Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

TomCat versus Lomnici: Igaz módon ítéljetek!
1. Sziréna 10 millióért
2. Ceausescu rendszere ugyanígy végezte - FELHÍVÁS!


2007-12-05.
Molnár F. Árpád

Sziréna 10 millióért

Európa legmagasabb menóráját nálunk állítják fel, abban az országban, amelyről Simon Peresz izraeli miniszterelnök - egyébként azzal a célzattal, hogy mindenki megtudja - kijelentette, hogy hamarosan fölvásárolják (tehát Magyarországot). Arról is egyre többen hallhattak - bár a média mindent megtesz az eltitkolásáért -, hogy aki évről évre felállította ezt a zsidó menórát, az a Salamon Berkowitz, akit visszatérően a körmendi gyermekgyilkossággal és annak eltussolásában való részvétellel szoktak összefüggésbe hozni, a dúsgazdag, állami védelemben, köztörvényesen meggazdagodott, Izraelből már a '80-as évek második felében ügynökként az országra küldött üzletember, akinek törvénytelen ügyleteit - melyek miatt többször bíróság elé is kellett állnia -, mint egy kabaréjelenetben, Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság elnöke és köre védelmezi azóta is. Az a Lomnici, aki - még beszélni is gyomorforgató erről - zsidó sapkával, sábesz-deklivel a fején, önfeledt örömmel ünnepelt a mai napon a téren ezzel a Traubisodás Salamon Berkowitz-cal.

A másik, amit nagyon ki kell hangsúlyozni, hogy Polgár Tamás (TomCat), akit őrizetbe vettek, mert légvédelmi szirénával demonstrált a Simon Peresz által beismert zsidó uralom okán, nem holmi transzparenst függesztett ki a rossz nevű Kaiser fölött, hanem Simon Peresz szavait:

FÖLVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT.

Ha ide nem illik a légvédelmi sziréna, akkor sehova.

Polgár Tamás Izrael miniszterelnökének szavait idézte ezen a világhírhedt lomnici-bálon, ahol a felvásárolt Magyarország felvásárolt legfelsőbb bírája, a világ csúfja Lomnici Zoltán a zsidó titkosszolgálatok egyik legfőbb jelképével, a sábesz-deklivel ünnepelt vigyorgó arccal, mintha valami nagyszerű dolog történne. Lomnicisan szólva: csak azok a szélsőségesek, ugye, akik zavarják a Berkowitz-féle maffiabálokat és ezt a hátborzongató multimilliomos, milliárdos belső tenyészetet, csak az ne lenne!

TomCat ország- és nonprofit nemzetféltő akciójánál sokkal inkább nyomozandó és nemzetbiztonsági módszerekkel megtorlandó(!), hogy a Legfelsőbb Bíróság elnöke, az alkoholista Lomnici Zoltán, akit annak idején meztelenre vetkőztettek az USA repterén, mert állítólag fülest kaptak arról, hogy kábítószert próbál becsempészni az Egyesült Államokba (egyébként diplomatáknál nem ritka), nevében független és objektív igazságszolgáltatási legfőbb bíraként sábesz-deklit hord a fején, azaz egy idegen állam egyik legfőbb és legdédelgetettebb nemzetbiztonsági jelképét. Hogy ez milyen jól mutat ugyanakkor ama TomCat-féle transzparens mellett-alatt, amire az van írva, hogy

FÖLVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT,

nem igényel több kommentárt annál - mint ahogy az sem, ki itt a felsőbbrendű, TomCat vagy az alkoholista sortüzes-csonttörős Lomnici -, hogy Lomnicit alig pár évvel korábban ennek töredékéért is halálra kínozta volna a magyar ÁSZ (titkosszolgálat), a KGB, a csehszlovák, a bolgár vagy a román titkosszolgálat. A bírósági tárgyalásig jó eséllyel el sem jutott volna, hiszen egy ilyen önleleplezést, amilyet MOSZAD-osként levágott, már a zsidó-kommunista hatalom sem tudott volna eltussolni.

Lomnici Zoltán, az alkoholista pszichopata azt mondja: nem is kell eltussolni. Ő nem titkolja, sőt, bűnös és fajgyűlölő az, aki csak megemlíti úgy, hogy nem hajol földig a beismert hódítók, és a sosem volt független igazságszolgáltatás föld alá döngölői előtt.

A tv2 esti, "Tények"-nek karikírozott műsorában hosszan beszámolt TomCat kárhoztatására, a szigorításért acsarkodó állami bűnözőket megszólaltatva, de egy az egyben lenyelni igyekezett azt, ami azon a transzparensen állt, miszerint - majdnem teljes pontossággal idézve -

FÖLVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT!
Simon Peresz, Izrael miniszterelnöke.

Tényleg: bemondta valaha a tv2 "Tények" című karikatúrája vagy a - Lomnici Zoltán mellett ugyancsak - zsidó tulajdonlású tv2 bármely műsorában, hogy Simon Peresz kijelentette a Központban (azaz Magyarország tartomány új fővárosában), hogy ma már csak tartomány vagyunk, és szolgák a saját országunkban?

AMIT TENNÜNK KELL, AZ AZ, HOGY EZERSZER HANGOZTATVA ISMÉTELNI ÉS ISMÉTELNI, MI ÁLLT AZON A TRANSZPARENSEN, AMIT A MÉDIA ELHALLGATOTT, ÉS HOGY AZ A LÉGVÉDELMI SZIRÉNA BIZONY 10 MILLIÓ MAGYAR EMBERÉRT SZÓLT.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ceausescu rendszere ugyanígy végezte - FELHÍVÁS!

Akinek megvan a mostani zsidó ünepségen Lomnici Zoltán sábesz-deklis (zsidó sapkás) vigyorgó fényképe, igazán elküldhetné valakinek, aki megtenné, hogy a feje fölé szkenneli TomCat transzparensét arról, amely csaknem tökéletesen így volt olvasható

FÖLVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT!
Simon Peresz, Izrael miniszterelnöke.

Lomnici Zoltán, mint a világ csúfja, a magyar Legfelsőbb Bíróság elnöke, a magyarok ellen viszont sortüzes, szabálysértés gyanújára már csonttörős, szemkifröccsentős, fejbe lövős, likvór-kifolyasztós, túristataposós (ezek mind voltak október 23-án), vérengző alkoholista pszichopatája, mint önfeledt ünneplője a zsidó hatalomátvétel befejezésének, az újkori fasizmus sapkájával, a sábesz-deklivel a fején, feje fölött Simon Peresz elnökünk és bölcs vezérünk, a gyűlölettörvénykező, győzedelmes kisebbség fejedelme, a háború befejezéséről szóló kijelentésével a hatalomátvétel befejezéséről. Ezért a fényképért érdemes volna gyűjtést is rendeznünk, hogy ezzel díjazzuk azt, aki először elkészíti. Még csak köpni-nyelni sem tud egyetlen benczés-fajtájú állampszichopata csonttörős beteg lelkű bűnöző sem, hiszen ami a képen látható, az a teljes igazság.

MICSODA TRAGÉDIA, MICSODA ÁLLAMI LEZÜLLÉS! AZ ERKÖLCSI ÉS GERINCTELEN NYOMOR VÉGSŐ AGÓNIÁJA EZ.

Van egy olyan érzésem, hogy amit ma a magyarok, az ORFK, a tv2 és a többi szervezett bűnöző levágott, csak egyik lépése annak a lesüllyedésnek és csúfos bukásnak, amivel elérkezik az ideje annak, amikor már csak maguknak, maguk között műsoroznak, mint a legrohadtabb diktatúrákban, ahol már nem hisz el nekik többé senki, semmit.

Ceausescu rendszere ugyanígy végezte.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu


 
Előző cikk:
2007-12-05. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Nyílt üzenet Bencze Józsefnek rendőrstílusban

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Erőteljes, nyílt üzenet Bencze József országos rendőrfőkapitánynak a lakosság elleni megtorló intézkedések fokozásáért tett beszéde miatt. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-06. -
Hírösszefoglaló
Az amerikai szemtelenségnek és butaságnak valóban nincs határa
/Metz Éva/
Részlet: ...senkinek nem ártó szuverén országokat akkor támad meg Amerika nevetségesen átlátszó hazug ürügyekkel, amikor arra utasítást adnak neki Izraelből. Ugyanis ha véletlenül nem tudná még valaki, az összes közép-keleti „háborúk” kizárólagosan Izrael érdekében és annak utasítására jönnek létre.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu