Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "A titkosszolgálatok nem azért vannak, hogy szolgáljunk nekik, hanem azért, hogy Isten Erkölcseivel uralkodjunk fölöttük. Aki egy titkosszolgálatnak nem uraként és használójaként, hanem szolgájaként tesz tanúbizonyságot, méltó arra, hogy annak sátáni sötétségében vesszen el."   (2009.04.04.)

   

Támogassuk a magyar gazdákat! - Felszólítás az Echelon-álomból történő ébredésre!

 

2009-05-08.
Tánczos Krisztina
 


Magyarországról készült, szántóföldeket ábrázoló kémműhold-felvétel, a kecskeméti (Szentgyörgyi Albert Repülőbázis) laktanyától (és Molnár F. Árpád főszerkesztő lakhelyétől) pár száz méterre. Ha a Hírháttérrel szorosabb kapcsolatba kíván lépni, és meg szeretné tapasztalni a Háttérhatalom (Nagy Babilon) létezését, beszervezését követően elegendő lesz, ha napsütéses időben csak felnéz az égre, mosolyog és integet. Ha üzenetet kíván hagyni, ne várjon a búgó hangra: egyszerűen formálja meg szájával a szavakat, és a számítógép alak- és beszédértelmező programja után a rendszer akkor is azonnal emberi elemzőkhöz továbbítja a mondottakat, ha egyébként éppen nem állt közvetlen emberi, csak gépi követés és megfigyelés alatt. A Háttérhatalom cégei (alprojectjei) napról napra jelentéktelenebb költségekkel állnak - általában fordított - rendelkezésére.
(Molnár F. Árpád)
UI.: Jövőbe látó bűnmegelőzés: Te programozott Echelon-idióta, ott a sarokban: maradj veszteg!

Utazásom során szemet gyönyörködtető látványban volt részem. Szépen megmunkált földeknek, karban tartott árokpartoknak, nagy veteményeseknek örülhettem. Ez az élmény késztetett egy cikk megírásához.

Március elején központi téma volt egy megállapodás aláírása, ami az élelmiszer-előállítók, az élelmiszerkereskedelemmel foglalkozó áruházláncok és a mezőgazdasági termelők között történt volna. A megállapodás nem született meg. Vajon kinek nem érdeke a megállapodás?

Az áruházláncoknak vállalnia kellene, hogy 8o%-ban hazai előállítású élelmiszert forgalmaznának. A pultokon nagyon kevés a belföldről származó termék, pedig a mezőgazdasági termelők értékesítési gondokkal, rendkívül alacsony felvásárlási árakkal küzdenek.

Kit érdekel? - mondja néhány meggondolatlan honfitársunk. - Majd megvesszük az olcsó szlovák tejet, ír vajat, meg a német sajtot, eszünk török gyümölcskonzervet, a turistáknak meg adunk brazil csirkéből készült paprikást. Nem kell annyi műtrágya, nem kell feldolgozni az alapanyagot, nem kell raktározni.

Csakhogy akkor kezdődhet a visszatérés a betondzsungelbe, mert falun is le kell betonozni a mezőt, hogy ne nőjön a gaz, meg a parlagfű. A termelés csökkentése sem jó, mert az további munkahelyek elvesztéséhez vezet. Ha kevesebbet állítunk elő, az előállítási költség is magasabb.

Drága az élelmiszer? Mitől drága? Nem azért, mert a parasztok keveset dolgoznak. A gazda 50-60 Ft-ot kap egy liter tejért. Az áruházakban nem ritkán 300 Ft fölött van 1l tej ára. Attól, hogy dobozba teszik vagy pasztőrözik? Vagy valakik extra profitot tesznek zsebre? Mikor csökken a kenyér ára? - mert olcsóbb lett a búza, 2008-ban harmadára csökkentek a gabonaárak.

Van olcsóbb termék is, ám gyakran silány minőségű. Nincs biztosíték arra, hogy a határainkon kívül, netán a tengeren túlról érkező hústermékek előállítása során nem használtak génmódosított gabonából készült takarmányt, vagy egészségre ártalmas anyagokat /paprikabotrány, dioxin botrány/. A hazai termékek gyártásánál szigorúan tilos.

Az is nagy probléma, hogy nálunk európai szinten az egyik legmagasabb az élelmiszerek forgalmi adója, és az élőmunkát terhelő adók, járulékok mértéke is kiemelkedő. Ráadásul az agrártámogatások vonatkozásában is hátrányban vagyunk a nyugat európai termelőkkel szemben. Ugyanazon a piacon értékesítünk, csak az EU közös kasszából a mi gazdáink kb. fele annyi támogatást kapnak.

Szeretnénk, hogy a tisztelt fogyasztók a hazai, jó minőségű élelmiszerek vásárlásával segítsék, hogy a magyar kincs, a termőföld hozadéka honfitársaink boldogulását segítse az által, hogy munkát, jövedelmet biztosit sok embernek, hozzájárul tágabb környezetünk kultúrállapotban tartásához, a jövedelem után fizetett adók, közterhek a hazai nagykalapba kerülve és visszaosztva a valóban rászoruló embertársainkat segítsék.

 

Felszólítás ébredésre!

A nagybetűs életben lépten-nyomon tapasztaljuk: nem normális dolgok zajlanak körülöttünk.

Ma már nagyon sokan értik és tudják ennek az okát.

Nemzetek, amelyek eltérő ideológiákat képviselnek, és nem hajlandók meghallgatni egymást, és kompromisszumot kötni, háborút indítanak egymás ellen.

Nekünk, akik szolgálunk, az ismeret, amivel rendelkezünk, nem maradhat bebetonozva az agyunkba; amit kapunk, át kell adni másoknak.

Tehát kötelességünk a felvilágosítás, az emberek szemeinek felnyitása, hogy ébredjenek mély, mesterséges lebutításukból, álmukból és tegyék azt, ami kell.

"Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig" című korábbi filmünkben Tánczos Krisztina tart előadást, melyhez zenei aláfestésnek Reményi Attila I. Kantátáját választottuk. A film eredeti oldala innen, saját gépére történő letöltése pedig ide kattintva érhető el.
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-05-08. -
Zas Lóránt legújabb verseiből (plusz Wass Albert egy versének Hírháttér-film feldolgozása)
/Zas Lóránt (Szász Lóránt) (Kalifornia, USA)/
A versek címei: Talpig-érő kabátban (versciklus); Megbüntetünk; Nincs értelme (In memoriam Wass Albert); Sejtésem vagy (In memoriam József Attila). A felsorolt verseken és verscikluson kívül megnézhetik 3 perces, korábban készült Hírháttér-filmünket Wass Albert "Hontalanság hitvallása" című versével Bara József-Attila előadásában.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-09. -
Távolságot a fajtól, melynek neve: "ember"
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Amikor pedig nemzetbiztonsági kötődésű személyekről van szó, olyankor pedig nem tűröm, hogy... (...) Volt nemrégiben egy ügynökbotrány: azt a pasit pl. azért buktatták meg - azt mondják -, mert az volt az ürügy vagy a kimondott ok, hogy mások előtt letagadta, hogy ismer, és csak nekem fedte fel. (...) ...eszem ágában sem lenne, hogy államtitkokat és titkosszolgálati módszereket védjek, ahogy a világ összes pártja, amely a Föld bolygón valaha volt és jelenleg van.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu