Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Az emberek figyelmét szándékosan eltereli a Háttérhatalom erről az oldalról. Ha viszont már megnyitotta, akkor mindent elkövet, hogy bezárja, vagy rosszabb esetben még azt is, hogy az ember semmit ne értsen meg belőle!!!"

   

Hiteles vezetők?

 

2009-04-09.
Audie Rácz Era
 


Audie Rácz Era cikkét követően egy korábbi, a Háttérhatalom és lumpensöpredéke által nem véletlenül elrejtett filmünk a Háttérhatalom (Nagy Babilon) ellenünk és az Emberiség ellen Föld-szerte folytatott üldözéséről szól. Filmünk további nevezetessége, hogy olyan szinten térítették el a lakosságot attól, hogy pusztán rákattintsanak, ami a megcsonkított általános állapotokhoz képest is a reális mintegy század része. Az Obama-kormányzat Echelon-terrorizmusát tapasztalván (a tömeggyilkos ellenséges titkosszolgálati tevékenységet elhárítandó) a film sokszoros terjesztéséhez fogtunk.
Te tudod, Orbán, hogy amikor azt mondtátok az évtized első felében, mert pl. az olajügyeitekben nyomoztam, hogy 200%-osan túlteljesítem az engedélyezett nyomozási határértéket, olyankor csak azért is megdupláztam az erőbedobást, eszemben sem volt az életveszélyes fenyegetéseitekre cseppet is meghátrálni az állami bűnözés sötétségébe, sőt! Képzeld, sokkos gyilkos: ma már azt is tudom - lásd, milyen jól tájékozott vagyok -, hogy nem csak meg is ezerszerezhetem, de a maximumig is tolhatom, ha kedvem úgy tartja, és eközben sem pártra, sem civil szervezetre, sem rendőrségre, sem államra, sem titkosszolgálatra, sem semmiféle szemmel látható háttérre és hatalomra nem kell tekintettel lennem! Mit szólsz ehhez, ördögfinánc? Az összes közbülső botrány, cenzúra és üldözés is csak arra volt jó, hogy szépen, komótosan, alaposan leszaggassa rólatok a ruhát. De mit is beszélek? Meztelenség? Ej, Orbán, miként játszik a Mindenható az Echelon-idiótákkal, amilyenek ti vagytok, mint macska a halálra ítélt, akváriumba zárt egerekkel!
Mit játszunk? Duplázzak vagy triplázzak, Orbán? Tedd csak meg a téteket! Vadászhatnékom van! Tömeggyilkos Veérre szomjazom!
Orbánsátán! Ki ül azon a trónon? Ki előtt kellett volna térdre ereszkedned? Ha csak az erejét nézed, és nem többet, abból is evidens, hogy egészen biztos, hogy nem te vagy az!
(Molnár F. Árpád)

HITELES VEZETŐK?
 LÉGY, AKI LEHETNÉL!


Hogy milyen vezetőket produkált magának az ország lakossága, némi "rásegítéssel", arról néhány anyagot gyűjtöttünk itt össze.

Bár sokan azt hiszik, hogy szabadon, szabad akaratukból választják, képviselőiket, ez azonban a politikában csak látszat.

Az emberek alapos agymosásnak teszik ki magukat, amikor csak a hatalom médiáit nézik, hallgatják - ezt valóban szabad akaratukból teszik.

A politikusok mögött rengeteg nem tiszta pénz áll, mellyel finanszírozzák kampányukat, melyből imázst építenek nekik, mely arra szolgál, hogy fedezze azt a nem kis költséget, amibe az emberek félreinformálása, a hazugság hegyek összehordása és a bűnök elleplezése kerül!

Nem csak ez a függöny mögött zajló mutyi, hanem az azt követő regnálás (kiárusítás, megvezetés) fenntartása is rengeteg pénzbe kerül. Márpedig akik milliárdokat fektettek  be, hogy bábjaikat a hatalomba, vagy annak közelébe juttassák, nem ingyen tették. Hanem abban a reményben, hogy ezt uzsora kamatostól kapják vissza. S nyilván nem attól, akit maguk elé toltak, hanem tőlünk, a néptől raboltatják el, jól, vagy kevésbé jól megválasztott sameszaikkal. Mivel pedig a látszat fenntartása további pénzekbe kerül, ezért kifosztásunk sosem csökkenhet. A "befektetők" tőkeerős társaságok, és zömében nem hazaiak! Megtalálhatjuk őket a háttérhatalom, a jövendő új világrendjét építgetők vezetői között. A "piszkos munkát" végrehajtók az ő elvárásaiknak megfelelően és végső soron a mi pénzünkből cselekednek, s ők nem csak politikában, hanem titkosszolgálatokban, a gazdaság minden ágában, a vallásban is ott vannak. Gyakorlatilag az élet minden területén, ahol a mit sem sejtő naiv embereket befolyásolni, irányítani lehet - tudtukon kívül, észrevétlenül.

Azoknak készült ez a kis összeállítás, akiknek kétségeik támadtak az elmúlt évek  a politikusainak hitelességét illetően, akik megkérdőjelezik az ő tisztességességüket, erkölcseiket, etikájukat.

A tisztesség, a hazaszeretet, a jó szándék nem függ sem politikai- vallási-, ideológiai hovatartozástól, sem az iskolai végzettségtől, de függ a gyökerektől, és a családi, baráti háttértől. Attól hogy, a viselkedési mintákat ki hol, kitől és hogyan kapja. Noha a családját, rokonait senki sem választhatja meg szabadon, a barátait, üzletfeleit és ideológiai, erkölcsi hovatartozását viszont igen. Ezért álságos dolog ezt a felelősséget áthárítani másokra. Ha valaki figyel másokra is  saját magán és szűk környezetén kívül, akkor nagy esélye van arra, hogy az "érem mindkét oldalát" láthassa, ezzel kiküszöbölhesse mindazon hibákat amiket "otthonról".vagy rossz társaságból hozott. Ez pedig saját felelőssége!

Okos emberek akik azt vallják, hogy minden a fejben dől el, Azt mondják, a mai nap döntése határozza meg holnapot. Ez pedig azt jelenti, hogy ma azok vagyunk, aki lenni akartunk, ott vagyunk, ahol lenni akartunk! Csak rajtunk áll, hogy azok maradunk-e akik most vagyunk, vagy azzá leszelünk, akik valójában lehetnénk. Erre a képesség mindannyiunkban megvan.

Mottóként hadd ajánljam a következőt: LÉGY, AKI LEHETNÉL!

 Audie Rácz Era
 


HITELES VEZETŐK?
2. RÉSZ
BAJNAI GORDON
 

Az érzéketlen szoclib bűnözők egyike, Bajnai Gordon, keresztülgázolt embereken, földönfutóvá téve és öngyilkosságba hajszolva őket. A szoclib politikusok országrablásának a "libaügy" EGYIK eklatáns példája. Felháborító! A lelkiismeretlenség, a pénzéhség és az országos méretű bűnözés az, ami összetartja ezt a rablópártot.
 
Bajnainak és tettes társainak eszük ágában sincs az okozott károkat nemhogy megtéríteni de még csak enyhíteni sem, hanem tovább folytatják az emberek halálba küldését! A mi pénzünkön jól védett, lopott árammal működtetett drága villák kényelmében ez könnyen feledhető. És jó pénzért feledtetni, elhallgatni próbálják velünk is. Hát ne felejtsünk!
 
A szocik már egyetlen hiteles embert sem találtak maguk közt, aki, tiszta kezű és hozzáértő lenne. Sem párton belül, sem párton kívül. Az egész szoclib tábor tele van bűnöző hajlamú, hatalomittas "véreskezű" dilettánssal. Csupa vigyorgó "orvgyilkos" - mig kamerába mosolyognak hátba szúrják a Nemzetet. Hosszú regnálásuk, a "hóhérmunka", az egész országot (most még!) következmények nélküli rablótanyává tette. Nem csoda, hogy lámpással sem találnak a magukfajta közt senkit, aki csak kicsit alkalmas lenne, nemhogy az ország, de még a pártvezetésre sem!

Így hát nem csoda, hogy a libagyilkos áramtolvaj Bajnai miniszterelnök jelölt lehetett.

Elgondolkodtam, amikor Bajnai is arról beszél, hogy mindenkinek fájni fog! - ( a kis plagizáló!) Vajon kit értett mindenki alatt?

Eddigi dicstelen "munkássága" kimerült abban, hogy azokat tette tönkre - a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül -,  akik becsületesen dolgoztak, vállalkoztak, adót fizettek. Most jönnek a nyugdíjasok, családosok, és a még állással rendelkezők! A keze alatt a cégek csődbe mentek, De valahogy érdekes módón, neki és tettestársainak, egy haja szála sem görbül, magán vagyona is szépen gyarapodott! Míg mások adóság fejében, melybe az ő hazugságai és "hozzáértése" nyomán jutottak, szépen elvesztették, vagyonkájukat, házukat, sőt sokan az egészségüket, az életüket is!

Vajon most is a becsületes, megfogható jövedelemmel rendelkező, szorgos magyarokra gondolt?  Szerintem csak és kizárólag rájuk, a népre. Abban teljesen bizonyos vagyok, saját magukra, a politikusokra, közszereplőkre, a képviselő urakra és hölgyekre nem vonatkoztatta lopott szlogenjét!

Pont azoknak nem fog fájni, akikre továbbra sem érvényes a számlaadási, elszámolási kötelezettség, akik most is élveznek adómentességet, vagy nevetséges adókat fizetnek. Feltehetően az ő további pazarló fenntartásukat, a kormányzati szintű herdálást nem fogja érinteni, semmiféle megszorítás. Hiszen hogyan is lehetne élni, luxus autók, exkluzív fürdőmedencés házak és nyaralók, ingyen juttatások nélkül!

Honnan is ismerné, mi az ami nekünk fájni fog! Kétkezi munkát életében nem végzett, fogalma sincs arról, milyen az amikor rendszeresen hajnali négykor kell kelni, órákat zötyögni a katasztrofálisan tönkrevert vonat és tömegközlekedéssel! Fogalma sincs róla milyen az amikor rendszeresen - és persze nem hivatalosan, és nem megfizetve -, napi 12 órákat kell dolgozni Hiszen sosem dolgozott keményen. Soha életében nem hozott létre értéket. Semmilyen hasznos dolgot nem tett még. Igaza van Bencsiknek amikor úgy aposztrofálja, mint "TEMETKEZÉSI VÁLLALKOZÓ"-t. Miről beszélnek hát Fletó barátjával, meg a többi haszonlesővel?

És vajon azokon hogyan akar segíteni, akik dolgozni akarnak, de nem kapnak munkát? Mert munkahelyek szűntek meg az ő kezük nyomán!

A kis- és középvállalkozásoknak szánt ezer milliárdok, hogy nem jutottak el hozzájuk? És Hogy lehet, hogy a multiknak mégis mindig jutott? Kedves Bajnai úr, ezeket maga meg a barátai tüntették el! A saját kezükben volt az irányítás, és a lehetőség!

Miből gondolja bárki, hogy, ha eddig dilettáns és hűtlen módon kezelte az ügyeket, akkor most egy egész országot képes lesz rendbe tenni?

Bajnai biztosan tudja, hogy képtelen elvégezni a vállalt feladatot. De NEM IS AZ A CÉLJA!!

Az egyetlen feladata ugyanaz, mint a korábbi mutyizós, fosztogató bagázsnak! Ami még mozdítható, elkótyavetyélhető (privatizálható) azt még a saját maguk és pénzhatalmi barátaik, megbízóik hasznára lenyúlják!

És a nép?

A válaszuk ebben is ugyan az: "A NÉP DÖGÖLJÖN MEG! DE ELŐBB VEGYÜNK EL TŐLE MINDEN UTOLSÓ MORZSÁT, TASZÍTSUK A KÉTSÉGBEESÉSBE!" azt remélve: tegye már meg nekünk azt a szívességet, hogy önkezével vet véget szenvedéseinek, kilátástalanságának!

Gratuláljunk hát Gyurcsánynak! Bajnai Gordon jó választás volt! Fiatal kora ellenére neki ebben van nagy tapasztalata!

De azért nagyon ne bízzanak ebben az urak! Aki mindent elveszített annak már nem maradt vesztenivalója!

Audie Rácz Era

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-03-28. - A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/

2009-03-26. - A babiloni világ színházterme
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

2009-03-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Wass Albert: Hontalanság hitvallása (Isten, Tűz, Echelon)
/Bara József-Attila (Románia) - Molnár F. Árpád/
(Film, 3 perc)

Előző cikk:
2009-04-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Megbénult egyházak és Háttérhatalom - Hol az Isten Ereje?! (Ésaiás Könyve 63. Rész, 1-6. Versek)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: Hangszín-szimfónia/
(Film, 26 perc)
Tartalom: Élénk, feddő, történelmi horderejű és tartalmú, leleplező beszédet hallhatnak korunk elmetechnológiákkal agyonvágott keresztyénségéről és háttérhatalmi szolgálatú egyházainak tehetetlenségéről. Olyan beszédet, amilyet a film készítője is szívesen hallgatna, de sajnos nincsen más forrás, csak mi. A csodálatos és rettenetes gondolatok között jelentős tartalom fordíttatott a Hetednapi Adventista Egyház vonatkozásában is. A film közben végig szól az egyik legnagyobb magyar zeneszerző, Dubrovay László műve.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-09. -
A Háttérhatalom üldöz mindannyiunkat! - Tisztelt Nézők, Hallgatók, Olvasók!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Sajnos befolyásolni azonban képesek azt, hogy a látogatottsági ráta kisebb legyen annál, mint amilyennek lennie kellene! (Normál esetben legalább 50-100-szor több látogatónk lenne!) (...) Egyetlen média sem mert, és nem is akart az elmeirányító, elmeuralmi technológiákkal foglalkozni, pedig ez már nem "új" dolog, hiszen a hitleri Németországban is alkalmazták ennek a rendszernek a kezdetlegesebb technikáit. Amiket a háború után az Amerikai Egyesült Államokba vittek ki! Igen, kivitték az összes tudóst... (...) Egyszerűen nincs több olyan média, mint a miénk, és nem is lesz több! (...) Mi nem pártokban vagy népcsoportokban gondolkodunk, hanem Istenben és Emberiségben! Nekünk az Isten törvényei azok...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu