Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Letöltés és sokszorosítás VMP3O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:  "Minden törvényt lesöpörtek" - Tóth Katalin lakásmaffia-kálváriája a hatalommal

 

2008-03-23.
Molnár F. Árpád

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Tartalom:
Egy férj, egy feleség, néhány közös gyermek, egy anyós. Tóth Katalin férjével élt egy közösen felújított házban, ám a 15 éves házasság során vagyonszerződés nem született, az ingatlan pedig a férj és annak anyja nevén maradt. A férj a válást követően a volt feleségét - a gyermekekkel együtt - kitúrta az ingatlanból, amihez olyan szervezett bűnözői csoportokkal szövetkezett, akiknek neve ismerős a lakásmaffia ügyekben és más, sokkal súlyosabb bűntettekben, melyekről e helyen nem beszélhetünk. A volt feleség, Tóth Katalin, aki könyvet is írt történetéről és az állammal szemben folytatott harcáról, azt mondta: a rendkívül idős asszony (a férj édesanyja) az ingatlan eladásának idején már kórházban volt, magatehetetlen állapotban töltötte utolsó napjait, így a férj saját anyja aláírásának meghamisításával adta el az ingatlant, a felesége és a gyermekei elől is eltitkolva az adásvétel tényét és annak körülményeit.

A bíróság minden a Tóth Katalin mellett szóló bizonyítékot és szakértői véleményt lesöpört, a törvényeket is következetesen megszegve és akként értelmezve, hogy a később is más lakásmaffia ügyek miatt körözés alá került szervezett bűnözők malmára hajtsa a vizet. (Tóth Katalin honlapja: http://tkatalin.uw.hu)

Most a felvételből való idézet helyett egy cikkből idéznék, melyben annak a Sztojka Katalinnak a neve is szerepel, akinek családja az adásban tárgyalt lakásmaffia-ügyben is benne maradt.

Idézet a cikkből:
Tóth Sándor alezredes, XI. Kerületi Rendőrkapitányság:
     - Különböző ingatlanokat érint ez a cselekménysorozat. Olcsó panellakásoktól a 100 millió forintot megközelítő budai telkekig terjed a sor. 16 gyanúsítottunk van eddig, 4 ügyvédgyanúsítottunk is van, szomorú, de így van. És hát az érdekessége ennek még az, hogy a 4 ügyvéd közül kettő vak.
A gyanúsítottak közül heten előzetes letartóztatásban vannak. Egy nőt azonban, akinek komoly szerepe volt a károsultak megtévesztésében, még keres a rendőrség. A képen látható Sztojka Katalint, környezetében inkább Barbara, vagy Barbi néven ismerik, feltehetően Gyálon vagy környékén bujkál. És bár az ingatlanbejegyzéseket a nyomozás miatt felfüggesztették, sokan mégsem nyugodtak.

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 
Előző cikk:
2008-03-20. -
Amiről a gyávák és a bűnözők hallgatnak - Beszéljünk a titkosszolgálatokról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági "szolgálatok" (jobban szeretem a "szervezetek" szót) azóta, hogy a videomobiltelefonok elterjedtek, félvén a lebukástól szignifikánsan csökkentették az utcai követések, az utcai konspiratív információátadások és terrorizálások számát, meghatározóan átállva a digitális konspirációs módszerekre és adatgyűjtésre, mely utóbbiak egyrészt tökéletesen megbízhatók, másrészt a lebukási kockázatuk szinte nulla!

Lap teteje

Következő cikk:
BETILTOTT FILM: 2008-03-24. -
HÍRHÁTTÉR TV: A gyurcsányi rendőrök által 2006 őszén megvert perui szavaiból

/Összeállítás: Molnár F. Árpád/
Tartalom: Angel Mendoza perui állampolgárt ok nélkül rabolták el és verték össze, majd jelentették fel Gyurcsány Ferenc és - Kuncze úr népellenes szavaival - a szétlőni való Dávid Ibolya mai napig védett fegyveres bűnözői. Mert azért a maffiára is gondoljunk, az ország összes bajának okozóira. (Videó+képek+cikk)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu