Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Láthatod a Háttérhatalmat minden nap, minden pillanatban, mikor a világ dolgai felé fordulsz. A televízióban ők köszönnek vissza neked, és mikor elmész szavazni, minden esetben rájuk szavazol! Mikor sérelem ér, törvénytelenséget követnek el ellened, akkor azok a személyek követik el, akik őket szolgálják..."   (2009 március 29.)

   

Ébresztő kezdőknek

Katalin Hosseinian (Texas, USA):       "A tv, a rádió, a mobil telefon, a számítógép, a zsinór nélküli technikai "játékok" mind az emberiség pszichológiájának módosítására szolgálnak, a mikrohullámú sütőt is beleértve. Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája."2009-04-02.
Nagy Sándor (Naleksz)

Miután a tv-híradókban is megjelent, bárki felfigyelhetett az alábbi rövid hírre:

2009. március 31. - kedd

Japán robotember
Gondolatokkal irányított robotot mutattak be Japánban. A gépember egyelőre négy mozgástípushoz kapcsolódó gondolatokat tud azonosítani és ennek megfelelően mozogni. Így képes felemelni a jobb és bal kezét, tud enni és szaladni.

Video:

http://data.hu/get/1323995/nc_robot_NEW_NEW.avi

A Hírháttér Multimédia által teregetett, a Földet totálisan uraló, egyszerű találmányra – miszerint a gondolatok archiváltak, sőt befolyásolhatók minden ember, sőt minden állat esetében – roppant cinikus értelmezés szokott lenni az átlagember reakciója.

Ez nem csak a szándékos elbutításból és a hírzárlatból adódik; természetes önvédelmi reflex, mert senki sem akar nyitott könyv lenni. Bűneit, perverzióit, röhejesen primitív gondolatait mindenki lelki trezorjában őrzi, amelynek páncélozott falát a koponyájának tudja be. Ha felvetődik, hogy a fejen túlra is kóborolnak azok az átkozott, vissza már nem vonható gondolatok, akkor az csakis galaktikás sci-fi lehet, vagy valami narkós elmeháborodottság, amitől hirtelen még a tekintet is moderálóvá válik; trónol kapitális tévedésén, leparancsol minden további vitától.

Mérget lehet venni arra is, hogy ezek a szerencsétlen idióták (sajnos nincs udvariasabb jelzőpáros) miközben hallják és látják ASIMO robot lendülő jobb kezét, nem gondolnak bele, hogy mit jelent ez rájuk vonatkozóan. Kis tudományos újdonság, semmi több. Ólomlustaságuk nem engedi kibontakozni az alábbi kérdéseket:

Hogy lehet, hogy a kísérletalany gondolatát értelmezi egy gép?

Mégse titok a gondolat?

Tehetnek erről persze a japán kutatók is, hiszen ahhoz, hogy egyáltalán látható legyen, gagyin kellett kivitelezniük ezt a mutatványt. Mutatóujjnyi vastag dzsekdugók, szkafander, szekrény méretű műszer (matricás HONDA felirattal) az illető alatt és mögött.  Visszarepültek vagy 130 évet, mintha Puskás Tivadar telefon-bemutató kísérletét látnánk.

Talán még Adolf Hitler is megmosolyogta volna ezt az ártatlan, tengelyhatalmi propagandaként tálalt bemutató műszaki színvonalát, bár az eredmény (az a hanyag jobbkezes) biztosan tetszett volna neki, mert ő pontosan ezt ismételgette nap mint nap a mereven kitartott kezek üdvözlésére.

A mixelt kép megdöbbentő részlete: A. H., azaz Adolf Hitler és Asimo Honda. Van még más, sokkal jelentősebb üzenete is, de az már tényleg sok lenne a kezdőknek írt, ébresztő cikkhez.

Itt nem lehet senki sem okos, csak saját kárából tanulhat az ember.

Ideillő példa, hogy rossz gyereknél megfigyelhető, ha egy szigorú felnőtt társaságában van, akkor próbál jól viselkedni. Ezért sajnálom, hogy nem tudatosul az emberekben ez a dolog. A szigorú felnőtt megvan (szigorúbb és felnőttebb, mint gondolnánk!), már csak nekünk kellene képzeletünket meghaladóan jól viselkedni.

2005 febrár 28-án a Mindentudás Egyetemén akadémikusok tapsoltak egy gépészmérnök kandidátus „Intelligens járművek” című, a közlekedésbe GPS technológiák bevezetését szorgalmazó, a butaságon azonban nem felülkerekedő, a titkokat le nem leplező előadásán.

A Hírháttéren, azaz a Mindentudás Akadémiáján mindenki egy emberként tapsolhat e témában Soós József (Kárpáti Magyar) a „Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár” című, a balesetek okát is feltáró pár perces, friss cikkén.

Rohanó világunkban tényleg ideje már eldönteni mindenkinek, hogy kinek és minek lesz a közönsége.

Nagy Sándor

Soroksár, 2009. bolondok napjának hajnala (április 1.)

U.i.: tegnap, éppen a japán robotot bemutató tv-híradó megnézése előtt, ritka szerencsében volt részem; tudtam venni agyvelőt, amit abálás után tojással és hagymával megsütöttem, sóval, borssal és a végén egy kis darált paprikával és aprózott zöldhagymával fűszereztem.

Pompás eledel, amit kb. 3 évenként egyszer eszek.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Aki nem elég tájékozott arról, mi a Háttérhatalom, a tárgykör megértéséhez, az alapfogalmakhoz, az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
A teljes Ringier-bűnözői médiahálózat betiltotta!
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-31. - Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2008-11-04. - Életem legszebb álma (1990) - Nagy Sándor kapott, a jövőt előre jelzett álma, magyarázattal
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2008-10-09. - Találmányok a jövőből - helyett a múltból - Nagy Sándor montázsai
/Nagy Sándor (Naleksz)/

HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással
2008-08-15. - Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/

 
Előző cikk:
2009-04-02. -
Nincsenek országok!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ... ezen Gonosz Rendszer felismerése/megismerése a kulcsa annak, hogy mindenki számára egyértelművé váljon Isten létezése! Ezzel pedig a Teremtőnek a szándéka az egész Emberiséggel! Vagyis igyekszünk minél több "lelket megmenteni" ezen fontos, és nélkülözhetetlen információk terjesztésével!!!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-02. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Temető felett a repülőgépek és a Holtak Városa
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Nox: Túl a Varázshegyen/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Egy - mint mindig: Babilon felépült volta okán azonosítatlan hatalmi eredetű - kinyilatkoztatásról beszélünk, mely során mélyebben magyarázzuk el, mit jelent a prófétaság lelke. A kijelentésben emberek, családok, Moszad-ügynökök, valamint többek között a Háttérhatalom és minden emberjogi és titkosszolgálati tényfeltárással radikális, a kuruc.infós nácikhoz hasonló ellenségességbe összeröffent Hetednapi Adventista Egyház júdási áruló, és mérhetetlen igénytelen rosszindulattal agyba vert "pásztorairól" és állami ügynökeiről is szó esik, minthogy Molnár F. Árpád belement többük életélményeibe...
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu