Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
 

Kárpáti Magyar:     "Nem beszél erről senki sem, csak mi, a HÍRHÁTTÉR szerkesztői!!!! Sokszor mondtuk mi már azt: hogy bennünket nem lehet FÉLREÁLLÍTANI, MEGFÉLEMLÍTENI, LEFIZETNI, MEGZSAROLNI !!!!!"

   

Vad bolygó

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!2009-03-17.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


A bírói bűnözésről ajánljuk a cikk mellett ezt a 9 perces filmet, melynek külön érdekessége amellett, hogy a hivatalos médiában ma sem mer ilyen nyíltan beszélni a helyzetről senki, a Hírháttér akkor készített, amikor az elmeuralmi Echelon-Rendszerről nyíltan még meg sem szólalt. A film címe - John Williams zenéjével - a következő: "Nincs köztetek egy sem!". Sólyom László múltkor nagyon flegma volt, ezért most megkérdezhetem: Hány halottról volt szó?! Sok?!
(Kommentár: Molnár F. Árpád)


"OSTOBA, VÉRSZOMJAS DIKTÁTOROK, HATALOMITTASULT VADÁLLATOK, PUSZTÍTÓ HÁBORÚK, SZÖRNYŰSÉGEK, SZEGÉNYSÉG, JÁRVÁNYOK, ÉHÍNSÉGEK!

VESZÉLYES ZÓNA, VAD BOLYGÓ!!!  VÉRESŐ ÉS KÖNNYFOLYÓ, A TERROR S TÉBOLY TESTET ÖLTÖTT....."

 
Mint az előbbi Ossian-idézetből verses formában kiolvasható a jelenlegi tarthatatlan helyzet a világban, melyért csakis és kizárólag a HÁTTÉRHATALOM, Nagy Babilon a FELELŐS! A Háttérhatalom "neveli ki magából" a VÉRSZOMJAS DIKTÁTOROKAT, a HAZAÁRULÓ POLITIKUSOKAT és a GAZSÁGRA, BŰNPÁRTOLÁSRA szakosodott "rendőrséget"! IGEN, ti mindannyian EGY OLDALON ÁLLTOK, és kivétel nélkül az Emberiség ellenségei, de inkább a HÓHÉRAI vagytok!
 
Különös figyelemmel és SZAKMAI ISMERETTEL számtalan alkalommal készítettünk mindenki számára könnyen megérthető tanulmányt ezekről a témákról. Molnár F. Árpád FŐSZERKESZTŐ úr rendkívüli RÉSZLETESSÉGGEL, és szakmai TUDÁSÁVAL már több ízben is TÉNYFELTÁRÓ ELŐADÁST készített a RENDŐRSÉG és az NBH keretein belül elkövetett BŰNCSELEKMÉNYEKRŐL és GAZSÁGOKRÓL!!! Ennek a témakörnek a főszerkesztő úr különösképpen jó ismerője, tudja, hogy milyen ÉRTÉKRENDEK szerint érvényesítik hatalmukat a "rendvédelmi szervek"! Minden TITKOS és ALÁVALÓ dologról részletesen írt, és ezután is MINDANNYIAN írni fogunk!

Mert mi BÁTRAN KIMONDJUK A TÉNYEKET, nem a HAZUGSÁGOT hirdetjük, hanem az emberek figyelmét a valós dolgokra irányítjuk rá!

 
Mit lehetne írni a mai VEZETŐ POLITIKUSOKRÓL, szerte a VILÁGBAN???

"OSTOBA VÉRSZOMJAS DIKTÁTOROK, HATALOMITTASULT VADÁLLATOK!!!"

 
Az összes BŰNÖZŐ közöttetek! Ezen túlmutatva még az is BŰNÖZŐVÉ és ÁRULÓVÁ válik, aki közétek lép és beáll a sorba! VEÉR-szomjas vad-ÁLLATOK vagytok. Nemzeteket, országokat, népeket és családokat tesztek tönkre! SOK EZER, SZÁZEZER ember szenved miattatok szerte a nagyvilágban! De TI??? A HÁTTÉRHATALOMTÓL kapott "csillogásban, látszatbiztonságban" éltek, és eszetekbe sem jut az, hogy SEGÍTSETEK A RÁSZORULÓKNAK, ELESETTEKNEK!!!
 
VEÉR-szomjas VADÁLLATOK vagytok, mindannyian KOLLEKTÍVEN BŰNÖSEK AZ EMBERISÉG ELLEN, és ISTEN ELLEN elkövetett BŰNTETTEITEK miatt!!!
 
"PUSZTÍTÓ HÁBORÚK, SZÖRNYŰSÉGEK, SZEGÉNYSÉG, JÁRVÁNYOK, ÉHÍNSÉGEK!!"
 
Hogyan bírtok este lefeküdni, TI ALÁVALÓ FÉRGEK, KORCS-SZÜLÖTTEK???? Mikor emberek, néptömegek tízezrei élnek a létminimum alatt, emberek SZÁZEZREI éheznek és halnak meg BETEGSÉGBEN, járványban!! Ez a BŰN NEM MARAD BÜNTETÉS NÉLKÜL!!! Azért a sok SZÖRNYŰSÉGÉRT, amit elkövettetek, elkövettek és a közeljövőben megcselekedtek, mind mind MEG FOGTOK FIZETNI!!  Istennek kell számot adni az összes bűnötök miatt! Miért jobb a GONOSZ HÁTTÉRHATALOMNAK engedelmeskedni, BEHÓDOLNI, mint az IGAZSÁGOT és KRISZTUS URUNKAT SZOLGÁLNI?! Miért jó nektek ez???
 
Ostoba BARMOK!!! Hiszen ELPUSZTULTOK!!! Mert olyan szánalmas férgek vagytok, hogy még a GAZDÁTOKNAK, a Sátánnak sem kelletek!! Fogyócikkei vagytok NAGY BABILONNAK!!! Csak addig használ benneteket, amíg szüksége van rátok, és utána ELDOB és ELPUSZTÍT benneteket!!!
 
A TEREMTŐT kell szolgálni, nem a HÁTTÉRHATALMAT!! Ti BARMOK!! Nektek már agyatokra ment a gonoszság, PROGRAMOZOTT CHIP-robotok lettetek, akiknek semmi emberi léte már nincs!!!

"VESZÉLYES ZÓNA, VAD BOLYGÓ, VÉRESŐ ÉS KÖNNYFOLYÓ!!!"

 
Ezen a BÖRTÖNBOLYGÓN senki sincs biztonságban, SENKI!!! Te, aki MOST olvasod ezen sorokat, azt hiszed, hogy téged nem érhet baj, nem tehetnek tönkre??? Helytelen GONDOLAT!!! Már azt is tudják rólad, hogy MEGLÁTOGATTAD A HÍRHÁTTÉR Multimédiát!! Tudják, hiszen megnyitottad ezt az oldalt, ők ezt nyomon követik!! A GONDOLATAIDAT olvassák!!!! A CSELEKVÉSEDET manipulálják, befolyásolják!!
 
EMBER, ébredj fel!!! CSELEKEDJ!!!
 
Mi, a HÍRHÁTTÉR Multimédia munkatársai egytől-egyig azon fáradozunk, dolgozunk, hogy NEKED, NEKTEK, és lehetőleg MINÉL TÖBB EMBERNEK legyen megmentése! ISMERJE MEG AZ IGAZSÁGOT, és ÁLLJON ELLENT A GONOSZNAK!!!
 
Molnár F. Árpád >>> Táncos Krisztina >>> Fenyvesi Tereza >>> Nagy Sándor >>>
 
S többek között magam is: Kárpáti Magyar ezért DOLGOZUNK, energiát nem kímélve tevékenykedünk, hogy az arra ÉRDEMESEK, az Isten által kijelöltek MEGMENEKÜLHESSENEK!!!
 
Hiányzik az neked, hogy VONALKÓD legyél, HOMLOKODON SÁTÁN PECSÉTJE legyen??? Nem akarhatsz úgy élni, hogy a HÁTTÉRHATALOMNAK szolgálsz, mert ha MEG AKARSZ neki felelni, akkor már NEM ISTENT szolgálod!!!
 
ÉLET és LÉTEZÉS KÖZT NINCS MEGALKUVÁS!!! Vagy a HÁTTÉRHATALMAT szolgálod, de akkor az osztályrészed a halál lesz, vagy ISTEN irányadó mértéke szerint, Jézus Krisztus TANÍTÁSA szerint élsz, AKKOR LESZ SZABADULÁS, ÉS LESZ MEGMENTÉS!!!
 
"VÉRESŐ ÉS KÖNNYFOLYÓ!"

Nézz körbe, hogy mit tesznek a világgal a HÁTTÉRHATALOM KISZOLGÁLÓI! Láthatod, amerre csak a szem ellát, mindenhol a PUSZTULÁS, a NYOMOR és a SZOMORÚSÁG!!! Így nem lehet élni, tenni kell ellene; minél később EMELED FEL A FEJED és HALLATOD A HANGOD, annál több áldozat lesz! EZT NEM LEHET MEGENGEDNI, LÉPNI KELL, CSELEKEDNI!!!

 
Véreső!! Annyi már a HÁTTÉRHATALOM ártatlan áldozata, hogy azzal a sok vérrel tengerek telnének meg, a BÁNAT KÖNNYEI >>> folyók lehetnének, és mindent elárasztana a bánatával, ha egyben kiöntene valahol!! NEM AKARHATOD, HOGY MÉG TÖBB ÁLDOZAT, MÉG TÖBB SZENVEDÉS legyen a VILÁGBAN!!!! Cselekedni kell, állj közénk és harcolj velünk! Mondd el az IGAZAT, hiszen az IGAZSÁG GYŐZNI FOG!!!!
 
"TERROR a TÉBOLY!!!"
 
Minden kifordítottan működik, bármerre nézel, s bárhová is mész, ezt látod!! Nem szabadulhatsz meg csak úgy, hisz BABILON FOGJA VAGY!!! Nem enged az el téged!!! MOSD LE MAGADRÓL SÁTÁN PECSÉTJÉT, A HÁTTÉRHATALOM SORSZÁMÁT-VONALKÓDJÁT, és állj mellénk!
 
Terror-Téboly!!! NEM TUDSZ ELBÚJNI, NINCS NYUGALOM!! Biztonságot csak ISTENBEN és a KRISZTUSBAN találsz! Náluk nyitva áll a kapu, és be lehet még menni az ajtón; zörgess, és megnyittatik tenéked!!!!
 
NE KERESD A MEGOLDÁST HAZUG, FÉREG, ÁRULÓ, BŰNÖZŐ világi vezetőkben! Nem találsz IGAZSÁGRA a Háttérhatalom VEZETŐIBEN, kiszolgálóiban! Nem segít a BÍRÓSÁG, RENDŐRSÉG, és semmi sem segít neked, MERT MINDEZ TŐLÜK VALÓ!!!
 
Az egyetlen remény ISTENBEN van és KRISZTUSBAN!!!!! Az igazságot, a jót nem találod meg máshol! Nem beszél erről senki sem, csak mi, a HÍRHÁTTÉR szerkesztői!!!! Sokszor mondtuk mi már azt: hogy bennünket nem lehet FÉLREÁLLÍTANI, MEGFÉLEMLÍTENI, LEFIZETNI, MEGZSAROLNI !!!!!

Nézz körbe a VILÁGBAN, és láthatod az IGAZSÁGOT!!! Vesd el azt az álarcot, amit a HÁTTÉRHATALOM az ELMEIRÁNYÍTÓ-ELMEURALMI ECHELON-fegyver kényszerített Rád! Mert még ahhoz sem volt ERŐD és ÉRTELMED, hogy ÉSZREVEDD azt, amit veled tettek! A TUDATOD teljes SÖTÉTSÉGBE KÉNYSZERÍTÉSÉVEL akarnak a PUSZTULÁSBA vinni, de ezt nem hagyhatod, tenned kell ellene! Azt hiszed, ha FÉLELEMBŐL behódolsz a "RENDSZERNEK", akkor békén hagy, s megmenekülsz??? NEM ERESZT AZ EL TÉGED SOHA, csak abban az esetben, ha ISTENHEZ FORDULSZ!!! Mert akkor ELSZÖKIK TŐLED!!!!

 
Kire szavazol????
TELJESEN MINDEGY, hiszen az összes PÁRT a HÁTTÉRHATALMAT szolgálja ki, de ez nem minden, azt is a HÁTTÉRHATALOM határozza meg, hogy melyik PÁRT legyen a győztes! Hiszen a BABILON dönti el, hogy kinek akarja adni a "LÁTHATÓ KORMÁNYZÁST"! Igazából Ő irányítja a RENDSZERT; ki elöl van és látható, az csak BÁBU, és mozgatják! Olyan szinten, hogy ÖNÁLLÓ CSELEKEDETRE NEM KÉPES, ki kell szolgálnia az "urát" a BABILONI férget!!! Könnyen megteszi ezt, hiszen az ECHELON-fegyverrel teljesen URALMA alatt tartja őket a Háttérhatalom! Azt teszik a VILÁGI VEZETŐK, amit elvár tőlük a RENDSZER!!!!
 
A NEMZETEK, amelyeknek a KULTÚRÁJA, ERKÖLCSI NORMATÍVÁI, ÖNTUDATA,TÖRTÉNELME, MÚLTJA, és már a JELENE is le van ROMBOLVA, szépen, alattomosan egy "UNIÓBA" be lettek olvasztva! A NEMZET egy masszába, NÉPPÉ lett formálva, amitől MINDEN JOGÁT ELVETTEK, teljes mértékben megfosztották! Hiszen a HÁTTÉRHATALOM nem tűr meg ÖNÁLLÓ NEMZETÁLLAMOT!!! Minden nemzetnek, minden körülmények között alá kell vetnie magát a RENDSZERNEK!!!
 
Most már kezdenek MEGALAKULNI A KONTINENTÁLIS RÉGIÓS UNIÓK! Hiszen itt van az EURÓPAI UNIÓ, de hamarosan NYILVÁNOSAN is bejelentik az ÉSZAK-AMERIKAI UNIÓT, vele együtt a KÖZÖS ÚJ VALUTÁT!! Ezzel elmostak a Föld színéről megint több nemzetet, és vele együtt több kultúrát is!!! De készen áll hamarosan egy ÁZSIAI UNIÓ is, és mikor ezek mind-mind megalakultak, akkor aztán VÉGLEGESEN EGY KORMÁNYZAT ALÁ VETIK ŐKET!!!

A gyakorlatban ez már most is így működik, hiszen mindent a HÁTTÉRHATALOM, és annak élén a Sátán irányít!! A világ összes ÁLLAMA, nemzete az Ő URALMA alatt áll!!! Ezt nyíltan ki is jelentette JÉZUS KRISZTUSNAK 2000 évvel ezelőtt! Hogyan ajánlhatta volna fel neki a világ összes királyságát, azzal együtt a vagyonát, ha nem lett volna az övé??! EGYSZERŰ A VÁLASZ: SEHOGY!!!!

 
A HÍRHÁTTÉR Multimédia összes munkatársa nevében kívánjuk mindenkinek, hogy térjen meg Jézushoz, és álljon ellent a HÁTTÉRHATALOMNAK!!!
 
Tisztelettel : Kárpáti Magyar

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hírháttér-szónoklat az MSZP vezérkarának és a bel- és külföldi titkosszolgálati operátorsöpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ahogyan majdnem minden alkalommal, olyan egyenes és páratlan, sehol másutt nem hallható erkölcsbeszédet hallhatnak. (A képen Michael Hayden, a CIA tömeggyilkos igazgatója.)
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 

Előző cikk:
2009-03-15. -
A Pártcivilizáció elektromágneses hulladéka - Lelketlen állatok: gyorsabban és sűrűbb sorokban!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Szegények, lelketlen állatok. (...) Ha nem plántált volna minket az Isten, a szerencsétlen jószág még most is abban a ganéjban ülne, amit 80-100 évvel ezelőtt vagy korábban megágyaztak neki. Azóta képtelenek igazat mondani, azóta képtelenek ma már 100 éves kutatási eredményekről beszámolni, és olyan kuruc-sötétek, hogy még együtt is veszik üldözés alá azokat, akik mint az égből leszállt istenek, érthetetlen módon igazat és Valóságot mondanak, és kizárólagosan hirdetik a nemzet felemelésének egyetlen és utolsó lehetőségét.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Kijelentett álmok: Hitler és a Szajha utolsó órái

/Molnár F. Árpád/
/Zene: Britten: Zongoraverseny/

Tartalom: Molnár F. Árpád egy-egy - mint mindenki esetében: meghatározhatatlan eredetű - kijelentett álma Adolf Hitler berlini, utolsó óráiról, valamint a jelenlegi állapotában haldokló titokzatos Nagy Babiloni Szajháról. Az álmokon keresztül is érintjük a kurucinfós és harctéres utolsó magyarokat, és kevésbé siratjuk a Nagy Szajha imádság híján is járásképtelenre dagadt jobb térdét...
KLIKK az oldalra! (24 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu