Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A megjövendölt jobboldal - Keserű tények, példátlan elemzés

 

 

2008-09-24.
Molnár F. Árpád

Hírháttér Rádió: A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
A teljes elemzést meghallgathatja!

V
MP3 V MP3 O
A felvétel meghallgatásához vagy letöltéséhez ide kattintson! (19 perc)

A jobboldalon történt elmúlt időszak eseményei újfent a Hírháttér figyelmeztetéseit igazolták. Azok a kirekesztő, rosszindulatú és gyűlöletkeltő módszerek, amelyekre Vona Gábor és sajtója épített, földrengésként rázza meg a teljes jobboldalt. A Hírháttér hiába mondta el annyiszor, hol vannak a hibák és miken kell változtatni. A párt és fanatikusai ellentámadásokat indítottak, most pedig sorra borulnak. Nagyon sok helyen lehetne kezdeni, ezért kezdjük a közepén:

 


Változatlan múlt, változatlan háttér, a mindőnk által, mindenkor tudott közös titkok egyike: A rezsimet nem lehet leváltani
(Magyarázat a cikkben)

Mit várhat az - így Vona Gábor és fanatikusai -, aki olyan disznóólba helyezi szövetségét és bizalmát, amilyen a kurucinfó, amelynek soha, semmi morális érzéke nem volt, gyűlöletét tekintve teljes azonosságot mutat a gyurcsányi sortüzes oldallal, viszont egyértelműen sokkal despotikusabb, az igazságra és az igazmondásra éppolyan igénytelen, mint a Vona Gábor szócsöveként emlegetett Barikád. Ha valakinek hazugságsajtója és az emberjogvédőket pártpreferenciák szerint üldöző sajtója van, az nem minősítő? Az elmúlt fél évszázad legmocskosabb lapja, a kurucinfó, Vona Gábor, Budaházy, Toroczkai és mindenki más egyébként pillanatonként is nagyon ingatag szócsöve és gyűlöletlapja válogatás nélkül támad minden jobboldalira, vereti - a Barikáddal és társaival kéz a kézben - saját sajtósait is, égbekiáltóan istentelen hazugságok tömegében az emberjogvédők és a nem ocsmány stílusú és káromkodó állambűnözést tényfeltárók betiltásáért, összeveretéséért, sztálinista-fasiszta stílusú, az '50-es éveket idéző koncepciós perekért, börtönbüntetésekért, életellenes merényletekért követelőzik, és ezek érdekében Vona bűnöző, életellenes és gyűlölködő terroristái, a kurucinfó, a Barikád és társai már nyíltan Gyurcsány Ferenchez, Draskovics Tiborhoz és Szilvásy Györgyhöz fordulnak.

Már a módszerek is a legsötétebb kádárista-rákosista időket idézik, pedig még be sem kerültek az Országgyűlésbe, még hatalmat sem kaptak!

Azt hiszem, nagyon tönkre mentek erkölcsileg azok, akik mindebből a tömény borzalomból és a hitleri '40-es, valamint a rákosista '50-es éveket visszaidéző erkölcsi lealjasulásból és végletes jellemtorzulásból nem képesek felébredni.

Vona azzal, hogy minden figyelmeztetést elvetett, kritikusait saját disznóival üldöztette és átkozta, saját sajtósai mellett a mindenkit megtámadó és összeverő neonáci csürhéi kedvéért nem állt ki, központi szereplővé vált annak a már régen nem felemelő és magasztos célokat képviselő jobboldalnak a további lezüllesztésében, mely már jó ideje ocsmány stílusú és minden minőségre és igazságra szélsőségesen igénytelen kocsmatöltelékek disznóóljához hasonló.

Vona emberei és névleges pártfogói határtalan és - Bibliai Kifejezéssel - féktelen gyűlöletkampányaikkal és hazudozásaikkal, valami irdatlan igénytelen és azonnal leleplezett rágalmaikkal és gyalázkodásaikkal naponként olyan emberjogvédőket és jobboldaliakat üldöznek, a despotizmusnak már régen nem csupán szinonimájaként abszolút megsemmisítő cenzúrákat és börtönbüntetéseket követelve MSZP-s és SZDSZ-es disznócsatlósaikat segítségül hívva, akik sem stílusban, sem tényfeltárásban nem mérhetők semmiben sem a Vona Gábor által pártszolgálatos cselédsajtójában agyonhangoztatott titkos ügynök és kémfőnök Für Lajosokhoz, üldözik azokat, akik egyedülálló módon a magyar történelemben feltárják a kémfőnökeik által elrejtett politikai gyilkosságokat, a megvádoltakkal szemben, akik elhatárolódnak a cenzúrától és eme pártidióta bűnözők börtönbe juttatásától, hamis vádakkal követelnek börtönbüntetést azzal a hazugsággal, hogy fegyveres harcra szólítottak fel a minap vagy 2 évvel ezelőtt, miközben a fél lábbal egyfolytában a börtönben lévő Budaházy György a kamerába skandálja, menetelve a pár nappal ezelőtti, szeptember 20-i tüntetésen is, hogy:

   - Fegyverbe! Fegyverbe! Fegyverbe!

Félelmetes ez az öngyilkos és önpusztító, saját tetteiket az általában ugyanolyan célokat képviselő, békés tényfeltárókat érő támadás, a hazugság és a morálisan totálisan lerobbant, abszolúte önmagukat aláaknázó sátáni gyűlöletterror és idiotizmus, igénytelen kurucos és Barikádos hazudozás, átkozódás, keresztyén- és emberjogvédő-üldözés, a tényfeltárás legádázabb, leggyűlölködőbb ellenségeinek igénytelensége, miközben pl. a kurucinfót illetően semmiféle módon nem igazolható még az sem, hogy akár csak egy is akad közöttük, aki ne beépített ember volna. A tetteik önmagukban véve is az abszolút ellenkezőjét mutatják, mint ahogy az is, hogy a teljes jobboldal ügynököket keresgél és üldöz egy olyan párt nevében, amelynek vezetője az elmúlt 20 év egyik legmagasabb beosztású kémfőnöke, Für Lajos, a hazug rendszerváltó lakitelki honvédelmi miniszter, Vona Gábor feszt hangoztatott és a napokban is külön dicsőített pártszolgálatosa, a gyilkos olajszőkítő, titkosszolgálati bűnöző, hogy ez a brancs együtt üldözhesse mindazokat, akik nem hajlandók az állami bűnözés és titkosszolgálati módszerek feltárása helyett a kurucos-barikádos pártszolgálatos, a Für és társai típusú pártlealjasulásokhoz csatlakozni.

De hát mit várunk attól a Jobbiktól és attól a leépült, szellemileg és erkölcsileg a gyurcsányista-rákosista morális sötétségre és antikrisztusi, nép- és nemzetellenes vakságba zuhant jobboldaltól, amelyik a Hírháttér tucatnyi és tucatnyi figyelmeztetése ellenére a szúnyogot megszűrve Kovács Géza MÖM-elnök ellen indított háborút, miközben a katonai és félig a polgári titkosszolgálatok csúcsán olajbűnöző állami terrorista gyilkos Für Lajost félistenként imádja és követeli imádtatni azzal, hogy aki ezt nem teszi, nem imádja a fenevadat, aki cionista hazaárulóként az ország több milliárd dolláros eladósításában benne maradt, az ellen hazugság- és rágalomkampányt indítanak a kurucok és a barikádok végtelen igénytelen vandál barbár állatai által, a fenevadat nem félistenként imádók abszolút érvényű betiltását követelik az MSZP és az SZDSZ - Für Lajoshoz hasonlóan állami ügynök - terroristáitól, és ugyancsak a nemzet legnagyobb ellenségeit segítségül  hívva követelik annak ellehetetlenítését, tönkre tételét és börtönbe juttatását, mellesleg naponként bujtogatva Vona Gábor szélsőfasiszta, Gyurcsány rendőrbűnözőinek erkölcsi kvalitásával rendelkező csőcselékjét tettleges bűntettek elkövetésére.

Valóban ez lenne az a megváltó párt, amelyik magát ekként hirdeti? Valóban a saját hazugságába és mindenkit üldöző elvadult barbárságában meghasonlott, saját dédelgetett és hatalmasra nevelt mocskában fuldokló nemzetellenes és erkölcsüldöző, a morált a pártszolgálatosság üres eszméjére cserélő sötétség lenne a kívánt világosság, melyre ma már a saját maga által feje fölé épített dilettantizmusa borul vészt jóslóan? Valóban hiteles lehet egy olyan ember - Vona Gábor - és olyan abszolút züllödt és erkölcsi idiotizmusába döglött brutális, a hitleri nácik és Gyurcsány stílusában és eszközrendszerében gondolkodó és ténykedő, ebben is követelőző antikrisztusi alsósöpredék, amelyik elszántabban és nagyobb gyűlölettel üldözi a tényfeltárókat, az igazságot, a keresztyénséget, a mások valóban önzetlen megsegítését és saját embereit, mint Gyurcsány Ferenc és az SZDSZ?

A válasz: természetesen, nem, sőt, természetesen a Hírháttér józan, előre kalkulált mértéktartó előre jelzései és ítélőképessége volt az igaz, mert nem is lehetett más! :

Soha, sehol nem létezett párt a Föld bolygón, amely valódi rendszerváltozást hozott volna. Sőt, soha párt nem kerülhetett be Országgyűlésbe, amelyet ne a titkosszolgálatok juttattak volna be. Soha, senki nem hozott demokráciát, és ma már mindenki számára, aki képes felébredni abból a hazug, csaló álomból, amibe az álrendszerváltó ügynökcsordák ringatták újra - ahogy végig ezt tették a történelem során -, majd ringatták újra, újabb és újabb színekben újra és újra az emberek megtéveszthető részét, nyilvánvalóan leplezetlenül áll annak ténye, hogy bizony, ez a megtévesztésre és gyűlöletre építő, korunk legjobbjait és legnagyobb tényfeltáróit kegyetlenül és minden antiszociális és embertelen, szó szerint gyilkos rosszindulattal üldöző és átkozó, hamisan vádoló, üttető és verető, börtönbe juttatni akaró, az igazságot és a tényfeltárás minden módját ügynöki söpredékei által megsemmisíteni és megtorolni követelő alsósöpredék csak olyan demokráciát hozhat, amilyet hozott Rákosi, amilyet hoztak a nyilasok, amilyet hoztak a - de hát pontosan ugyanilyen módszerekkel és barbár-állati reflexekkel dolgozó - kommunisták és fasiszták.

Bizony, az igazságnál jobban semmi sem fáj. De csak azoknak, akik nem erkölcsbe, hanem pártokba kapaszkodnak. Csak azoknak, akik nem az embert nézik, nem az erkölcsben keresnek és találnak fogódzót és gyönyörűséget, hanem pártoktól remélnek megváltást. Igen: nekik be kell hunyniuk a szemüket, és azt mondani újra, újra, újra és újra:

   - nem, nem, nem akarom tudni, hogy soha megváltás pártban nem volt,

   - nem akarom tudni, hogy vezérsajtónk, a kurucinfó az elmúlt több, mint fél évszázad legmocskosabb szájú és legigénytelenebb sajtója, minősítve valamennyiünket,

   - nem akarom tudni, hogy saját embereinket verettük és veretjük, és gyávaságból sem Vona Gábor - akiben nem akarjuk meglátni a kisszerűséget és a gyávaságot -, sem az aktivisták ez ellen szót emelni nem mernek,

   - nem akarom tudni, hogy miközben ügynöközünk, aközben Vona Gábor pártvezérünk és nem létező népvezéreink egyik, olykor pedig legkiemeltebb példaképe Für Lajos, a hazaáruló rendszerváltás egyik legfőbb ügynöke, a gyilkos honvédelmi miniszter, a nagy cionista eladósító,

   - nem akarom tudni, hogy akkor érzem magam jól, amikor a kurucinfóban, a Barikádban és másutt számomra is azonnal tudott, hogy hazugságot olvasok, mert nem akarom tudni, hogy a hazugságot szeretem, abban élvezetemet lelem, ha pártom vezetése által megbélyegzettet érint,

   - nem akarom tudni, hogy közöttünk szinte egy sincs, aki emberjogvédőnek nevezné magát, mert egyikőnk sem emberjogvédő, hanem pártember, akinek mindene a párt, és ezt nevezi hazának,

   - nem akarom, nem akarom, vigyétek előlünk az igazságot, vigyetek el - ahogy eddig valamennyi létező alkalommal - minden építő kritikát is, mert eretnekség, és megtorlandó az, aki bármi jobbító kritikával, naponként tetten ért, valóra vált előre jelzésekkel élt, vigyétek, nevezzétek hazaárulóknak az igazat, vessétek meg az emberjogvédőket, gyalázzátok hamis vádakkal, még több és több hazugságot hordjatok egybe, minél többet, minél nagyobb halmot építve a gyalázatból, ahogyan Gyurcsány és pártszolgálatosai tették, mert nem kell igazság, csak kell egy szép álom, egy érzés, egy vágy, egy nemzettudat minden tartalom és erkölcs, minden igazság és emberség nélkül.

Emlékszem, hogy ateistaként, annak idején milyen jó volt - nemzeti érzülettel telve - a jobboldali sajtóban és médiában az ellenségről csúsztatásokat, rágalmakat és hazugságokat hallani. Bizony jó volt, mert bár tudta az ember, hogy a vádak nem igazak, de sokkal fontosabb volt az érzés, mely betöltötte az embert, s melynek alárendeltetett az értelem és a józan ész. Kellett a nemzeti érzés, mert jó volt benne lenni, s mivel akik szóltak - az időben ország-világ előtt még nem barbár, mocskos, vandál állatok, csupán - pártosak voltak, rosszabb állapotukban pártszolgálatosok, ezért élvezte az ember a hazugságot, az igaztalan rágalmat, az aljasságot, a csúsztatást, a rosszindulatot is. Bizony, volt idő, amikor a nyilvánosság előtt az orbáni jobboldalon a csúsztatás dominált, de a mai jobboldalon abszolút eluralkodott és meghatározó, a nyilvánosság előtt az az irdatlan és tömény gyűlölettel telt rágalmazás, ocsmány stílusú, minden minőségen aluli hazudozás egyáltalán, mondom még egyszer: egyáltalán nem létezett! Egyáltalán nem!

Akik csak most jöttek ki abból az iskolából, ahol a tanárokat verik, talán nem is emlékeznek arra, hogy volt idő, amikor a kurucok és barikádos akkori pártsöpredék megigazította magát az emberek előtt, hogy fel ne fedessék, milyen ocsmány és undorító. Az időben ugyanis szégyen volt, és csak pártkörökben merték felfedni saját Veérgőzös mocskukat a haza akkori képviselői.

Mellesleg a nagy túlélő, csaknem három relatív álrendszerváltást túlélt, Vona Gábor által megváltóként kiállított Für Lajosig bezárólag. De hát itt sem az igazság és a józan ész, hanem a pártszolgálatosság számít. Márpedig ha az adott, és ameddig adott - mert csak addig működik a hazug és a mindent elrejtő álhős és gerinctelen szájhős -, tehát ha adott a pártszolgálatos védelem, akkor együtt zengi a zenekar: Vona Gábor, a Jobbik, a Gárda, a kurucinfó, a Barikád és a többiek: éljen a hős, a mi vezérünk, de vesszenek gyűlölettel, hamis váddal, betiltással, koncepciós perekkel, börtönnel és halállal lakolva azok, akik nem hazugságot, hanem igazságot szólnak.

Azaz vesszenek mind, akik nem antikrisztusok.

De hát hogy is vannak ezek a rendszerváltók? Mindannyian tudjuk, amit Für Lajos, Vona Gábor, Kovács Géza, Kőrösi Imre, Toroczkai László, Molnár F. Árpád és a többiek tudnak:

hogy a rezsimet nem lehet lecserélni. Mindannyian, valamennyien tudjuk ezt határon belül és kívül, de emlékszem, amikor jó pár esztendeje, külföldön a magyar állam gaztetteit megbuktató céllal egy országos újságíróval beszélgettem, megkérdezte:

   - Mit akarok? Megbuktatni a kormányt? Mert a rezsimet [magyarul a titkosszolgálatot - a szerk.] nem lehet megbuktatni. A rezsim mindig változatlan.

Bizony így van ez valamennyi országon belül. És a Hírháttér azért alapult, hogy közbülső állapotában - sok egyéb igazság mellett, amit senki nem mer elmondani - ezt is elmondja és megértesse: mindenki, aki rendszerváltozást hirdetett, hirdet vagy hirdetni fog, mindig hazudik. De micsoda szégyen és erkölcsi lejtmenet erre az országra, hogy amit valamennyi beavatott tud, és amit sok évvel ezelőtt a magyarénál sokkal lecsúszottabb diktatúrákban is ki mertek mondani, azt a ma Magyarországában még mindig csak maximum néhányan merik kimondani, de aki erről a legevidensebben beszélni mer, az egyedül én vagyok.

Tehát az ellenség.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-24. - A "cigánybűnözésről" értelmesen, azaz ahogy tilos és üldözendő - (és) az ún. "cigánybűnözés" népi és szociológiai vonatkozásaiból
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró cikk a lelki mozgatórugókról, tanácsokkal az értelmes jobboldali szavazók és a cigányság vezetői és aktivistái felé.
(A képen Lakatos Attila cigányvajda)

 

 

2008-09-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Akiknek a Sátán muzsikál - A magyarverők és -veretők mind ördögök
/Molnár F. Árpád/
Bevezető helyett: Ahol a HAARP-project koncertje valójában csak egyetlen hangszer a globális pusztítók közül. (Film, 11 perc)

 

 

 

2008-09-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)

 

 

 

2008-08-25. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Vért Adtál nekik inni, mert méltók rá - Egyedülálló prédikációk Babilon titkaival és az élő Jelenések Könyvével
/Molnár F. Árpád/
(Handel Messiásával.)
Tartalom: Magyar nyelven eddig soha, sehol nem hallható, a valósághoz ragaszkodó prédikációkat hallhatnak innen, a Hírháttérről diffúzálva. Lépésenként leszámolva az államtitkokkal mondjuk el a globalizáció valóságát, melyet több ezer évvel ezelőtt Megprófétáltatott az Isten.
KLIKK az oldalra! (44 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-25. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Hangrobbanás a kurucinfó lemeztelenítésére -
Az elmúlt évtizedek egyik legjobb szónoklata
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Mit is mondunk? Lemeztelenítés? Szavainkat senki ne feledje. Mert nem a szavakkal zsonglőrködünk, hanem elmondjuk a jövőt, amelyben a disznók disznókként fognak elhasalni ama drága Szegletkövön, az igazak pedig - a gyűlölet tehetetlen kínlódóival szemben - (Dániel próféta szavaival) csillagokként fognak ragyogni az égen.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
2008-09-26. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A törvényfelettiekről - A bírói bűnözésről Kovács Gyulával
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Gyula 29 éve járja a bíróságokat. A Mecsek Nyugdíjas Egyesület hajdani megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki ma is aktivista, a bírói korrupcióról és konfliktusairól beszél, valamint arról, hogy annak idején géppisztollyal gerincét törte a rendőrség, ami miatt nyugdíjazni is kellett. A filmben láthatnak bejátszásokat a 2006-os rendőri brutalitásokból is. (Film, 9 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu