Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "Ahogy belém rakták annak idején a Kozenkay-repülősfilmben aznap reggel, amikor aznap délután a spanyol utasszállító felrobbant. De ahogy sokszor, csak annyit tudtam, hogy titok, valami lesz, azért némítom el a repülőgépet a filmben (...), hogy azon a napon a spanyol gép ne tudjon felszállni, hanem felrobbanjon. Azért jöttünk, hogy leleplezzük a Rendszert."

   

A világon az elsők vagyunk!

 

2009-04-07.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Három, meg egy, meg egy elvileg láthatatlan. Még csak azok tudják, akik a jövő egyes rejtekeihez hozzáférnek. De közülük is a legtöbben csak annyit tudnak, hogy már tudják, de azt, hogy pontosan mi is az... Gigászi építmény...
(Molnár F. Árpád)

 

És egy kapcsolat. Amit látunk álomban, ami volt Belgiumban, mint Izraelben (1998-ban), s mint az asszonyban...
 

A világon az elsők vagyunk a TÉNYFELTÁRÁSBAN, a NEMZETKÖZI TITKOSSZOLGÁLATOK LELEPLEZÉSÉBEN, az Emberiség és a MAGYARSÁG védelmezésében.

Az ILLUMINÁTUSOK teljes erővel azon munkálkodnak, hogy a MAGYAR NEMZETET végérvényesen sárba tiporják! Ezt könnyedén meg is tudnák valósítani, ha mi nem léteznénk, de mi vagyunk; és ennek az oka az, hogy ISTEN MINKET ERRE A MUNKÁRA KIJELÖLT, PREZENTÁLT bennünket.

Az ILLUMINÁTUSOK az egész világon a CIONISTA rendszert teljes egészében ki szeretnék terjeszteni, gátak és akadályok nélkül. A HÁTTÉRHATALOM egyik ALPROJEKTJÉBE tartozik a MAGYARSÁG erkölcsi-morális-mentális-fizikai TÖNKRETÉTELE, megsemmisítése!!! Teszik ezt, mert örömüket lelik ebben a szörnyűségben. De mi azért vagyunk, hogy TÉNYFELTÁRÁSAINKKAL az emberek figyelmét ráirányítsuk a dolgok valós lényegére, azokra a dolgokra, melyek a HÁTTÉRBEN húzódnak meg!

Én, KÁRPÁTI MAGYAR, minden idők legnagyobb NEMZETI SZEMÉLYISÉGE, kijelentem, hogy olyan bánásmódban részesítem az ILLUMINÁTUS férgeket, ahogyan ők bánnak a MI nemzetünkkel. Molnár F. Árpád, Krisztus Jézus Urunk után a Föld bolygón valaha élt legnagyobb ember, akinek megadatott az, hogy a SEMMIBŐL elkezdje a HARCOT a Nagy-Babiloni Szajha ellen! Természetesen tette és teszi ezt ISTEN ÁLDÁSÁVAL, Krisztus Urunk ereje által!

Fel fogjuk fedni a HÁTTÉRHATALOM teljes működését, minden GAZSÁGÁVAL, SZÖRNYŰSÉGÉVEL együtt! És NEM HAGYJUK, hogy az EMBERISÉGET, és azon belül a 15 milliós MAGYARSÁGOT a pusztulásba taszítsák!

A TÁVKÖZLÉST, INTERNETET, TELEFONT és minden TECHNIKAI segítséget felhasználva fogunk leleplezni őket. A saját FEGYVEREITEKET fordítjuk ellenetek. Ugyanarra fogunk bennetek használni, mint amire ti használjátok az Emberiséget, és azon belül is a MAGYARSÁGOT!!! Belétek fogunk járni SZARNI-KAKÁLNI, piszuárnak használunk bennetek, és napról napra BELÉTEK VIZELÜNK. Csúfot űzünk belőletek, mint ahogy ti is hasonlóképpen teszitek szeretett magyar nemzetünkkel!!!

Férgek vagytok, Illuminátus PATKÁNYOK, akik a GONOSZ-CIONISTA rendszeretekkel mindent, és mindenkit TÖNKRE AKARTOK TENNI, és a PUSZTULÁSBA sodorni!!! Fogyócikkek vagytok, mocskos férgek, csúsztok-másztok GAZDÁTOK ELŐTT! A HÁTTÉRHATALOM rabszolgái vagytok, "főnökötök" maga a FENEVAD, a Sátán!!! De tudjátok nagyon jól, mi vár rátok: a teljes pusztulás, ahogy a BIBLIA a JELENÉSEK Könyvében megjövendölte!!!! MINDENKIT MEG AKARTOK RONTANI, TÖNKRE AKARTOK TENNI, A PUSZTULÁSBA SODORNI! Hiszen nektek ezt a "programot" kell végrehajtanotok, ahogy a SZENTÍRÁS is kijelentette!!!

De mi, akik a FÖLD bolygón valaha élt legnagyobb emberek vagyunk, legyőzünk bennetek; tesszük ezt könnyen, hiszen a TEREMTŐ ÁLDÁSA van rajtunk.

Rátok meg a PUSZTULÁS vár, de addig is, amíg ez bekövetkezik, a SÁTÁN rátok nyomta a mocskos BÉLYEGÉT!!! Szánalmas FÉRGEK vagytok, senkinek nem kelletek, Isten elpusztít bennetek, de az "uratok", Sátán is megvet bennetek!!!!! Csúfot űz belőletek, senkik vagytok, jelentéktelen fogyócikkek.

A HÁTTÉRHATALOM az ECHELON-elmeuralmi technológia felhasználásával az AGYATOK ÁTPROGRAMOZTA!!!! Értelmetlen CHIP-robotok vagytok, akik csak parancsra vagytok képesek cselekedni, és kizárólag azt teszitek, amit mondanak, amit a HÁTTÉR meghatároz nektek.... Hamarosan vége ennek a FÖLD BOLYGÓN, mert a TEREMTŐ elsöpör minden gonoszságot, és Sátán hatalmát megsemmisíti egy pillanat alatt.... De nektek NINCS MEGMENTÉS, titeket erre teremtettek, hogy végrehajtsátok a BIBLIÁBAN előre megjövendölt dolgokat!! Minden a FORGATÓKÖNYV szerint megy, és ebben a SZEREPOSZTÁSBAN ti a "negatív hős" szerepét kell, hogy eljátsszátok, ami egyenlő azzal, hogy a HALÁLOS ÍTÉLETETEK ÍRTÁTOK ALÁ!!!

Benneteket erre hoztak létre, hasonlóképpen a Krisztus Urunkat eláruló Júdáshoz! Aki még miután megbánta a bűnét, akkor sem részesült a MEGBOCSÁJTÁSBAN!!! Titeket is hasonló dologra hoztak létre, és ugyanaz lesz az osztályrészetek, mint JÚDÁSNAK!!!

MI PEDIG AZÉRT VAGYUNK, hogy ezt a Bolygót az olyan férgektől megvédjük, mint amilyenek ti vagytok. Mivel a világ legszörnyűbb FEGYVERE van a kezetekben, amit felhasználtok mindenki ellen. Ezt oly mértékben teszitek meg, amennyire lehetőségetek telik. Mert szerencsére vannak ennek korlátai is, amit a Teremtő hozott léte.

A fő feladatunk a VILÁG ECHELON-ELMEURALMI RENDSZEREINEK A FELFEDÉSE, LELEPLEZÉSE!!! Elsődleges feladatunk ez, és eleget is teszünk ennek. Isten ÁLDÁSÁVAL, Jézus Krisztus EREJE ÁLTAL!!!

Megállítani nem lehet a folyamatokat, a szemetek előtt tesszük ezt meg, használjuk fel ellenetek, minden NEMZET érdekében!

Így leszünk és vagyunk mi a LEGNAGYOBB EMBEREK A FÖLD BOLYGÓN!!!!


Tisztelettel, Kárpáti Magyar, a HÍRHÁTTÉR Multimédia munkatársa.
(A cikk megírása: 2009.03.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Bálványimádás és nemzeteszme a Sátán Rendszerében (Jeremiás Könyve 10. Rész)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/
(Film, 65 perc)
Tartalom: Jeremiás próféta Könyvének 10. Része bálványimádásra vonatkozó Versei idézetével a jelen magyarság és a világ pártpolitikai és politikusi idolozásairól, valamint nemzeti jelképeiről és a nemzeteszme intellektuális és Bibliai vonatkozásairól, messze nem csekély humoros töltetekkel. Beszélünk Reisinger Jánosról és az adventista egyházról, a hitlerista preferáns, a fasiszta elmetechnológiákat az USÁ-ba menekített, majd a Háttérhatalom által a Bush-klánt - annak hitleri múltja miatt - hatalomra emelt, az egész világot meghatározó sátáni babiloni erőkről, a CIA magyarság elleni tömeges programozási terrorizmusáról, valamint a háttérhatalmi eredetű kurucinfóról, számos Emberiség-pusztító világáruló mellett Magyari Gábort is megemlítve, és azt, mit is kell kikövetelnünk az Emberiség ellenségeivel szemben, szerte az egész Föld bolygón.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Megbénult egyházak és Háttérhatalom - Hol az Isten Ereje?! (Ésaiás Könyve 63. Rész, 1-6. Versek)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: Hangszín-szimfónia/
(Film, 26 perc)
Tartalom: Élénk, feddő, történelmi horderejű és tartalmú, leleplező beszédet hallhatnak korunk elmetechnológiákkal agyonvágott keresztyénségéről és háttérhatalmi szolgálatú egyházainak tehetetlenségéről. Olyan beszédet, amilyet a film készítője is szívesen hallgatna, de sajnos nincsen más forrás, csak mi. A csodálatos és rettenetes gondolatok között jelentős tartalom fordíttatott a Hetednapi Adventista Egyház vonatkozásában is. A film közben végig szól az egyik legnagyobb magyar zeneszerző, Dubrovay László műve.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu