Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Soós József (Kárpáti Magyar):       "A Háttérhatalom "neveli ki magából" a vérszomjas diktátorokat, a hazaáruló politikusokat és a gazságra, bűnpártolásra szakosodott "rendőrséget"! Igen, ti mindannyian egy oldalon álltok, és kivétel nélkül az Emberiség ellenségei, de inkább a hóhérai vagytok!"   (2009.03.17.)

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (film formátumban is): Akasszátok fel a királyokat! (Lukács 20:1-8.-kal)

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Az összes bűnöző közöttetek! Ezen túlmutatva még az is bűnözővé és árulóvá válik, aki közétek lép és beáll a sorba! VEÉR-szomjas vad-ÁLLATOK vagytok. Nemzeteket, országokat, népeket és családokat tesztek tönkre! SOK..."   (2009.03.17.)

2009-03-17.
Molnár F. Árpád
 


Várakozó pozícióban.
Jöhet a következő.
Bubó Nagy.

Tartalom:
Vehemens villámprédikációnk főleg a Fideszt, Orbán Viktort, Lázár Jánost és Pesty Lászlót érinti kellemetlenül, de Orbán Viktornak nagyon oka lenne örülni, mert itt még nem beszéltünk arról, hogy hát - mert Orbánéknál éppen ideje "hát"-tal kezdeni, folytatni és végezni minden mondatot - tulajdonképpen egyéb környezeti fölöslegek is kijelentésre kerültek. Mivel Istenre nem szabad hivatkozni, ha az ember nem tudja a forrást, így szerényen csak annyit mondjunk: a Hírháttér Rádió által.

Beszéd és Szerkesztő:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a készítés ideje: 2009 április 16.

V MP3 V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez ide kattintson! (27perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

 

A műsort itt filmváltozatban is meghallgathatja, megtekintheti:

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-15. -
Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Én már akkor a Saddam-féle iraq-i titkosszolgálattal találkozgattam Bécsben a hazám és Európa védelmében, hogy leleplezhessem, Bagdadból megbuktatva azokat az állami és államközi, titkosszolgálati és nagyhatalmi módszereket és eszközöket, amiket a pártszolgálatos Für Lajosok és hazudozó, mocskos, sághysta henteseik és hazaáruló, terrorista bűnözőik rejtegettek, amikor a hazai-sághy-féle bűnözők éppen úgy pártpelenkára szorultak, mint most, és egyetlen kenyerük a hazaáruló, meghunyászkodó gyávaság és bujkálás volt! A hazám védelmében és a vonaféle fürbandák által 100 éve és azóta bevezetésre került lakosság elleni maffiamódszerek, szerveződések és eszközök megbuktatása érdekében palesztinokkal és libanoniakkal tárgyalva többek között a libanoni Beeka-völgybe...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-17. -
Az Istentől jövő igaz szó, mely irányadó mérték, és védelem az ember számára!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Tartalom: Az Igehirdetőként is egyre kiemelkedőbb Soós József kellemes keresztyén-erkölcsi glosszája Isten Szavának egyedüli privilégiumáról, az Echelon-technológiákkal rombolt sátáni világ párkapcsolatairól, és az Istenre támaszkodók védelmi, biztonsági és menekülési lehetőségeiről. Mindezek a Példabeszédek 2. Része Verseinek Idézetével kezdve.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu