Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: XXX - Beszélgetés Kozenkay Jenő kémelhárítóval

 

2008-05-24.
Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád

A magyarságon belül Kozenkay Jenő a tényfeltárást illetően, a szakmán belül kétségtelenül legalább az elmúlt fél évszázad csúcsa. A Hírháttér TV vele készített műsort.

Az ügynökök nyugdíjazhatósága. Kozenkay Jenő és az újságírás. Az ügynöklista és a Moszad. Titkosszolgálat és hazaszeretet. A magyar szolgálatok fertőzöttsége. A Kozenkay Jenő által létrehozott Aerocaritas Alapítvány, azaz a légimentő szolgálat.

 

Hírháttér TV:
http://hirhatter.t35.com

Kozenkay Jenő:
http://ppsz.hu

Beszélgetnek:
Kozenkay Jenő és Molnár F. Árpád

Közreműködött:
Kőrösi Imre

Zene:
Garbage

Texter, hangeffektusok, zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

-------

Egyéb érintett nevek és fogalmak:

operatív tiszt, titkosszolgálat, NBH, ÁSZ, nemzetbiztonság, haza, patriotizmus, globalizáció, Echelon, nyugdíj, kémelhárítás, Sátán, Ördög, kémkedés, titkos információgyűjtés, Jézus Krisztus, Babilon, Veér András, álarc, maszk, III/I, III/II, III/III, titkosszolgálati módszerek, újságírás, Izrael, KGB, FSZB, Szojuz-10, űrhajózás, műhold, Grippen, triangulum, deltaszárny, Barack Obama, USA, lehallgatás, Olaszország, Itália, Romano Prodi, Carrie, család, 2006 október 23., sortüzesek, hazaárulás, Románia, Szlovákia, Franciaország, REBISZ, In-Kal, Törökország, Isztambul, Antall József, MDF, Horvátország, elektronika, Kozenkai Jenő, Push It, The World Is Not Enough, zsidóság, Isten, emberölés, politikai gyilkosság, állami gyilkosság, korrupció, titkos ügynök, titkosügynök.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Üssed csak, ha nem zsidó!
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre Malina Hedvigről, a megvert és hamisan megvádolt szlovákiai magyar egyetemistáról. Trianon, magyarverések, Robert Fico miniszterelnök, Jan Slota (SNS) és a szlovák titkosszolgálat öngyilkos akciói. Kettős mérce rasszista alapon a zsidó "felsőbbrendűség" és a "liberális"-nak nevezett, izraeli tulajdonú világmédia koordináta rendszerében. (Film, 6 perc)

 

 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Sok ezer politikai gyilkosság és szabadkőműves titkosszolgálati hálózatok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "rendszerváltáskor" meggyilkolt 4000 emberen innen és túl. E filmünk sem csak kordokumentum és művészet, mert: Történelem. És közben végig szól a zene. (Film, 8 perc)

 

 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Cenzúrákon taposva az állami bűnözésről - Betiltott ügyeket döntögetve Tóth Katalinnal
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Messzemenően ritka cenzúrázatlansággal a politikai szervezett bűnözésről. Amikor az ügyészek és bírók szó szerint az idiotizmus szintjén "érvelnek" (koncepciós perek 2006 előtt és óta). Miniszterelnökök bűnszervezetben - konkrét eltussolt ügyekből (Medgyessy Péter és Orbán Viktor). Szeszák Gyula főügyész és a megbuktatott nemzetközi olajvonat. (Film, 10 perc)

 

2008-04-20. - HÍRHÁTTÉR TV: A szerb államfasizmus bűneiről - M. Szabó Imre CJB-eminens és dokumentumfilm-rendező Külügyminisztériumnál tartott beszéde a szerbiai magyarverésekről és titkosszolgálati üldözésekről, dúsítva Molnár F. Árpád filmben mellékelt, szerb állami vonatkozású tapasztalatairól szóló kommentárjaival
/Film: Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc+kép)

 

 

2008-04-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-03-03. - Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

 

 

 
Előző cikk:
2008-05-23. -
A totálisan diffúzált bűnpártolású rendőrbűnözés és a belső elhárítás - Részben nyílt feljelentés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...szoktak felkeresni, akik eltussolt rendőrségi ügyekről és vezető politikusok bűncselekményeiről és bűntetteiről szoktak információkkal szolgálni, adatokat, egyebeket átadni, azaz nagyon-nagyon jól tudom, mennyire fertőzött büntetőjogi szempontból a teljes rendőri állomány, s hogy egy-egy felpoloskázással úgy lehetne egyetlen nap alatt legkevesebb ezreket megbuktatni csak a közlekedési rendőrök közül, mint ahogy kivasalt tornádósétányon átszáguldó vihar söpri el a ganéjt és a szemetet.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-25. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Elkerülhetetlen választások - A Globalizációról Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Izrael lehetséges elpusztítása. A zsidók kapcsolata Izraellel. Megfordítható-e a globalizáció? Világgazdasági összeomlás. Engedélyezett bűnözés, kialakított arisztokrácia és egyebek. (Film, 10 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu