Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Láthatod a Háttérhatalmat minden nap, minden pillanatban, mikor a világ dolgai felé fordulsz. A televízióban ők köszönnek vissza neked, és mikor elmész szavazni, minden esetben rájuk szavazol! Mikor sérelem ér, törvénytelenséget követnek el ellened, akkor azok a személyek követik el, akik őket szolgálják..."   (2009 március 29.)

   

HÍRHÁTTÉR TV: Temető felett a repülőgépek és a Holtak Városa

 

2009-04-02.
Molnár F. Árpád
 


A látomásban (elragadtatásban) széles spektrumban manifesztáltatott, amit prófétaság lelkének neveznek. A látomás során voltak a fehér sírokkal halmozott temető fölött elrepülő, elúszó fényrepülőgépek, amelyek valamilyen (talán) fénynyaláb-szerű dologi tartalommal kapcsolódtak össze az alanti kripták egy-egy darabjával, mely sírok és sírboltok mind emberek és családok voltak, Moszad-ügynököktől az adventista "pásztorok" némely személyeiig.
Ahogy az 1989-es, három napon át az egész bolygót felforgató magyarországi UFO-invázió összes égi jelenése kapcsán realizált, a földi objektumok könnyedén, de az égiek nem voltak beazonosíthatók...: Ma már - Babilon miatt - soha, sehol, senki meg nem mondhatja biztosan, mely kijelentés és annak mely része vagy alkotóeleme Adatik közvetlenül az Istentől, és mely a Háttérhatalomtól, melynek neve: a titokzatos Nagy Babilon. Azt viszont tudjuk, hogy az 1989-es invázió - melynek emlékét is Világtörténelmi alapossággal törölték a teljes magyarság emlékezetéből, s melyet a Molnár F. Árpád volt kénytelen leleplezni, mert még a Világhálóra is "elfelejtették" a világ népei felhelyezni - nem az 1990-es álrendszerváltozást, hanem a most következőt, a minden eddiginél jelentősebbet, az Abszolút hátterűt és eredetűt jelezte előre. Az égi objektumok pedig mi voltunk, akik előre bejelentettük azt, hogy a Világrendszer jelenlegi formájában megsemmisül, hogy immáron leplezetlenül a Babiloni és az Isteni vegye át annak helyét.


Tartalom:
Egy - mint mindig: azonosítatlan hatalmi eredetű - kinyilatkoztatásról láthatnak és hallhatnak beszámolót, olyan részleteket megtudva a prófétaság lelkéről, amiket az elmeirányító Echelon-rendszerek teljesen lebutító hatása miatt szinte valamennyien azok, akik sem Isten Lelkével nem rendelkeznek, sem a Háttérhatalom (Nagy Babilon) mikrohullámú és más belső kommunikációit nem ismerik, képtelenek voltak felfogni és megérteni, a keresztyének pedig általánosan nem beszéltek róla, mivel ők sok minden tapasztaltak, nyelvük ezért rejtjeles volt a világtalanok számára, az Echelon ártó hatása miatt pedig képtelenek voltak úgy elmagyarázni, hogy más is megértse. A minden ismeretből kirekesztettek pedig úgy jártak közöttünk, mint csúszómászók a száguldó, suhanó madarakhoz képest.

A kijelentésben emberek, családok, Moszad-ügynökök, valamint többek között a Háttérhatalom és minden emberjogi és titkosszolgálati tényfeltárással radikális, a kuruc.infós nácikhoz hasonló ellenségességbe összeröffent Hetednapi Adventista Egyház júdási áruló, és mérhetetlen igénytelen rosszindulattal agyba vert "pásztorairól" és állami ügynökeiről is szó esik, minthogy...

... Molnár F. Árpád belement többük életélményébe.

 

Elmondja:
Molnár F. Árpád

Hírháttér-animáció:
Nagy Sándor (Naleksz)

Operatőrök:
Fenyvesi Theresa,
Molnár F. Árpád,
Nagy Sándor (Naleksz),
Soós József (Kárpáti Magyar),
Figyelő és
nem publikus

Zene:
Nox: Túl a Varázshegyen

Egyes hangeffektusok és Rendezte:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2009 március 27.
Készült: 2009 április 1.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva kiváló (1Mbit/s) minőségben saját gépére letöltheti a "Temető felett a repülőgépek és a Holtak Városa" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség amerofasiszta CIA-ja és Draskovics-bandái, valamint általuk az Emberiség tömegpusztítására szakosodva fedezett kurucnáci, az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon fellépő JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival és hamis vádjainak tömegeivel szemben!
(Film, 11 perc)

Itt nagyobb, vagy ha nem indul, alatta máshonnan, kisebb méretben megtekintheti!
(Fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

 


 

A filmben ajánlott (nem csak) olvasmány:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]

Nem szerkesztettük, aztán nem kerestük, hanem tett.
Az világos, hogy minimum micsoda, de hogy Napot vagy Fekete Lyukat szül...
Azt Mondja, a kép címe legyen ez:
LÁTOMÁS

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2009-03-31. - HÍRHÁTTÉR MÉDIA: A Hírháttér Csillaggyár bemutatja (KLIKK!)

2009-03-29. - Isteni Próféták és Echelon-kommunikátorok - Régtől voltunk, ilyenek lettünk
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

2009-03-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Wass Albert: Hontalanság hitvallása (Isten, Tűz, Echelon)
/Bara József-Attila (Románia) - Molnár F. Árpád/   (Film, 3 perc)

2009-03-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Albinoni: Adagio/   (Film, 9 perc)

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/   /Zene: Reményi Attila/   (Film, 39 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)
Péter Szabó Szilvia

Előző cikk:
2009-04-02. -
Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: Ólomlustaságuk [a médiában propagált "tudósoké"] nem engedi kibontakozni az alábbi kérdéseket: Hogy lehet, hogy a kísérletalany gondolatát értelmezi egy gép? Mégse titok a gondolat? Tehetnek erről persze a japán kutatók is, hiszen ahhoz, hogy egyáltalán látható legyen, gagyin kellett kivitelezniük ezt a mutatványt. Mutatóujjnyi vastag dzsekdugók, szkafander, szekrény méretű műszer (matricás HONDA felirattal) az illető alatt és mögött. Visszarepültek vagy 130 évet, mintha Puskás Tivadar telefon-bemutató kísérletét látnánk.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-03. -
Európától szeretettel - mérgezve
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Egyesek csak most veszik észre, hogy a [most épülő, debreceni 2-es - a szerk.] villamosvonal a lakótelepek népét van hivatva bevinni abba az üzleti belvárosba, amelyiknek nemrég átadott Fórum nevű üzletközpontja kong az ürességtől. E bizonyítékok alapján nyilvánvaló, hogy ugyanaz a mechanizmus működik vidéken, Budapesten és Brüsszelben.
A cikk mellett egyik Torgyán-filmünket is láthatják, melynek elévülhetetlen, történelmi értékei között, hogy előre jeleztük benne az azóta beteljesedni kezdett jövőt... (Molnár F. Árpád)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu