Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A tv2 tehetségtelen bűnbandája a Tánczos-ügy tálalása kapcsán
 

2008-01-13.
Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása VMP3O
Letöltés és sokszorosítás VMP3O

- Körmenden valamennyi megkérdezett személy ártatlannak gondolja, védelmébe veszi és szimpátiával fogadja Tánczos Gábort.

- A tv2 pszichiáterre szorult - mert magától nem boldogult - annak megállapítására, hogy Körmend lakosai miért nem az állami bűnszervezetet vették védelmükbe a Tánczos Gábor helyett. A szerencsétlen pszichiáter természetesen saját faját vette védelmébe az ártatlan Tánczos Gábor és a normális szemléletű, nem bűnözői - az állami bűnözés pártolása esetén viszont szuicid - lakosság helyett.

- Elter Zsanett és a bűnöző rendőrség összevetése a Tánczos Gábor és pszichiáter ellensége patologikus beütésekkel halmozott álszakértésével.

- Az alapvető etikai szabályok semmibe vétele a tv2 stábja és a szakértőnek hívott pszichopata pszichiátere részéről.

- A közeljövő az Interneté: A Hírháttér Rádiókhoz hasonló médiumok előre törése a bűnöző, saját maguknak bohóckodó országos elektronikus és írott bűnszervezeti médiumok hanyatlásával.
 
- A média és az államilag védett bűnszervezetek taktikai húzása H. Zsófia és családjának sajnálata, mert mindenki attól fél, mi mindent fog elmondani az Ellene folytatott gazságügyi üldözésről és brutalitásokról a Tánczos Gábor azt követően, hogy szabadlábra kerül.
 
- A tv2 riportere úgy tett, mintha még a vérgyilkosság teóriájáról sem hallott volna soha. Mintha nem hallott volna Toroczkai Lászlóról, Kovács Gézáról vagy Molnár F. Árpádról.
 
- Az országos médiumok és a sajtó tehetségtelensége, erkölcstelensége, gyávasága, gerinctelensége és stratégiai ostobasága.
 
- A médiagazemberek és a politikai vezetők a Jézus Krisztus Beszédeiben.
 
 
Előző cikk:
2008-01-13. -
A Röpülő szék,... ? Igazság ? Hm...
/T. Katalin/
Részlet: Döntéseiket, a kreálmányaikat, a fikciós fals ítéletekkel próbálják törvényes szintre emelni (...). Nem csak sötétség dúl az ügyekben, de az emberi tűrőképességet is meghaladó mérték szintjére emelkedett, túlszárnyalva azt.
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-14. -
Beszámoló a félkegyelmű országából
/Stoffán György/
Részlet: Nem véletlen, hogy Orbán Viktort megkérte a cionizmust szintén a végletekig kiszolgáló Angela Merkel asszony, hogy ne lázítsa a magyarságot (...). Mert ahol a cionizmus által a Talmud irányít, ott elvész a nemzettudat, az erkölcs, a tisztesség, a hit, a múlt tisztelete és ismerete… és Európát ma a cionisták irányítják.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu