Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Nyílt levél a Kuruc.infónak ; Leleplezzük a Kurucinfót - Ahol a gyöngyöket megtapossák, a népet moslékkal mérgezik

 

2008-07-07.
Molnár F. Árpád

Kedves Kuruc.infó,


válaszolván mocskos levelükre, kezdem azzal, hogy régóta nehezen emésztem, hogy a Moszad magyarországi bűntetteinek konkrét feltárása helyett, a Sztálin óta Kádáron át, 1990-től a mai napig történt elmegyógyintézetbe zárások, a világ minden részén elkövetett elektrosokk terápiák, a konkrét, a Föld teljes lakosságát kihalással fenyegető állami bűnözés konkrét tetteinek és a titkosszolgálati konstrukciók feltárása helyett - az állami maffializmus legnagyobb megelégedésére - a tolvaj, verekedő cigányokkal, meg a kereken 500 ezer homoszexuálisból összesen néhány, sima közszeméremsértővel foglalkoznak, de a tényfeltárástól nemcsak messzire menekülnek, de gyurcsányista-sztálinista-fasiszta államvédelmi bűnözőkhöz hasonlóan még azokat üldözik, akik az önök által elrejtett módszereket napvilágra hozzák, mert a valódi tényfeltáróknak van hozzá merszük, szemben a gyáva, álnemzeti, nagyszájú, vagy simán tehetségtelen, nagypofájú idiótákkal szemben, akik mindezekről nyikkanni sem mernek, ahogyan a politikai gyilkosságokról sem mernek egy árva kukkot sem szólni.

Ki kinek dolgozik? A Kuruc.infó, mely KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES FELMERÜLT ESETBEN(!) visszautasította a konkrét állami módszerek feltárását, az állam és a rendszer megbuktatását, szándékosan hallgatja el az 1990 óta több ezer politikai gyilkosság valamennyijét(!), a Hitler óta Sztálinon, Kádáron, Antallon stb. át a mai napig elkövetett pszichiátriai kényszerbezárások és politikai gyilkosságok feltárását, vajon mennyiben nevezhető nemzetinek, vagy mi köze van egyáltalán bármelyik emberhez azokon kívül, akik tudatlanságból vagy butaságból verődnek ehhez az állami módszereket Kádárhoz, Gyurcsányhoz, Orbánhoz, Fürhöz, ...-hoz [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.] abszolút illeszkedő beszarisággal, egy az egyben védelmező és pártoló csürhéhez? A Kuruc.infó, mely alaposan el van látva információkkal, és köszöni, nem kér belőle, mert minek jobban tájékoztatni a lakosságot annál, mint azt a tv2 bemondja, vajon véghetetlen butaságból és ostobaságból, a tehetségtelenség legszélsőségesebb, a hatalom számára de még mennyire, hogy ideálisan primitív, ösztönállati barbarizmusból teszi, vagy nagyon is alaposan fontolgatott gyávaságból, mert jobb a vélt biztosra utazni, és csak annyit a nép elé vetni - gyöngyök helyett is csak a moslékból -, amivel az ember úgy véli, még nem ütheti meg a bokáját.

Milyen védekezése lehet annak, akit azért tiltanak be - mint a Kuruc.infót -, mert mocskos buzizik, és fegyverül azt sem mondhatja el védelmében, hogy konkrét titkosszolgálati terrorizmust, konkrét bűntetteket és konkrét politikai gyilkosságokat tárt fel, de azt mondhatja Gyurcsány Ferencnek, hogy:

     - Oh, Miniszterelnök Úrnak tetszik lenni, mi is elutasítottuk ám a tényfeltárás összes formáját! Ön fasisztázik, mi meg buzizunk és zsidózunk. Mindenki végzi a pótcselekvést oly buzgalommal, ahogyan részeg ürít a klotyón, és jól élünk belőle, kényelemben és biztonságban. A sok ezer halott, meg a sok ezer, ami eztán következik, ott rohadjon meg, hiszen látott már a Miniszterelnök Úrnak tetszik lenni olyat, hogy akár a Miniszterelnök Úr gyermeke, akár az idősebb ... [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.] fia feltárt volna akárcsak egyetlen, leplezve tömeggyilkos vagy a szabadság számos formáját felemésztő állami módszert is? Na látjuk, van hát birka- és barom mindkét oldalon, mely valójában minden ízében egy, és egyik sem vezet sehova!

Sem a butaság, sem a gyávaság nem dicsőség, ahogyan akármennyire is óbégatnak az álnemzeti, kurucos ...-k [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.], akik beleszületettek az NBH-ba, és soha, semmiről, semmit nem mondtak el, pedig mindent tudnak, nem válik dicsőségre a hazugság csak azért, ha sokan elhiszik, ahogyan hittek abban, hogy 1990-ben rendszerváltó erők működtek, nem csak egy ócska jobbikos-gárdás-fürös-...-bencsikes-sokkos- és gyilkos színjáték volt minden. Tényleg, kuruc, a felsorolt nevek közül hányan ülnek a legújabban felállított álrendszerváltó putrik valamelyikében, akik már 1990 előtt is bukott államvédelmisek voltak? Megtértek azóta? Mert mit ne mondjak, többen közülük még 1992-es önmaguknak is csak árnyékai lettek csupán! Jobban hallgatnak a módszerekről és a túlélés lehetőségeiről, mint majdnem 20 évvel ezelőtt, miközben korunk legnagyobb tényfeltáróira mutogatnak, hogy az meg régen a titkosszolgálat embere volt, fuj! Aztán hadd kérdezzem meg: Für, Bencsik András, ... [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.] honnan tudják, amiket tudnak, az értesüléseiket milyen forrásból szerzik - amikről a nyilvánosság előtt DE MINDENRŐL HALLGATNAK(!), és kiknek szolgálnak, mikor minden ízükkel az államnak és a titkosszolgálatoknak szolgálnak? Az a barom, aki lát és beszél a minden korban vak és esztelen csordaméreggel szemben, vagy az, aki még ennyit sem képes felfogni, de annyit sem, ami az orra előtt van?!

Mindegy, hogy az ember miért hallgat és tollasodik, hogy oka az ostobaság vagy a gyávaság, mert a produktum így is, meg úgy is az egész társadalom és populáció hanyatlását és elbutulását segíti elő. Nem baj, ha az ember hülye, az ő baja, de groteszk, amikor kimondott "stratégiai" célja, hogy butaságát és ostobaságát megőrizze, és vessen a nép elé csahos kutyaként sok-sok ezer halottról tett tényfeltárás és önvédelmi stratégiák kiépítése helyett analfabéta barna bőrű bűnözőt, a Moszad mindent felvásárló, éppen az álnemzetiek ösztönállati barbárságát terjesztő és gyártó rablópolitikájával néhány kósza, magamutogató homoszexuálist, mert addig is szabadon lehet fosztogatni, gyilkolni, aki pedig hülye, az ne tanuljon meg többet annál, hogy

     - Gyúcsány hazudott, ezér' monnyon le!

Szóval bűn ismerni az NBH-t? Avagy bűn, ha valaki - én nem - annak dolgozik, mert nem a tevékenység számít, hanem az, hogy az ember disznóként éljen és disznóként röfögjön? Akkor lássuk előhangként:

A Magyar Gárdából Für Lajos micsoda? Egy honvédelmi miniszter abból az időből, amikor cirka a legtöbb katonatisztek elleni politikai gyilkosság történt öngyilkosságnak álcázva, amikor rekordot döntött a rablóprivatizáció (akkor adták el az országot, idióták, azt nem a Gyurcsány adta el!), de csendben van, és az álnemzeti, ma is dúsgazdag szemét helyett, így a Für Lajos álmagyar gárdája helyett mi tárjuk fel a hadsereg olajtározó ügyeit, mi beszélünk egyedül arról, hogyan folytak és zajlanak a hadsereg hangáraiban és telepein a marijuana-termesztések, a nemzetközi drog-, fegyver- és emberkereskedelem, és hogyan kell ebből - hülyékkel körbe véve - úgy megtollasodni, és újabbnál újabb, a zsidók markukba röhögését kiváltó álrendszerváltó pártokat létrehozni, mint a Kuruc.infóhoz hasonlóan soha, semmit feltárni nem merő, ezért kényelemben és busásan élő Magyar Gárda és Jobbik Mozgalom teszi.

Hogy NBH-s volnék? Lássuk csak: Budaházy nem megszerezte az ismereteket, hanem beleszületett! Beleszületett a titkosszolgálatba!

Hogyhogy nem hallottunk arról semmit, hogyan dolgozott apuci, a titkosszolgálat hogyan figyeli meg és hogyan mozgatja az álnemzeti erőket, hogyan generálja a fejükből ki nem látó álnemzeti újfasisztákat, melyek csak játékszerek és eszközök a nemzetközi titkosszolgálatok kezében, hogyhogy nem beszélt soha a politikai gyilkosságok struktúrájáról és intézményrendszeréről, a rendőrség eltitkolt módszereiről, az állami elektrosokk terápiákról, a rendőrségi és titkosszolgálati kínzásokról és kényszervallatási módszerekről, a brutalitásról, a belföldi- és nemzetközi, állami szexkereskedelemről és pedofíliáról, hiszen beleszületett!

Húha! A végén még államtitkot sért! Vigyáznia kell az embernek, még a végén börtön fenyegeti! Jó az úgy, ahogyan Zimbabwéban az álellenzék tette, amíg annyira össze nem tojta magát, hogy inkább felhagyott a leglaposabb kritikával is, noha ott is több tényt tárt az álellenzék a nyilvánosság elé - igen, egy nyílt diktatúrában -, mint itt akár Budaházy, akár - még viccnek is rossz, hiszen röhej, annyit nem mukkannak - Bencsik András, Für Lajos, Vona Gábor és a többiek.

De ki tárta fel a rendőrség elrejtett ügyeit jobban, mint a Hírháttér? Soha, senki! Senki így nem meztelenítette le a rendőrséget! A titkosszolgálati módszereket ki tárta fel bővebben? Soha, senki a magyar történelem során! A politikai-gazságszolgáltatási módszereket? Soha, senki! A nemzetközi és globalista titkosszolgálati hálózati ismeretekről ki beszélt a legtöbbet? Önök főbenjáró bűnnek nevezik a tájékozottságot, és közben egész életükben államvédelmi pszichopatákként álnemzeti cigányozókkal veszik körül magukat, akik még nyikkanni sem mernek, a tizedrészét el nem merik mondani mindannak, amit a Hírháttér naponta feltár!

Nem-e lehet, hogy a féltékenység beszél önökből, kuruc.infó? De akkor hol marad a hősies nemzetszellem? Akinek a lakosságnál és a tudásnál fontosabb az önös érdek, ott hol marad az erkölcs? Nyilvánvalóan együtt temettetett el a sok ezer magyarországi legyilkolttal, és a szorzatosan több halottal, akik a kuruc-féle államvédelmi, álnemzeti és áltényfeltáró, csak uszításra és gyűlöletre szakosodott, ezért a zsidó médiában naponként reklámozott és futtatott söpredék miatt vesztette és fogja veszíteni az életét. Azért vagytok, hogy a magyar lakosság életérdekei és minden lényeg helyett a homokosokkal és a tolvaj, verekedő cigányokkal foglalkozzatok, míg a tudtotokkal és söpredéketek tudtával folynak a kínzások és tömegmészárlások, az ország kifosztásával egyetemben.

Megmondom, miért hallgat mindenki: mert jobb biztosra menni, hogy az embert békén hagyják, jobb betartani a konspirációs szabályokat - hú, de tudja ... [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.], mit jelent ez, és még mennyire, hogy hallgat erről is! -, jobb mindent elrejteni és elhallgatni, amiből az embernek - vélelme szerint - baja származhat! Ne beszéljünk azokról, ahonnan visszalőhetnek, hanem gyáva és hitvány parazita módjára, minden meghatározó helyett vessük a barbár nép elé koncként a cigányt, a homokost, a szerbet, és hazudjunk éjjel-nappal arról, mennyire nemzetiek vagyunk és milyen jót akarunk a népnek, holott egyedül csakis magatoknak akartok jót, ráadásul pofátlanul egyértelműen, hiszen miközben szart vettek a nép elé, aközben az értékekről és a vaskos tényekről hallani sem akartok! A parazitalétből ritkán származik baj, a sok ezer meggyilkolt és sok ezer megnyomorított meg le van ejtve, fogyóeszköz az, mint Gyurcsány Ferenc számára, ha beszélünk akár csak egyről is, még a végén nem sugároz minket a zsidó tv2, nem növel tudatosan, saját lobbijának szolgálva az RTL Klub, de esetleg elviszi őket a kuruc.infó és a Für-, ...- [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.] stb. államvédelmi, élősködő ügynökhorda által elhallgatott infarktus, baleset vagy rákfene.

Én életem adnám egyetlen emberért is, és amíg ezt Megadja az Isten, addig ezen változtatni egy tróger ostobasága és állati csordaösztöne sem tud, de melyik az, amelyik nem elinal, miután hol butaságból, hol barbárságból, hol állami kívánságra neki vezette a tömeget az állami betonfalnak, miközben ő maga elinalt, nehogy véletlenül még baja essen!

Akiket megneveztem, jöjjenek ide, és szemtől szembe mondják el kifogásaikat, előttem példálózzanak arról, merjenek hazudozni bármit, hogy nem tudják, mi az a titkosszolgálat, azt sem tudják ők, hol élnek és hogyan irtotta a magyar állam és a globalizáció a magyarok ezreit és tízezreit! De a cigányok, meg a homokosok, ej, van aztán meló rogyásig! Abból baj nem lehet, nem ütnek azok vissza!

Nem, öcsém! Majd mi feltárjuk a tényeket, és elmondjuk mindazt, amit ti nem mertek, kiknek egy része primitív és tudatlan, csordaméreggel fertőzött lakáj, másik része pedig nagyon is tudatosan, a titkosszolgálatba beleszületett, túlzottan is tájékozott és beszari ... [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.], Für Lajos és Bencsik András.

Pártja Mugabénak, Hitlernek és Sztálinnak volt, de a párttagoknak egyik esetben sem volt semmi esze. Párt az állatnak, a kutyának és a háztáji baromnak való, hogy azzal együtt dülöngéljen és essen-keljen, mindig aszerint, hogy éppen merre löki, húzza a tömeg vak és ostoba szédelgése.

Ganéjból és embergyűlölő, lakosságüldöző, uszító trágyadombból nem lehet palotát építeni, de mi felépítjük azoknak, akiknek több esze volt ahhoz, hogy a zsidók által vetett antiszemitizmuson, a lézengő vagy családban elkövető cigánybűnözőkön és riszáló, piti közszeméremsértő homokosokon túl képesek voltak a tömeg farka és elbutult hülyesége helyett saját értelemmel, Istentől Kapott bölcsességgel egy ostoba massza helyett gondolkodni. A történelmet mindig a szólók és a kis csoportok vitték a leginkább előre, nem a népnek vetett pártmoslék és álrendszerváltó, hol bal-, hol jobboldalinak álcázott államnáci és gyakran totálisan gyáva, de olykor hangoskodó, rohangáló csürhék.

Mert ha elém politikai gyilkosság helyett tolvaj vagy duhajt cigányt vetnek, azt mondom, vidd a kuruchoz, ott többet annál úgy sem látnak, többet onnan meg sem tanulhatsz. Ha a titkosszolgálatok módszereinek feltárása helyett azt mondják: hé, hülye magyar, messziről bűzlik a tetemetek, nesze, disznók, van itt még egy riszáló homokos, azt add a népnek, mer' moslék való annak, nem tudás és az önvédelmet képessé tevő szakismeret, akkor azt mondom: nem érdekelnek a bolhák az elefántok helyett, szűrje a szúnyogot a Kuruc és csürhéje, nyelje el ugyanakkor a tevét a Kuruc és csürhéje, mert moslékot vess a disznók közé, ugyanis én a gyöngyöket akarom.

A jövőre nézve, végigtekintve ezen a szánalmas disznóólon, ahol a gyurcsányista, REBISZ-es idiótát nem lehet megkülönböztetni az álnemzetitől, mert mindkettő a lakosságot üldözi, módszereik közösek, közösek a titkaik is, felfelé rúgni pedig egyik sem mer, az az álláspontom, hogy ha az ember a disznót nem tudja megmosdatni és felöltöztetni, akkor tapossa be a disznóól falát, és mutassa meg, hogyan röfög ott, ahol csak a biztonság hamis élményét keltő moslék ízletes. Mert röfögni, az a jó! Négykézláb mászni és a Föld csaknem túloldalán élő afrikai keresztyéneket és nem keresztyéneket ugatni és rágalmazni, az a jó! Ürülékben és ganéjban élni, sárban és vizeletben fetrengeni, az a jó! S mert nekik jó, egyed, büdös magyar, élj belőle, aztán nézd csak, hova lett a föld!

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

 
Előző cikk:
2008-07-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az elkészült jövő - Alternatív energiák és energiaforrások
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alternatív energiák és energiaforrások. Hatalom, globalizáció, központ, jövő és faji katasztrófa. (Film, 11 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-07-09. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A szexipar fogságában - Az elit, a papság és a prostitúció
/Fenyvesi Theresa (Németország) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, német állampolgár, világutazó és Molnár F. Árpád az "elit" világának ama szegmenséről, amiről senki nem mer beszélni. (Film, 16 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu