Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, MP3-as és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverők, tömeggyilkosok, a Közellenség!

 

2009-03-27.
Molnár F. Árpád

 

Tartalom:
Magyarország eddigi rendszerének végnapjaiban Bartal Piroska (Szupernagyi) politikai üldöztetésével kezdve, aki 2006 október 23-án unokáját ment látogatni a kórházba, amikor rendőrbűnözők megtámadták, majd feljelentették azzal, hogy megrohamozott és összevert több állig felfegyverzett, páncélos, közelharcra kiképzett rendőrbűnözőt, a Gyurcsány Ferenc és társai életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűntettein keresztül a kurucinfó, a Barikád, a Nemzeti Hírháló, a Harc Tér, a Mihók-maffia eddigi és folytatólagosan elkövetett napi tetteiig, az ezekből adódó következményekig jó hosszú, a magyarság szégyentörténelmébe égetett névsorral, a gyilkos dühvel elrejtett és átmenteni tervezett állami és titkosszolgálati bűnözéssel és magyarok elleni tömeggyilkosságokkal, a magyarság morális és ezt követően még barbárabb öngyilkos csődjével, kaotikus állapotának prognózisával, és az újrarendezett ország igazságszolgáltatása által feltétlen megkövetelendő emberjogi és törvényi gyakorlat néhány elemének érintésével bezárólag. Magyarország kupleráj jövője és Echelon-idióta, azt mondják, az utca szemete ellenségeink előre tervezett és bejelentett.

A film - egyébként nem emberi tervezéssel - görbéjét tekintve, annak vége felé haladva emelkedő tendenciát mutat, a tulajdonképpeni végkifejletig.

A mikrofonnál:
Molnár F. Árpád

Hírháttér-animációk:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zene:
Ligeti György: Lux Aeterna

Hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje: 2009 március 26.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva - nagy felbontásban - letöltheti a "Magyarverők, tömeggyilkosok, a Közellenség!" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség legrettenetesebb és leghitványabb kuruc- és más, az egész Emberi Fajt fenyegető rosszindulatával és az Emberiséget végső kiirtással fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 25 perc)

Fülhallgatóval ajánlott!
Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

A lejátszó alján, a középen lévő ikonra kattintva kívánt méretre válthat!
 

 HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Aki tudni akarja, miről beszélünk, és miben él, annak a Világrendszer megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]

 

2009-03-24. - Kozmikus fordulat az Emberiségnek nevezett állatvilágban - Disznók között az angyalok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tisztelt Olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy foglalkozzunk az elmeuralmi világtechnológiák elleni védekezési lehetőségek teregetésével is, mert sokan reményüket veszthetik.
 

 

 

2009-03-22. - Összefogás a PÁRT Védelmében (Az Utolsó Trianon)
Nyílt Levél a Barikádnak: Háború az Echelon-fenevadak ellen

/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Nyílt Levél első főcímzettjei - a felelősségvállalás kikényszerítésére és a személyenkénti döntések ratifikálására és bizonyítására - speciálisan kerültek kiválogatásra. A következők voltak: MAZSIHISZ, Barikád, Kurucinfó, Harc Tér, Nemzeti Hírháló, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Vona Gábor, Jobbik, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás.

 

 

2009-03-15. - Menetelés a vágóhídra, rendezetten, zárt sorokban!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Háttérhatalom az Emberiséget a pusztulása felé vezeti, hasonlóképpen, mint a vágóhídra hurcolt állatok! És még az is közös a kettőben, hogy egyik sem tudja, mi vár rá!!! Nem lázad, nem küzd!!! Csak teszi azt, amit neki utasítanak!!! (...) ... az állat sem tudja magáról, hogy neki mi a célja, feladata, létezésének lényege! Teljes tudatlanságban van. (...) Hasonlóképpen az emberéhez (...). Szolgál, vagy ami még ennél is rosszabb: kiszolgál egy gonosz Háttérhatalmat. Ezzel saját sírját és az Emberiség sírgödrét ássa meg!!!
 

 

2009-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Within Temptations: Angels/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Sokkolóan leleplező, lemeztelenítő film, videoklippel az ártatlan magyarok tömeges megkínzásához, megcsonkításához, legyilkolásához tobzódva, kérkedve, nagyképűen, fellengzősen, lekezelőn Veérgőzös, tömegek kínjából és gyászából a Sátán oltárán röhögve, gúnyolódva okádó, az Emberiség legundorítóbb és legmoslékabb pártszolgálatos parazitái ellenében, minden népek védelmében, az utolsó és legagresszívebb, legigénytelenebb magyarok egy névsorával.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma: Shadows In Silence)

Tartalom: Krisztus új csillaga debütál az 1989-es, a világrendszerreform előtti magyar, téli égbolton Soós József személyében, akit a Kárpáti Magyarként ismernek. Az elmeirányító világrendszerről, a világgazdaságról és a pénzügyi világrendszerről, a Jobbikról és Vona Gáborról, a kurucinfóról hallhatnak, mindvégéig az Enigma hömpölygő zenei aláfestésével, és a film hasonlóan illeszkedő szöveges kíséretével, mely lett Molnár F. Árpád által.
(Film, 17 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)


 

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma - Touchness/
(Film, 16 perc)
Tartalom: A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az intelligenciája egy olyan hatalomnak, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Echelon-fenevadak ellen!
2009-03-26. -
Nyílt Levél, hogy ami kell, Meglegyen - A kurucinfó levelére válaszul
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Mert amikor felébred a világ, akkor megtorlásokat akar, mert arra is felébred, hogy nem csak a maradék Igazság és Hősiesség, nem csak a maradék Szeretet és Irgalom volt az, amit a leggyűlöletesebb módon üldöztek, de az Emberiség utolsó reménysége is! Azokat bélyegezték a Nép ellenségének, akik tudták, hirdették az Igazságot, és - ahogy a Jelenések Könyve Mondja róluk - az életüket mindhalálig nem kímélték! (...) Hazugságra és demagógiára azok szorulnak, akiknek harcukat az Igazsággal, ezért az Istennel és az Emberiséggel szemben kell vívniuk. Mi olyan kivételes luxust kaptunk, mert lélekben Adta Meg az Isten, hogy ilyesfajta virtuális vitákra és hazudozásra nem szorulunk.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-28. -
A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Amit a gondolkodó ember felismer, arról még mindig hallgat a hivatalos politika. Egyetlen magyar párt vagy vezető sem tett beismerő nyilatkozatot szeptember 11-ről! (...) Ha lenne politikai mérésügyi hivatal, bevezetné a hazugság mértékegységét, ami ma 1 gyurcsány lenne. (...) Be kell látni, a miniszter sem több egy diplomás szóvivőnél. Legmagasabb szinten soha egyetlen önálló gondolatuk nem hangzik el... (...). Mindannyian a háttérhatalom, a média bábfigurái. (...) ... fejlődés volt-e mindaz a növekedés, ami végső soron a földi élet elpusztításához vezethet? ...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu