Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Ne érintsd a hatalmasokat! Egymást tépjétek szét!

 

 

2008-07-16.
Molnár F. Árpád
 


"Obey", azaz "Engedelmeskedj". A globalizált Világállam célja, hogy ne a hatalomnak, hanem egymásnak ellenségei legyünk.

Választhat az ember, s azok is, akik már nem is egészen emberek, mert valami mássá lettek: valaki vagy néppárti, vagy pedig olyan terrorista, akinek tűzvonalában saját lakossága áll.

Miközben a globalizált Világállam legfőbb koordinátorainak sikerül Magyarországon is a legpitibb ügyekbe fojtania a lakosság tenni akaró tagjait, ugyanakkor a globális katasztrófák egész tárháza fenyegeti az egész emberi fajt:

üvegházhatás, genetika, virológia, kibernetika, nanotechnológia, nanorobotok a levegőben, nanorobotok a tárgyakon, nanorobotok a fogyasztási cikkekben, biorobotika, kvantumtechnológiák, a fizika régi és új felfedezései és kiaknázott, valamint kiaknázandó lehetőségei stb. Mintha kínaiul mondanák ezeket a magyar lakosoknak, és éppen ez a cél!

Kvázi sehol, semmit nem beszélnek ezekről, mert nem áll érdekében a média milliárdosainak, hogy ezekről bármit mondjanak, nemhogy felfedjék a vészt. A faj totális vészének egész tárházát rejtik el, egyik napról a másikra élve, mint a barmok, azt a halált gyártva valamennyiünk ellen, amelynek maguk is áldozatul estek és esnek.

Hogy milyen helyzetben vagyunk, gondoljuk el:
a globalizáció elsődlegessége, a multik napi anyagi haszonigénye mit eredményezne, ha pl. mindannyian megtudnák, hogy eljött Jézus szakadt ruhában, szegénységben, és elkezdett prédikálni az utcán.

Megmondom: félnének attól, mennyibe fog ez nekik kerülni, napi hasznuk kockázata felmerült, ezért:

Megölnék. Megölnék Jézust. Mindegy, meddig lehet így kihúzni, de Jézus meggyilkolásával hátha nyertek pár évet, amíg kvázi azt tehetnek, amit akarnak.

Ez a patológiás őrület minden irányító posztot meghatároz, de Magyarországon e pillanatban lassan minden aktivista körökig is elhatol: a napi problémák és a legjelentéktelenebb csip-csup ügyek felemésztik nemhogy a globális, de a kisebb problémák kezelését igénylő összes, de összes figyelmet is(!), ráadásul önmagukból kivetkőző, a kormányrendőrség színvonalát felidéző módon.

Pl. a homoszexualitás eddig gyakorlatilag észrevehetetlen felvonulási jelenségét, melyet évről évre megrendeztek, az egészség nevében, abszolút egybefolyva a betegség legnagyobb mélységeinek, a fasizmusnak a legocsmányabb módszereivel, sikerült akkorára dagasztani, hogy csodájára jár a Föld, mit művelnek a magyarok ott, ahol ellenség sincs, miközben az ellenség dühük tárgyán kívül mindenütt ott van, és az mindenütt ugyanaz. A magyar lakosság aktív része, amelynek a lakosságot kellene szolgálnia, maszkokat húz, fegyverbe szólít az eddig semmi ellen, és termésköveket hajigál a békésen álldogáló rendőrökre, mert azok nem engedik meglincselni, darabosra törni a homoszexuálisok koponyáit, meg azokét, akik éppen ott vannak rajtuk kívül, mert a kettő mindig együtt jár. Hiszen a barbár rendőrcsorda éppen úgy nem válogat az október 23-ai célpontok között, ahogyan az eszét vesztett másik, azaz népi csőcselék. De ez csak egy példa.

A magyar lakosság eddig elbüszkélkedhetett azzal, hogy állja a fasiszta állam ütlegeit, hogy mennyivel magasztosabb és nemesebb, mint az ellenséges állam, most pedig gyilkos harcra szólít fel saját, békés polgártársai ellen. Terroristaként jelenik meg, de nem a politikai maffia tagjai ellen, hanem saját honfitársai ellen,

   - ha azok felvonulnak, ahogyan eddig évről évre tették,

   - ha jobboldaliak, de nem pont úgy,

   - ha nem gyűlölik a feketéket, a cigányokat, a németeket, a spanyolokat,

   - ha külföldi barátaik vannak,

   - ha az NBH-nak dolgoznak, hiába éppen a megfelelő helyen vagy lobbiban,

   - ha valaha az NBH-hoz közük volt,

   - avagy kémek voltak, ezért tudják, mely helyzetben mit kellene tenni,

   - ha nem tagadják, mint Bencsik és Für, hogy ügynökök voltak, mert azt tagadni és orrba-szájba hazudni kell, attól magyar a magyar, aki pedig nem teszi, az pedig kollaboráns és hazaáruló,

   - aki nem nevez minden cigányt bűnözőnek,

   - aki nem nevez minden szociális segélyen élőt söpredéknek,

   - aki megveti ugyan Gyurcsány és bűnszervezeti, többnyire életfogytos bűnözőinek módszereit, de szereti a Fideszt, elismerve ugyanakkor, hogy az is tökéletlen stb.

Az intolerancia és az agresszív fasizálódás vészes mértékben erősödik. A válaszreakció - hatalomra jutás esetén - rosszabbnak tűnik, mint a hagyományos "gyurcsányi" diktatúra, mely egyébként mindezen problémákat közvetlenül előidézte, és amelyről régóta mondtuk, hogy kifejezett célja is volt. Gyurcsány generálta csaknem a 100%-át eme diffúzálóan agresszív, terrorizmusba már átcsapott intoleranciának, a Mossad pedig volt az agytröszt a háttérből azzal is, hogy ellenállók: szakértelmet semmit ne importáljatok, csak a gyűlölet és a harag hajtson benneteket, mert a népnek más nem kell. Aki ért valamihez, azért ért - suttogták -, mert az állammal valaha kapcsolata volt, így az már örökre ellenség, volt vagy lett bármivé.

Amikor fegyvertelen civilek ellen - akik nem olyan elkövetők, amilyen Orosz József és Friderikusz Sándor, a Népszavás Németh Péter vagy Lendvai Ildikó - tettleg lépnek fel - tegye azt Gyurcsány vagy a szélsőjobb -, ott az áldozatokat mindenkinek testével kell védenie. Ha a hatalom nem teszi, a lakosságnak kell megvédenie saját véréből való békés polgártársait, legyenek azok magyarok, osztrákok, franciák, angolok vagy dél-amerikaiak. Nem törhetem csontjait senkinek csak azért, mert - teszem azt - az a véleménye, hogy homokosként felvonul az utcán, és nem támadhatok rá senkire terméskövekkel csak azért, mert valamennyiünk kötelességét teljesítve testével védi azokat, akiknél semmi fegyver nincs, az utcára vonulnak. A béke ellen nem léphetek fel háborúval és terrorizmussal.

A terroristák ellen viszont megtehetem, ha nem vagyok elég keresztyén, csak ateistán erkölcsös: azaz Bánóval, Némethtel, Friderikusszal, Vadaival, Gyurcsánnyal, Demszkyvel, Kunczéval szemben megtehetem, hiszen ők ténylegesen meghatározó pozíciókból gratuláltak a sortüzekért, az életre szóló megnyomorításokért, vezényelték rá a vérengző, fasiszta bűnözőket a világ fegyvertelen népeinek tagjaira, akik semmit, de semmit, de semmit nem követtek el, de a fizetett elkövető réteg saját gaztettei felett a mai napig kitart, tetteikkel a mai napig kérkednek.

Ugyanakkor semmiképpen nem pártolhatom a kurucinfó betiltását sem, mert

   1. szinte nincs semmi, aminek betiltása ne lenne erkölcstelen, így a nem agresszív és rabló réteget is szüntelen betiltani és fasiszta gyurcsányizmussal szétverni és összetörni akaró kurucinfó betiltása is erkölcstelen,

   2. ha elkezdünk betiltani, akkor a betiltásoknak nincs vége, egy fasiszta-sortüzes-nyomorító gyurcsányállam pedig csak az olyan pszichopata bűnözőknek állhat érdekében, amilyen a sortüzes, vérengző fenevad Orosz József, Németh Péter, Bánó András, Friderikusz Sándor, Lendvai Ildikó, Gergényi Péter, Kuncze Gábor és Demszky Gábor...

   3. Ha a kurucot betiltják, be kell tiltani mindazon médiumokat is, amelyek a 2006-os, a világ népei ellen válogatás nélkül elkövetett vérengzésekben és koncepciós bűntettekben benne voltak, azok mellett pártoló tagokként léptek fel:

azaz be kell tiltani Orosz Józsefet és a Nap-keltét, az MTV-t (helyesebben teljes személyzetét a takarítókig bezárólag kirúgni és újakat felvenni), a tv2-t, az RTL Klubot, a Népszavát, a Népszabadságot, az MSZP-t és az SZDSZ-t, soha többet nem szabad teret engedni sem Heller Ágnesnek, sem Jancsó Miklósnak, sem Friderikusznak és Bánónak soha, sehol. S ha mindezekkel végeztünk, és ezen elkövető réteg által védett, egységesen bűnöző rendőrállományt az ügyészség és a vérbíróság tagjaival együtt nemhogy az utcára tettük, hanem börtönbe juttattuk (ahogy a törvény előírja, mert az követeli ezt(!), akkor következhet a kurucinfó, mint a soron következő probléma, mondván: hogy de te meg miért válaszoltál agresszióval az agresszióra, és hogyan aljasulhattál le arra színvonalra, hogy a gyurcsányi náci söpredék színvonalán te is fegyvertelen és békés civil tömegek ellen fegyverbe szólítottál.

A rasszizmus és a fasizmus is magánügy, amíg csak hirdetik, egészen addig, amíg azt tettlegesség nem követi. Ez nemhogy az ateizmus törvénye, de a keresztyénség törvénye is, amely azt követeli a Jézus Krisztus Által, hogy ahol fegyvertelen embert ütnek, erőszak nélkül, ha kell, te legyél a pajzs.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-07-11. - Ami a világ összes híradójának legfőbb híréből kimarad - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi és szexuális világreform - Egy eltitkolt találmány, amely átformálja a Földet
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Megérett az idő, hogy egy évtizedek óta létező, a hazugságvizsgálatot és a szexualitást világforradalmasító, az állam és a világ titkosszolgálatai által évtizedek óta napi használatban alkalmazott találmány létét leleplezzük. (Film, 26 perc)
 

 

2008-07-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Az elkészült jövő - Alternatív energiák és energiaforrások
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alternatív energiák és energiaforrások. Hatalom, globalizáció, központ, jövő és faji katasztrófa. (Film, 11 perc)


 

 

2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)

 

 

2008-06-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Ellenséges állam, terrorizált lakosság - Morvai Krisztinával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk magyarságának Jean D'Arc-ja, a sortüzes, csak falkákban vadászgatni merő bűnözők által gyűlölt Morvai Krisztina Kecskeméten, a Magyarok Házában. (Film, 11 perc)


 

 

2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Az összhangzattan rejtelmei és az SZDSZ - Filmetűd Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Minden pártban az SZDSZ emberei. Bejut-e még egyszer az SZDSZ az Országgyűlésbe? Választási csalások. Előre hozott választások. (Film, 6 perc)


 

 

2008-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Bűnöző államok rendszere, kitüntetett gyilkosok - Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Előre tudott történelem (mint pl. a Szovjetunió összeomlása, a Magyar Gárda megerősödése. Egypártrendszerű országlás, közös rablás, közös bűnszervezeti védelem, elmaradt felelősségre vonások. Lengyelország, Szlovákia, leszakadó Magyarország. Bel- és külgazdasági folyamatok; a külföldre herdált uniós milliárdok. (Film, 9 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2008-07-14. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

A nemzetek haláláról -
A múlt és a jövő lényei az elpusztíthatatlan Világállamban
/Molnár F. Árpád/
(Jean-Michel Jarre zenéjével.)
KLIKK az oldalra! (23 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-07-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Tudatosan idegen érdekek szerint - Kőrösi Imre, volt országgyűlési képviselő
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarország tönkre tétele, tudatos kiszolgáltatása és eladása. A politikai bűnözés, azaz a maffia globalizált. Elvtelen globalizációs hatalom, a mammon birodalma, ahol minden döntés a pillanatnyi üzleti szempontok szerint, következetlenül és embertelenül zajlik. (Film, 10 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu