Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

TABUVÁ  NYILVÁNÍTVA! - A sátáni Videoplayer.hu által betiltott Hírháttér-film!

 

2008-03-04.
Molnár F. Árpád

A betiltott film!
 

Tisztelt Videoplayer!
 

Az éjszaka óta részünkről két alkalommal került feltöltésre kiemelt állami bűncselekményekről és sokak megnyomorításáról szóló, saját költségvetésből a világ népeinek jogaiért készült rövid filmünk, melynek címe "A gyurcsányi rendőrök által 2006 őszén megvert perui szavai", melynek YouTube-os elérhetősége http://www.youtube.com/watch?v=V-pM2B-DaDw. Önök ezt a filmet a Videoplayer.hu-ról, szó nélkül, mind a két alkalommal törölték.

Tekintettel arra, hogy a filmben semmiféle törvénybe ütköző cselekedet ellenünk nem felhozható, ami törvényileg kifogásolható lenne, azt is egyes egyedül Gyurcsány Ferenc személyes feljelentése alapján lehetne indítani (amivel kizárólag ő élhetne), így az Önök által törölt emberjogvédő filmet ízeire szedve műsorok sokaságán keresztül fogjuk a lakosság és a befektetők figyelmébe ajánlani, szemben a Videoplayer intoleráns, a világ valamennyi népének lakossága elleni, az állami szervezett bűnözést pártoló és védelmező gyűlölettetteivel.

A film visszahelyezésére természetesen igényt nem tartunk, azt gondolom, sokkal több hasznot fog hozni mind magyaroknak, mind külföldieknek, mind fehéreknek, mind cigányoknak, mind színes bőrű barátainknak, ha a gyalázat példázataként fogjuk körbehurcolni a Föld bolygón az Önök és módszereik leleplezésére és minden népekből valók jogainak annál inkább történő képviselésére, melynek a Hírháttér - az ellenállásuk miatt - még inkább helyet kíván biztosítani a jövőben.

A film ártatlan keresztyén és ateista tömegek, politikai üldözöttek - amilyen én is vagyok -, amerikai, kanadai, német stb. áldozatok, ahogyan perui barátom, Angel Mendoza védelmében készült, akik közül sokan - az állami bűnözés Önökhöz hasonló, a mérhetetlen súlyú gaztetteket mai napig védelmező sejtek miatt - nyugdíjazásukat intézik, mások tönkre ment lelki életüket pszichiátriákon és pszichiátriai gyógyszerek szedésével töltik. Az Önök tettei, amikkel az államvédelemben tevékenykedők ellen szóló bizonyítékok eltüntetésére és az ártatlanok, valamint a megkínzottak és tönkre tettek élete ellen léptek fel, teljességgel tolerálhatatlan és megbocsájthatatlan. A világ népeinek jogai - és az én jogaim is - összemérhetetlenül fontosabbak, mint bármely anonim vagy sortüzeit máig büszkén vállaló és hirdető sortüzes, szaknyelven primitív reakciókra hajlamos, bűnöző alkatú, hiszteroid pszichopata további életellenes bűnelkövetésekhez fűződő érdekei. A bizonyítékeltüntetések - amelyeket Önök is alkalmaztak, ahelyett, hogy ha valami nem tetszik, feljelentést tettek volna (de ugyan hol és mire hivatkozva) - megalapozták azt a több ezer halottat, akik az állami szervezett bűnözés Önökhöz hasonló leplezése alatt, minden nyilvánosság elől elzárva, az állami bűnözés szabad prédájává válva életüket vesztették, míg mások börtönbe kerültek vagy pszichiátriákon végezték.

Intoleráns, a szervezett bűnözés anonim tetteseit is védelmező tetteik a Föld valamennyi népe ellen, nemre és bőrszínre tekintet nélkül kerültek elkövetésre, mert nem sortüzes, a nyilasokhoz hasonló pártszolgálatosok voltak, amilyeneket a magukfajták védelmeznek, hanem áldozatok voltak, akikkel magam is kizárólag kívánok sors- és erkölcsi közösségre lépni. A tőlünk való elhatárolódást meghagyjuk a magukfajtáknak, de Önökkel szemben nem kívánjuk továbbra sem elrejteni dicstelen, az utókor előtt a történelem szemétdombjára kerülő szörnytetteiket. Mi belülről tudjuk azt, amikből Önök - mert sortüzesek - busásan és gazdagon megélnek. Ezt az eljárást nem az Önök által védett sortüzes állami bűnözők, hanem az egész Emberiség Nevében utasítom el, és mostantól fogva élni fogok minden lehetőséggel, amellyel - mint magam is lassan évtizede politikai üldözött, aki már régen halott lenne, ha nem létezne Internet, vagy ha csak olyan fajták léteznének, amilyenek Önök - irgalmatlan és sötét tetteikre felhívhatom a figyelmet.

Megígérem, hogy külön figyelmet fogok szentelni azon befektetőkre, akik most és ezt követően Önöknél befektetni kívánnak, mint olyanok, akik a világ összes népének valamennyi lakosát néhány nyilvánvalóan köztörvényes bűnöző kedvéért a szemétdombra vetették. Ugyanis mindenki, aki valahol hirdetni kíván, először rákeres, milyen hírében áll az illető cég. Gondoskodom arról, hogy mielőtt bárki Önök mellett dönt, a lehető legpontosabban tájékozódhasson, és ne lehessen mentsége, ha mégis a Sátán sortüzes rabszolgái mellett voksol.

Molnár F. Árpád keresztyén, politikai üldözött, az Önök által betiltott filmben szereplő Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja.

--
Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Eljuttatandó:
 

VIDEOPLAYER

Főszerkesztő: Bognár Bálint

A szerkesztőség címe: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
Levélcím:
1554 Budapest, Pf. 25.
E-mail:
info@videoplayer.hu

Lapigazgató: Németh Norbert
Marketingmenedzser: Szegedin András
Site-felelős: Tarr Dániel
Webtervező:
Dream Interaktív

ÚJ MÉDIA DIVÍZIÓ

Új Média Divízió igazgatója: Gerentsér Imre
Online hirdetési igazgató: Palocsay Géza
Digitálisprodukciós-osztály vezetője:
Schneemaier Ákos
Vezető szerkesztő, művészeti munkák: Csurka Gábor
Vezető szerkesztő, fejlesztések: Velki Tamás

Online hirdetésfelvétel:
internetsales@sanomabp.hu
Médiaajánlatunk

Hirdetési informatikus: Juhász Csaba
Üzletfejlesztési tanácsadók: Postásy Csaba, Szépvölgyi Tamás

SANOMA BUDAPEST

Felelős kiadó: Szabó György vezérigazgató
Vezérigazgató-helyettes: Ruszkai Nóra
Marketing és üzletfejlesztési igazgató: Domokos Szilárd
Gazdasági igazgató: Dunai András
Üzletiszolgáltatás-igazgató: Horváth B. Soma
Informatikai igazgató: Fürst Péter

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 
Előző cikk:
2008-04-12. -
Kérdések és válaszok a Hírháttér MSZP-s és SZDSZ-es szavazóinak áskálódásaira és Emberiségellenes gyötrelmeire válaszul
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Minthogy rendszeresen visszajut a fülembe, hogy a civilekkel és a fegyvertelen bel- és külföldiekkel, valamint a keresztyénekkel szemben halmozottan ellenséges MSZP-s és SZDSZ-es szavazók itt, nyíltan nem, de a hátam mögött rendszeresen uszítanak és gyűlölködnek, a hivatalos szerveknél feljelentéseket tesznek...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-13. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Öten a magyar áligazságszolgáltatásról
- Beszélgetés Kasziba Sándorral, Molnár F. Árpáddal, Nagy Zsókával, Nádasdi Istvánnal és Tóth Katalinnal
/Molnár F. Árpád - Nagy Zsóka/
Beszélgetőpartnerek: Nádasdi István, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) belgiumi frakciójának igazgatója, Nagy Zsóka keresztyén, a Hírháttér technikai munkatársa, Tóth Katalin, a lakásmaffia áldozata, Kasziba Sándor biztonsági őr, a szervezett bűnözés áldozata és Molnár F. Árpád keresztyén, a Hírháttér főszerkesztője.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu