Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Miért vagytok gyávák és bűnözők, jogászok? - Két film Tóth Katalinnal és Molnár F. Árpáddal

 

2008-05-12.
Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád

Tóth Katalin (tkatalin), a lakásmaffia áldozata Molnár F. Árpáddal. Pár szó a bírói- és jogászbűnözés okairól, a kapzsiságról, az önzésről és az egocentricitásról. Érintve a csontzúzó Bánó András, Németh Péter (Népszava és Nap-kelte), Friderikusz Sándor és társai tevékenységét. Emberi jogok, kirekesztettség, jogfosztottság, lakásmaffia, elévülés.

 

 

 

Tóth Katalin, a lakásmaffia áldozata a lakásmaffia-ügyekkel kapcsolatban, az ügyében főleg a verzátusabb (tájékozottabb) közönség számára mond néhány gondolatot.

 Műsorvezető:
Molnár F. Árpád

Beszélgetőpartner:
Tóth Katalin

Lomnici-Magyarországmontázs:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zene:
Kodály: Budavári Te Deum

Texter, zenei szerkesztő, vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Média:
2008 május 11.
http://hirhatter.t35.com


A Hírháttér TV stúdiójában Tóth Katalin (tkatalin) és Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Igazságszolgáltatás, Keresztyénség - Beszélgetés Torgyán Józseffel, az Orbán-kormány korábbi földművelésügyi miniszterével
/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A műsor első 7 perce főleg az ügyészség és a rendőrség, valamint az ország tragikus erkölcsi állapotáról szól, majd egészen végig a keresztyénségről. Ennek vonatkozásában Heller Ágnes filozófus antikeresztyéni hozzáállásáról, Semjén Zsolt és a KDNP tetteiről és helyzetéről, valamint Kőrösi Imre történelmi szerepéről láthatnak-hallhatnak. (Film, 41 perc+kép)

 

2008-04-28. - TABU: HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrszakmáról a teljes állománynak - Tényfeltáró film nektek és rólatok, ahogyan még senki nem szólt hozzátok
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A film készítője, Molnár F. Árpád több, mint fél évtizeddel ezelőtt összekülönbözött a rendőrséggel és az NBH-val, ami miatt tönkre akarták tenni, aztán meg akarták ölni. Tényfeltáró film a rendőrség belső működéséről, a rendőri állomány erkölcsi- és mentális állapotáról, az állami bűnözésről, politikai gyilkosságokról... (Film, 30 perc+kép)

 

2008-04-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Sortüzesek és cigányok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alkotmány, Btk., életfogytiglan - Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot, aki vacsorából ment haza, amikor álarcos rendőrbűnözők megtámadták. Beszámolójába annál a résznél kapcsolódunk be, ahol elmondja, miként törték szándékosan csontjait a rendőri elkövetők. (Film, 10 perc+kép)

 

 

 
Előző cikk:
2008-05-10. -
HÍRHÁTTÉR TV: Bűnöző bírók nyomában -
Sebők Istvánnal, a Magyar Néppárt elnökével
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Néppárt (MNP) az egyetlen párt, amely tevőlegesen is harcol a bírósági bűnözés ellen. Most Sebők István a tengernyi példa közül három esetet mond el az állam által védett bírói bűnözést leleplezendő. (Film, 7 perc+kép)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Dávid Ibolya és az árulók; A zsidók és a söpredék - A HTV-ben korunk egyik legnagyobb tényfeltárója: Kőrösi Imre
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Beszélgetési témáink között Dávid és az MDF, az Országgyűlés hazaárulói, a hatalmas Holocaust-ipar, a kirekesztő és egyoldalú zsidó gyászalkalmak, a kitiltott kurd-, örmény-, cigány-, magyar- stb. népirtás, és Kőrösi Imre személyes benyomása Simon Wiesenthal, idős nyugdíjasokat üldöző cionistáról. (Film, 10 perc+kép)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu