Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Veérügyészek globálpácban - Ügyről ügyre emlékezem

 

2008-03-04.
Molnár F. Árpád

A "Vizitdíjból több, mint 40 millió Ft öncélú reklámokra: Feljelentettem a kormányt hűtlen kezelés bűntette miatt" című cikkemben olvasható feljelentésem alighanem evidensen telibe talált; nyilvánvalóan politikai okokból azóta sem érkezett rá semmiféle válasz (2007 december 3. óta!). Úgyhogy lassan meg kellene tennem újra a feljelentést, hogy ezeket a szerencsétlen és gyáva bűnözőket mozgásra serkentsem, mert az ügyészség úgy szokta, hogy amit nem mernek elsöpörni, arról úgy tesznek, mintha nem létezne.

Undorodom az ügyészektől. Ebből a 40 millióból, amit a Gyurcsány és a kizárólag nevében "egészségügyminiszter" és tettestársai elpocsékoltak saját magukra (tehát a pénzünket), 200 hajléktalan külön konténerekbe történő elszállásolását lehetett volna megoldani az elkövetkező 30 esztendőre!

200 ember élete! És ez a fagyhalált tucatszám osztogató gyilkos hívja magát egészségügyminiszternek. Azt mondják, hogy olyan Horváth Ágnes, mint egy pulyka. Annyira egyetértenek ebben sokan, de én nem értek ehhez; nem is értem, miről beszélnek.

Az ügyészség gyávaságáról és folyamatosan fennálló, sőt, felálló állandó hitványságáról most is Steven Spielberg "Hook" című filmje jut eszembe, amikor Robin Williams mondta:

- A tudósok mostanában ügyészeken kísérleteznek patkányok helyett, mert van, amit még egy patkány sem tenne meg.

Koncepciós pereknél megkapják a politikai irányelveket, miket várnak tőlük, más ügyben pedig megkapják a közvetlen utasítást a főnöküktől vagy máshonnan, milyen módon karmesetereljék le az ügyet a veérállatjai. Ez az, aminek soha nem mondanak nemet.

A napokban jártam én is a Fővárosi Főügyészségen. Ma meg ugyanott láttam tévén keresztül nyilatkozni a Morvai Attilát, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjét. Még sosem volt ilyen hányingerem attól, hogy megláttam, pedig eszembe sem jutott ez utóbbi, 40 millió Ft-unk maffia-módszerekkel történt elrablása és bandáik ennek érdekében tett koncepciózus eltussolása.

A feljelentést egyébként közvetlenül nem nekik, hanem a Legfőbb Ügyészségnek címeztem.

Egy másik ügyükben (a klánról beszélek tehát), a Kóka-féle választási csalás ügyében a Legfőbb Ügyészség (LÜ) felé tett feljelentésemre most kaptam levelet arról, hogy miután az LÜ áthelyezte a Morvai-féle Fővárosi Főügyészségre, ezek tovább passzolták a Budapesti XI. és XXII. kerületi Ügyészségnek. A levél datálása február 27-i:

1) megszólítás semmi (sosem emlékszem hasonlóra),

2) aláírásként ez szerepel, ez áll:
"Dr. Pálfi Márta sk.
ügyész"
Ugyanakkor az sk. aláírás nincs fölötte.

3) A levél közokirat-hamisítás miatt tett feljelentésről beszél, holott én magánokirat-hamisítás és közokirat-hamisítás miatt tettem feljelentést.

Na most ez egy 2008 február 17-ei, az országos médiában is - nevem említése nélkül - visszatérően említett feljelentés volt (több Internetes portál is leközölte), ami pár nap leforgása alatt - tekintettel a médiabotrányra - már a 3. és 4. ügyészségig vándorolt. Azonban minthogy Gyurcsány Ferencék és Kóka Ágnesék 40 millió Ft-os hűtlen kezelésük miatt tett feljelentésemet nem mondta be a televíziókészülék, így a Legfőbb Ügyészség (LÜ) úgy nyelte le (2007 december 3-a óta!) az egész ügyet, mint egyes vizsgálatoknál szoktak a kirendelt úgynevezett "ügyvédek" vádbeszédet mondani a védencük ellen a Fővárosi Főügyészségen olyan vádak védelmében, amelyekben a gyanúsított nem az elkövető, hanem az áldozat, a felrótt bűntetteket pedig a hamisító és vádaskodó rendőrök és NBH-tisztek követték el.

A gerinceteket fogják összetörni, mocskos, alávaló, bűnöző, gyáva, talpnyaló férgek.

Láttam a farkadat előbújni a hasad alól, posztsztálinista veérügyvéd!

 

A Molnár

 
Előző cikk:
2008-03-03. -
Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-05. -
Isten Tüze nem lángolhat igazság és bátorság nélkül
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az ördögök egy bizonyos morális szint alatt már nem értenek az erőszakból sem. Ilyenkor más nem segít, csak az irtóháború. (...) A 110 körüli robbantásos merényletekből - amelyek szinte egytől egyig teljes állami védelem mellett követtettek el, mint a móri tömegmészárlás...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu