Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "...azt is a Háttérhatalom okozza, hogy nem Istenbe vetik az emberek a bizalmukat, hanem ostoba, sehova nem vezető dolgokba... pártokba... elméletekben hisznek és bíznak!!!"   (2009.03.29.)

   

Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása

 

2009-04-04.
Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)
 


Nagy Levente, a vizitdíj beszedése megtagadásáért kormányüldözötté lett kunhegyesi fogorvos úttörő értékű cikkét követően ajánljuk megtekintésre Christian Crownnal, Molnár F. Árpáddal és a kunhegyesi születésű Nagy Sándor (Naleksz) közreműködésével készült egyik korábbi filmünket is, melynek a címe: "Az automaták földje". A mű Clint Mansell "Lux Aeterna" című kiváló darabja zenei aláfestésével került prezentálásra. A filmet - pl. a cikk olvasása közben - le is töltheti, ha ide kattint.
(Molnár F. Árpád)


Az ember a mai világban, ha elkezd gondolkodni, nagyon sokszor hülyének érzi magát. Nem egyszerűen tudatlannak, hanem szó szerint hülyének. Rengeteget gondolkodtam azon, hogy reálisan gondolkodó ember létemre, számomra teljesen egyértelmű döntés esetén igen sokan ellenzik a magyar ember számára kedvező döntéseket.

…miért lehetséges ez ??? Vegyük például a vizitdíjat !

Pénzt vonnak (gyakorlatilag lopnak) el a lakosságtól, a hiányzó pénzösszeget a vizitdíjjal pótolják.

Két döntés lehetséges:

- első, marad a vizitdíj, amit később megemelnek sokszorosára és egyre nagyobb terhet rónak a lakosságra. Egyre több adót fizetünk értelmetlenül, amit gyakorlatilag ellopnak tőlünk. Az emberek egy életen keresztül, fizettek, fizetnek egészségügyi járulékot,annak reményében, hogy öreg korukban ingyenes orvosi ellátásban részesülnek. A 30-40 éven keresztül levont összegeket tekintve ez az ellátás nem ingyenes… Ha marad a vizitdíj, ez a levont horribilis összeg ablakon kidobott pénz volt. Vagyis azt ellopta valaki …

- második, eltörlik a vizitdíjat és akkor az ellopott pénzünket vissza kell rakni a kormánynak a kasszába és minden megy ugyanúgy tovább, mint a vizitdíj bevezetése előtt . Igen, de akkor kevesebb a pénz a gumilövedékre, a könnygázra,a vízágyukra, a kormánypárti sokmilliárdos reklámra és másra. Mert ugye 2007 február 15.-e előtt is volt élet hazánkban, működtek az orvosi prakszisok !

Hogy létezik az, hogy Magyarországon, magyar ember a saját boldogulása ellen szavazzon ??!!

Van egy párt, amely megadja erre az aktuális választ. A válasz : agymosás!

Ahhoz, hogy megérthessük, mivel állunk szemben, tegyünk egy kis történelmi áttekintést !

Adolf Hitler birodalmában rengeteg tudományos kutatás folyt. A bukás után az USA a saját katonái előtt a német tudósokat átszállította Amerikába és a tudományos tevékenységüket ott folytatták zavartalanul. Nem kaptak büntetést sem Nürnbergben, sem másutt! Így történt, hogy Werner von Braun, aki Anglia ellen a V-1 és V-2 rakétákat alkalmazta, kifejlesztette az A-9, A-10 interkontinentális rakétákat, bár bevetni már nem volt ideje. Mint háborús bűnös soha nem került felelősségvonásra, viszont megalkotta főművét, az amerikaiak Holdraszállását és egyéb stratégiai fontosságú katonai találmányát - Amerikában….! Hihetetlen, ugye ??

Hogy miért említem ezt meg ?

Azt tudjuk, hogy a technikai vívmányok terén a német alapokból meddig jutott a világ… Például a Holdig. Ez viszont a kutatásoknak csak egy része volt…

Hitlernek voltak emberkísérletei, amiknek egy része a tömeges tudatmódosítással foglalkoztak. A kísérletező orvosokat soha nem vonták felelősségre, viszont őket is az USA-ba szállították a háború után azonnal, mint Werner von Braun kutatócsoportját. Ott a legkedvezőbb feltételek mellett folytatták a kísérleteiket, - azzal a különbséggel, hogy nem tudjuk, a II. Világháború óta a tömeges tudatmódosítás gyakorlati alkalmazása napjainkra milyen szintre jutott el……

Az ötvenes években az USA-ban volt egy botrány, amikor mozikban a filmkockák közé a mozinézőkre vonatkozó utasításokat csempésztek. A filmet néző emberekben nem tudatosult a felszólítás, de a tudatalattijukban rendkívül erősen és ennek megfelelően cselekedtek – tehát magatartásukat befolyásolták, szabad akaratuk ellenére cselekedtek… A botrányt mindenki elfelejtette és eltelt bő ötven év !

Néha láttunk pár elgondolkodtató filmet, mint például a Colombo felügyelő gyilkossági sorozatát, ahol a „rózsabimbó” kulcsszó kimondására történik egy gyilkosság. Tehát hosszas tudatbefolyásoló tevékenység végeredményeképpen, egy kulcsszó beindít egy bizonyos magatartásformát !

Napjainkban a médium alkalmas a tudatunk befolyásolására és valószínűleg meg is teszi – mivel a média egy, azaz egy adott erő birtokában van !!!!!!!!.

Logikám szerint a stratégiai fontosságú döntések idején a tömeges tudatmódosítás kulcsszavait minél több helyre ki kell rakni, szem elé és ezáltal a tömeg nem szabad akarata, meggyőződése szerint dönt…..

Tehát eddig tartott az elméleti indoklásom.

Tegyük fel, mi van akkor, ha egy népszerűtlen politikai párt választást akar nyerni ? Az a cél, hogy az emberek vagy ne lázadjanak ellenük, vagy ne menjenek el szavazni. Logikus. Tehát a médián keresztül befolyásoljuk gondolkodásukat, majd a kulcsszavakkal befolyásoljuk a viselkedésüket ! (ha kiiktatjuk a médiát, nincs befolyás !)

Tehát alázat és közöny elérése a cél…

Mi lenne a kulcsszó, amely kiváltja a megfelelő viselkedést ???


 

Az alázatos viselkedési módot megfelelő kulcsszóval kell kiváltani.…De a következőhöz ??


 

Mi a mondandója ennek a hihetetlen drága hirdetésnek??

 
Hol helyezném el? Forgalmas, tömegközlekedés által érintett területen, szemben 2 buszmegálló.


 

…ahol az ember a legtöbbször ránéz, mialatt például a buszra vár induláskor és érkezéskor…
Mint a képen látható.
Igen. Ez logikus. De a kulcsszavak sokszor változhatnak, mondhatná bárki.
A tömeges tudatmódosítás feladata, célja sokszor változik.
Mondjuk azt mondja egy ország vezetője, hogy „… akinek nem tetszik, el lehet menni Magyarországról !! Tessék !!...”
Ennek az a mondandója, hogy ha valami nem tetszik, szedd össze a motyódat és villámgyorsan hagyd el az országot !!
Ennek a tudatmódosító tevékenységnek vajon mi lehet a kulcsszava??
Gyerünk feltápászkodni és az utasítást végrehajtani!!
Nos?? Na?? Gyerünk!!


 

Ezek igen drága, látszólag értelmetlen „reklámhirdetések”…


 

Logikátlan „reklámok” a legnézettebb helyeken…


 

Aki nem értené meg a helyzetet, annak van egy kis erélyesebb noszogatás!


 

A cikket elolvasva lehet elmélkedni.
 
- A fotókat megnézve el lehet töprengeni…
 
- Egy gondolat:
 
- A fürkészdarázs soha nem épít az utódainak semmifajta fészket. Megbénítja az áldozatát és belerakja az áldozat élő szervezetébe a petéit. A kikelő utódok az élő gazdaszervezetet felfalják és azt elevenen felfalva nőnek fel. A gazdaszervezet ebbe belepusztul.

- Az agymosott ember nincsen tisztában a cselekedetei súlyával… Sőt ! Nincsen tisztában azzal, valójában mit tesz, mert ő egy áldozat. Egy eszköz csupán, egy cél elérése érdekében.
 

- Egy nagyon nehezen megérthető világban élünk. Embertársaink megítélésekor vegyük figyelembe az írásomat ! Lehet egy rémes lázálom az egész írásom. De mi van akkor, ha ez a valóság !?

Dr Nagy Levente
Kunhegyes

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek Júdássöpredéke által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-04. -
Bölcs Salamon Példabeszédeiből (2:1-15.) és további gondolatok
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: A Kárpáti Magyar legújabb Szentírás-magyarázatát olvashatják, melynek külön páratlan értéke, hogy az összes egyházzal, gyülekezettel stb. szemben a Nagy Babiloni Szajha létezésének valóságába helyezve, tehát - Istenünk Krisztusban Való Kegyelméből - az egyetlen helyes módon végzi az Igehirdetést. A prédikációt követően további megszentelt gondolatait is olvashatják.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-04. -
Aki nem tömeggyilkos, nem magyar! (A magyarság és a kötelező hungaricum meghatározásáról)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lehet tesztelni a Youtube-on vagy más reprezentatív helyen: ha csak annyit mond vagy prezentál valaki, hogy: "a sztálini fasizmus", vagy a "fasiszta Sztálin-rendszer", akkor 10 magyarból 7-9 biztosan számon fogja kérni, hogy fasisztázik, és ne fasisztázzon. Ugyanis a fasizmus az egy szent kifejezés, és magyarságában véli magát meggyalázni az az Echelon-beteg, aki a "fasizmus" kifejezésben magára ismer. (...) A keresztyénség nem szent dolog, azt lehet szidni orrba-szájba (...), de hogy valaki a fasizmus ideológiáját vagy a több tízmilliós tömeggyilkost és keresztyénkiirtó Adolf Hitlert ne a magyarság ékeként és díszeként említse, az gyanús! Nagyon gyanús! Mi több! Valószínűleg NBH-ügynök, kommunista vagy cionista felforgató!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu