Vissza a főoldalraSoós József (Kárpáti Magyar):       "Nem hagyjuk, hogy az Emberiséget, és azon belül a 15 milliós magyarságot a pusztulásba taszítsák! A távközlést, Internetet, telefont és minden technikai segítséget felhasználva fogunk leleplezni őket. A saját fegyvereiteket fordítjuk ellenetek."

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Férgek vagytok, Illuminátus patkányok, akik a gonosz-cionista rendszeretekkel mindent, és mindenkit tönkre akartok tenni, és a pusztulásba sodorni!!! Fogyócikkek vagytok, mocskos férgek, csúsztok-másztok gazdátok előtt! A Háttérhatalom rabszolgái vagytok, "főnökötök" maga a Fenevad, a Sátán!!! De tudjátok nagyon jól, mi vár rátok..."

   

HÍRHÁTTÉR TV: Megbénult egyházak és Háttérhatalom - Hol az Isten Ereje?! (Ésaiás Könyve 63. Rész, 1-6. Versek)

Molnár F. Árpád:       "Nálunk nem a faj és nem a pártok, hanem a tettek számítanak. Senki nem zárta el ellenségeinket az együttműködéstől, ők zárták el saját magukat, mert akik a rendszernek szolgálnak, azok nem csak nem tárják fel a lakosság védelmét szolgáló életbevágó borzalmakat, hanem csakis, de csakis, de csakis pártok szerint támadnak..."

2009-04-07.
Molnár F. Árpád
 


A zagyva és hiábavaló társadalmi háttér kavargó, értelmetlen sokasága a Háttérhatalom fogságában vész el. Isten sem titkolta soha, hogy ennek a fajnak messze-messze a zöme el fog kárhozni, ahogy azok közül is sokan, akik azt hitték, megtértek a Jézus Krisztushoz. Senki nem mehetett örök életre, aki tudott a Háttérhatalomról, a Megjövendölten felépült titokzatos Nagy Babiloni Szajháról, de megszerezvén a tudás kulcsát, elrejtette azt. S nemhogy az örök életre nem ment, de felmentve magát még azokat is meggátolta, akik amúgy - ha tudták volna, hogy felépült a Megprófétált Rendszer - megértvén az Igazságot, a halhatatlanok Égi Társadalmának Testvériségébe Emeltethettek volna. Ti, hazug farizeusok, a szégyen apostolaivá váltatok, de oly' hazug rendszerben éltétek le életetek, hogy soha nem volt senki, aki ezzel szembesíthetett volna. Babilon ördögei mindenkit elhallgattattak és likvidáltak, aki beszélhetett volna. Egészen mostanáig...
(Molnár F. Árpád)


Tartalom:
Élénk, feddő, történelmi horderejű és tartalmú, leleplező beszédet hallhatnak korunk elmetechnológiákkal agyonvágott keresztyénségéről és háttérhatalmi szolgálatú egyházainak tehetetlenségéről. Olyan beszédet, amilyet a film készítője is szívesen hallgatna, de sajnos nincsen más forrás, csak mi. A csodálatos és rettenetes gondolatok között jelentős tartalom fordíttatott a Hetednapi Adventista Egyház vonatkozásában is. A film közben végig szól az egyik legnagyobb magyar zeneszerző, az újszerű zenei megoldások kidolgozására fogékony Dubrovay László műve.

Prédikáció:
Molnár F. Árpád

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)
és nem publikus

Közreműködött:
Egyházi megtorlás ellen elrejtve

Zene:
Dubrovay László: Hangszín-szimfónia
(Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, vezényel: Kovács László)

Zenei szerkesztő és rendezte:
Molnár F. Árpád

Felvétel és készült: 2009 április 6.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére letöltheti a "Megbénult egyházak és Háttérhatalom" című filmünket, ezzel is védekezve az Isten és az Emberiség amerofasiszta CIA-ja és Draskovics-bandái, valamint általuk az Emberiség tömegpusztítására szakosodva fedezett kurucnáci, az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon fellépő JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival és hamis vádjainak tömegeivel szemben!
(Film, 26 perc)

Itt nagyobb, vagy alatta kisebb méretben megtekintheti!
A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

 

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-04. - Bölcs Salamon Példabeszédeiből (2:1-15.) és további gondolatok
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-04-02. - HÍRHÁTTÉR TV: Temető felett a repülőgépek és a Holtak Városa
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Nox: Túl a Varázshegyen/   (Film, 11 perc)

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-03-29. - Isteni Próféták és Echelon-kommunikátorok - Régtől voltunk, ilyenek lettünk
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

2009-03-04. - A Hetednapi Adventista Egyház az Echelon (Nagy Babilon) tömeggyilkos rémuralmának pártján
/Molnár F. Árpád/

2009-02-28. - Szóljatok, harangok, sose hallgassatok!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/   /Zene: Reményi Attila/   (Film, 39 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-07. -
A világon az elsők vagyunk!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: A Kárpáti Magyar rendkívül ékes és lélekébresztő keresztyéni szónoklata a világot irányító, Istentől Eleve Elrendelt bukásra és kárhozatra Ítélt illuminátusok ellen, az Emberiségnek a Mindenható Isten és a Jézus Krisztus Nevében való védelmében.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-09. -
Hiteles vezetők?
/Audie Rácz Era/
Részlet: A "befektetők" tőkeerős társaságok, és zömében nem hazaiak! Megtalálhatjuk őket a háttérhatalom, a jövendő új világrendjét építgetők vezetői között. A "piszkos munkát" végrehajtók az ő elvárásaiknak megfelelően és végső soron a mi pénzünkből cselekednek, s ők nem csak politikában, hanem titkosszolgálatokban, a gazdaság minden ágában, a vallásban is ott vannak. Gyakorlatilag az élet minden területén, ahol a mit sem sejtő naiv embereket befolyásolni, irányítani lehet - tudtukon kívül, észrevétlenül.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu