Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Rendőrvérfröcskölést, politikuscsonttörést, meztelen MSZP-ribancok szétrugdosását

 

2008-06-16.
Molnár F. Árpád

Felháborító, hogy az MSZP szóvivői portálját a mi 200 millió Ft-unkból akarják felújítani, hogy újra kereshessenek a semmin rajta és rajtunk Gyurcsány Ferenc és bűnszervezeti társai. A bűnözői közbeszerzést az a bűnbanda kapta meg, amelynek tagja a bűnöző alkatú pszichopata Gyurcsány Ferenc korábbi tettes- és üzlettársa. A portált - aminek ún. "felújításáért" a mi 200 milliónkat rabolják és adományozzák dúsgazdag multimilliomos ellenségeinknek, akiket éppen a Szilvásy-féle trógereknek kellene levadászniuk titkosszolgálati eszközökkel - én ingyen fel tudnám újítani, noha kérdéses, minek, hiszen a kutya sem olvassa, továbbá egyértelműen nem ment tönkre az elmúlt egy-másfél évben.

Eközben az olyan tróger, moslék bűnözők, amilyen Tóth Gábor, Lendvai Ildikó, Demszky Gábor, Rogán Antal, meg a többiek, ellenünk uszítják a bűnszervezeti pártrendőrséget, hogy azért, mert az Úr Sátán engedélye nélkül álldogálunk közcélból és némán a mi járdánkon, mert elegünk van a gyurcsány-orbán egypártrendszer 200 milliós és milliárdos rablásaiból, 50 ezer Ft-okra büntessenek minket, vagy mehetünk kényszermunkára, vagy hurcolnak minket szabadságvesztésekre, miközben még a szociális segélyt is kényszermunkához akarják kötni. Eközben ez az ostoba, idióta tyúk (Lendvai) rikácsol, mert nem bír jóllakni vérrel és Veérrel, hogy valami újabb halmazatos életfogytig tartó szabadságvesztésre és teljes elbutításra való jó hírt közöljek a Gospel Jézus Krisztusa helyett, Akit annyira gyűlöl mind, egytől egyig.

Azt hiszem, senkinek egy szava sem lehet, ha kimondom, hogy a viszonosság megköveteli, hogy ha álldogálásért kifosztás, kényszermunka vagy börtön jár, másoknak csonttörések, meztelenre vetkőztetve történő kínzások, életre történő megnyomorítások, mert miért járt arra, meg miért volt ott (pl. ahelyett, hogy a lakosság 200 millióját rabolta volna el, átjátszva multimilliomos, lelőni és elgázolni való mocskos férgeknek), akkor Daróczi Dávid puszta válasza is, amellyel az én 200 milliómtól de még mekkora kérkedő pofával megrabolni akar, én meg mehetek a börtönbe, mert néhány koszos-moslék Dávid Károly (bács-megyei rendőrfőkapitány), Bencze József és Gergényi-patkány hajkurász a semmiért, hogy ne tudjak senkiért tenni semmit, mert bűnöm, hogy ártatlanok csontjait nem töröm, nagymamák arcát bakancsokkal és könnygázgránáttal vérbe nem borítom. Ezek egyike is, külön-külön önmagában elegendő arra, hogy felhívjam az ország teljes lakosságát Daróczi Dávid, Lendvai Ildikó, Rogán Antal, Gergényi Péter, Dávid Károly, a dzsúdós, REBISZ-bűzbandák haverja, az agresszív-mocskos-állat Bűdi Bálint bács-megyei rendőrszörny csontjainak darabosra és szilánkosra törésére, fejük REBISZ-es és más bakancsokkal történő szétrugdosására, vagyonuk teljes elkobzására és gerincük széttördelésére, de nyomorékra, és vakra rugdosva mindet, ahogyan ők tették!

Ha lesz időm, akkor a mai napon kamera előtt mondom el mindezt, aztán lássuk, hogy ezek a tetves, mocskos, undorító, utolsó söpredék és csőcselék, a mi csontjainkat ok nélkül darabosra törő férgek, az emberjogi védelmet Bűdi Bálintos, 100 kilós REBISZ-disznó nagypofával leugató mocskos, ótvar RSZVSZ-párt alatt glasszáló dávid károly-bűnözők mit köpnek-nyelnek. Megmondom: ahogyan a semmire úgy rábuktak, és csinálták a mesterséges cirkuszt járdán álldogálásokért és esti sétát folytató kanadai üzletember stb. csonttöréseiért és hamis vádakkal történő börtönbe juttatásukért teljes és szétlőni való RSZVSZ-fedezékkel, valamint ahogyan a Szilvásy-Lendvai sárkányduett és bűzbandái tették, amikor egy-egy egyszerű és részeg civil azt mondta a kis webkamerájába, hogy végetek van, felforgatták ellenük a fél Föld bolygót és látványosan mozgósították a Nemzetbiztonsági Hivatalt, pedig mindről pontosan tudták, hogy semmi ügyek, pontosan tudták nevüket és címüket, mégis a médiában köröztették őket, most köpni-nyelni sem fognak. Nem is mernek.

Lábhoz, Szilvásy patkány! Lábhoz és csókold a lábam, nyald a lábam térden állva, tetves, aljas, moslék sokkos gyilkos! Tudod, hogy filmekben fog visszaköszönni, amit tettél! Úgyhogy térdre, és nyald a lábam, disznó!


Szilvásy pórázon.
Az USÁ-ban is menő a gyurcsányista-lendvaista REBISZ-stílus.
Egy előre hozott rendszerváltás után nekünk is meg kellene fontolni,
hiszen ha - velük ellentétben - nem ártatlan civilek, hanem bűnöző gyilkosok ellen tesszük...
Jut eszembe, Szilvásy! Hol vannak a 2006 október 23-i filmfelvételek a rendőrségi kínzások tömegeiről! Lábhoz, utolsó patkány!

 

Nincs is más hátra, mint előre: törjük össze Daróczi Dávid és pártfogóinak csontjait, házaikat gyújtsuk fel, ahogyan az Ószövetségben olvashatjuk: házaik szemétdombbá tétessenek, és saját gerendáikra akasztassanak fel valamennyien.

Túl ezen fogjunk MSZP-tomfát, MSZP-viperát, MSZP-Bűdi Bálintot a lábánál fogva és sziklához vágva, üljünk lóra, ragadjunk kardlapot, gázspray-t, húzzunk MSZP-fasiszta símaszkot, rohamsisakot és páncélruhát, üssük-vágjuk mindet, ahol érjük, amit csak meglátunk közülük vagy családtagjaik közül az utcán, aztán - ahogyan Gyurcsánytól, Lendvaitól, a REBISZ-től, Gergényi Pétertől és Dávid Károlytól tanultuk - jelentsük fel őket hamis vádakkal, amiért megtámadtak minket és megvertek bennünket, ahogyan tőlük és Farkasné Benke Aranka gergényista bács-megyei rendőralezredes pszichopatkányoktól tanultuk, mert az a jó! Miért tegyük mindezeket a fentieken kívül? Amiért ez az utolsó söpredék aljanép mondott ránk, mielőtt csontjainkat törte a sátáni söpredék, életfogytiglanra való gyáva, nagypofájú aljanép, rákra, fejbe lövésre és felakasztásra való töltelék: mert idejében szóltunk, hogy hagyják el a helyszínt, ahonnan pénzünket ilyen utolsó, gátlástalan kritikátlansággal, sokszor ezer milliárdonként rabolják! Idejében szóltunk, hogy fejezzék be a hétköznapi civilekkel való ocsmány kötekedést, a megfélemlítést, a rettegtetést, a nők molesztálását, a Morvai Krisztinák gergényi-söpredék nevében való leugatását és bírságolását, a semmikért börtönbüntetésekkel való fenyegetést, a koncepciós pereket, a maximális tételű, hamis vádakkal végigvitt büntetési pereket! Idejében, jó előre szóltunk! Most már jöhet a rendőrvérfröcskölés, a politikuscsonttörés, a Lendvaik dzsúdós állat Bűdi Bálint-stílusú lemeztelenítése, életéért való könyörögtetése, csontjainak szilánkosra rugdosása.

Most pofázz, Lendvai, most rázzad az üres sörösdobozt, amit feléd dobott vérengzéseid közepette egy vidéki Fidesz-politikus! Rázzad, és az istenre mondom, hogy összetöretjük a csontjaidat!

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-12. - A hírhedt, sortüzes vérbírónő, Kovács Krisztina kézírásának elemzése
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Krisztina vérbírónő grafológiai elemzése és pszichiátriai állapota.

 

 

 

2008-06-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Sátánatyám, ments meg! - A Hírháttér MSZP-s és rendőrtoborzó propagandafilmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E zenés filmünk imádságot és Istendicsőítést is ad hős és bátor rendőri állományunk veértől duzzadó, vörös ajkaira. (Film, 5 perc)

 

 

2008-06-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy antikrisztus lelki halálára - In Memoriam...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ez a különleges darab másképp szól ateistáknak, keresztyéneknek és azoknak, akik tudják, amikről a hírekben sosem számolnak be. E film - melyet fülhallgatóval érdemes megtekinteni - lehet a klasszikus Suttogó-sorozat talán első darabja is itt, a Hírháttéren. (Film, 4 perc)

 

 

2008-06-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Nincs köztetek egy sem! - Molnár F. Árpád a bírói bűnözésről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Székely Zoltánt Lomnici vérbíró haverja többszörös gyilkosként dokumentálta. A miniszterelnökök védelmében létrehozott állami bűnszervezeti hamisítások és nyílt állambűnszervezeti fenyegetések. Hős bírók Kolumbiában, kizárólag selejt Magyarországon. (Film, 10 perc+kép)

 

 

2008-06-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Szétütöm a fejed! Vagy megteszi a pentatolon, Szilvásy György? - Pentatolon és más igazságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Egy különleges tónusú, polarizált és politonális film: 10 kg kokainfogás Baranyában, amiért életfogytiglan járhat. Az arányosság: Révész Máriusz vérbe mártása és a kormányváltás, tehát az MSZP-s politikusok, valamint az MSZP-szavazók fejének szétütése és főbe lövésük. Igazságkemikálok: a pentatolon morfium csodálatos hatásai az állami szervezett bűnözés elkövetői ellen és a teljes rendőri állomány megbuktatására. (Film, 11 perc)

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-16. -
Szociális segélyért kényszermunka, cigánytábor, zsidótábor, nigger-takarodj, na meg az elhallgatott állam...
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...ezzel éppen a magyarság legerősebb hátterét, a szociális segélyből élő aktivisták, emberjogvédők munkáját tennék tönkre, akik az emberéletek és az emberi jogok egyetemes képviselete helyett elmehetnének politikusaink helyett az utcára sepregetni a semmit, faleveleket szedegetni...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Ellenséges állam, terrorizált lakosság - Morvai Krisztinával
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk magyarságának Jean D'Arc-ja, a sortüzes, csak falkákban vadászgatni merő bűnözők által gyűlölt Morvai Krisztina Kecskeméten, a Magyarok Házában. (Film, 11 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu