Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

(Független hírsite)


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Filmjeink, Cikkeink stb. ide klikkelve!

 

   

Filmjeink, Cikkeink stb. ide klikkelve!

HÍRHÁTTÉR TV:
"Amit lélegzik ki, meg be, az is hazugság." -
Wittner Mária és Gőbl György szónoklata
(Molnár F. Árpád felvételeiből, mely a Civil Jogász Bizottság 2008 márciusi gyűlésén készült)

 

 

 

Hírháttér Rádió
(Nagy Sándor új videója 2008 március 6-án.)

 

 

 

A szemkilövő rendőr arca

Ezen a felvételen tisztán látszik az egyik szemkilövő rendőr arca.

 


 

A HÍRHÁTTÉR bemutatkozó videója
(A Hírháttér videója 2008 január 25-én.)

A Hírháttér bemutatkozó videója, melyet Nagy Sándor rendezett.

 

 

 

Az orosz titkosszolgálatok (KGB/FSZB) terjeszkedése Európában 1.rész
(A Hírháttér által készített videó 2007 november 6-án.)

A teljes hangfelvétel meghallgatásához ide kattintson!

 

 

 

Az Erzsébet híd blokádja képekben; S miután kijöttem a fogdából
(A Hírháttér videója 2007 október 28-án.)

A Hírháttér képei az Erzsébet hídon 2007 október 26-ai blokád idejéből, azzal a a hangfelvétellel, amelyet a dózsa györgy utcai rendőrkapitányság fogdájából kijövet diktafonra vettem fel.

 

 

 

Pongrátz Gergely - halála előtt kelt - megható szavai
(Hírháttér, 2007 október 9.)

 

 

 

 

Gyurcsány csontszilánkjai
(A Hírháttér videója 2007 október 5-én.)

A kormányrendőrség pártszolgálatosainak fasiszta brutalitása.
Egy szilánkos törésen és 4 órás műtéten átesett tanár (sajnos csak) 2,5 millió forintos kártérítési pert indított - no nem a Népszabadság és a Népszava és annak újságírói ellen, mert arra később kerülhet sor, hanem - a rendőrség ellen. Sajnos az ügyvédre, és nem a józan észre hallgatott, hiszen a kártérítési per összege legalább 50 millió kellene, hogy legyen.

 

 

 

Hungarian Liar

Pártatlanul egy világról, ahol a jobb- és baloldali platformokban való reménykedés hiábavaló, ahol a hatalom és az ellenálló gyakran semmi egyébben nem különbözik egymástól, mint abban, hogy a hatalom képviselőinek lehetőségük van a despotizmus gyakorlására, de láthatóan van, hogy a lázadókban is valami hasonló, vagy még ennél is sokkal rosszabb húzódik meg. A harmadik réteg pedig a mindig, mindenütt jogfosztott, letaposott és leigázott nép, aki soha nem akar felébredni abból az álomból, hogy nincs esélye.

 

 

 

 

A politikai gyilkosságok áldozataiért

Dilniya Rezazi a kurdok egyik legjobb énekesnője. "Dury Tu" című számával elhalálozott Édesanyjára emlékezik. Mi is emlékezzünk e videófilm által, mégpedig főképpen mindazokra, akik állami megrendelésű gyilkosságok áldozataivá váltak.

 

 

 

 

Az Árpád-sávos zászló botránya és a világ D-Notice-a

Az Árpád-sávos zászló körüli ugyancsak mesterségesen kitalált és gerjesztett botránynak és hisztériakeltésnek a leleplező összeállítása arról, hogy aki Öszödön hazudott, azóta is - egész társaságával - folyamatosan, de állandóan és szűnhetetlenül hazudik. Ez a film az egész nyugati világ politikai hatalmait és egyhátterű médiáját is leleplezi, akik bár tudják az igazságot, mégis jeruzsálemi követelőzésre ismételgetik ugyanazokat a hazugságokat az Árpád-sávos lobogóról, amiket sortüzes szövetségesük, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr. Egy egész világ összpolitikai hatalmi és médiájának kollektív, tudatos hazugságát leplezi le ez a film, ahol: MINDENKI MINDENT TUD, ÉS MINDENKI EGYSÉGESEN, EGYMÁSSAL SZÖVETSÉGBEN HAZUDIK:

 

 

 

Politikai bűnvádak és vérítéletek az őszi hónapok előtt

2007 őszének közeledtével - legfelsőbb politikai utasításra - sorozatosan születnek börtönbüntetésre szóló ítéletek a hazai politikai vérbíróságok részéről olyan ügyekben is, ahol semmiféle bizonyíték nem áll rendelkezésre a perbe fogott civilek ellen. Képünkön egy fellebviteli vérbíró látható ítélethirdetés közben, aki egymás után hozza az egy évnél hosszabb időre szóló, felfüggesztett és letöltendő szabadságvesztéseket kimondó ítéleteket olyan enyhe vádakat betetőzvén, mint sörösüveg dobálása a felfegyverzett, páncélozott, fejmagasságban könnygázgránáttal és gumilövedékekkel lövöldöző, csonttörő, és már a bázisokat is bűnelkövetőkként elhagyott rohamrendőrökre (lássd pl. az azonosítószámok viselése megtiltását előirányzó rendőrbűnözői felsőbb utasítások eredményét, amikor kivétel nélkül, valamennyi rendőr engedelmeskedett a bűnözői pártutasításoknak). A képen látható fellebviteli párt-vérbíró ítélte el 1 év 2 hónap felfüggesztett büntetésre azt a Vásárhelyi Ottót is, akit gumilövedékkel - amellyel sem fejmagasságban, sem törzsre nem szabad célozni - törvénytelenül és legalább törzsre célozva a kormányfői, chilei típusú elnöki sortüzes rendőrség karon talált, majd a Baross utcában megtámadták a gyurcsányi, símaszkos rendőrbűnözők, akik az utcákon is törvénytelenül tartózkodtak, hiszen nem volt rajtuk a kötelező azonosító. Ha csak az utóbbit vesszük alapul, alighanem emiatt - a jogegyenlőség okán - ellenük is kijártak volna a szemkilövő és csontokat apróra zúzó sortüzek és rendvédelmi, arccsonttörő, koponyacsontzúzó rendvédelmi bakancsok. A gyurcsányi vérbíró mégis a lelövöttre mondta ki az ítéletet annak kártérítése helyett, akit lelőttek a törvénytelenül utcákra vonuló, ál-rendfenntartó bűnözők. A lassan egy álló éve üldözött, a sorstragédia szélén bukdácsoló elítélt Vásárhelyi Ottó, akit sörösüveg dobálásával vádolt meg a pártpolitikai vérügyészség, és aki ellen az ilyenkor kötelezően felmutatandó bűnjelet (a sörösüveg darabjait az ujjlenyomatokkal) aligha mutatták be a sortűzpárti és rendőrbűnözőket védő vérbíróság előtt, állítja, hogy nem dobálózott, nem állt ellen, de még csak nem is tüntetett(!), hanem - ahogyan ez október 23-án annyi lesortüzelt és összetört csontú hazai és külföldi állampolgár esetén történt - éppen hazafelé tartott, amikor lelőtték, aztán rárontottak a vérbíróság által védett pártszolgálatos rendőrbűnözők. Aki bővebb információkkal tud szolgálni a képen látható az ügyről és a vérbíróról (illetve utóbbi előéletéről), kérjük, írjon a következő címre: csillagokert@citromail.hu .

 

 

 

Politikai üldözés, vérbíróságok, (gyurcsányi) fasizmus

A most készült videó nem született volna meg, ha a fenti vérbírónak nem ad megbízást a politikai vezetés elrettentő szándékú ítéletek meghozatalára. A videó nem jött volna létre, ha a vérbírók börtönben ülnének. Nem jött volna létre, ha a fenti ember nem pártszolgálatos, sortűzpárti gazember lenne, hanem a törvény és az igazságszolgáltatás őre. A vérbíróknak börtönben a helyük. A vérbíróknak börtönben a helyük.

 

 

 

 

Bizonyító erejű videó a rendőrbűnözők jogerős elítéléséhez október 23-áról

 

 

 

 

Tanú a politikai bűnözés világából -
Dermesztő videó a Hírháttéren

 

 

  Lap teteje  
   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.