Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Ahol a cigány mintamagyar, a magyarok pedig egytől egyig disznók
 

2007-12-13.
Molnár F. Árpád
HOL A MAGYAR BECSÜLET?

Egy a cigányok mostani szorongatott helyzetében, a romák védelmében íródott, felém intézett levél olvasatán az jutott eszembe, amikor annak idején a sorkatonákkal megrakott buszon, akik a helyi járattal mentek este a laktanyába, a katonák egész úton egy cigánnyal szórakoztak. Gúnyolták, röhögtek rajta, hergelték és bosszantották, mert

C I G Á N Y .

A busz a végállomásra ért, mire a cigány illetőnek elfogyott a türelme.

Lekevert párat néhányuknak, majd abbahagyva elkezdett kiabálni - közben megérkezett a busz a végállomásra, mindenki szállt lefelé -, hogy:

- Majd én megmutatom, mi a magyar becsület! - Ilyesmiket kiabált: - Majd én megmutatom, mi a magyar becsület!

Teljes lett a csend. Egy fia sorkatona sem volt képes többé megnyikkanni sem. Nem azért, mert megszólalt a lelkiismeretük, nem ez volt a fő ok. Akkor még nem. Később biztosan megszólalt a lelkiismerete is mindazoknak, akik nem feltápászkodni képtelen disznók voltak saját vájújuknál, moslékjukban és ganéjukban fetrengve, de akkor még nem a lelkiismeret volt a fő ok, hanem a félelem. A

G Y Á V A S Á G .

Úgy berezeltek attól, hogy aki innentől kezdve cigányozni mer, az kapja a következő pofont, mégpedig az áldozattól, akiről azt hitték, hogy azért, mert cigány, bármit meg lehet vele tenni. Hiszen sokan vannak, fajmagyarok, mélyfajmagyarok, akiknek jó része részegen gőzölgött elő a moslékból. Sietve, teljesen némán sunnyogtak el, nehogy bajuk essen.

A sok disznó fölött az egy szem, addig csendes lúd győzött.

A sok gyáva között az egyetlen bátor.

És tényleg megmutatta az a cigány, mi az a magyar becsület. Helyesebben megmutatta annak hűlt helyét, és cigány magyarként, azt is mondhatnám: mintamagyarként felmutatta a magyar virtust és a magyar bátorságot, mely egyedül benne adatott meg. A magyar becsület egyetlen igazi képviselőjeként.

Életre szóló lecke volt.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
 
Előző cikk:
2007-12-12. -
Levél Ildikótól
/Ebergényi Németh Magda/
Részlet: Kicsi, bogárszemű, élénk tekintetű harmadikos tanulómra. Emlékeztem könnyes, esdeklő arcára, amint bátorítást várva kapaszkodott az anyjába és könyörögve kérte, hogy vigye el innen. Vigye messzire!
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-14. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Egy kecskeméti cigánygyilkosságról

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kiss Norbert meggyilkolásáról, érintve az áligazságszolgáltatás totális megbízhatatlanságát, valamint beszélve a rasszizmusról és a helyes bűnüldöző stratégiák módszereiről. Üzenet az önmagát nemzetvédőként hirdető Für Lajos egykori "honvédelmi" miniszter olajvédőnek, fegyverkereskedőnek és többszörös gyilkosnak. KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu