Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

2008-04.-03.
Molnár F. Árpád

Nyílt levél az MTV-nek

A Molnár, a ti régi ismerősötök, a ti és főnökeitek bűncselekményeiről és politikai gyilkossági kísérleteiről, valamint befejezett emberölései(te)k tömegeiről(Publikálás előtti, első gyorsreakció)

/Molnár F. Árpád/A Magyar Televízió a Tánczos-ügy kapcsán olyan videókról számolt be, amelyeken Tánczos Gábor tanúvallomásait teszi a körmendi H. Zsófia meggyilkolásáról. Eddig sem volt titok, hogy Tánczos Gábor a kényszervallatások hatására naponként tett változatos tanúvallomásokat, mindig másmilyet, mindig aszerint, hogy mit követeltek a Horn Gyula háttérirányításával és a sortüzes-csonttörő, primitív reakciókra hajlamos, társadalomra való veszélyességi fokát illetően történelmi bizonyságtételekkel elhalmozott, ezért az MTV által e téren is agyonhallgatott Kuncze Gábor többszörös gyilkos, akkori belügyminiszter, kiknek - előbbieknek szerepét - Orbán Viktor és Pintér Sándor, sokszoros gyilkos KGB-s belügyminiszter vette át. A bűnszervezetként működő Magyar Televízió természetesen elhallgatta, hogy a kényszervallatások nem az ügyvédje orra előtt zajlottak, hanem kocsiban, rendőrségi udvaron, cellában és a kihallgatások alatt, melyek vezettek aztán a változatos tanúvallomásokhoz. Az MTV szemmel láthatóan célzatos összeállításában, miközben leplezetlen örömtáncot járt a hír kommentálását követően, alig leplezetten célozva hülye gyerekeknek nevezte azokat, akik Tánczos Gábor mellett kiálltak, akikről nem is értik, hogy-hogy nem képes ezeket megfékezni a kormány (magyarul a sortüzes, bűnöző alkatú pszichopatákból álló, közveszélyes hatalom). Nyilvánvalóan rólam beszéltek elsősorban, s hogy miért, azt is elmondom.

A kormánynak a Tánczos-ügy kapcsán időzített politikai akciójáról, melyet a hazug módon közszolgálatinak nevezett MTV-ben, neokádári hierarchiában követtek el, mondani sem kell, hogy a magyarok előre eltervezték, noha bizonyára nem olyan régen, mint a mostani Független Újságírók Szövetségének elnöke, Gyöngyösi Zsuzsanna elleni korábbi politikai, azaz állami gyilkossági kísérletet, amiért írt egy könyvet a politikai szervezett bűnözésről és Dávid Ibolya választási csalásairól, valamint az erkölcsről és a becsületről. Azt az ügyet is (a Gyöngyösi elleni gyilkossági kísérletet) az NBH készítette elő, mégpedig hosszú időre előre eltervezve mindent, ahogyan Tánczos Gábor sorozatos kínzásairól is, hogy az ellenem már rutinos nyomozóként elkövetett kényszervallatások és bosszúálló kínzások tömegeiről ne is beszéljek, ahol bizony gyakran előfordult, hogy a vigyor éppen olyan letörölhetetlen volt az elkövető állami bűnözőkről, amilyen csak látszólag letörölhetetlenül virít az MTV Híradójának köztörvényes, a 2006-os szétlövöldözöttek mellett szóló bizonyítékokat is éppen ilyen gondosan rejtegető, 100 ezer ember bűnösségét mindenáron igazolni és bizonyítani akaró sortüzes, antiszociális, szaknyelven paranoid pszichopata bűnözőin.

Figyeljük csak itt is és az agyonhallgatott ügyek iszonyú tengeréből az imént említett FÚSZ-elnök esetében a lépésről lépésre haladó, klasszikusan titkosszolgálati aláírással rendelkező módszert, és tanuljuk csak, hogyan dolgozik a hol Boross Péter, hol Demeter Ervin, hol Kiss Elemér, hol Kiss Péter, hol Szilvásy György és Gyurcsány Ferenc által vezetett titkosszolgálat! Hátha a Hírháttér által legújabban publikált hangfelvételről az MTV ma esti, Dávid Ibolyával folytatott showműsorában olyan hevülettel és újdonságként tálalva számolhat be, mint az elavult és sosem titkolt Tánczos-vallomásokról, hogy idézzem az MTV pártbűnöző bűnszervezetét: az MTV birtokába került az a felvétel...

Mert az állami bűnszervezeti bűnözés előre készült a Gyöngyösi-könyv kiadására, először behatoltak Gyöngyösi Zsuzsanna kocsijába, és levették a kormányhuzatot a volánról, letéve az ülésre, jelezve - ami Gyöngyösi Zsuzsannában nem tudatosult -, hogy hamarosan volánhoz fog ülni. Eztán látványosan, hogy megbukjanak a család előtt, de nem a lakosság előtt (mármint a pártok titkosszolgálatai), újra behatoltak a kocsijába, és egy drótot vezettek el a kormány és a pedálok környékén, mely vezetés közben életveszélyes állapotot eredményezett volna. A szándékosan félre sikerült akció a titkosszolgálatok rutinos következő lépése volt egy hosszú ideje előre eltervezett politikai gyilkosság elkövetéséhez.

A titkosszolgálatok - amikor nem pánikban cselekszenek - roppant kényelmesen dolgoznak. Olyanok, mint egy kimunkált sorozatgyilkos, aki akár évekkel előtte eltervez egy kéjgyilkosságot, amit kényelmesen, lassan és módszeresen előre tervezve követ el.

A második akció olyan volt, mint egy grádiccsal magasabb rendű, a lényeget - a gyilkosságra való utalást - már közvetlenül kifejező egységszándék. Gyöngyösi Zsuzsanna mai FÚSZ-elnök természetesen hiába is fordult volna segítségért pl. ahhoz a Magyar Televízióhoz, amelyik most is saját bűntetteivel kérkedik az általa irdatlan mennyiségben eltussolt, a Tánczos Gábor mellett szóló bizonyítékok elhallgatásával és a tudatosan elrejtett körülmények végeláthatatlan tömegével, a lakosság alapvető életérdekivel szemben az államhatalmi bűnszervezeti bűnözés és a tömegeket megnyomorító sortüzek és tömeges csonttörések tisztára mosásának szándékával, illetve az MTV honlapján annak a Pálffy István vezető MTV-s bűnözőnek a propagálásával, aki az ellenem is 2001-től folytatólagosan elkövetett államilag szervezett, bűnszervezeti bűntettek elkövetésében az MTV-elnökökig bezárólag köztudottan - csak az elkövető média által "le nem leplezetten" - az egyik legmarkánsabb szerepet vitte, amiért börtönbe kell kerülnie vagy - hogy korábbi főnökének szavait idézzem, aki a fegyvertelen és védtelen lakosság ellen hirdette két pofával - amiért szét kell lőni.

Eme szavak ellen sem lesz kifogása senkinek, hiszen ezt ma már nyíltan vállalják és képviselik az MSZP és az SZDSZ, valamint többek között a Magyar Televízió - MTV-sen szólva - szétlőni való csőcseléke és ügyről ügyre, a 2006-os megnyomorítások tömegét pártoló, annak folytatását újra és újra, ahogyan ma este is propagáló söpredéke.

Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök elleni harmadik, a közvetlen meggyilkolását célzó akció már rejtett volt, azért, hogy sikerrel lehessen végrehajtani. Belülről babrálták meg az autót, és a száguldó Gyöngyösi Zsuzsanna az országúton észlelte, hogy a kormány balra húz, mintha dróton húznák, de megállni már nem maradt idő. Az autó többször átfordult, Gyöngyösi Zsuzsanna pedig életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Az egységszándékban, jó előre, jelentős államszemélyi háttérrel és közpénzekből fizetett költségvetéssel elkövetett merénylet egészségkárosító következményeit egész életében szenvedni fogja.

Egyébként sok egyéb mellett ugyanez a politikai- és médiamaffia a felelős Vancsik Zoltán MSZP-s politikus meggyilkolásának eltussolásáért. Vancsik Zoltán a 2000-es Olajbizottságban vitt szerepéért vált különösen ismertté. Amikor az NBH "megszerelte" az autóját és lelökte az útról, a kocsiból a nagy sietve érkező államlakájok eltakarították azokat a kellemetlen bizonyítékokat, amelyek a móri, a médiamaffia által tudottan fedezett állami tömegmészárláshoz hasonlóan az állami szervezett bűnözés vezető politikusainak kulcsszerepét bizonyították volna, amikért eme garnitúrának - jobb- és baloldalnak - az elsöprését követően életfogytig terjedő szabadságvesztéseket és fegyházbüntetéseket kell kiosztani mindazoknak is, akik a média részéről továbbá akár Tánczos Gábor, akár Kaiser Ede, akár Nógrádi Ádám börtönbe zárásában hírigazgatókként, illetve tévéelnökökként bármiféle szerepet vittek, különös tekintettel a kormánytévére, a jelenleg többek között az MSZP-SZDSZ-botrányairól a figyelmet elterelni akaró MTV-bűnbandára, akik a Tánczos-felvételt - mert a vadállatok addig, amíg élnek, nem nyughatnak - saját pártjuk, a nép ellenségeinek botrányairól akarják elterelni a figyelmet, hogy ők még lejjebb csúszva még többet kereshessenek, a 10 millió lakos, és gyakorlatilag a Föld egész lakossága - hiszen titkon semmi nem marad -, tehát minden ember a Földön még rosszabbul járjon.

Persze nem mindenütt MTV-s pártgörények tenyésznek, mint szemétdombon a ganéj. Volt rendőrök, akikkel találkozóra hívnak, a legkisebb eltussolt balesetektől a Gyurcsány Ferenc, Demszky Gábor és/vagy Kuncze Gábor által elkövetett bűntettekig bezárólag mind arról beszélnek, hogy vigyázzunk, mert ha odaszólnak az NBH-nak, pillanatok alatt eltesznek minket láb alól autóbaleset vagy bármi más formájában. Így amiről a kis rendőrök is tudnak, természetes, hogy a kormány kénköves tüzéhez legközelebb burjánzó bűnszervezeti bűnöző MTV-s sortüzes bandák is ragyogóan, csak éppen sokkal jobban értesültek, mint bármely volt rendőr. Ezért is van az, hogy míg aktív és volt rendőrök - hacsak nincsenek jelentősebb pozícióban - politikai gyilkosságokat fel sem vethetnek, addig az MTV-s sortüzes bűnöző alkatú pszichopaták teljes egységagresszív szándékba forrott babiloni kuplerája (a felgyújtani való) rendszeresen a lehető legszorosabb kapcsolatba kerül, ahogyan az MTV emblémájaként használt Pálffy István kiemelt államvédelmi bűnöző is.

Nem figyeltek oda akkor, amikor valaki azt mondta évekkel ezelőtt Molnár F. Árpád-ügyben, amikor a média örömtáncot járt: most nagy az öröm, de aztán sírás lesz a vége...

Az MTV bűnöző Híradós szerkesztői, az MTV bűnöző riporterei arról számoltak be, hogy kulcsfontosságú felvétel került a birtokukba a Tánczos-ügy kapcsán, de érthető okokból az MTV-s pártfunkcionárius hírigazgató és hírszerkesztő bűnöző örök ellenségeink 2001 óta egy árva kukkot nyíltan nem mertek szólni velem kapcsolatban, noha mindegyik ismert, hiszen az volt a pártukáz, hogy hallgassanak, ha él a Molnár, ha megölik, mint anyámmal és apámmal a Medgyessy-kormány által előre bejelentetten megtették, akkor is. Így érthető, hogy miközben bejelentik, hogy egy hétköznapi fiú, aki éppen emiatt ült 10 évet egy gyilkosságért, újdonságként tálalnak ócska felvételeket, amikről már mindenki tudott, ugyanakkor nem akaródzott nekik észre venni a nyíltan publikált Gyöngyösi Zsuzsanna-felvételt sem, amelyben a FÚSZ-elnök elleni kiterjedt állami-elkövetői hátteret bizonyító politikai gyilkossági kísérletről szól nem egy hétköznapi ember, hanem egy MDF-alapító, akinek személye eldöntötte hajdan az MDF elnöki székét, ezért az MDF további alakulását is, azaz közvetlen hatással lett a magyar történelem további alakulására. Bizonyára nem jutott az MTV birtokába az eltelt 7 hosszú esztendő során semmi azokból, amiket 7 esztendő alatt ennek ellenére eljuttattam hozzájuk Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Pintér Sándor és mások által elkövetett súlyos bűncselekményekről, politikai gyilkosságokról, robbantásos merényletekről, olajügyekről, mégpedig visszatérően tanúkról és bűnözőkről készített hang- és videofelvételek formájában, valamint a politikai gyilkosság árnyékában közvetlen életveszélyben feléjük eljuttatott segítségkéréseim tömegét sem akarták észlelni, amikért meg önmagában is segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény miatt börtönbüntetéssel kellett volna felelniük, ha nem lettek volna éppen úgy a kiterjedt, diffúzált és rögzült politikai szervezett bűnözés részesei és elsöprendő, tomfákkal és gumilövedékekkel közvetlen közelről álarcokban, felfegyverkezve, szigorúan az általuk pártolt és éltetett REBISZ-mintára elkövetett szétverendő és szétlövendő, továbbá az ő perrendtartásaikhoz továbbra is szigorúan igazodó módon koncepciós perekkel szabadságvesztésekre juttatandó, továbbá az igazságnak megfelelően csőcselékként és söpredékként megbélyegzendő tagjai, akik vonatkozásában gondoskodni kell arról is, hogy közülük a legkisebb elkövetők is életük hátralevő részét - miként a 2006-ban szétvert és szétlőtt ártatlanok közül sokan - testileg megnyomorítva nyugdíjban, lelkileg megnyomorítva gyógyszerek szedése mellett időről időre pszichiátriákon töltsék. Esetükben persze fontos a kényszergyógykezelés is, hiszen a társadalomra való veszélyességi fokuk semmiféle szinten, csak a sortüzes állami bűnözők, és a primitív reakciókra hajlamos paranoid, bűnöző alkatú, az Alkotmányos rendet kialakulni sem hagyott bűnszervezeti pszichopatákról van szó, akiken - Medgyessy Péter szavait idézve - a törvénysértést meg kell torolni.

Vannak persze más példák is, ahol szintén ők az elsők, akiket börtönbe kellene juttatni, vagy tomfával csontjaikat - REBISZ-ük perrendtartása szerint - szilánkosra, életjáradék nélküli megnyomorításokkal, vérükkel soha, de soha jól nem lakva ripityára törni. Hogy Tánczos Gábor miért nem számolt be arról, hol a gyilkos fegyver és hová lett a kislány vére, és a hamis tanúvallomásokhoz hasonlóan miért játszotta meg az elmebeteget, ahogyan én tettem 2001-ben, arról a sortüzes babiloni bűnszervezet MTV-s szilánkja nagyokat hallgat.

De mi majd felfedjük. Csak azt ne mondjátok, MTV-s sortüzesek, akikről árad a kénkő szaga, hogy a tenger fenekén végzem, malomkővel a lábamon, mint egy tengeri csillag.

A Kulcsár-ügyben azonnal tetten érte a titokzatos állami veres fenevad az említett személyt, amikor a Kulcsár Ausztriában az MTV éppen pillanatnyi pártjai eminenseinek politikai bűnszervezeti bűnözését bizonyító dokumentumot helyezett fel az Internetre, hogy azzal védje magát a - Gergényisen szólva - egységszándékban agresszív, szélsőséges és fasiszta párt- és médiabűnözés bűnszervezeti, nem félkótya, hanem teljesen kótya őrjöngései ellen. Amint Kulcsár kitette az államtitkot tartalmazó, a politikusok börtönbe juttatását bizonyító dokumentumot az Internetre, szinte azonnal rajtaütöttek az osztrák testvérbűnöző hatóságok. Természetesen az NBH az elsők között és szinte azonnal értesült a dokumentum felhelyezéséről, hiszen ezért van a szöveg- és beszédértelmező Echelon, hogy azok Internetes és telefonos tevékenységét is azonnal jelezze, akiket egyébként a magyar titkosszolgálatok (addig) nem is figyeltek. Amint Kulcsár kitette Ausztriában az anyagokat - ez abban az időben Ausztriában sosem jutott volna eszembe, az lett volna az egyik utolsó állam Európában, ahol ilyesmit megtettem volna -, azonnal megszületett a nemzetközi Európai Uniós paktum, hogy a testvéri Magyarország testvéri bűnszervezeti bűnözőiről szóló dokumentumokat azonnal el kell távolítani, a Kulcsárt pedig a fasiszta Izrael és a bűnöző Brüsszel utasítására azonnal el kell fogni és Magyarországra hurcolni ezért a hallatlan, az Alkotmányos rendet a bűnszervezeti szervezett bűnözés sortüzes és gyilkos pszichopatái diffúzált és kiterjedt tetteivel szemben az Alkotmányos jogállam kezdő hajtásait serkentő és előmozdítani hivatott cselekedetéért. Kulcsár azt hitte, azzal, hogy az állam politikusai által elkövetett bűntettekről szóló, és az MTV-s bűnöző igazgatók és szerkesztők, valamint bűnöző riportereik által megvédett bűnöző vezetőik elleni dokumentumok Internetre tételével védelmet kap, de az NBH már az első pillanatban elfojtotta annak lehetőségét, hogy az egységagresszív bűnszervezeten kívül mások is hozzájussanak a bizonyítékokhoz. Kulcsár kapott volna védelmet, ha nem Ausztriában, hanem abban az időben pl. Franciaországban helyezte volna el az MTV-s betörni való fejű, undorító söpredék bűnbandák politikai vezetőiről szóló bűnügyi bizonyítékokat. Ugyanis ebben az esetben a magyar állam - és ezt tapasztalatból tudom - nem merte volna azt addig eltávolítani, amíg a Kulcsárt őrizetbe nem veteti, meg nem öleti vagy más módon le nem szereli, de addig is sokak archívumába eljuthatott volna. Egy biztos: a globalizációs szervezett bűnözés ezt követően is államtitokká nyilvánítva takarította volna el a testvéri állambűnözők ellen szóló valamennyi bizonyítékokat, ha évekkel később is, de amint az lehetséges, imádkozván a titokzatos Nagy Babiloni Szajhához, hogy ha lehet, soha, semmi ne kerüljön nyilvánosságra.

Mondok egy prognózist, ami olyan biztosnak tűnik, mint a Gyurcsány-diagnózis és a burmai sortüzes halálát megelőlegező prognózisok bombabiztos tippjei:

addig fognak hajtani a biztos lejtőn, amíg meg nem ölik őket.

A diktatúra biztos receptje, hogy amikor egy állam végképp lealjasul, akkor már nem marad más törvény az enyhülésre, csak a háború.

Kiérdemlik azokat az ügyvédeket, amilyeneket én is kaptam, ahol a vérügyvédnek nincsen más szerepe, csak az, hogy a vádat még az ügyésznél is határozottabban képviselje.

Persze ez már államtitok. De hiszen az MTV sortüzes-csonttörő, kénkő és tűzszagú hírszerkesztői úgyis tudják, miről beszélek.

Molnár F. Árpád

--
Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 
Előző cikk:
2008-04-02. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek
- Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-04. -
HÍRHÁTTÉR TV: Grippen vagy F-16-os? - A Hírháttérnek Torgyán József válaszolt

/Összeállítás: Molnár F. Árpád/
Tartalom: Torgyán Józsefet, a Fidesz-kormány miniszterét, a Független Kisgazdapárt (FKGP) korábbi elnökét Molnár F. Árpád kérdezte. (Videó+kép)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu