörést és gerinctörést szenvedett, ami miatt nyugdíjazni is kellett. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2008-02-13. -
A Babiloni Szajha ördögsiralmai: Meghalt Tom Lantos, sírnak az ördögök
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...Tom Lantos a magyarság ügyének csak mesebeli lelkes pártfogója, aki valójában a fél életét a magyar falvak lerombolásában és a politikai gyilkosságokban ugyancsak élenjáró Ceausescu barátjaként, gaztettei hűséges fedezőjeként és védelmezőjeként töltötte el, és odaadó módon vett részt a román lakosság elleni állami brutalitások és államhatalmi erőszak-akciók védelmében és pártfogásában...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu