Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Irányított elme - Egy a Hírháttér számára - 4 hónappal ezelőtt - eljuttatott levélből hozzuk nyilvánosságra

2008-09-11.
(Küldő nem publikus)

Egy kis "történelem" Az irányított elme?? a "Rendszer" talán első Magyarországi rémtette!!

Magyarországon is előfordult úgynevezett agymosás! Mindszenty József erős, határozott ember volt. Képtelenségnek tartották, hogy elgyengül és sorstársai ellen fordul, mégis megtörtént, olyan volt, mint akinek megszűnt a személyisége, tekintete olyan volt mint aki már nem is ember, senkit nem ismert meg a rokonai, barátai közül, mikor kihallgatták, betanult szöveget mondott fel! Vallomásában elismerte, hogy részt vett a koronaékszerek elrablásában? Mindenki biztos volt abban, hogy "csináltak" vele valamit, hiszen hónapokon keresztül verték, kínozták, mégsem tudták megtörni, akkor mi történt???

Programozott gyilkosok: Mark David Chapman agyonlőtte John Lennon énekest, nem menekült el, sőt, teljesen összeomlott, és sírógörcsöt kapott, a kihallgatás során többször említette: az agyában "hangokat" hallott...???

Sirhan Sirhan, a Bobby Kennedy életét kioltó férfi szintén hasonló "hangokat" hallott???

Az emberi agy irányítását kutató, és végrehajtó programok: Bluebird 1950-1951, Artichoke 1951-1955, MKULtra 1953-1964, MKSearch 1964-1972 stb... Kivétel nélkül minden egyes programnak résztvevője volt a világ összes titkos szolgálata.

A HAARP-projekt 1993 óta növekszik és egyre több ponton állítanak fel antenna erdőket, a "hipnotikus" állapot előidézésére.

A rádió hullámok, amelyek az ionoszféra segítségével terjednek, bárkivel, bárhol bármikor képesek a tudat teljes módosítására, egy egyszerű háziasszonyból képesek tömeggyilkost "gyártani" a másodperc tized része alatt! Az Ördögűző című film is tartalmaz tudatmanipulálásra alkalmas "képkockákat" és még lehetne sorolni azokat a filmeket, amiket különböző stúdiók gyártanak "padló" alatt és szórják szét a médiában.

Michael Valler miniszter fia "fejbe" lőtte magát Ozzy Osbourne "Öngyilkos megoldás" című számát hallgatva? Nem tudtak kimutatni semmilyen beavatkozást vagy elmezavart... a zenét visszahallgatva egyszerűen eltűnt minden bizonyíték!??

Rendkívül fejlett eszközei vannak a "Rendszernek" arra, hogy szükség esetén korlátok, határok, fajok, távolságok, magasságok és mélységek semmilyen akadályt ne jelentsenek részükre az emberi agy bármilyen beavatkozása terén. Az egész emberiséget alá lehet vetni ezzel a "gyilkos módszerrel" egy totális agy mosásnak, sőt....

Ebben a sátáni "rendszerben" nem lesznek pl: börtönök, tüntetések, nem lesznek választások, mivel adva lesz egy Világkormány, amely nagyszerűen teszi majd a dolgát! Mivel az emberek nem rendelkeznek majd sem önálló akarattal, sem önálló gondolatokkal.

Sőt! mindezzel tisztában sem lesznek, hisz lesz egy (vagy már van?) központi "gondolat szerver", aki irányítja majd őket.

Egy kis tudomány: Az ionoszféra ezeket a rádióhullámokat szétszórja és visszaveri a föld felszín irányába, az antennák 2,8-7 Hz-es vagy 7-10 Hz-es frekvencia sávban sugároznak. Ez azért érdekes, mert 7,8 MHz-en a jelek minden nehézség nélkül képesek behatolni a Föld mélyébe vagy akár az óceánok legmélyére! Az emberi elme alvás közben 4-7 Hz-es théta hullámokat "produkál". Hogy ez miért érdekes: mert a HAARP adó berendezései épp e kettő határán működnek, így akadálytalanul képesek ezek a rádióhullámok eljutni több milliárd ember agyába. Ezt követően nincs más hátra ennek a sátáni rendszernek, mint a "megnyitott" emberi agyba bármit "belehelyezni", és úgy fognak gondolkodni, cselekedni, ahogyan ŐK szeretnék.

A HAARP-projekt, mondani sem kell, a titkos szolgálatok felügyelete alatt van!

Elérkeztünk egy orwelli világhoz, csak ez sokkal kifinomultabb, és láthatatlanabb diktatúra????, és ez csak töredéke annak, amit tudunk!

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR: A betiltott Valóságról
2008-09-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Korunk és a Jelenések 18. - Prédikáció és vádbeszéd
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az Interneten teljesen egyedülálló, a Hírháttéren pedig az eddigi filmjeink közül páratlanul tüzes, Isteni Igazságbeszéd az elhallgatott világról, annak háttérhatalmáról és módszereiről, a próféták által megjövendöltek szerint beteljesedett Babiloni Globalizációs, tömeggyilkos világrendszerről és annak bukásáról. (Film, 36 perc)


 

2008-09-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hírháttér-szónoklat az MSZP vezérkarának és a bel- és külföldi titkosszolgálati operátorsöpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ahogyan majdnem minden alkalommal, olyan egyenes és páratlan, sehol másutt nem hallható erkölcsbeszédet hallhatnak. (A képen Michael Hayden, a CIA tömeggyilkos igazgatója.)
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-08-31. - FENYVESI FILM: Mi a Háttérhatalom - És hogyan működik
/Fenyvesi Theresa (német állampolgár)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, német állampolgár és világjáró a globalizáció urairól, a megjövendölt és eltitkolt háttérhatalomról mutatja be saját filmjét. (Film, 9 perc)


 

 

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. - Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

 

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. - Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kapott álmok - Istentől vagy a Háttérhatalomtól? (A végén a Himnusszal)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarországon talán legelsőként Drábik János közgazdász, amerikai állampolgár oldotta fel a titkosítást arról, hogy mikrohullámokkal az alvás állapotában álmodást lehet előidézni az emberi elmében. Miközben Molnár F. Árpád merőben szokatlan életélményű és tapasztalású álmaiból mond el, aközben Ellen G. White élete első látomásának elemzésére is sort kerítve a Biblia nyomai után is kutatunk arról, honnan adatnak az álmok, s mennyiben szabad rájuk hagyatkoznunk. (Film, 35 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Hírháttér TV nyílt filmlevele Drábik Jánosnak
/Hungária TV - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 2004-ben Drábik János minden idők legnagyobb magyarja lett azzal, hogy "Tudatmódosítás" című könyvével és a Hungária TV által készített, a hivatalos média részéről abszolút elrejtett előadással az Emberiség legfontosabb katasztrófahelyzetére hívta fel a figyelmet. A magyarok mind elmenekültek. Most eljött az ideje az ébresztőnek, mely során kik a legelsők, kik a legutolsókká lesznek. (Film, 18 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu