Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "A nemzetünk "eladta magát", (...) nálunk teljes egészében megfigyelhető a Bibliában megjövendölt Nagy-Babilon létezése-működése!!! A Kárpát-medence jelenleg egy sötét, fekete lyuk, ahol az értelem és érzelem börtönbe van zárva (...)! Az állat értelmi szintjén vannak tartva az emberek tömegei (...) ... jelen pillanatban a butaság népe vagyunk, és magatehetetlen "röfögéssel" a nemzetünk sírját ássuk meg, és a koporsóba, nemzetünk koporsójába "verjük bele a szegeket"!"   (2009 április)

   

Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)2009-04-15.
Molnár F. Árpád főszerkesztő levele

T. Barikád,


felajánlottam a lehetőséget, hogy a magyarság megtévesztésére és az Emberiséggel ellenséges, tényfeltárásainkat semmibe vevő, hazug és hitvány gerinctelenséggel pártszolgálatos antimagyaritázó hamis vádjaikat stb. kamerák előtt igazolják, akár 20 az 1 ellenében, ahol én állok szemben 20 magyarkodó, hazudozó bűnözővel. Még csak nem is válaszoltak, ahogyan az antimagyarita, pártszolgálatos, gyáva söpredékhez illik.

Az ajánlatom a következő:
Nagy Bandó András ellen annak idején a Kacsa Magazinban jelent meg hazugság. Nagy Bandó András felszólította a Kacsa Magazin újságíróját a korrekcióra, de az nem tette meg. Ezért odament, és olyat behúzott a hazug államsöpredéknek, hogy az sodorta a berendezést.

Én ugyanezt ajánlom: várom ehhez Hazai Vera és Sághy Réka [a Barikád fő szerkesztői - a szerk.] elérhetőségét vagy a már nem titkolt divatnak megfelelően a GPS-koordinátáit. A többit lerendezzük azzal a becsülettel és tisztességgel, ahogyan annak idején az urak rendezték le becsületbeli, tehát a pártszolgálatos, gerinctelen idiotizmussal és hazaáruló, Emberiség-ellenes rosszindulattal szembeni ügyeiket.

Nagyon sokáig az igazmondásért és minden magyarokat megelőző tényfeltárásomért akartak betiltani azok a hazaáruló, parazita, rosszindulatú, sokkos gyilkos bűnözők, akik magukat nemzetinek nevezték, élükön minden magyar idők legmocskosabb szájú lapjával, a kurucinfóval. A válaszunk mindig az volt, hogy mi viszont nem akarunk betiltatni senkit, és ezzel is felsőbbrendűek kívánunk maradni. Ennek az egyoldalú toleranciának - mely elképesztően mély, de előre bejelentett morális lecsúszást okozott az ilyen Veérfasiszta söpredék révén, amilyen a hazai-sághy-féle pártszemét és párthulladék, a nemzet legutolsó, legmocskosabb ellenségeié - vége! Akik nemzetünk lealjasítására és tönkre tételére törtek, ennyire, a Nagy Babiloni Szajhára aggatott 2000 éves jelzőkkel halálazonosan "féktelen" módon, fékezhetetlenül, mint a Hazai-Sághy-banda, azok semmiféle toleranciát, elnézést és irgalmat nem érdemelnek!

Én már akkor a Saddam-féle iraq-i titkosszolgálattal találkozgattam Bécsben a hazám és Európa védelmében, hogy leleplezhessem, Bagdadból megbuktatva azokat az állami és államközi, titkosszolgálati és nagyhatalmi módszereket és eszközöket, amiket a pártszolgálatos Für Lajosok és hazudozó, mocskos, sághysta henteseik és hazaáruló, terrorista bűnözőik rejtegettek, amikor a hazai-sághy-féle bűnözők éppen úgy pártpelenkára szorultak, mint most, és egyetlen kenyerük a hazaáruló, meghunyászkodó gyávaság és bujkálás volt! A hazám védelmében és a vonaféle fürbandák által 100 éve és azóta bevezetésre került lakosság elleni maffiamódszerek, szerveződések és eszközök megbuktatása érdekében palesztinokkal és libanoniakkal tárgyalva többek között a libanoni Beeka-völgybe utazva akartam terrorista kiképzést és a szükséges titkosszolgálati és professzionális terrorista kapcsolatok megszerzését követően egy ütőképes hadtestet szervezve visszatérni Európába, hogy azzal buktassam meg a magukfajta alsórendű, gerinctelen, gyáva és hitvány államvédelmi pártbűnözők által az egész kontinensen egy pártban és egypárti médiaként elrejtett módszereket, eszközöket, napvilágra hozva a naponkénti hullák és politikai gyilkosságok tengereinek tényét, abban az időben is régen a legnagyobb magyarként rehabilitáltatva szükség szerint fegyveres forradalom útján azokat, akiket a magukfajta állami vona-für-féle lumpensöpredék napi aljas indokból és pártcélból elrejtett a lakosság elől apáról fiúra, nemzetségről nemzetségre, ha tehették volna, akkor örökkön és örökké! Bőségesen volt alkalmam megismerkedni az üldözés és a kínzás olyan módszereivel és eszközeivel, amiknek esélyétől is olyan messzire menekülnének az olyan senkiházi, mocskos államvédelmi paraziták, amilyenek a Barikád-söpredék antimagyarita és antiemberita fasiszta bűnözői, Hazai Vera és Sághy Réka, ahogyan kurucpatkányok bújnak a kurucpatkánylyukba, mindenféle szemtől szembeni találkozás lehetőségétől is, nyilvánvalóan tartva az elnyomó és elsöprő erkölcsi fölénytől, nem beszélve az egyebekről, amiktől napról napra egyre inkább okkal tarthatnak! Hiszen aki Isten szolgálatában az erkölcs védelmét élvezi, az semmiféle megmérettetéstől sem fél, de akinek sem becsülete, sem tartása, csak egy hibbant, Veéreskezű, sokkos gyilkos, államtitkosszolgálati, fürista kémpártja van, annak minden oka megvan, hogy pártja és pártszemete mögé bújjon az erkölcsi felelősség és minden más következmények elől, hadd aljasítsa rongy emberként tovább és tovább azt, ami amúgy is régen bizonyította államsöpredék tetteivel és gerinctelen, államtitkosító megalkuvásaival, hogy a történelem szemétdombján kívül másra nem érdemes!
   

Eszemben sincs tolerálni mindazokat a hazugságokat és rágalmakat, azt az antimagyaritázást és pártakolba terelést, a magyarok megtévesztését és rosszindulatú leépítési és újra és újra pártszemétté tételi próbálkozásait, amit minden felsőbbrendű üldözésével és gyalázásával egyetemben elkövettek! Kezeskedni fogok róla, hogy megtaláljam mindazokat a módszereket, amikkel az ilyen hazaáruló, Emberiség-ellenes, hulladék pártparazitákat, amilyenek a magukfajták, és amilyenek eme pártszeméttelepnek az élén Hazai Vera és Sághy Réka, az elérhető legmegfelelőbb helyre juttassam, oda, ahová valók. Ahol könyöröghetnek irgalomért és kegyelemért olyanok előtt, akiket rejtegettek, és akik ezeket a fogalmakat maximum hírből ismerik, és legalább annyira fogékonyak 100 esztendő fürista módszerekkel megégetett agyú és fürista állami gyilkosságok útján halomra mészárolt magyarok és túlélőik fájdalmai iránt, amennyire a Hazai Verás-Sághy Rékás-féle államvédelmi, tömeggyilkos, antimagyarita, moslék, undorító pártsöpredék és vonista párthulladék!

Molnár F. Árpád államvédelmi anti-Krisztusokat taposó pár mondata végeérhetetlen folytatásokban, egészen a teljes sikerig.

HÍRHÁTTÉR - Vadászat a magyarság ellenségeire és az Emberiséggel ellenséges JÚDÁSFAJ söpredék, pártszolgálatos, gerinctelen bűnözői ellen

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-11. - Elvont történetek - Tarkón szúrt disznók, felnyársalt barikám
/Molnár F. Árpád/

2009-04-11. - Hősök robbantottak a Szilvásy-villánál (is) - Kiáltvány az Emberiség ellenségeivel szemben!
/Molnár F. Árpád/

2009-04-09. - Orbán Viktor részére privát levélnek tervezett, nyílt lett belőle - Már Mondta, hogy: ÉLETFOGYTIGLAN!
/Molnár F. Árpád/

2009-04-05. - Bálványimádás és kitömött marionettnép - Muppet-show a Duna mentén (kifejező fényképekkel)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-04-02. - Nincsenek országok!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-03-26. - A babiloni világ színházterme
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-03-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Ragyogó forrás, '84-angyalok
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   (Zene: Enigma: Shadows In Silence)   (Film, 17 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-07. - ATHENAGORASZ-FILM - HÍRHÁTTÉR TV: Babiloni milíciák
/Athenagorasz - Molnár F. Árpád/   (Film, 5 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-01-16. - Versek a titokzatos Nagy Babilonról 1. Reményszózat egy babiloni fogolynak 2. Vers Babilon kurvájához
/Athenagorasz/

2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

Előző cikk:
2009-04-15. -
Az Igazság győzni fog
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Féreg mindenki, aki saját maga "rongy életét" féltve titkolja az Igazságot, és hátat fordít Jézusnak... (...) Észre fogod venni, mikor jársz a keskeny, de az élethez vezető ösvényen, mert amennyiben a helyes, Istennek tetsző utat választod, a világ és mindaz, aki benne van, utálni fog téged, és megvet! De ne félj, mert nem árthat neked senki sem többé, hiszen a legfőbb hatalom védő keze és oltalmazó szava őrködik feletted! (...) Istentagadók, Emberiség-ellenes árulók, hazug háttérhatalmi vezetők, beszervezett ügynökök! Az összes alantas féreg, aki Isten szava ellen cselekszik, átgázolunk rajtatok...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (film formátumban is):

Akasszátok fel a királyokat! (Lukács 20:1-8.-kal)

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Vehemens villámprédikációnk főleg a Fideszt, Orbán Viktort, Lázár Jánost és Pesty Lászlót érinti kellemetlenül, de Orbán Viktornak nagyon oka lenne örülni, mert itt még nem beszéltünk arról, hogy hát - mert Orbánéknál éppen ideje "hát"-tal kezdeni, folytatni és végezni minden mondatot - tulajdonképpen egyéb környezeti fölöslegek is kijelentésre kerültek. Mivel Istenre nem szabad hivatkozni, ha az ember nem tudja a forrást, így szerényen csak annyit mondjunk: a Hírháttér Rádió által.
KLIKK az oldalra! (27 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu