Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

   

Kozmikus fordulat az Emberiségnek nevezett állatvilágban - Disznók között az angyalok2009-03-24.
Molnár F. Árpád
 


Egy korábbi, pokoli botrányt kiváltott filmünk címe: "A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk". Amilyen hatalmas visszhangja volt az USA szenátusától az RTL Klubig, úgy is hallgatta el mindenki a nép elől, hogy valójában amikor filmünk után a nyilvánosság számára pl. érthetetlenül beszéltek, konkrétan erről beszéltek.


A 2009 március 23-án írott privát levelemet olvashatják, amely egy a "Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)" című cikkünkre való egyik olvasói reakció folyományaképpen született. Tisztelt Olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy foglalkozzunk az elmeuralmi világtechnológiák elleni védekezési lehetőségek teregetésével is, mert sokan reményüket veszthetik.

Levelemet idézzük most (mivel nem nyílt levélről volt szó, természetesen nem publikálva a feladó nevét). Szögletes zárójelben az utólagos toldások olvashatók:

Tisztelt ... Úr,

köszönöm hasznos észrevételeit, próbálok röviden válaszolni.

Igen: amiről [Ön] beszél, az a komplex kezelés, amikor egyszerre tárjuk fel a csak szabott ideig elrejthető valóságot, ugyanakkor rögtön meg is akarjuk nyugtatni és kiúttal ellátni az embereket.

Mi aképpen dolgozunk, hogy először elektrosokk-szerűen felébresszük az embereket, hogy felfogják, hol élnek, a rémület és az ijedtség is arra szolgáljon, hogy végre a pártmentalitásból és Gyurcsány Ferencből, meg a cigózásos tolvajozásból stb. a Legfontosabb Dolgokra figyeljenek fel, megértvén, hogy minden bajuk ebből ered, minden gondolatuk és élményeik, véleményük és felfogóképességük Felsőbb Hatalmaknak vannak alárendelve, és csak aztán, ha már "mindenki" tudja, foglalkozzunk hatékonyabban az Emberi Faj Zárótörténelmének stratégiájával és annak kimenetele számos pontban történő determinálásával. De ahogy a texasi Katalin Hosseinian [Katalin Hosseinian cikke - a szerk.] mondta: egyenként kell elválasztanunk az embereket, mert csordában - teszem hozzá - olyanok voltak, vannak és maradnak, mint az állatok.

Addig - minthogy a világ összes állama, pártja és nagyobb médiuma abszolút bujtatója és ellensége volt minden tényfeltárásnak (minket is éktelen gyalázkodások keretében üldöznek, egyébként a Jobbik véve át a vezető szerepet, míg a Fidesz, az MSZP, az SZDSZ sokkal értelmesebb módon inkább hol felénk hullámzik, hol gratulál, támadni pedig inkább úgy próbál, hogy lehetőleg ne derüljön ki, hogy konkrétan ők állnak a háttérben) - olyan helyzet adatott, hogy a megnyugtatás és a védelem egyes eszközeit a háttérbe szorítjuk. Ugyanis - talán nem érzi durvának, hiszen Ön is az átlag feletti felvilágosultsággal rendelkezik - amíg az állatok, és nem legalább félig emberi lények között vagyunk kénytelenek angyalok lenni, addig úgy is kellhet netán kommunikálni, mindig ugyanazt és ugyanazt sulykolva, ahogyan állatokhoz beszél az ember. Ahogyan - darabonként eltérő módon - kerge, össze-vissza kóválygó, másutt veszett kutyát próbál idomítani. Ez a borzalmas és abszurd különbség a lakosság és köztünk nem azért van, mert mi olyan tökéletesek vagyunk, hanem mert ők annyira elmaradottak és mesterségesen lebutítottak és letompítottak. Ezáltal mi félistenek vagyunk, az állatok meg tarka-barka, vágtató és őrjöngő vadállatok. Az állatvilág rossz pásztora [Soós József cikke - a szerk.] tesz is róla, hogy jobb- és baloldali őrjöngő idiótákra válassza az együgyű és barbár állati sereget. Így amíg egymással vannak elfoglalva, addig el lehet adni a fejük fölül a Földet és az Emberiséget, minden létező megváltástól végképp eltörölve szinte valamennyiüket! Ebben gyönyörűségesen kifejező eszközökké építtettek a bal- és jobboldali pártok jelen Magyarországban is, amikor a fordulat bekövetkezik, mert elkészült, hogy bekövetkezzen, és tudtuk, hogy elkerülhetetlen. Azért is lettünk, hogy megtörténjen.

 


Jobbra vagy balra? Mindegy, csak felfelé ne lásson a disznó! Menjen jobbra, menjen balra, egy biztos: Akár jobbra, akár balra, a végeredmény ugyanaz: Egy Test, Egy Atya: Éljen Fenevad!

Így hát a mieink nem csak idegeneknek és hontalanoknak érzik magukat, de sokan azt sem értik, szó szerint nem képesek abszorbálni, hogyan kerültek, milyen baleset útján vettettek erre a bolygóra, ilyen katasztrofálisan elmaradott, rossz felfogású és gyalázatosan erkölcstelen, agresszív és kérkedőn barbár környezetbe és alacsonyrendű állatvilágba, ahol az [gondolatmeghatározó, pszichoaktív, őket irányító] antennákra és a mindezek felett álló Istenre nem, kizárólag az orruk előtt lévő moslékra bírtak tekinteni, konnektor orrukat abba szüntelen beletúrni, naponkénti fulladásos halálra. Szerencsétlenek egyik része balról ette ugyanazt a moslékot, másik része jobbról, s még azt is mondhatnám, hogy mi meg a disznóól falát kívülről bámulva, oldalunkon a Sátánnal még meg is beszéltük, milyen szánalmas ez az egyvályúból zabáló disznóól, ahol jobb- és baloldalról röfögő sertések lökdösik egymást: a jobboldali a másikat sokszor szélsőbal, a baloldali a másikat gyakran szélsőjobboldali irányba. Ha valamiben egyetértettünk a Sátánnal, akkor ez az: szánalmas egy disznóól ez, innen, felülről nézve, ahol Isten ellenséges angyala [aki a Sátán] és az Istenre vágyók, a jószágnak használni akarók egyaránt alacsonyrendű elektromágneses- és géntenyészetnek tekintik ezt a nyomorult pártólat, ahol egyik az ól mocskának jobb-, a másik az ól mocskának baloldalán üríti maga alá vizeletét és bélsarát, hogy aztán éktelen röfögéssel abban meghemperegjen. A Bibliai hasonlattal élve: homlokukon pedig Pártjuk Pecsétje, ugyanaz a fejjel lefelé fordított vörös háromszög, de abban a "SÁTÁN" felirat előtt, hogy ne látszódjon annyira uruk és tenyésztőjük fordítottan szent neve, vagy az "MSZP", vagy a "Fidesz", vagy a "Jobbik" stb. kifejezés áll. Ezen választott atyai programozások szerint röfögnek, vályúznak és hemperegnek saját mocskukba.

Volt egy rövid klippünk, abban sok mindent kaptunk a jövőről, és arról is, amiről ír, és ami azt fogja követni, amiről gondolatait megfogalmazta. Most szándékosan ködösen írtam, mert felelősen túl sokat kellene írnom. A lényeg: Nincsen rá orvosság, hogy ezt az állatfarmot tömegeiben - úgymond, Krisztustól nem elvéve a Dicsőséget - "megváltsuk", mert az állatok messze döntő többsége négylábú állat marad és állati értelmében és hatásunkra újrastrukturált, de további, csak másként való fetrengésében is vész el. Ugyanis így készült el a Jövő. Nem kellenek állatok abba a világba, amely az Emberiség jelenlegi állapotát - a köztes halálugrásokat követően - végsőképpen felváltja.

Jelentős bajunk, hogy mert ezt a fajt hazugság alá rekesztették, és aki tudja a világot leuralt elmetechnológiai hatalmat, az is hazudik, mert a Hazugság Atyja, a Sátán annak atyja (ahogy a Biblia is Mondja), így nem csak egy csomó mindent kell elhallgatnunk, de szinte állandóan ugyanazokat az első két mondatokat kell ismételjük, mert még az első mondatot, sokszor tagmondatot sem képesek felfogni elmaradott, bennszülötti, sajnos roppant csökött agyukkal. Nem akarom poénosra terelni a dolgot (bár sokan akadnak, akik megkérdezhetik: innen poénosabbra ugyan hogyan), és senkit nem akarok sértegetni, de kb. az ebben (nem általunk) készített felvételben [a felvétel linkjét egyelőre töröltük - a szerk.] hallhatókhoz hasonló a helyzet. Ebből is látszik, milyen képességűek azok, akiknek a tájékoztatás és nevelő munka folyt, és akik még az alapokat sem voltak képesek felfogni. Azaz mondani kellett mindig ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt, mondani és mondani, és az a szomorú poén, hogy akkor is retardáltak és állatilag totálisan beszűkültek maradtak, hogy ezt annyi hosszú időn keresztül - nem úgy, mint a filmen látható úr [mert mi sokkal többször mondtuk el ugyanazt] - megtettük. Az ismétlés legtöbbek számára ebben a szánalmas állatvilágban nem a tudás anyja, hanem a biztos elbutulás, szellemi és erkölcsi lealjasulás pokla és örök szenvedésre vezető kárhozata lett, ahol a bűnök már megbocsájthatatlanok, ahogyan Júdás bűnbánata és megtérése is kárhozatához vezetett, annyira megutálta addigra az Isten. (Hadd jegyezzem meg, hogy mi tapasztaljuk az imént ajánlott filmben annak az úrnak a tekintélyét és becsületét, és mindazok szégyenét, akik ostoba és mocskos állatokként nem vették észre, milyen utolsó és primitív disznók ebben a moslék állatvilágban.)

A Hírháttér tényleg ilyen minőségben próbál magyarázni, de főleg a Jobbik párthívei esetében ez is kevés volt ahhoz, hogy az általános iskola első osztályában az "A" vagy a "B" betűt megtanulják. A filmből pl. kimaradt az a rész, hogy mert az úr megpróbálta megtanítani beszélni az állatokat, ezért azok nekirontottak, ahogy a Jézus Krisztus a disznók és gyöngyök Példázatában 2000 évvel ezelőtt a Valóság Törvényeként a választottakért Kinyilatkoztatta.

Köszönettel felvilágosult leveléért és egyébként feltétlen megfontolandó és beépítendő tartalmáért
Molnár F. Árpád

UI.: Levelem írása közben már úgy véltem, érdemes lenne az Interneten is publikálni. Ha erre sor kerül, természetesen - mint mindig [amikor bárkivel történő privát levélváltásról van szó] - az Ön nevét és levelét nem tárom fel, hiszen levelünk nem nyilvános, hanem személyes levélváltás volt.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyarországi leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

Előző cikk:
2009-03-24. -
Ahogy ti "zenéltek", a nép úgy "táncol"!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Józan ésszel felfoghatatlan az a tény, hogy ott, az "ikertornyokkal" történt katasztrófa után még bizalmat adtak a Bush-kormányzatnak! Mikor tudták azt, hogy a saját kormányuk hajtotta végre a merényletet ellenük! Szándékosan beáldozott/föláldozott több ezer embert bizonyos háttérhatalmi érdekek miatt... (...) A kormány úgy állította be a dolgokat, hogy az terrortámadásnak tűnjön. (...) ... hiszen az Echelon-elmeuralmi fegyverek segítségével az egész Föld bolygó le van uralva, és a Háttérhatalom irányítása alatt áll!!! (...) Tehát teljes egészében a normális viselkedés ellenkezője valósult meg [a lakosságon]...

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. -
Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu