Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Júdás apostol levele:       "Ezek pedig azokat káromolják, amiket nem tudnak [nem ismernek]; amiket pedig természet szerint tudnak [ismernek], mint az oktalan állatok, azok által megromolnak."

   

Az értelem

 

2009-04-03.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Soós József (Kárpáti Magyar) ragyogó munkája után a "Az első kiáltás - P-re-quiem Babilon gyermekeiért" című, nemrégiben készült pár perces filmünket ajánljuk azoknak, akik felfogták Babilon létezését.
(Molnár F. Árpád)


Egy szörnyű álmom-látomásom volt az egyik éjjel, abban pedig olyan dolgokat láttam, ami a legszörnyűbb dolgokat ábrázolta, amit az emberi szem láthat. Mindezt egy ISKOLÁBAN jelenítették meg előttem, ahol DÖGLÖTT, szétmarcangolt állati és emberi tetemek látványa, oszlóban lévő hullák látványa fogadott. De az intézményen belül teljes volt a nyugalom, természetesnek vették a látványt, és senki nem volt megbotránkozva a látvány láttán.

Szörnyű volt az egész, mint ha már a fiatal gyermekek és tanulók is erre a szörnyűségre lettek volna "beprogramozva", "idomítva", mert a legsúlyosabb, ISTENNEK NEM TETSZŐ EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖK VOLTAK OTT ELKÖVETVE! Már kora felnőttkorban teljesen el lettek volna rontva a "gyermek-emberek"!

Azt sugallta NAGY-BABILON ISTENE!

"Nincs menekvés egy életen át, élhetsz a világ tetején, sötét barlangok legmélyén, rád talál, akárki vagy, NAGY-BABILON FOGJA VAGY!!
.... rád talál, akárki vagy, mert ÁLDOZAT, és ŰZÖTT VAGY!!!!

DE NE FÉLJ, MERT KÖZEL A SZABADULÁS!!! Hiszen KRISZTUS URUNK, mikor a BŰNTELENSÉGRŐL prédikált, egy KISGYERMEKET emelt fel, és mutatott be mindazoknak, akik hallgatták a TANÍTÁSÁT! Hiszen a kisgyermek bűntelen, mivel NINCS BENNE SEMMI ROSSZ DOLOG A NAGY-BABILONI SZAJHA világából! Ő még nincs megrontva, de a felnőtteknek is arra kell törekedni, hogy minél inkább a KRISZTUSI ÚTON járjanak, és ISTEN szavát, a BIBLIA TANÍTÁSAIT megtartsák és MEGTARTASSÁK!!!

A napokban, az utcán egy kisgyermeken akadt meg a szemem, és egyből felvettem vele a szemkontaktust! A GYERMEK gyönyörű szemét tágra nyitva figyelt engem, s mikor ŐSZINTE SZERETETBŐL REÁ MOSOLYOGTAM, Ő feltétel nélkül mélységi őszinteséggel visszamosolygott rám.
Akkor láttam benne a VILÁGMINDENSÉGET, és láttam benne JÉZUS URUNKAT! Láttam a tisztaságot, és éreztem, hogy közel a szabadulás!

 

A BŰNTELENSÉG, az ártatlanság nagyra nyitott szemmel figyelt engem, és akkor éreztem, hogy MINDEN ERŐMMEL AZON KELL LENNEM, HOGY A TEREMTŐT SZOLGÁLJAM, az Emberiség ÉRDEKÉBEN önzetlenül, hasonlóképpen, mint az a kisgyermek akkor és ott!!! Minden fáradtság, veszély kicsiny dologgá vált az ISTEN IGAZSÁGA MELLETT, és éreztem, hogy KÖZEL A SZABADULÁS!!!

Tisztelettel a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA nézőinek/hallgatóinak/olvasóinak. Továbbá figyelmét felhívva minden olyan alávaló JÚDÁS-féregnek, aki szolgálja/kiszolgálja a SÁTÁN GONOSZ HÁTTÉRHATALMI Rendszerét!

Minden TISZTELETEM a Föld Bolygó legnagyszerűbb emberének, akit MOLNÁR F. ÁRPÁDNAK, az Emberiség "malomkövesének" >>>>> "Isten szövetségesének, ÁRPÁDJÁNAK hívnak"!

(A cikk megírása: 2009.03.28.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek Júdássöpredéke által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-03. -
Európától szeretettel - mérgezve
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Egyesek csak most veszik észre, hogy a [most épülő, debreceni 2-es - a szerk.] villamosvonal a lakótelepek népét van hivatva bevinni abba az üzleti belvárosba, amelyiknek nemrég átadott Fórum nevű üzletközpontja kong az ürességtől. E bizonyítékok alapján nyilvánvaló, hogy ugyanaz a mechanizmus működik vidéken, Budapesten és Brüsszelben.
A cikk mellett egyik Torgyán-filmünket is láthatják, melynek elévülhetetlen, történelmi értékei között, hogy előre jeleztük benne az azóta beteljesedni kezdett jövőt... (Molnár F. Árpád)

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Háború az antikrisztusok ellen!
2009-04-03. -
A CIA és az FSZB programozott kurucpatkányai, amiket le kell vadászni! - Államtitkokkal
/Molnár F. Árpád/
Részlet: - Mit akarsz?
   - Fasizmust. Ha elengedjük a magyarokat, kicsúszik az ellenőrzés a kezünkből. A kurucinfó jó lesz.
A szemétládából való. Hívjuk pl. CIA-nak. És söpörjük ki az obamaférgeket a cionista, Moszados felforgatókkal együtt, akik kurucpatkányokat ültettek a nyakunkra, hogy azok az utolsó pillanatig a nemzet minden idők legnagyobbjait és a nemzet, valamint a világ legjobb védelmezőit üldözzék. Azok tették, akik azért tették Bush-t és fiát is az USA miniszterelnökévé, mert azok apja és nagyapja Hitler pénztárosa volt.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu