Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Elmondjuk, hogy ki Kovács Géza MÖM-elnök, és feltárunk még sok titkot

2008-09-13.
Molnár F. Árpád

Mottó helyett:
A KGB-ről "naponta" derül ki, hogy minden harmadik vagy negyedik ember be volt szervezve a titkosszolgálatba. A zsidók úgy tervezték meg Palesztina megszállását, hogy valamennyi embert beszervezik a titkosszolgálatba, mégpedig a francia ellenállás mintájára. És Magyarországgal, ahol a Fürök hozták az áruló álrendszerváltást, mi a helyzet? Még a kérdés is nevetséges!

 

Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) elnöke, akivel 2007 augusztus 26-án, az Erzsébet-híd kurucinfó által szervezett demonstrációja idején közös rabomobilban, aztán közös, két személyes cellában ültem, abba a gyanúba keveredett, hogy III/III-as volt.

Én beszéltem már arról sok hónapja, hogy a Géza rólam is az NBH-tól és annak köreiből olyan jól értesült. De ez önmagában - szemben a szélsőjobboldali pancserek és divatidióták (a pillanatnyi tömegborulás szerint nézeteket cserélgető, általában agresszív és követelőző ficsúrok) sötét nézeteivel - még nem bűn, csak annyit jelent, hogy nem kizárólag kezdőkkel és pancserekkel van körülvéve, melyhez viszont a szélsőjobboldal rendkívüli módon ragaszkodik, ami meg is látszik a szellemi és stratégiai tehetségén. Túl mindezeken igen szelektíven lát ebben a kérdésben is, mert miközben azokat, akik az NBH-val kapcsolatban állnak vagy álltak (azaz akiktől irdatlan sok mindent lehetne megtanulni, ami soha, sehol nem jelenik meg), egytől egyig hazaárulónak nevezi, mert ostoba, primitív, barbár, állati és öngyilkos, önpusztító jellegű, aközben egy tömeggyilkos honvédelmi minisztert, a katonai és a polgári titkosszolgálatok egykori egyik legfőbb urát, tehát abszolút ügynökét, Für Lajost ugyanebből a tartalmat megvető, de a bálványokat és a látszatokat akaró, igenlő és pártoló vak sötétségből fakadóan félistenként imádja és követeli imádtatni.

Gondoljuk csak el, miről beszélnek Budaházy György, Toroczkai László, amikor azt mondják, III/III-asokkal nem tudnak együttműködést elképzelni. Mert ők valami pancser kezdők lennének, akik még sosem láttak közelről sem szakértelmet, sem kémet, sem NBH-s és NBH-közeli profit? Ha tanúságuk szerint a lehetőségeket nem megragadják a tudásra és információszerzésre, amit egy III/III-as jelent, hanem keresik a tudatlanság alapú társadalom-építést, hogyhogy nem rúgták már ki réges régen pl. Für Lajost, aki a napról napra hírhedtebbé váló lakitelki áruló rendszerváltás államügynökeként bukott meg, aztán honvédelmi miniszterként a hadsereg titkosszolgálatai és a polgári titkosszolgálatok felett gyakorolva meghatározó irányítást, vezető szerepet vitt a gigászi, nemzetközi, tömeggyilkos olajügyekben, a megrendezett és eltussolt álöngyilkosságokban - ahol sokszor nemzetünk eltitkolt legnagyobbjai vesztek el(!) -, a nemzetközi kábítószer- és fegyvercsempészetben, az ország több milliárd dolláros eladósításában és cionista, valamint FSZB-s kézre játszásában (ahogyan most teszi) stb. Azért, mert a jobboldal a gyurcsányista agresszióhoz hasonlóan tömbösödött, és miközben magát minden alól felmenti, aközben minden önkritikától mentesen kétkulacsos, inkorrekt, kettős mérce szerint üldöz "vaktában" mindenkit, akiről kiderül, hogy netán többet tud és ezért olyan dolgokat is elmondhat, amit más halandó ember soha. A jobboldal kettős mércéjű vakságának és barbárságának talán leglátványosabb példája Für Lajos, akinek hajdani valamennyi beosztottait a szélsőjobb hazaárulózza, miközben mindezen ügynöktömegek és beavatottak főnökét, Fürt az egekig magasztalja és követeli tőlünk is, hogy szembe köpve magunkat hazudjunk, eközben kényelmesen veszi tudomásul - a sajtón belül legelőször is a kurucinfó által -, hogy Für, ahogy egész életében tette bitang, gerinctelen hazaárulóként, most sem védi meg egyetlen hajdani emberét sem, akik sokszor örülhettek, hogy nem estek Für kül- és belföldi állami bűnbandái politikai gyilkosságainak áldozatául.

Sok ilyen zagyvaság van a jobboldalon, mint ahogy az is ostobaság, hogy ha a Kovács Géza III/III-as volt, az bármiben csorbítaná a mostani erényeit, hiszen az ember lehet élete során vámszedőből lett Krisztusi, hajléktalanságot vállaló keresztyén, aki életét adja másokért, lehet romlott állapotában sortüzes gyurcsányista, cigánygyűlölő vagy az afrikai éhezők fasiszta ellensége, de ha egészségesebb lesz, hamar rájön, hogy az embert jelen tettei, nem pedig a bőrszíne és a múltja határozzák meg. És amint erre rájön, azonnal leszáll a magas lóról is, mert önmagát már nem istenként imádja, hanem felvállal hibáiból, de ha kicsit is keresztyén, akkor múltbéli bűneit sem fogja elrejteni.

Ahogyan én sem titkolnám, már mindenki tudná, ha III/III-as lettem volna, mert minek titkoljak olyasmit, amihez semmi közöm? Elmondanám, feltárnám a módszerekről is, amiket korábban senki nem mert megtenni, és ahogy most sem érdekel a szélsőjobboldal irdatlan butasága, úgy abban az esetben is messziről tennék arra, hogy a társadalom messzemenően, kiemelten közhasznú tagjaként, mint fő tényfeltáró, ezzel az emberi életeket és az igazságot leginkább szolgáló milyen mesterségesen gerjesztett, az aljasság és az ostobaság gyűlöletét aratnám le azok részéről, akik vakabbak a vakondoknál és förtelmesebbek a disznóknál, akik a gyöngyökre és az igazságra röfögve lódulnak meg a bélsárral sikamlóssá tett lejtőn, meg sem állva a kénköves tóig. Mit Mond Jézus? : Aki a Világosságra ment, nem szégyelli tetteit, mert a Világosságból valók. Aki viszont sötétségben van, elrejti azokat, hogy ki ne derüljenek, hogy az ő cselekedetei gonoszak.

Egyébként sok mindent tudok a Kovács Gézáról, ezt korábban sem titkoltam, de most is nagyokat hallgatok. Azt elmondom, hogy a Kovács Géza kétségtelenül a nemzet pártolását akaró, nemzeti jellegű, ilyen a lelkülete, de semmiképpen sem hős típus. Sok titkot őriz, sok mindent tud, és Orbán Viktorhoz, Für Lajoshoz, Grespik Lászlóhoz stb. semmiről, amiben úgy érzi, hogy az állam jelentősebb titkaival, erejével, az állami megtorlás lehetőségét indukálható módon kellene szembe menni, már nem mer beszélni, nem mer védeni sem olyat, akiről azt gyanítja, bajba kerülhet emiatt, csak nagy falkában mer ilyet tenni, amikor úgy véli, hogy megoszthatja a kockázatot vagy elkerülheti azt, tehát semmiképpen nem valódi nemzeti. Csak olyan, aki szeretné Magyarországot Nagy Magyarországgá tenni, és szeretné, ha Gyurcsányékat felkötnék az első fára. De Kovács Géza - aki rólam is az NBH belső információit szerezte meg - éppen olyan ügynöke a rendszernek, hallgatva minden államtitokról, hogy a médiában helyet kapjon és jól éljen a hallgatásból, amilyen ügynöke mindig is volt és maradt Für, Orbán, Deutsch, Gyurcsány, Szilvásy és a többiek.

Van egy borzasztóan és meghatározóan fontos dolog, amit talán még soha, senki nem írt le ebben az országban:

Nem az számít, hogy valaki volt-e III/III-as vagy sem, mert a titkosszolgálatról és annak töménytelen mennyiségű titkairól, továbbá nagyon-nagyon sokan annak volt és leendő áldozatairól, nem beszélve a módszerekről és az eszközökről irdatlanul sokan tudnak és valamennyien hallgatnak!

Azaz valamennyien hazaárulók:
a Budaházy, a Toroczkai, a Baló Györggyel is az állami-titkosszolgálati szilenciumházba beházasodott Morvai Krisztina (és persze férje: Baló György), a Für Lajos, a Kovács Géza és a Grespik László, a Széles Gábor, a Stumpf István, a Gyurcsány, a Szilvásy, az Orbán stb., stb., stb.

Ők mind tudnak a titkosszolgálatról, megannyi módszerről és hallgatnak, hogy jóban legyenek az állammal, vigyáznak, nehogy az állammal szembeni kritikát "túlzásba" vigyék, mert félnek, hogy akkor megütik a bokájukat, félnek attól is, hogy az állam rájuk száll, netán megöli őket, ahogyan viszont nem feltételezem a titkosszolgálati-állami ismereteket pl. a TomCat-ről, mert szerintem ő ahhoz ficsúr, aki az ügynökök aknamunkái és államvédelmi propagandája miatt abba a körbe tartozik, aki megtanulta a szuicid (öngyilkos), a primitív, a tehetségtelenség és a butaság alapú társadalom leckéjét: hogy aki értelmes emberekkel, beszervezett munkaerővel, azaz profibbakkal és profikkal érintkezik, ami miatt jól tájékozott lesz, az a haza ellensége. A valóság persze az, hogy nem a haza ellensége, hanem nem teljesen hülye. Hogy megszerzett tudását mire használja, arra-e, amire a Kovács Géza, a Grespik, a Morvai és a többiek, akik túl sok mindenről tudnak, és mindenről, de mindenről együttesen hallgatnak, az már más kérdés. Az ember Isten Kegyelme szerint dönti el, hogy piár ellenzékiséget vagy valódit folytat. Aki valódit folytat, mint én, hamar ellenséggé lesz, mert az állam gyűlöli az ilyet, a jobboldal pedig a metsző butaságra épült, hogy aki tud valamit, az jobban teszi, ha hallgat, mert hamar rásüti a butaság alapú botránysajtó, hogy akkor besúgó és spicli, hiszen különben honnan tudna bármit is? A kurucinfó pl. azt hirdeti, hogy aki nem buta, az spicli. Ez kb. azon a viccszinten áll meg, hogy akinek nincs akváriuma, az nyilván egyúttal buzi is. Eme nép- és nemzetellenes, sőt, messzemenően Emberiség-ellenes vakborulás miatt a jobboldali réteg buta maradt, ahogyan pl. a Barikád is, akik szintén nem tudnak az ujjukon kettőig sem elszámolni, mert a szakértelmet nemcsak azonosítják az aljasság fogalmával, de még üldözik is azokat, akik értenek valamihez, mondván, hogy azért ért sok mindenhez, azért tárja fel olyan tények erdejét, amiket eddig senki, mert pl. NBH-s, azaz hazaáruló (minő ostobaság!)., így - mivel a jobboldalon sosem az eredmények a mérvadók, hanem a kiállított és hamis, pogány bálványok és az üres látszatok - azt mondják: a tudás a mi ellenségünk, ahol az ismeret, ott a hazaárulás. Eme, éppen az állami ügynöksereglet által nagyon is tervszerűen felépített ostoba szellem kizárólag a jobboldalon honol, míg a baloldalon a jobboldali tehetségtelenséggel és szétburjánzott ostobasággal szemben a tehetséges, nagyon sok titkot tudó és a fürökhöz hasonlóan egyéni haszonszerzés végett mindig, mindent elhallgató tudással kevert rosszindulat dominál.

Hangsúlyozzuk, hogy ez a folyamat, ahol a szakértelmet üldözik, a butaságot pedig féltve őrzött nemzeti kincsként ápolják, ahol a tartalmat jelképekkel helyettesítették, ahogyan minden butaság alapú rendszerben ez történt a Föld bolygón, ahogyan a kettős mérce brutális igénytelen lelkületből való napi alkalmazása totálisan jövőromboló, ezek nagyon is tudatos plántálások voltak, amiket csak azért nem tudnak sokan a jobboldalon, mert ők maguk is ennek a nemzetközi titkosszolgálati, alaposan előkészített rendszernek és annak propagandájának a megvezetett és leépített áldozatai.

Aki nem tud együttműködni III/III-asokkal, az vagy kollaboráns államvédő, azaz állami ügynök, aki a hallgatásból és a gyávaságból él (ebből van a legtöbb) vagy tapasztalatlan, taknyos kölyök. A tapasztalatlan, taknyos kölyök jelzőt még csak nem is feltételezem sem az NBH-s hátterű Budaházy Györgyről, sem a külön ügynöki mivolttal illetett Toroczkai Lászlóról. De hangsúlyozom, hogy nem vagyok jobboldali blokkidióta, ezért tudom, hogy nem az ügynöki lét a minősítő, hanem az, ha az ember a szaktudást és a szakértelmet nem az igazság teljes körű feltárására fordítja, mégpedig életét mindhalálig nem kímélve!

Csak egy apró ébresztő ebben a bábeli kuplerájban arról, mennyi ügynök is van Magyarországon, mely csaknem mindent elmond a helyzetről:

A KGB-ről napi ügy, napi bukás, hogy a szovjet éra alatt minden harmadik vagy negyedik ember be volt szervezve a KGB-be! A lakosság 25-35%-a! A zsidókkal mi a helyzet? A Moszadról tudjuk - a cionisták történelmi dokumentumaiból, akik Izraelt létrehozták, számos helyen elolvasható -, hogy a zsidók eleve úgy tervezték Palesztina elfoglalását, hogy már ab ovo ezzel álltak hozzá:

a francia ellenállás mintájára kivétel nélkül minden embert be kell szervezni a titkosszolgálatba! Gyereket és felnőttet, nőt és férfit, kicsinyet és nagyot És mi volt a minta (többek között)?

A franciák, akik korábban az ellenállásukat is így szervezték meg: valamennyi embert beszervezve a titkosszolgálatba!

Lássuk meg, hogy ezt az akkoriban is jól tájékozottak tudták, amilyen a mai média, a gazdagabb vállalkozók, a Fürök, a Széles Gáborok, a Kovács Gézák, ahogyan mi is tudjuk, de a magyarok, akiknek Babilon újra felépített egy butaság és butítás alapú társadalmat, még mindig nem tudják!

Igen: a lakosság mindig az események után kullog. Ahogyan 2001 szeptemberében a média már az első pillanattól tudta, hogy a WTC-t nem az arabok bombázták le, de nekünk még évekig nem hitte el senki, mert mindenki, aki beszélni mert - miközben a lakosság mesterségesen volt lebutítva -, úgy azóta is és most is, a nagyon kevesek, akik mindig, mindenki előtt járnak, a kor kollektív butaságával és bűnével szemben hirdették az igazságot. Ezért ahogyan akkoriban átok és kárhozat voltunk, úgy most is azok vagyunk. Hiszen nem követjük sem a divathóbortokat, sem az új konstrukciójú, mesterségesen kitermelt (általunk már kiépülésük előtt előre bejelentett(!)) csordaösztöni butaságot és szellemi vakságot, viszont ahogyan akkoriban tettük, akik beszélünk is, keveset mondunk el, melynek oka éppen az állami bűnözés és az annak tehetségtelenségénél fogva szolgáló, alávetett, elbutult és leépített, főként jobboldali média és az elbutult, mindig, mindig mögöttünk kullogó lakosság.

Egy nép nem tudhat meg többet saját életérdekeiről, csak amennyit szűklátókörűségénél és akart, vágyva vágyott butaságánál fogva felfoghat. Ezért akik beszélhetnének is, a jobboldal kollektív butasága, butítása és üldözése miatt külön is hallgatásra vannak kényszerítve.

Száradjon azokon minden következmény, akik ezt az országot balról és jobbról a butaság alapú, a tudást és a szakismeretet üldöző társadalommá, az államgörénylét patkánytársadalmává tették.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-11. - HÍRHÁTTÉR TV: A Hírháttér TV nyílt filmlevele Drábik Jánosnak
/Hungária TV - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 2004-ben Drábik János minden idők legnagyobb magyarja lett azzal, hogy "Tudatmódosítás" című könyvével és a Hungária TV által készített, a hivatalos média részéről abszolút elrejtett előadással az Emberiség legfontosabb katasztrófahelyzetére hívta fel a figyelmet. A magyarok mind elmenekültek. Most eljött az ideje az ébresztőnek, mely során kik a legelsők, kik a legutolsókká lesznek. (Film, 18 perc)


 

2008-09-07. - Kiss Ernő és a Detonátor-dosszié - Bőséggel a politikai gyilkosságokról is
/Kőrösi Imre/
Részlet: ... rák a kiváltó ok és akármilyen idősek, rendkívül agresszív a lefolyásuk. (...) De a Nemzetbiztonsági Hivatal első, MDF által kijelölt vezérigazgatója, Nagy Lajos is (...). ... politikusokhoz is csatlakozó, úgynevezett üzletembereket, akiket szintén valamilyen rendkívül agresszív betegség támadott meg minden előzmény nélkül (...). Az úgynevezett politikai gyilkosságok, amelyeket Nyugaton és Keleten nagy titokban szoktak tartani, azok szinte mindenütt hasonló módon fejeződnek be. Példának okáért az oroszok a plutónium1 gyorsító vegyületét használják (...).

 

2008-08-20. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Ismeretek a titkosszolgálatokról - Belépés, drog és erkölcs, érinthetetlenség
/Molnár F. Árpád/
(A Twin Peaks zenéjével.)
Tartalom: Ismét olyan információkat teregetünk, amikről a magyarságból alighanem soha, senki nem beszélt. Kellemes hangulatú műsorunk kívülállóknak és belsősöknek egyaránt szól.
KLIKK az oldalra! (26 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

2008-03-20. - Amiről a gyávák és a bűnözők hallgatnak - Beszéljünk a titkosszolgálatokról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági "szolgálatok" (jobban szeretem a "szervezetek" szót) azóta, hogy a videomobiltelefonok elterjedtek, félvén a lebukástól szignifikánsan csökkentették az utcai követések, az utcai konspiratív információátadások és terrorizálások számát, meghatározóan átállva a digitális konspirációs módszerekre és adatgyűjtésre, mely utóbbiak egyrészt tökéletesen megbízhatók, másrészt a lebukási kockázatuk szinte nulla!

 

 

2008-03-03. - Tényfeltáró cikk a globalizáció polgári titkosszolgálatairól és az egyes népek szervezett bűnözéséről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A tárgyalt földrajzi területek és pánetnikumok: Észak-Afrika, Közép-Afrika, Európa; afrikaiak, afroarabok, arabok, szlávok, európaiak.
A tárgyalt nemzetek között: Ausztria, Egyiptom, Jordánia, Kína, Marokkó, Oroszország, Szaúd-Arábia, Ukrajna és mások.

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-13. -
1. Mondj egy imát, kérlek! ; 2. Imám könnyei - Zsigai Klára két keresztyén tónusú verse
/Zsigai Klára/
Tartalom: Az állami összefogás és pártosság áldozata, az irodalom terén közismert és termékeny Zsigai Klára két morális és keresztyén tónusú, imádságra buzdító verse, mely erkölcsös ateistáknak és keresztyéneknek egyaránt el fogja nyerni a tetszését.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu