Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje

2008-09-14.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád.

 

A filmet itt tekintheti meg nagyobb, alatta kisebb méretben:

 

 

 

Saját cikkét előadja:
Molnár F. Árpád

Zene:
Jerry Goldsmith: Omen

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

A filmben tárgyalt és ajánlott irodalomból:

2008-09-13. - Elmondjuk, hogy ki Kovács Géza MÖM-elnök, és feltárunk még sok titkot
/Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke/
Tartalom: A kategórián belül újabb rekordot döntve a Hírháttér olyan tényeket tár fel, amiket a magyarságból eddig soha, senki. Tartsanak velünk, mert másutt nem is hallhatnak azokról, amiket közzéteszünk. Analízisünkben Kovács Gézán kívül Grespik, Budaházy, Toroczkai, TomCat, Morvai Krisztina és mások.

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

---

Egyéb nevekből és fogalmakból:

III/III-as ügyosztály, III/III-as csoportfőnökség, ügynökök, besúgó, spicli, kurucinfo, kuruc.info, szélsőjobb, NBH, CIA, NASA, NSA, Moszad, HAARP, Budaházy György, TomCat, alias Polgár Tamás, Toroczkai László, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Baló György, MTV, m1, m2, Morvai Krisztina, Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt, Kovács Géza MÖM-elnök, Magyar Önvédelmi Mozgalom, SoDI, Sodika, baloldali média, jobboldali média, botránysajtó, szélsőség, szélsőjobb, nemzet, haza, hungaristák, hungarizmus, fasizmus, nacionalizmus, nácizmus, távirányítás, tényfeltárás, politikai üldözés, ostobaság és barbárság, gyűlölet, Magyarország, magyarság, szellemi és kulturális leépülés és nyomor, butaság alapú társadalom, titkosszolgálatok, stratégiai nihilizmus, filmzene, horrorfilm, thriller, Drábik János: Tudatmódosítás, amerikai állampolgár, elektromágneses hullámok, mikrohullámú besugárzás és elektrosokk, kémkedés, kémszolgálatok, fedőszervezetek, titkosítás, titkolózás, elhallgatás, D-Notice, beavatottak, beszervezés, beszervezettek, tehetség, tehetségtelenség, rasszizmus, cigányság, cigánygyűlölet, Afrika, afrikai éhezők, apartheid, szkin-headek.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-11. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hírháttér TV nyílt filmlevele Drábik Jánosnak
/Hungária TV - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 2004-ben Drábik János minden idők legnagyobb magyarja lett azzal, hogy "Tudatmódosítás" című könyvével és a Hungária TV által készített, a hivatalos média részéről abszolút elrejtett előadással az Emberiség legfontosabb katasztrófahelyzetére hívta fel a figyelmet. A magyarok mind elmenekültek. Most eljött az ideje az ébresztőnek, mely során kik a legelsők, kik a legutolsókká lesznek. (Film, 18 perc)

 


2008-08-31. - HÍRHÁTTÉR TV és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Valamennyiünk ellenségei és a média felelőssége

/Molnár F. Árpád/
(Zene: Ákos, Harold Budd, Brian Eno.)
Tartalom: Teljesen egyedi, magyar nyelven soha nem hallott témákat sorakoztató filmünkben közös ellenségeinkről, a világ legerősebb titkosszolgálatainak vezetőivel szemben, a globális erejű titkosszolgálati (és katonai) projectekről, a világ újságíróinak valódi erkölcseiről. És az elmondás során végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (Film és hangfelvétel: 58 perc)
(Megtekinthető és meghallgatható, a film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

2008-03-20. - Amiről a gyávák és a bűnözők hallgatnak - Beszéljünk a titkosszolgálatokról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági "szolgálatok" (jobban szeretem a "szervezetek" szót) azóta, hogy a videomobiltelefonok elterjedtek, félvén a lebukástól szignifikánsan csökkentették az utcai követések, az utcai konspiratív információátadások és terrorizálások számát, meghatározóan átállva a digitális konspirációs módszerekre és adatgyűjtésre, mely utóbbiak egyrészt tökéletesen megbízhatók, másrészt a lebukási kockázatuk szinte nulla!

 

 

2008-03-03. - Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-13. -
Elmondjuk, hogy ki Kovács Géza MÖM-elnök, és feltárunk még sok titkot
/Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke/
Tartalom: A kategórián belül újabb rekordot döntve a Hírháttér olyan tényeket tár fel, amiket a magyarságból eddig soha, senki. Tartsanak velünk, mert másutt nem is hallhatnak azokról, amiket közzéteszünk. Analízisünkben Kovács Gézán kívül Grespik, Budaházy, Toroczkai, TomCat, Morvai Krisztina és mások.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-15. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kőrösi-Molnár: Detonátorok, politikai gyilkosságok - Kőrösi-cikk a globalista politikai gyilkosságokról
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre újra példátlanul leleplező cikket tett közzé, ezúttal a globalista politikai gyilkosságokat is górcső alá véve, amelynek tűzvonalában tömegével titkosszolgálati igazgatók, államelnökök, állami vezetők és vezető vállalkozók is szerepelnek. Mivel Kőrösi Imre cikke megelőzi a kor tényfeltáróit és álrendszerváltó paprikajancsijait, így természetes, hogy a Hírháttéren kívül a teljes jobb- és baloldali közélet elhallgatta. (Film, 8 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu