Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "S hogy melyik Hatalom volt, aki előre bejelentette nekem Szecsuánt, egy nappal előtte közölve, hogy mely konkrét okok miatt Kínát katasztrófa érje (...), s mely Hatalom szólt a floridai földrengésről (...), az mindegy, a lényeg, hogy mind a technológia, mind a globalizációs társadalmi szerveződés és annak szándéka halál pontosan a Jelenések Könyvét hajtja végre (...). Azaz az Emberiség programozott öngyilkossága tudatos."   (2009.03.29.)

   

Európától szeretettel - mérgezve2009-04-03.
Nagy Attila (orvos, közíró)
 


Nem csak érdekességként érdemes megtekinteni a Hírháttér TV által Torgyán József miniszterrel 2008 nyarán, június 11-én publikált interjút, miként vélekedett akkoriban a miniszter a gazdaság rendbetételi intézkedéseit illetően. A bejátszásokat illetően a Koncz Zsuzsás, Bródy Jánosos stílusban, finom humorral szerkesztett film nem fog elavulni: SOHA. Ugyanis a film végén az azóta elkezdődött jövőről is láthatnak egy videoklippet, mely kuriózuma, hogy amikor a szerkesztés történt, még nem szóltunk az Echelonról, de a Hírháttér létrehozója, Molnár F. Árpád már akkor tudta, hogy az elmeuralmi világrendszer általa elkezdett leleplezéséből...
De beszéljen a klippben a tengeren látható sziget, és beszéljenek a szélmalmok, az Isten Szele Által hajtott malmai...
Mert amit az Isten Elvégzett, azt soha, senki sem meg nem akadályozhatja, sem meg nem fordíthatja. Győzelmünk már akkor elkészült, mielőtt Molnár F. Árpád hozzáfogott...
(Molnár F. Árpád a Hírháttér-van gondozásában)

 

Európától szeretettel – ezzel a címmel jelent meg az a kiadvány, ami többek között a debreceni 2-es villamos (és a miskolci „zöld nyíl”) sokmilliárdos fejlesztési terveiről tudósít. A címlapon emellett nemzetiszín szalag, a közismerten bárgyú „Benned van az Új Magyarország fejlesztési terv”, és egy eddig ismeretlen KIKSZ Zrt. logója társaságában. A hazugságok világához szokott ember is megbotránkozhat az „Európától szeretettel” érkező euromilliárdokról szóló hírre, mivel itt távolról sem jótékonyságról van szó, nem segélyről, hanem a legújabb beetetésről. Más megfogalmazásban: a magyar befizetések, saját pénz visszaforgatásáról, ami már számos esetben bizonyítottan magánzsebbe, vagy magánvállalatok vagyonába vándorolt. Csak Hófehérke meséjét kell ismerni ahhoz a felismeréshez, hogy nyájasan beetetni mérgezett almával is lehet. A szép, piros almát most a tetszetős küllemű, eurozászlós, drágán nyomott prospektus helyettesíti.

 

            A debreceni 2-es villamos tervét az erőszak szülte, amiről már több cikkben és lakossági fórumon beszámoltam. A terv alapjaiban rossz, erőltetett a nyomvonal, nem is önálló, hanem a meglévő vonalból a város legforgalmasabb kereszteződésében való kiágaztatással számol. Ebben folyamatos a város lakosságának becsapása 2001 óta, mivel előkerült egy 1999-es megvalósíthatósági tanulmány is. Ez szerint a villamosvonal csakis az egyetlen nyomvonalon valósítható meg, miközben meg sem történt az egyéb lehetőségek vizsgálata. Ezért fordultam végstádiumban több európai parlamenti képviselőhöz, akik között Barsiné Pataki Etelka beismerte, hogy ami az „unió” elé kerül, azt meg fogják szavazni. Tehát Debrecenben nem lehetett a rosszat megállítani, és ez uniós szinten is feltartóztathatatlannak bizonyult. Más képviselőtől kértem, hogy a pályázat elbírálásakor legalább azt vegyék figyelembe, hogy e nyomvonalat át kell tervezni, válasz nem érkezett.

 

            A fentiek alapján érdemes körülnézni, hogy Debrecenben milyen önkormányzatban születnek a döntések. A köztudott tények (diktatórikus vezetés, szemellenzős, többnyire tudatlan képviselők stb.) bizonyítékai már a város honlapjáról leolvashatók, amihez elég megnézni az ott szereplő életrajzokat. Ahogy a Miniszterelnöki Hivatal honlapján is valamennyi miniszter képe és (nem túl dicső) életrajza megtekinthető, az internet-korszakban ugyanez lenne elvárható a jelenlegi ország második legnagyobb városának honatyáitól is. Ez pedig távolról sincs így, a közgyűlés 49 tagjából 20-nak nincs életrajza(!), közülük 5-nek sem életrajza, sem fényképe. Ez utóbbiak között van az a fideszes frakcióvezető (Papp László), aki nemrég a belvárosban többszáz milliós házat épített magának  Érdemes ismét felidézni a polgármester, Kósa Lajos karrierjének kezdetét, aki 1982-ben érettségizett a KLTE Gyakorló Gimnáziumában Debrecenben, majd 1989-ben végzett a Marx Károly Közgazdaság-tudományi Egyetem tervgazdasági szakán, de diplomát politikai karrierjének kiteljesedése miatt nem szerzett. (Így áll a honlapon, miközben máshol diplomásként tünteti fel magát, így valamennyi korábbi megválasztása híveinek becsapásával történt). 1990 óta folyamatosan országgyűlési képviselő, és immár harmadik alkalommal (a helyi pénzvilág által) formailag Debrecen polgármesterének választották. Debrecenben, az elbutított, becsapott városban az elmúlt években csak az nyert, aki fideszesnek mondta magát. Hadd álljon itt országos tanulságként egy helyi példa: 2002-ben így került megválasztásra a Washingtonból hazatért, korábban MSZMP-s érdeket is kiszolgáló újságíró, Turi Gábor. Washingtoni sajtóattaséként természetesen nem a város gondjaival foglalkozott, mégis megválasztásra került, mert a fidesz színeiben indult. Időközben Debrecen alpolgármestere is lett, négy év múlva 2006-ban már nem ő került megválasztásra, mivel nem a fidesz jelöltje volt. Ekkor ugyanis a párt az ő körzetében egy Erdélyből áttelepült orvost indított, akinek ugyanúgy nem volt semmi köze a városhoz, mint korábban Turinak a washingtoni évei után.

 

            Van-e fontossága a leírtaknak 2009. márciusának végén, amikor Gyurcsány lemondása után a mai napon éppen Bajnai Gordon a miniszterelnökjelölt? Ő pedig éppenséggel nyíltságot és egyenes beszédet ígér az embereknek, és 600 milliárdos megszorítást. Ami az országos eseményeket illeti, a látványos cirkuszok mögött a biztos befektetések húzódnak. Nyilvánvalóan Gyurcsány és Bajnai is ugyanazt az elbitorolt vagyont védi. Ők és társaik a már eddig felszínre került, részben beperelt részvénytársaságok, hivatalok urai, ügyvezetői és haszonlesői. Ugyanezen napokban a fidesz is megtartotta születésnapi ünnepségét, tagjai között feltűnt Kósa is. Ő nem háborodik fel az ország sorsán, amíg saját üzleti érdekeltségeit biztonságban érzi. Miközben az ország eljutott a felismerésig, hogy „választott vezetői” az ország ellen dolgoznak, Debrecen nem akarja hinni, hogy tulajdon vezetője a városának gyilkosa, a rombolásban Debrecen Ceausescuja.

 

            Európától szeretettel – a füzetke a KIKSZ (Közlekedésfejlesztési Integrált Közreműködő Szervezet) kiadványa. Ők jelennek meg pénzosztóként, pénzkezelőként a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a periférián a pénzmaradékot elköltő beruházók, vállalkozók között. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetője 2006-2007-ben Bajnai Gordon volt, Gyurcsány Ferenc meghívására. Az euromilliárdok az ő kezükön át jutnak Kósáig, ezúttal a legnagyobb pazarlóhoz, mert egy rossz terv megvalósítása a legnagyobb pazarlás. Debrecenben milliárdos hiánya van a „színházépítésnek”, visszalépett a repülőtérre többmilliárdos vásárlási szándékot bejelentő cég. Budapesten a hetekben bukik meg a 4-es metro további építése. Ezek után Debrecenben Kósa szabadon garázdálkodhat a villamosfejlesztés milliárdjaival? Aki eddig nem értette: a tervezett 2-es villamos nem a városlakók munkába járását szolgálja, nem a diákoknak az iskolába jutását. Egyesek csak most veszik észre, hogy a villamosvonal a lakótelepek népét van hivatva bevinni abba az üzleti belvárosba, amelyiknek nemrég átadott Fórum nevű üzletközpontja kong az ürességtől.

 

            E bizonyítékok alapján nyilvánvaló, hogy ugyanaz a mechanizmus működik vidéken, Budapesten és Brüsszelben. Az írás időszerűségét két dolog adja. Az egyik: 2009-ben bűn europarlamenti képviselőket választani, akik többmilliós fizetésért a nemzet ellen dolgoznak. Az előrehozott magyar parlamenti választásnak csak akkor lenne értelme, ha a Gyurcsány-, Bajnai- és Kósa-félék nem csak távoznának a hatalomból, hanem méltó büntetésüket is megkapnák.

 

Dr. Nagy Attila

orvos, közíró
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-01. - Kifordított világban élünk, ahol minden megtörténhet!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-03-31. - Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-03-28. - A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/

2009-03-26. - A sasok is angyalok
/Dér Atilla/

2009-02-02. - Autó, villamos, kultúra - Nyílt levél debreceni irodalmároknak
/Nagy Attila (orvos, közíró)/

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan hozzuk rendbe a gazdaságot? - Film Torgyán József miniszterrel
/Torgyán József - Molnár F. Árpád/   (Film, 20 perc)

2008-05-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan vigyük csődbe a gazdaságot?
/Molnár F. Árpád/ (Film, 7 perc+kép)

Előző cikk:
2009-04-02. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Temető felett a repülőgépek és a Holtak Városa
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Nox: Túl a Varázshegyen/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Egy - mint mindig: Babilon felépült volta okán azonosítatlan hatalmi eredetű - kinyilatkoztatásról beszélünk, mely során mélyebben magyarázzuk el, mit jelent a prófétaság lelke. A kijelentésben emberek, családok, Moszad-ügynökök, valamint többek között a Háttérhatalom és minden emberjogi és titkosszolgálati tényfeltárással radikális, a kuruc.infós nácikhoz hasonló ellenségességbe összeröffent Hetednapi Adventista Egyház júdási áruló, és mérhetetlen igénytelen rosszindulattal agyba vert "pásztorairól" és állami ügynökeiről is szó esik, minthogy Molnár F. Árpád belement többük életélményeibe...
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-03. -
Az értelem
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A bűntelenség, az ártatlanság nagyra nyitott szemmel figyelt engem, és akkor éreztem, hogy minden erőmmel azon kell lennem, hogy a Teremtőt szolgáljam, az Emberiség érdekében önzetlenül, hasonlóképpen, mint az a kisgyermek akkor és ott!!! Minden fáradtság, veszély kicsiny dologgá vált az Isten igazsága mellett, és éreztem, hogy közel a szabadulás!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu