Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

(Független hírsite)


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, hamarosan mp3-as, letölthető hírekkel!
!Vásárolt selejtes terméket?!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!

 

   

Selejt Áruk Fóruma
/a terméklista folyamatosan bővülni fog/
Filmjeink, Cikkeink stb. ide klikkelve!

2007 augusztus.
A Hausmeister family márkájú espresso és capuccino főzők ezrei vannak forgalomban országszerte úgy, hogy kivétel nélkül valamennyi darab(!) rossz zárófedéllel kapható! A bekapcsolását követően közvetlenül tűz- és balesetveszélyes termék - a zárófedél illesztéseinél 100 Celsius-fok feletti hőmérsékletű, magas nyomású gőzsugarat szór vízszintes irányban, aminek érintése súlyos égési sérüléseket, illetve tüzet okozhat! A közveszélyes termék valamennyi darabja ugyanazokkal a baleset- és életveszélyes hibákkal került forgalomba, de a hipermarketek és más eladók nem vonták küldték vissza azonnal a gyártók felé valamennyi darabot, a fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség pedig megint politikai döntések és háttéralkuk, valamint békepacsik miatt nem utasította az ország áruházait és kereskedelmi láncait, hogy az életveszélyes termék eladását megtiltsa.

Ha ilyen Hausmeister terméket lát, semmiképpen ne vásárolja meg!

A Hausmeister family forgalmazójának az MT ELECTRIC. Címe: 2330, Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 16. Telefonszámuk a következő: 06-1-289-0641. A selejtes Hausmeister termék legalább ezreit forgalmazó cégek között a Tesco Áruház is szerepel, aki nem hajlandó visszaküldeni a forgalmazónak a selejtes terméket, hanem azt változatlanul értékesítik áruházaikban a gyanútlan vásárlóknak darabonként 5590 Ft-os áron!

Figyelem! A Hausmeister együtt reklámozza magát a NetHaus, a BOMANN és az elta Germany -vel. Legyünk óvatosak a vásárláskor, ha ezen márkajelzésekkel találkozunk, mert a pártosság ritkán nem társul tudatos eltussolással és bűnrészességgel. Felhívjuk valamennyi cég figyelmét arra, hogy a saját érdekükben tegyenek lépéseket a selejt árukat forgalomba hozó cégekkel és azok szövetségeseivel szemben, valamint a selejtet és életveszélyes termékeket gyártó cégeknek a fogyasztókat megkárosító termékei listáinak és hiányosságainak nyilvánosságra hozásával. Ezzel a saját profitjuk növelését egyszerre biztosíthatják a lakossági fogyasztók védelmével egyben.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY ÉS A MULTIK HALÁLGYÁRA:     "- Vizsgálóasztal: 8 ezer helyett 100 ezer Ft.     (...)      - Tólószék: 6 ezer Ft. helyett 80 ezer Ft.     (...)     - 250 Ft-os akkumulátor 10 ezer Ft-ba kerül.     (...)     - ...papírlepedőtartó 249 Ft helyett 9850 Ft-ba.     (...)     - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül!     - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!!     - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!     - Műanyag ülés várótermi padhoz 350 Ft helyett 4100 Ft-ért kapható...     (...)     - Háttámla nélküli forgószék, melynek előállítási költsége haszonnal sem több 1400 Ft-nál, 25200 Ft-ért...     (...)     - Műszerasztal (azaz négy kerekű kisasztal négy fiókkal) maximum is 6500 Ft helyett 223 ezer(!) Ft! Majdnem negyedmillió Ft közpénzből, darabonként!!!     - Magyar hordágy, mely egyszerű és összecsukható, mint a kempingasztal, 2 ezer Ft helyett 34 ezer Ft!"     ---     A cikk elolvasható "EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS" címmel 2007.07.15.-éről.

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.