Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és reformját közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "A titkosszolgálatok nem azért vannak, hogy szolgáljunk nekik, hanem azért, hogy az Isten Erkölcseivel uralkodjunk fölöttük. Aki egy titkosszolgálatnak nem uraként és használójaként, hanem szolgájaként tesz tanúbizonyságot, méltó arra, hogy annak sátáni sötétségében vesszen el."   (2009.04.04.)

   

Globális népirtás felsőfokon! - A gyógyszergyártó lobby és a politika összefonódása

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Az Emberiséget az állat értelmi- és gondolkodás szintjén tartják, mesterségesen! Ennek a célja az, hogy teljes mértékben uralmuk alatt tudják tartani a Föld bolygó minden lakóját! Kivétve azokat, akiket Isten választott ki, vagy a Teremtő felé fordultak, hiszen másban nem találtak megnyugvásra, menekvésre."

2009-04-11.
Audie Rácz Era

Amikor annak idején azt hallottam, hogy valaki táplálék-kiegészítőkről beszél, azonnal sztereotip módon jutott eszembe a testépítő konditermekben nyakló nélkül forgalmazott és szedett csoda termékek sora, melyek jó részének  még a forgalmazását sem engedélyezték Magyarországon, bizonyított ártalmasságuk miatt.

Ez persze nagyon régen volt, amikor még nem volt ennyi konditerem kishazánkban. Mindenesetre ez a két dolog egymás szinonimájaként jelent meg a fejemben. Talán van, aki ismeri ezt az érzést. Aztán, mint aggódó anya, vettem a fáradtságot és magam is utánanéztem ennek a dolognak.

Azóta persze sokat változtak a dolgok ezen a téren, és a konditermek, jó része sem ajánl ártalmas szereket.

Mint megtudtam, az intenzív mozgás és izommunka, annyi energiát igényel, amennyit csak nagyon sok élelmiszer elfogyasztásával lehetne megadni testünknek, ez viszont erősen megterhelné a gyomrot, és az emésztő szerveket.

Aztán meg úton-útfélen lehet hallani ma is, hogy mennyire fontos a vitaminbevitel.

A "jó" gyógyszergyártók menten a „segítségünkre” siettek, hogy mesterséges készítményeikkel „egészségesebbé” tegyenek minket és szemünk fényét: gyermekünket.

Nem is értettem, miért nem elegendő, ha rendszeresen fogyasztunk, zöldséget, gyümölcsöt, tejtermékeket. Mi szükség van a plusz vitaminokra? Közben egyre többet lehetett arról hallani, hogy a távolról érkező gyümölcsöket különböző egészségre káros vegyszerrel permetezik, hogy a hosszú úton ne rohadjanak meg. Ráadásul ezek jó részét már azelőtt leszedik, hogy az érési csúcsot elérnék. (ez az az állapota a gyümölcsnek, amikor olyan érettségi fokot ért el, amikor a legtöbb benne a vitamin és ásványi anyag).

Aztán a génmanipulált élelmiszerek is piacra kerültek.

A növényvédő szereket meg sorra tiltották be, mert időközben kiderült, hogy károsak az emberi szervezetre is és lemosással nem távolíthatóak el. Ezen kívűl, a gyógyszerlobbik hatására rendre jelentek meg olyan cikkek, tanulmányok, hogy ne fogyasszunk, zsírt, tojást, vajat, stb., stb., mert bizonyos, hogy ezek is ártalmasak. És még sorolhatnám, a számtalan befolyásolási kísérletet, amivel a mesterséges készítmények felé orientálják az embereket.

Magyarán, kiderült, hogy a szervezetünknek szükséges tápanyagokat kénytelenek vagyunk egyéb forrásból is pótolni. Pl. gyógyszer és gyógyhatású és természetes készítmények formájában. Ezek káros hatásáról vagy hatékonytalanságáról azonban csak elvétve cikkeztek!

Így ír erről egy hozzáértő: „De a környezetünk ily mértékű tudatos elszennyezésének a következményeként a talaj energiái kimerültek, és a tápláléknövényeink már töredékét sem tartalmazzák azoknak a tápanyagoknak, amelyeket tartalmazniuk kéne ahhoz, hogy az emberi szervezet számára valódi táplálékok lehessenek.

Nézzük meg a Gödöllői Agrártudományi Egyetem ezzel kapcsolatos elemzését:”

Ezek után beigazolódott korábbi sejtésem, hogy az élelmiszerek manapság már nem olyanok mint régen. Valahogy hiányoztak a gyermekkoromból ismert ízek, illatok. Mostanság a paradicsomnak, paprikának, gyümölcsöknek sem az íze, sem a zamata nem olyan, mint régen volt.

„Az adatok elszomorítóak, és azóta újra eltelt közel húsz év ...

Mivel a szervezetbe már képtelenség csak táplálékkal bejuttatni a zavartalan működéshez kellő mennyiségű "üzemanyagot", ezért nagyon fontos, hogy saját egészségünk érdekében pótoljuk azokat étrend-kiegészítők formájában.”

„Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.”

„A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy ne legyenek beteg emberek, hisz akkor megszűnik a profit. A gyógyszeripar mögött álló kartell érzékenyen ügyel arra, hogy a hatékony és a megelőzést támogató módszereket - bármi áron is, de - a földbe tiporja. Nem véletlen, hogy itt az oldalon is egyre több az olyan hozzászólás, amelyben kétkedve kérdezik, hogy:

 


A Gödöllői Agráregyetem vizsgálati eredményeiből. Ne feledjük, hogy a vizsgálat tárgyát képező néhány mutató egy irdatlan hatalmas skála egy-két eleme csupán. A valós helyzet sokkal katasztrofálisabb lehet. Az élelmiszerek átszerkesztése, újrakonfigurálása és mesterséges mutálásai önmagukban is olyan széles hatalmi és uralmi potenciálként kínálkoztak fel annak idején (is) a világ titkosszolgálatai előtt, amik miatt egészen biztosak lehetünk abban, hogy egy jól informált titkos szolga is megrettenne, ha belelátna egy pillanatra abba, amiről jól tájékozottként még halvány sejtelme sincs... És ez már az! A valami...
(Molnár F. Árpád)

·         igaz, hogy a lycium mérgező?

·         azt hallottam, hogy a fokhagyma hatástalan a keringést illetően ...

·         A B17 vitamin tényleg halálosan mérgező, azért tiltották be?

·         azt írták az újságban, hogy a feketenadálytő és a kakukkfű súlyosan toxikus ...

·         a sárgarépától tényleg megmérgeződünk, ha sokat eszünk belőle?

A média pedig jó pénzért hű csatlósa a kartellnek - az emberek "biztos forrásból származó" riogatásának.”

Aztán utána néztem annak is, hogy vajon van-e hatékonyabb felszívódású, egészséges, természetes úton készült nem kémiai alapú táplálék-kiegészítő és vitamin. Szerencsére ezekből is bő kínálat van még! Akár kivonatos, aszalt, préselt, stb. formában. Különféle teák, gyógynövények, és más természetes készítmények. Melyek magán a növényen kívül – amelyből készültek – semmi más káros, vagy mellékhatással bíró anyagot nem tartalmaznak.  Mondom: MÉG!

„Mivel egyre többen vagyunk, akik nem dőlnek be ezeknek az áltudományos híreknek -  amelyek több ezer éve hatékonyan és mellékhatás mentesen alkalmazott gyógynövények hitelességét próbálják aláásni -, a kartell új módszerhez folyamodott, hogy a betegséggyár működési mechanizmusa nehogy összeomoljon: elveszi tőlünk a vitaminjainkat és az étrend-kiegészítőinket!"

Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. Ezért aztán,  a politikához (hová máshová?) fordul támogatásért!
 

Tekintsék meg erről az alábbi döbbenetes videóklippeket:

http://www.vimeo.com/3422100 

Az idő pedig vészesen fogy! Már csak alig valamivel több, mint 8 hónap van hátra! És ha egyszer megindult a folyamat, tudunk-e majd gátat vetni neki?

www.vitaminszabadsag.com on Vimeo.
A filmekből is kitűnik a politika és a gyógyszergyártók érdeke egybecseng.

Mint korábbi cikkeinkben is írtuk,  a pénzoligarchia több milliárddal kevesebb embert tart kívánatosnak itt a földön.

Ha továbbgondoljuk, és logikusan összerakjuk a rendelkezésünkre álló más irányú ismereteinket is, akkor nagyon könnyen eljutunk oda, hogy a dolgokat összefüggéseiben is meglássuk.

Az emberek befolyásolása nemcsak a fizetett médiák által lehetséges, hanem tudatmódosító szerek alkalmazásával is megoldható.

A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt  könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor milyen egyéb hatóanyagokat, vagy bármi mást  juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált embermilliárdoktól, a maradékot pedig kezes báránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik.

Tehát, mind a hatalomnak, mind pedig a gyógyszergyártóknak kifizető a szoros kapcsolat és egymás támogatása!

A népirtásnak rengeteg formáját ismerjük már ma is. Az egyik leggyorsabb módszer a háborúk kirobbantása.

Egy másik módszer, az élelmiszerek, ivóvíz,  manipulálásával, a stresszes élet kikényszerítésével a meddővé tétel - ez ma már lassan népbetegség egy bizonyos körben.

A gyermekvállalás anyagi eszközökkel való visszaszorítása.

A hagyományos erkölcsök lerombolása, a szexuális szabadosság, és a nemiség szabad megválasztásának elterjeszése szintén a családi modell, a gyermekvállalás ellen hat.

Egy kevésbé látványos, ámde legalább ilyen hatékony módszer a gazdasági -, törvényi túlszabályozás is!

Nincs is értelme sorolni az eszközök tárházát.

Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népírtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.

Audie Rácz Era

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból pártelrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból, azaz milyen (így a Für Lajos katonai kémfőnök és bandái által titkosított) tények leleplezése miatt üldözött minket Vona Gábor és bűnbandája:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/ (A cikk legkérkedőbb ellensége a Vona Gábor által hivatalosan reklámozott kurucinfó!)

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/ (A cikk legkérkedőbb ellensége a Vona Gábor által hivatalosan reklámozott kurucinfó!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-11. -
Hősök robbantottak a Szilvásy-villánál (is) - Kiáltvány az Emberiség ellenségeivel szemben!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...inkább [vesszenek] a Hazai Vera- és Sághy Réka-féle CIA-gyártott, tömeggyilkos pártsöpredék, sokkos gyilkos hazaáruló antikrisztusok, mint a teljes magyarság és az egész Emberiség! (...) Obama: mondjátok már el, hogyan kell elektromágneses hullámokkal az agy kiválasztott erében csordogáló Veért felforralni! Hogyan bugyog egy sokkos gyilkos, agyégetést szavazó Harc Téres, Nemzeti Hírhálós kovács jános vagy kurucinfós magyari gábor agyának erében a Veér, amikor fél évszázados technológiával mikrohullámú tűz alá veszik!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-11. -
Hogyan tovább, globalizmus?
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: E sötét, hazug, sátáni világban az eltörölhetetlen hatású Titán, minden idők egyik legnagyobb, ezért elrejtett alakja, a Kárpáti Magyar tollából olvashatnak korunk globalista gazdaságáról, mégpedig az egyetlen helyes és megközelíthető kontextussal: a felépült elmetechnológiai titokzatos Nagy Babilon világgazdaságot író és meghatározó létezése tényfeltárásával.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu