Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Az erkölcsi normák teljes lezüllesztése, amely nem valósulhatott volna meg ilyen szinten az elmeirányító fegyverek nélkül. A gondolkodás megváltoztatása, és helytelen, Istennek nem tetsző értékrendek "meghonosítása világszerte"!!! Egy olyan Világrendszer működik jelenleg, ami "normális" esetben nem is létezhetne, csakis kizárólag a Nagy-Babiloni >>> háttérhatalmi rendszer működése miatt valósulhatott meg."   (2009.03.29.)

   

A CIA és az FSZB programozott kurucpatkányai, amiket le kell vadászni! - Államtitkokkal

 

2009-04-03.
Molnár F. Árpád


   - Mit akarsz?
   - Fasizmust. Ha elengedjük a magyarokat, kicsúszik az ellenőrzés a kezünkből. A kurucinfó jó lesz.

(A szemétládából való. Hívjuk pl. CIA-nak. És söpörjük ki az obamaférgeket a cionista, Moszados felforgatókkal együtt, akik kurucpatkányokat ültettek a nyakunkra, hogy azok az utolsó pillanatig a nemzet minden idők legnagyobbjait és a nemzet, valamint a világ legjobb védelmezőit üldözzék. Azok tették, akik azért tették Bush-t és fiát is az USA miniszterelnökévé, mert azok apja és nagyapja Hitler pénztárosa volt. És azért ültették a nyakunkra a CIA-s-FSZB-s-Moszados, elektromágneses távirányított kurucpatkányokat, hogy a bushokhoz hasonlóan minden, ami magasztos, szent, keresztyéni, igaz és Jó, megvetett, rágalmazott, üldözött és átkozott lehessen. Mert háborút akartak, akik Bush-t és fiát Hitlerért a világ trónjára ültették, mert háborút akartak, amikor a békét és a legtöbb jót, amire a nép öntudatlanul várt, Isten Kegyelméből elhoztuk. Mert háborút akartak, ami ezek miatt az egyberöffent, mocskos, világszerte szétszórt állatok miatt elkerülhetetlenné vált.

Igen: jól olvassák. Elkerülhetetlen.

Üsd a kurucot, mert üsd a cionistát, amelyik azt tette: Hitlerért és Pártért hulljon a magyar, vesszen a Krisztus, és vesszen a Föld! Csak le az Igazsággal! És éljen Hitler!

Mert az Új WTC kezdődik, amiről az amerikai nagykövetséggel már beszéltünk. Ugyanis ezt is tudtuk!)


A CIA és az FSZB titkos, Emberiség elleni háborújának fontos, beépülő panele az alábbi levél. Tehát be fog épülni és Írni fogja a Történelmet. ... meg - ahogy az A HATALOM - mondja réges régóta - "rendszert dönt". De ő még nem tudja. A HATALOM viszont már régen.

A CIA és az FSZB titkos, az Emberiség lehető legteljesebb leépítésére és globális kiirtására folytatott Világháborúja, válaszként meghirdetett embervadászatokkal és többek között a Draskovics-banda fegyházba vágásának követelésével

 

Kedves ...,


üdvözöllek; örülök, hogy megkerestél.

Ezt a mondatot a levél befejezését követően írom: Érdemes végigolvasni, mert majd lesznek belőle elementáris következmények.

Ha elfogulatlanul akarod tájékoztatni az olvasókat, miért nem neveled őket azzal, hogy a kurucinfó által betiltott, a témában a magyarság kétségtelenül abszolút csúcsteljesítményéül szolgáló cikket idézed (ezt: Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)), hadd tudja mindenki, mit üldöznek, és mire kezdenek el D. Tóth Krisztázni mérhetetlen kínjukban, nem tudván már mit válaszolni, hogy teljesen sarokba lettek szorítva, és minden zagyva patológiás öngyilkosságot követnek el, ahogy előre bejelentettem, és ahogyan fogják, mert azért vannak, és valami sokkal-sokkal másért.

Nekem roppant jó Védelmem van, és az botránkozás-okozás címen tiltja, hogy kurucinfós - elnézést a kifejezésért - ökörhugyozásos szintre leereszkedjek. Ugyanis faji és csillagközi különbség van fajuk és köztem, valamint fajom tagjai között. Tehát én nem folyhatok bele olyan ügyekbe, amik akár egyetlen embert is letéríthetnek, megbolondíthatnak a tudomány és a keresztyénség felfogására, és ilyen Echelon-idiótává zülleszthetnek, amilyen a kurucinfó és szép nagyra nevelt, levágásérett PÁRTdisznajai. Ez az Isten Törvénye, az pedig Jó, mert akkor az ember a fent linkelt példátlan csúcsminőséget termeli, amilyet még soha, senki(!), minden magyarokat megelőzve, minden magyaroknál magasabb színvonalon(!), nem azt a szemetet, amivel a kurucinfó válasz gyanánt először körbehugyozza magát, mint a levágásérett disznó, aztán azért, mert - éppen ma kaptam a legjobb helyekről - a CIA és az oroszok Echelon-eszközeivel ültették őket a nyakunkra zilálásra, a magyarok teljes leépítésére, lealjasítására és szétbomlasztására, köztörvényes cselekményekkel elkezdi pusztítani a Földet, de pont úgy, ahogy róluk előre kijelentettük. Ugyanis hozzáfértünk lenti viszonylatban külföldről elrendelt, irányított ostobaságuk terveihez.

Olyan botrányok lesznek Molnár-ügyben - mert fajuk el van tervezve a magyarság maximumig tolt rombolására és alkoholizálására -, amilyeneket kizárólag a belsősök meghatározott rétegei tudnak.

Eddig is elmondtam, mi lesz - akik közénk belsősebb beszervezésre kerülnek, szintén megtudják, mert szert tesznek a kapcsolatokra -, és ez után is elmondom, mi lesz.

A kurucinfósokat egyébként az eddigi és ezt követő tettei miatt világszerte le akarjuk vadásztatni és fegyházba vágatni. Az egész bolygón. Az Echelon-eszközök puszta elrejtése is Emberiség elleni terrorizmus, nemhogy a tényfeltárás és a tényfeltárók ellen indított bármiféle lejárató kampány és alapszinten is köztörvényes bűncselekmény, ahogy a kuruc tette. Itt nincsenek pardonok, meg bocsánatok. Nem csak magyarok mondják, hogy azért, mert a Draskovics demokrácia címen nem záratta börtönbe a kurucokat (minthogy többek között a CIA és az FSZB szolgálatára serénykedett, így a kurucoknál demokráciázott (köztörvényes bűncselekményeket végrehajtva, ugyanis elkövetőnek kell lenni ahhoz, hogy ellenük ne lépjen fel a törvény eszközeivel(!), és a kurucvédelem ellenoldalaként a 2006-os járókelők üldözésével, a fejbelőtt nagypapák elleni alkotmány-ellenes bűntettek folytatólagos elkövetésével stb. volt elfoglalva), ezért az Echelon-Rendszerek leleplezése miatt előállt rendszer-átalakítás során-miatt őt is a kurucokkal együtt kell fegyházba vágni. Ezt nem polgári vagy beszervezett személyek mondják, hanem kiemelt státuszokból, külföldről (is)!

Ha rám hallgatsz, a pusztítást hagyod az ellenségre, azok azért vannak, el is mondtuk előre, márcsak azért is, mert én ismerem a magasabb rendű hátteret, és az nagyon ragyogó, nem olyan, mint a kurucinfó CIA-s-FSZB-s nemzet- és Emberiségromboló szemete, és aki rosszat tesz, oda bármit begyűrűzhetnek, ha pedig falhoz akarsz vágni minden idiótát, terjeszd az Echelonról, amihez hozzáférsz. Mert aki az igazsággal szembe megy, az úgy is végérvényesen hülyét csinál magából, és ez a legkevesebb, mert ha rossz szándékkal megy szembe, akkor - mert lesz egy vihar - örülhet, ha nem húzzák fel az első villanypóznára! De a kurucPÁRTféregléttel szemben elmondhatod azt (hadd listázzuk az idiótákat, akik kettőig sem tudnak számolni), hogy legutolsó esetekben többek között erre a cikkre kezdett el röfögni éktelenül a kurucinfós háttérhatalmi PÁRTszemét, hogy amikor a Világtörténelemről és az Emberiség puszta túléléséről van szó (s molst már senki nem példálózhat azzal, hogy ő nem tudta, miről van szó), miért nem válaszolok arra, hogy a D. Tóth Kriszta és a Juszt László szimpatikus-e, meg milyen az ágyékuk és más hitler-bushista kurucPÁRTszemét, olyan kérdésekkel, amik már a kérdésfeltevésnél is maguk a legsötétebb, legundorítóbb, leghitványabb sátánizmus és embergyűlölő, primitív és mérhetetlenül igénytelen rosszindulat. Tehát az állatok egy bizonyos szintje alatt már nem akarok nyelvet beszélni, nem akarok ugatni és röfögni, és nem akarok rosszindulatú és a Rákosi-rendszer bíróságainak kérdezés- és stílusminőségét idéző, szándékosan a PÁRTot védő CIA-s-FSZB-s Echelon-hulladékra válaszolni. Mert keresztyén vagyok, nem utolsó disznó, és sokkal magasabbra predesztináltattam, mint a kurucinfós elektromágneses nyomorékok és morális idióták, akik számára egyéb meglepetéseket is tartogatnak.

Ezt 2009 március 31-én publikáltam:
"A rosszindulatában, mind nyelvi kifejezőeszközeit, mind megfogalmazott céljait és az igazak folytatólagos üldözését illetően szinte teljesen féktelennek mutatkozó kurucinfó és más Jobbik-párti utcamédiumok (amilyen a Barikád, a Harc Tér, a Nemzeti Hírhálós Kovács János és Vona Gábor más pártbandái) olyan szinten degradálták és pusztították le a magyarságot, ezzel az egész Emberiséget végső haláltusába kényszerítve - s majd megmondjuk, miért minden elkövetkező háborúért és népirtásért a legfőbb felelősök közé kerülve -, amihez képest már Júdásnak a Jézus Krisztus elleni árulása is határozottan kezd elhalványulni."

Nos, ezért nem kívánok részt venni a tudás gyarapítása, az erkölcs plántálása, a nemzet felemelése és az Emberiség védelme helyett olyan CIA-s, Hitler pénztárosának fiát, majd a másik Bush-t, az unokáját is hatalomra juttató, eredetileg is hitlerista CIA-s ganéj egymás közötti öngyilkos magyar- és tudatosan, következetesen Emberiség-ellenes(!) kínlódásában, melynek vége az előre tervezett és bejelentett...

... hát voltak jogok, és nincsenek. Punktum. Nem is szabad, hogy legyenek, ha a bushista-obamista szemétről van szó!

Ők nem számítanak, mert fogyóeszközök. Akikből viszont hülyét csináltak (azaz a NÉP), és feltett szándékuk volt az utolsó pillanatig, majd azon túl is, hogy továbbra is pusztítsanak, leépítsenek mindenkit, az egész Emberiség sem volt elég nagy ár számukra, ők viszont számítanak(!), és az egész bolygón le kell vadászni miattuk azokat, akik a kurucinfó szerkesztői és bűnözői voltak. De amit mondtak, és amire uszítottak körbe-körbe az Interneten, meggyőzvén pacifista (békepárti) alapállásom tarthatatlan voltáról, most már én mondom:

Az utcán is vadászni kell rájuk, de lakásaikba is betörni, mert ha a törvény nem működik, és a Földet disznók pusztítják, akkor nekünk kell átvennünk a Törvény helyét! És tudom a JÖVŐT, hogy ez meg is fog történni! Kegyelmezzen nekik az az Echelon-üldözött Afrika és annak összes színes bőrű lakosa, az általuk szintén folyamatosan gyalázott, söpredék sátánfajuk miatt a lehető legkönnyebben Echelon-nyomorba kényszerített cigányság, azok a volt pacifista keresztyének, azok az állami üldözöttek, az az 1 milliárd kínai, azok a Cathy O'Brienek és Mark Phillips-ek, akiket a mi fajunk számára felfoghatatlan erkölcsi söpredéklétről örök és végzetes(!) tanúbizonyságot téve, saját mocskuk és Echelon-bélsárhányásuk pöcegödrébe szántak!

Amiről a lakosságot illetően szó van, azt pedig úgy nevezik, hogy irányított/programozott nemzetöngyilkosság. Ennek legfőbb utcabázisai között - többek között - a kurucinfó lett eltervezve és elkészítve. Mi pedig ezt is bejelentettük előre, aztán azóta is folyamatosan bejelentjük a végrehajtását, ők pedig azért voltak végrehajtói saját megcsonkításuknak, mert rosszabbak voltak a legutolsó állatoknál is. Nem sajnáltak azok sem Istent, sem embert, sem nemzetet, sem Földet. Így járnak azok - de ezt is előre, amikor újra megjelentem a Neten, bejelentettem -, akik gyűlölnek cigányt, afrikait, igazmondót, tényfeltárót, keresztyént, emberszeretőt, békeszeretőt, Krisztus-követőt, irgalmast, adakozót, ázsiait és csaknem mindenkit, aki a Földön él, mert azt mondják, ilyen a magyar, és aki nem ilyen, az vesszen, mert nem hazudik, mert nem mocskos, mert nem antikrisztus stb. De elém nem mernek állni! De még mindig mondja, de még mindig pofázik, de még gyűlölködik, hogy a Molnár meg miért több, miért okos, miért nem hazug, miért nem gyűlöli a világ népeit, miért jóindulatú, miért keresztyén stb.! Ezeket a programozott állatokat (faji selejtet) éppen embergyűlöletükre hivatkozva falták fel azok, akiknek a kezében az Echelon-technológiák vannak, és arra hivatkoznak, hogy aki gonosz, és nem védi meg mások életét, nem is érdemes arra, hogy az övét bárki megvédje.

Na most: mondjam, mit üzennek a CB-n? Vagy kezeljem C-típusúnak?

Pont.

Közben meg már mindenhol arról a Háttérhatalomról írnak és beszélnek az Echo tv-ig bezárólag, amiről küldetésem elkezdése előtt az emberek azt sem tudták, micsoda, és amiről bejelentettem, hogy mindenki meg fogja tudni! Tehát amikor az ember felelősséget vállal, hogy a Sátán a kurucinfó képében milyen bűncselekményeket követ el az Emberiség ellen (mert a levelek csoportosításáról kétségem sincs, így is lett bejelentve, hogy az utolsó férgekként merülnek), és hogy azt az ember hogyan használja fel a magyarok és a világ pusztítására, mindenki személyes felelőssége. A Háttérhatalom pedig - Istennek Hála - meg is fizeti mindenkivel az árát annak, hogy az Emberiség védelmében vagy annak botránkozásszintű pusztításában vállalt szerepet. De ennél bonyolultabb a helyzet, csak kicsit leegyszerűsítettem.

Ami a kurucokat továbbá illeti, nekem - még egyszer - határozott akaratom, hogy az egész bolygón levadásszák őket, és fegyházba vágják valamennyit. És kezeskedem róla, hogy a CIA, amellyel napi botrányaim voltak, és mindenki rólam beszél, sokkal inkább, mint néhány kölyökről, akik megalapították a Magyar Gárdát, ezért máris az amerikai kongresszus asztalára kerültek (csak engem éppen a Cathy-k és az eszközök miatt agyonhallgatnak, ahogyan Mark Phillips-et is betiltották a mai napig, ahol csak elérték!), tehát teszek róla, hogy a magyarsággal és az Emberiséggel a Világhatalomért ellenséges és tömegpusztító CIA (amelynek gyártott PÁRTszemete a kuruc és elképesztően mélyre darált bandája) napi ellenállásaival bizonyítsa, hogy amiért a PÁRT Hitler pénztárosának fiát és unokáját is az USA miniszterelnökévé tette, ugyanazért ültették a magyar történelem legocsmányabb, legundorítóbb, szintén hitlerista férgeit a magyarság nyakára, hogy a magyarok a világukról ne tudjanak, miközben elhozták nekik a régmúltat, az USÁ-ban már 20 esztendeje ismert(!) technológiák létét, és sokkal többet is, és elhozták a jövőt.

Tehát mi építeni, nem rombolni jöttünk. Ezért mi Echelon-cikkeket írunk, a kurucinfó meg cigányokról és valami norvég nemzetiségről kínlódik, és össze-vissza hugyozza saját magát és környezetét. Azon a szinten, amit történelmien végutolsó és feltétlen megtorlandó leveleikben leírni merészeltek. Azokkal és eddigi tevékenységeikkel a leghitványabb rendszerváltozást követően is úgy lehet őket fegyházba vágni - illetve ha a nép előtte felébred, és fel nem akasztja őket az első villanypóznára, tehát oda, ahová az Emberiséget szánták velem együtt való akasztásra(!) -, mint a pinty, mint a huzat, ahogy a Tornádó söpri el a szemetet, a magyarság és az Emberiség leghitványabb PÁRTszolgálatos szemetét, Hitler és Bush nemzeti-lelki pénztárosait, a magyar történelem legutolsó, leghitványabb mesterséges Echelon-idiótáit és obamapatkányait.

Akik - idézve a Magda Marinko-per bíróját is - ennyire nem becsülik semmire az emberéleteket, mint a kurucok a Föld bolygón, semmiféle szánalmat és kegyelmet, semmilyen irgalmat nem érdemelnek: a világ minden nemzete vesse ki őket, mint Báthory Erzsébetet azért az egy-két erőszakos tettért (tehát szó sincs arról, ahogy a kurucok egész Emberiség elleni és milliárdok elleni ámokfutásáról maradéktalanul(!!!)), befalazva egytől egyig mindet azzal a mikrohullámú sütővel együtt, amelyet a magyar történelemben példa nélkül álló módon magukra zártak, és amelybe szándékaik szerint az egész magyarsággal együtt az egész Emberiséget is zárták volna! Ez nem kívánságműsor! Itt kívánságnak helye nincs! Ha a kurucok nem fizetnek, fizessenek azok, akik mikrohullámokkal a nyakunkra ültették az állatfarm leghitványabb példányait, hogy itt mindenki hülye legyen, ahogy előre elmondtam: azaz fizessen a Bush-klán, az Obamaffia, a Putyini tömeggyilkos, szintén szociopata és pszichopata Echelon-PÁRT-söpredék, és azok, akik melléjük állnak a Föld pusztítására!

Egyébként ez is része a következő WTC-nek. Aki ellenkezik, írja le nevét, hogy listázzuk, amikor a világ legnagyobb hülyéinek felsorolására kerül sor.

Ami a népet illeti: gyerekek közé, akik semmiről, semmit nem tudnak, az ember nem szívesen hajítja Hitler unokáinak elnökei és kurucos PÁRTselejtjei kézigránátjait azzal, hogy majd félreugrik, amelyik akar, mert - mondja a kuruc - nem számít, fogyóeszköz az! Mert a nép maradjon hülye, ismeretekhez ne férjen, hanem kapnak tudás, erkölcs és csodálatos jövő helyett kurucröfögést és kurucpártszemetet.

Az is átkozott, aki ezeket nem baseballütővel várja! Az is a PÁRT szemete, aki nem ütésre emelt ököllel várja őket!

 


Döglött, jobb felébe Echelon-hasított, embermáglyái röfögő-ugató kérkedését követően égési halált halt kurucdisznó. Istenben legyen Áldott, aki büdös, sátáni dögként bűzlő tetemű fajtájuk által a minket betiltani és ezzel párhuzamosan gyalázni és káromolni mert tetemet veszi távkezelésbe, e Veéreskezű és eleve bukásra ítélt háborújú sötét állatok által gyalázni és megvetni merészelt Cathy O'Brienek és a világ szenvedői, valamint egy egész világ Echelon-eszközökkel történő tönkre tétele és lebutítása helyett minden életforma legfőbb ellenségeire, az Emberiség e rohadt, utolsó, minden mosléknál undorítóbb, gerinctelenebb és hitványabb, a Draskovics-banda által nem véletlenül megvédelmezett antikrisztusi Júdásférgeire vadászik mikrohullámokkal, és azokkal, amiket e mocskos, utolsó sátáni Júdásférgek miatt elmondani sem mondhattunk, akkora gőzerővel építették a magyarság és az egész Emberiség ellen közös júdási, rágalmazó és mocskolódó, az igazságot és a felvilágosítást a legnagyobb ellenségként üldöző PÁRTpatkánytársadalom közös sírboltját. Átkozza Meg az Isten azt, aki bárkire, a Föld bármely titkosszolgálatából kezet mer emelni az Echelon-eszközökkel úgy, hogy ezek ellen nem szavazta meg a hajtóvadászatot! A hajtóvadászatot a bolygó minden pontján! Senki büntetlenül nem emelhet kezet az ilyen kurucsöpredék által megvetett szegényekre, a világ keresztyénjeire, gyermekeire, kicsinyeire és nagyjaira, hogy Nagy Babilon férgeként bűneit az égig halmozva, féktelen paráznaságában a világ legutolsó férgeit futni hagyta! De taposd a kurucot, gázold a férget! Égesd azokat, akik emberek égetését szavazták!
(Molnár F. Árpád)

Tehát az Emberiség árulói nem szövetségeseink, hanem az egész planétán levadászni való ellenségeink. És ezt ezzel a kuruccal véghez is fogjuk vinni. Nem törvény az, amelyik nem kéri számon eddigi tetteiket. Ott a Közellenség, aki ezeket védi. S hogy lássuk, mennyire így van, e levelemet elküldöm az NSA-nek, a Draskovicsnak, és közvetlenül küldöm el CIA-s és FSZB-s ismerőimből valóknak. Fizessék meg! Árában fizessék meg! Hogy a kurucokkal együtt az orosz és amerikai titkosszolgálati, szintén kurucnáci söpredéket a kurucokkal együtt söpörhessük le, hogy ide egyetlen orosz vagy amerikai be ne tehesse a lábát sem többet!

Meg amit a diplomáciai képviseletekkel kell művelni.

TÁRGY.

Ez a lakosság - a bushi kurucPÁRTszemétfajta aknamunkái és végeérhetetlen gyűlöletállatai miatt - olyan primitív, hibbant és elmaradott, hogy amiről a Cathy O'Brien-ügyek miatt az USA lakossága már 20 éve tud(!), a magyar, mely a butaság és hitlerista barbárság utolsó öngyilkos, Echelon-hulladék fajaként végezte, még mindig az ABC első két betűjét magyarázzuk, de még mindig nem értik, miközben már az egész ország - mert a média mindig tudott az Echelonról, és használta is azt - a Háttérhatalom totalitárius elmetechnológiáiról és globális hatalmáról beszél. Ahogy azt előre bejelentettem, hogy hatásomra - és csak első lépésekben - ez be fog következni!

Íme, történt, és történik. Így készül a Történelem, előre bejelentve. Akik pedig az Emberiség ellenségei voltak, fizessék meg árában! Árában fizessenek! Személyért személy szenvedésével, akik milliárdokat vetettek meg, Júdáshoz hasonlóan a bűnbánattal is kárhozatra, kínra és nyomorra termő végzettel fizessenek! Ezért kell legyen az Echelon, nem azért, hogy Hitler pénztárosának CIA-s fiai és unokái taposhassanak az igazakon, a keresztyéneken, az Echelon-áldozatokon, hanem azért, hogy férgeiket tapossák el velük! Én, aki tudom a jövőt, ahogy eddig sem tévedtem, mert nem az ujjamból szoptam, hanem kaptam, ezt akarom!

Nagyon jó hátterem van, és ha egy bizonyos szint alá süllyedek, tartós leépüléstől tarthatok, ezért én nem botrányozhatok. A kurucok viszont azért vannak, hogy butuljanak, rongyolódjanak és beléjük töröljük a lábunkat. Meglepetéseink is vannak, az ellenem folytatott összes (az eddigiek semmik!) botrányok is el vannak készítve, az Emberiség leghitványabb hulladékai és végtermékei lesznek azokra egyszerre fel- és elhasználva, mert úgy készült, hogy az Igazság a lehető legnagyobb botrányokkal és hulladék-öngyilkosságokkal végeztessen be.

Ellenségeink ebbéli funkcióit régóta nem is titkoljuk, ahogy azt sem titkoltuk, hogy bejelenthetjük előre, mi lesz, és kénytelenek végrehajtani, mert csak állatok. Csak állatok.

Köszönettel a megkeresésért
Molnár F. Árpád

UI.:
Én igényes vagyok. Nem szeméttel tömöm a Hírháttér látogatóit, hanem csak azzal, amit a kurucinfó egyszerre betilt, üldöz és káromol. Ha a kurucinfó szemetei helyett ilyeneket idéznél, a disznók maguktól fröccsennének szét a lábaid előtt. Mi fröccsent disznóknak is szoktuk nevezni őket. Ezekre a cikkekre tényleg csak egy kurucPÁRTpatkány tud kaffogni és röfögni. Tényleg csak az Emberiség legvégső hulladéka. De azok meg is érdemlik. Kíváncsi lennék a Nálad való publikálásra jelentkező, a Sátán listázott idiótáira, akik ezekre valami röfögő vagy ugató hangot kezdenek hallatni, mert az már olyan ronda, olyan mélyen megvetendő és olyan példátlanul, kvázi korlátlanul undorító, hogy gyönyörű, és az ember - amiképpen a kurucokat a főoldalon - Isten Áldotta Küldetése ékköveivé teszi, hogy az utolsókat kiállítva példák gyanánt, gyarapítsa elmúlhatatlan dicsőségét Isten Örök Dicsőségére. Isten és a Sátán ajándékai az ilyen leghitványabbak egyszerre!

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...

 

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


 

 

2009-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Within Temptations: Angels/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Sokkolóan leleplező, lemeztelenítő film, videoklippel az ártatlan magyarok tömeges megkínzásához, megcsonkításához, legyilkolásához tobzódva, kérkedve, nagyképűen, fellengzősen, lekezelőn Veérgőzös, tömegek kínjából és gyászából a Sátán oltárán röhögve, gúnyolódva okádó, az Emberiség legundorítóbb és legmoslékabb pártszolgálatos parazitái ellenében, minden népek védelmében, az utolsó és legagresszívebb, legigénytelenebb magyarok egy névsorával.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Előző cikk:
2009-04-03. -
Az értelem
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A bűntelenség, az ártatlanság nagyra nyitott szemmel figyelt engem, és akkor éreztem, hogy minden erőmmel azon kell lennem, hogy a Teremtőt szolgáljam, az Emberiség érdekében önzetlenül, hasonlóképpen, mint az a kisgyermek akkor és ott!!! Minden fáradtság, veszély kicsiny dologgá vált az Isten igazsága mellett, és éreztem, hogy közel a szabadulás!!!

Lap teteje


Következő cikk:
2009-04-04. -
Bölcs Salamon Példabeszédeiből (2:1-15.) és további gondolatok
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: A Kárpáti Magyar legújabb Szentírás-magyarázatát olvashatják, melynek külön páratlan értéke, hogy az összes egyházzal, gyülekezettel stb. szemben a Nagy Babiloni Szajha létezésének valóságába helyezve, tehát - Istenünk Krisztusban Való Kegyelméből - az egyetlen helyes módon végzi az Igehirdetést. A prédikációt követően további megszentelt gondolatait is olvashatják.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu