Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Keressen minket telefonon vagy személyesen! Tabuk nélkül számoljon be tapasztalatairól, és kérdezzen minden tabuk nélkül! Azért (is) lettünk, hogy bármiről beszélhessünk, amiről senki nem mer, és mindent el tudjunk mondani, akik mindent akarnak. S ha bajban van, keressen minket!

   

A hazugságok szintjei
 

Soós József (Kárpáti Magyar):       "A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük!"Molnár F. Árpád (privát levél, 2008 október):       "Amit adni akarok, az az Igazság. Aztán - mert másként nem lehet - jöhet a Földre a pokol. De a maradék kiválasztatik."

2009-03-28.
Nagy Attila (orvos, közíró)

 

A hazugságnak nincsen foka, gondolhatnánk. Mégsem állja meg a helyét, hogy ami nem igaz, az mind egyformán hazug, és a hazug ember egyike sem különbözik a másikától. Valójában más a gyermeki hazugság és az érett ember előre kitervelt, sokszor aljas okfejtése vagy pókerarcú hallgatása. Ez utóbbit módszeresen alkalmazva politikának is nevezik.

 

A XXI. század hazugságözönében vergődő világ leglátványosabb, máig félremagyarázott eseményei New Yorktól kezdődően Budapesten át vezetnek Tatárszentgyörgyig. A történések sorrendje a nevezett helyszíneken: az elhíresült 9/11, azaz 2001. szeptember 11-e, Pesten például Kádár földi maradványainak kihantolása 2007-ben, de Tatárszentgyörgy-Táborfalva vonatkozásában sem a valós háttérről szóltak a tudósítások. Amit a gondolkodó ember felismer, arról még mindig hallgat a hivatalos politika. Egyetlen magyar párt vagy vezető sem tett beismerő nyilatkozatot szeptember 11-ről!

 

Kivétel lehetne a 2006-os őszödi beszéd, amely azonban mégsem a miniszterelnök őszinteségi rohama volt, hanem provokáció, így méltán megkaphatja Petőfi „helység kalapácsának” mintájára az állandó jelzőjét is: az őszödi hazugságbeszéd. Az előbbiben Bagarja, a béke barátja, a mai magyar valóságban pedig a politikusok bizonyulnak a pénz barátainak.

 

 
Nagy Attila (orvos, közíró) cikkéhez ajánljuk a Hírháttér főszerkesztőjének az amerikai nagykövetséggel folytatott telefonbeszélgetését, melyhez a képi anyag és a feliratozás is - pedig tragikus és borzasztó, mégis - szatirikus. Most már csak eláruljuk: Hillary Clinton külügyminiszteri beiktatásakor a megelőző botrányokra mintegy koronaként helyezett e film indukálta Hillarynak a férje felé intézett, derűt kiváltó megjegyzését arról: Bill Clinton mellett mennyi tapasztalatra tett szert. A média helytelenül állította, hogy Monica Lewinskiról volt szó, mert Hillary Clinton valójában az e filmben teregetett Cathy O'Brien ügy(ek)re gondolt. A magyarok tudták: számos műsorban próbálták sugallni, hogy a botrány innen való. Mire e film megjelent, leveleinkkel és az egyebekkel már megmozgattuk a világ számos diplomáciáját és titkosszolgálatát, amellett, hogy sok száz médiumot értesítettünk. A film innen letölthető.
(Molnár F. Árpád)

 

Ki lesz a magyar miniszterelnök? – kérdezik ma sokan. A válasz egyértelmű, azaz úgyis mondhatjuk, teljesen mindegy, ami a személyét illeti. A szó szerint határtalan fejlődést hirdették koronként változóan Rákositól, Kádáron, Antallon át Gyurcsányig. Ha lenne politikai mérésügyi hivatal, bevezetné a hazugság mértékegységét, ami ma 1 gyurcsány lenne. Az aljas indokból elkövetett hazudozás lehetne a gyurcsány-négyzet, a nemzet elleni hazugságok mértékegysége pedig a gyurcsány a köbön – írtam korábban.

 

A mai hazugságláncolatban e folyamatnak legalább három szintje van, úgymint miniszter, szóvivő és politológus. Az utóbbival kezdve: a politológus olyan fizetett ügynök, aki széleskörűnek látszó tudását szemellenzősen, a függetlenség látszatát keltve, jó fizetésért a politika szolgálatába állítja. Hasonló a feladata a szóvivőnek, ahonnan már csak egy lépés a miniszterség, sőt a miniszterelnökség. Be kell látni, a miniszter sem több egy diplomás szóvivőnél. Legmagasabb szinten soha egyetlen önálló gondolatuk nem hangzik el, sőt az államelnökkel bezárólag tanácsadók, szakértők gondosan válogatott mondatai jelennek meg „korszakalkotó” beszédekként. Mindannyian a háttérhatalom, a média bábfigurái. E folyamatnak képi dokumentációjaként nemrég könyv is jelent meg: Fotók, amelyek megváltoztatták a világot. Ennek egyik képe az Európai Unió vezetőit ábrázolja. A csalás már a könyv címében benne van, nem a fotó változtatta meg a világot! De nem is az unió vezetői!

 

Hová tűnt Petőfi tisztánlátása? Lelkesítő sorai között nem a rövidlátó demagógia húzódik. „Ha majd a bőség kosarából mind egyaránt vehet, ha majd a jognak asztalánál mind egyaránt foglal helyet…” Amit a költő feltételhez kötött, arról az eltelt másfél évszázad bizonyította, lehet szent a cél, de a megvalósítás utópia. Utópia a nagy francia forradalom hármas jelszava, a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség. Két évszázad fejlődése (fejlődés volt-e mindaz a növekedés, ami végső soron a földi élet elpusztításához vezethet?) bizonyította, a jelszavak mögött elnyomás, egyenlőtlenség és ellenségeskedés húzódik meg. Petőfi még azt is mondhatta: Száz vasutat, ezeret, a mai jelszó mégsem lehet ennek mintájára: Száz repteret, ezeret, még kevésbé: Űrállomást minden falunak! A véges anyagi világban új jelszó kell, ami a készletekkel való gazdálkodásra figyelmeztet. Ebben, a természet és a kultúra védelmében, az értékek megtartásában lehet nagy a magyarság. Az Európai Unió kényszerrendszerében, egy diktátumban csak az alulmaradás, a megsemmisülés lehet a magyar sors. Ha a kommunista diktatúra és az utóbbi két évtized rendszerváltásnak nevezett hazugságláncolataiból nem tanul a magyarság, akkor újabb becsapások előtt áll. A gondolkodás azonban kiutat mutathat.

 

Dr. Nagy Attila,

orvos, közíró

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-03-26. - A babiloni világ színházterme
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...transzállapotban figyelik a műsort. Olyan előadás ez, amelynek ők is a részesei!!! Igen, a részesei, de beleszólásuk nincs a darabba. Programozott idióták, akik a mindenkori forgatókönyv szerint cselekszenek!


 

 

2009-03-26. - A sasok is angyalok
/Dér Atilla/
Részlet: Mert minél kevésbé vannak az embernek nézetei, s minél inkább vannak érdekei, annál inkább hajlik arra, hogy érdekeit nézeteknek tekintse. A sötét tendenciák „eszménye” a világnézettelen ember. Az emberek azért hazudnak önmaguknak, mert értelmileg nem tudják elviselni azt, amit egzisztenciálisan annál könnyebben elviselnek; - hogy annyira hitványak legyenek, hogy még nézeteik se legyenek.

 

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]

 

2009-03-22. - Összefogás a PÁRT Védelmében (Az Utolsó Trianon)
Nyílt Levél a Barikádnak: Háború az Echelon-fenevadak ellen

/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Nyílt Levél első főcímzettjei - a felelősségvállalás kikényszerítésére és a személyenkénti döntések ratifikálására és bizonyítására - speciálisan kerültek kiválogatásra. A következők voltak: MAZSIHISZ, Barikád, Kurucinfó, Harc Tér, Nemzeti Hírháló, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Vona Gábor, Jobbik, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás.
 

 

2009-03-17. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Kijelentett álmok: Hitler és a Szajha utolsó órái
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Britten: Zongoraverseny/

Tartalom: Molnár F. Árpád egy-egy - mint mindenki esetében: meghatározhatatlan eredetű - kijelentett álma Adolf Hitler berlini, utolsó óráiról, valamint a jelenlegi állapotában haldokló titokzatos Nagy Babiloni Szajháról. Az álmokon keresztül is érintjük a kurucinfós és harctéres utolsó magyarokat, és kevésbé siratjuk a Nagy Szajha imádság híján is járásképtelenre dagadt jobb térdét...
KLIKK az oldalra! (24 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2009-03-03. - A kormányok legfőbb feladata a Háttérhatalom kiszolgálása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A kormány legfőbb feladata a Háttérhatalom védelme és kiszolgálása!!! Vagyis maradéktalanul, feltétel nélkül azt cselekedni, amit a Babiloni Szajha elvár tőlük! (A fotón térdműtét-talány Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek.)

 

 

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma: Shadows In Silence)

Tartalom: Krisztus új csillaga debütál az 1989-es, a világrendszerreform előtti magyar, téli égbolton Soós József személyében, akit a Kárpáti Magyarként ismernek. Az elmeirányító világrendszerről, a világgazdaságról és a pénzügyi világrendszerről, a Jobbikról és Vona Gáborról, a kurucinfóról hallhatnak, mindvégéig az Enigma hömpölygő zenei aláfestésével, és a film hasonlóan illeszkedő szöveges kíséretével, mely lett Molnár F. Árpád által.
(Film, 17 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

Előző cikk:
2009-03-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Magyarverők, tömeggyilkosok, a Közellenség!
/Molnár F. Árpád/
(Film, 25 perc)
Tartalom: Magyarország eddigi rendszerének végnapjaiban Bartal Piroska (Szupernagyi) politikai üldöztetésével kezdve a Gyurcsány Ferenc és társai életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűntettein keresztül a kurucinfó, a Barikád, a Nemzeti Hírháló, a Harc Tér, a Mihók-maffia eddigi és folytatólagosan elkövetett napi tetteiig, az ezekből adódó következményekig jó hosszú, a magyarság szégyentörténelmébe égetett névsorral, a gyilkos dühvel elrejtett és átmenteni tervezett állami és titkosszolgálati bűnözéssel és magyarok elleni tömeggyilkosságokkal, a magyarság morális és ezt követően még barbárabb öngyilkos csődjével, kaotikus állapotának prognózisával, és az újrarendezett ország igazságszolgáltatása által feltétlen megkövetelendő emberjogi és törvényi gyakorlat néhány elemének érintésével bezárólag. Magyarország kupleráj jövője és Echelon-idióta, azt mondják, az utca szemete ellenségeink előre tervezett és bejelentett.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-28. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Papp Lajos szívsebész professzor és Ocskay Gábor jégkorongozó halála (Felelős-e Papp Lajos?)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: In-Mood feat. Juliette: The Last Unicorn/
(Film, 11 perc)
Tartalom: 34 évesen, szívinfarktusban meghalt Ocskay Gábor, a magyarság egyik legjobb jégkorongozója. A hokist eltiltották a sportolástól, de addig járt utána, amíg Papp Lajos szívsebész professzor engedélyt adott. Vajon felelős-e Papp Lajos az élsportoló haláláért? A hol kellemes, hol nyomasztóbb hangulatú filmben Molnár F. Árpád válaszol: keresztyén szemmel, mialatt korunk legnagyobbjai közül olvashatnak idézeteket. Közben - mert nem vagyunk egyedül - a Világtörténelmet suttogjuk...
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu