Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Szociális segélyért kényszermunka, cigánytábor, zsidótábor, nigger-takarodj, na meg az elhallgatott állam...

 

2008-06-16.
Molnár F. Árpád

Nagy a hangoskodás az utóbbi időben arról, hogy a szociális segélyeket csak úgy kellene odaadni a munkanélkülieknek és a szegényeknek, ha a Kádár-rendszer fasiszta örökségét felélesztve munkára kényszerítünk mindenkit. Akik ezt be akarják vezettetni, a panamaautóikban terpeszkedő multimilliomos politikusok (akik jó magyar szokáshoz híven maguk előtt is tagadják, hogy panamautókkal járnak, mert mindig gazdagok voltak), valamint az annyi sok téren melléfogó és öngólt öngólra rugdosó ún. "jobboldal" maradék hányada. Ugyanis ezzel éppen a magyarság legerősebb hátterét, a szociális segélyből élő aktivisták, emberjogvédők munkáját tennék tönkre, akik az emberéletek és az emberi jogok egyetemes képviselete helyett elmehetnének politikusaink helyett az utcára sepregetni a semmit, faleveleket szedegetni, vagy a dohányzó "jobboldaliak" után gyűjtögetni az eldobott cigarettacsikkeket és McDonalds-ös zacskókat. Sokan vagyunk, akik azért tudunk működtetni emberjogvédő és a fasiszta politikai bűnszervezetet leleplező, tetteiket górcső alá vevő honlapokat, blogokat stb., mert vagy kényszerből (tehát Isten Áldásából) vagy önszántunkból (tehát szintén Isten Áldásából) nem végzünk számunkra roppant jövedelmező, de a hasznos, másokért és valamennyiünkért folytatott munkát viszont lehetetlenné tevő, semmilyen, semmire való munkát, ahogyan nagyképű és nagypofájú, jobboldali milliomosaink, és a munkahelyre autóval járó, ezért is olyannyira lerobbant, az emberi jogokat a lakosság tehetetlensége címén számon kérő "honfitársaink".

Az emberjogi védelem ostoba megfúrásán belül és továbbá van azonban egyéb hátulütő is:

Például az MNB elnöke - és ilyenből van annyi, mint a pelyva - havi 400 milliót tesz zsebre. Ez bizony nem kevesebb, mint kb. 1700 magyar ember havi szociális segélye! Csak nem ezt sajnálják magyarjainktól? Nem sok gazdasági szakismerete van annak, aki azt hiszi, hogy ezek a nekünk juttatott fillérek azok, amikért fel kell lármáznia a bolygót, tönkre téve azt a kizárólagos emberjogi védelmet is, amit egyedül mi, szociális segélyből élők tudunk és vagyunk hajlandók elvégezni, és amiért természetesen annak éppen cáfolhatatlan emberjogi haszna és érdemei miatt nem jár állami támogatás. Mondom még egyszer: a mi munkánkért éppen azért nem jár állami támogatás, mert a leghasznosabb és a legbővebb ismereteket adja át, amikért nem támogatás, hanem állami üldözés, minden létező munkahelyről való kirúgás, kórház és/vagy politikai gyilkosság jár! A politikai gyilkosságot kivéve én egymagam is végigjártam az összes ranglétrát, sőt, nem igen van olyan bűncselekmény, amit ne akartak volna rám fogni. Ha Mali Zoltán és a többi gazdag vagy milliomos szülői háttérrel rendelkező, pénzét saját magára elpocsékoló, azt felzabáló úgynevezett "hazafi" mindazt az erőfitogtatást és pocsékolást, amit a legnincstelenebb magyar tömegek további megsarcolására fordítva ilyen rákosista kényszermunkatáborokat akar létrehozni, akár csak egyetlen olyan személy fizetésének megadóztatására fordítaná, amilyen a 400 milliós MNB-elnök (akit nem mernek így támadni, mert azt mondják: ott van egy a hatalmasok közül!), vagy ezt a rettentő hatalmas kampányt a szegények üldözése és a nagytőkések tapsát méltán kiváltható kizsákmányolás helyett a multikat Európában és egyes vonatkozásokban a világon egyedülálló módon szabad rablásban hagyó cégek és személyek megadóztatásának propagandájára fordítanák, bizonyára nem ott tartanánk, ahol. Azonban gyáva és buta népnek nincs hazája. Jó nektek, prolik, ha a gazdagok helyett a szegények sarcával, a lézengő drogosokkal, a cigányokkal, a homokosokkal, a 10 ezer kilométerre lévő színes bőrűekkel foglalkozunk, mert azok együttvéve sokan vannak ugyan, de nem olyan veszélyesek, mint egy MNB-elnök. Politikus és idióta a népet üsse, mert az nem olyan kockázatos számára, a politikai palettán pedig keresgéljen magának kutya- és disznóólat, ahová autójával beparkolhat.

Mi olyan ügyekkel foglalkozunk, amikkel ügyvédek sem, mert a szegények nem tudják őket megfizetni, illetve olyan ügyek tömege van, amikkel ügyvédek foglalkozni sem mernek. És ez is csak egyetlen terület, amikkel foglalkozunk ahelyett, hogy degesz jobboldalira keresnénk magunkat, és néha leülnénk az Internet elé rizsálni a magyar nép birkaszelleméről a legnagyobb és legönzőbb birkák egyikeként, amiknél rosszabbak csak az MSZP és sortüzes erkölcsi analfabétái. Ezen közben vannak, akik - így én is - Tesco-s, 299Ft/kg-os párizsit és ugyanilyen költségű virslit eszünk, mert ez a legolcsóbb. Nekünk nem telik arra (de ha telne is, emberi jogokra fordítanánk), amikről a gazdag "jobboldal" beszél, hogy a drágább árut a hazai kistermelőktől vásároljuk meg. Nem! Vásároljanak a kistermelőktől a gazdagok, akik autóval járnak, ugyanakkor restek arra, hogy kampányoljanak a multik egész világon példátlan magyarországi rablása ellen, de nem restek arra, hogy a politikai üldözötteket üldözzék, akik - mint én is - annak idején éppen azért kerültek az utcára, mert a politikai maffia minden létező helyről kirúgatta őket.

A következő látszólag nem ide tartozik, azonban mégis megér egy misét:

Az ún. "jobboldal" általános fejvesztettségére eklatáns példa, amikor pl. Kőrösi Imrét azzal támadták, hogy szerintük 2006-ban harcra szólított volna, de a hatóságok mégsem vették őrizetbe, és miért nem teszik, hiszen megtámadta a Gyurcsány-rendszert és a szabadon rabló és bűnöző cionista hatalmat. Megjegyzem, valóban nem került fegyházbüntetésre, ahogyan Budaházy György sem, meg még sokan mások. Ha ún. "értelmes" jobboldali lennék, fel is néznék az Úr Gyurcsány Ferencre, megkérdezve, hogy 'oh, uram, bölcs törvényosztóm, ki szabadon hagytad a galádot, ki ellened tört, hát nem felháborító? Mily irgalmasak a te döntéseid, de lássd, mert a jobboldal veled van.'

Hogy is van ez? Az ún. "jobboldal" most mégsem akarja megdönteni a kormányt? Nem akarnak rendszerváltást? Vagy csak olyan idiótákkal szeretnének, akik az ujjukon sem tudnak elszámolni háromig, akik nem tudják, hogy egy rendszert konkrét állami és életellenes ügyeken keresztül, nem ilyen Európa-konform gazdasági problémákon keresztül lehet megbuktatni? Akiknek nincsenek szakmai ismereteik, vagy ha vannak, túl gyávák és kicsik ahhoz, hogy merjenek róla akárcsak egy kukkot is többet szólani annál, hogy a 'Gyurcsány hazudott, ezért monnyon le!'

Tudják, mit mondtam én akkor, amikor meghallottam az őszödi beszédet és megláttam az ebből adódó MTV-ostromot? Elmosolyodtam és azt mondtam: az őszödi beszéd túl kis dolog ahhoz, hogy ilyen éles reakciót váltson ki, de a kormánynak senkit nem szabad ezért előszednie, mert végzetes hatása lesz. És miért mondtam ezt? Mert túl régi motoros vagyok, túl sok, nagyságrendekkel hatalmasabb gaztetteket tapasztaltam ahhoz, hogy ezzel a semmilyen, a tudatlanokat, a félrevezethetőket és a gyáva NBH-parazitákat megmozgató, a lebukáskor semmiben nem meglepő hülyeségért akárcsak felháborodjon az ember. Hiszen előttem eddig sem volt titok - ahogyan a Budaházy György, a Kovács Géza MÖM-elnök, a Bencsik András stb. előtt sem volt soha -, hogy a kormány nemcsak hazudik, de a politikusok sokkolnak, mérgeznek és gyilkolnak is. Ja, hogy ezekről ők nem mernek beszélni a mai napig sem! Persze, ezért is van közöttük annyi vezető, ezért szerepelnek a médiában, és ezért van pénzük! Nos, én mertem már annak előtte is, kaptam is üldözést bőséggel, így nem is kaptam azoktól, akik a mai elfogadott szószólók a jobboldalon, semmilyen segítséget, hiszen féltek a kockázattól! Az állammal senki nem mer szembe menni, csak a nagyon kevesek, a többiek csak annyiban, amennyiben egy adott területen való ellenállás már tömegeket megmozgat, és tömegek beszélik nyíltan, amiről addig szinte senki nem beszélt! Mi arra vagyunk "kárhoztatva", hogy mindig legalább több esztendővel megelőzzük az összes többit, és olyan dolgokról beszéljünk, amikről pl. az egyébként hiányosságai ellenére is nagyon-nagyon hasznos Kuruc.Info beszélni sem mer.

Kőrösi Imre kapcsán (mert kissé elkanyarodtam): ha akarnak rendszerváltást, honnan az a vakság, hogy az egyik legerősebb és tényfeltárásban, valamint történelmi érdemekben mindeddig valamennyiüket túlszárnyaló Kőrösi Imrét támadják azért, amit valamennyien kívánnak, eközben Gyurcsányhoz szaladnak panaszkodni, hogy az a fasiszta törvényeit érvényesítve precedenseket teremtsen valamennyiünk ellen, miközben tehetségtelen idióták egyetlen szavára azonnal köveket és vasrudakat is ragadva támadnak neki a rendőröknek?

Észbontó.

Azt tapasztalhatjuk, hogy akik legerősebb tagjainkra támadnak bejegyzett vagy nem hivatalos csapatok szószólóiként vagy Internetes firkászokként, életünk legfontosabb és legdöntőbb kérdéseit illetően a világon mindenről hallgatnak! Csak a faj, meg a pénz, elvtársak, meg a munka és annak munkásparaszt kormánya! Hiába jutnak el hozzájuk az információk politikai gyilkosságokról, állami-bűnszervezeti módszerekről, illetve hiába származnak NBH-s családból, a rendszer és Állami Egypártrendszerünk hű zsoldosaiként a világon mindenről hallgatnak! Úgy a Kádár-rendszer módszereiről - mert nem mondta be nekik a zsidó-orosz magyar1 és a zsidó tulajdonú tv2 -, ahogyan korunk technológiai helyzetéről és főrendőreink, valamint politikusaink gyilkossági ügyeiről. Hallgatnak ők mindenről, csak megkapják az államtól a politikai védelmet, hogy szabadon óbégathassanak és hőzönghessenek az utcán a semmiről, ismételgetve rogyásig, ami a többséget már régóta csak altatja, nem élesztgeti, hogy:

'Gyurcsány hazudott, monnnyon le!'

Kapja a gigászi, meghatározó ügyek és problémák helyett a nép a ki sem látszó vagy nem létező problémákat. Hogy ez meg miért született cigánynak, mert olyan faj az, meg miért feketék az afrikaiak, ahelyett, hogy szép sápatagok lennének (jegyzem meg: amilyen Hitler, Sztálin, meg Ceausescu volt), miért vannak itt olyanok, akik genetikailag zsidók (merthogy nem egyénenként, tettek szerint, hanem egy ideje fajilag megy az osztályozás), és hej, de mennyire tönkre teszi a gazdaságot az a szegény réteg, amelynek 1700 embere életjuttatásából futja talán egy MNB-elnök egy havi fizetésére.

Kvázi senki nálam jobban ez országban nem ostromolja a Moszad-ot és a cionizmust, de filmezés terén feltétlenül és abszolút első vagyok a 15 millió magyarból, de ha a "jobboldal" részéről kilátásba helyezett kényszermunkát, a cigányüldözés jövőjét, a feketék 15 ezer kilométer távolságból folytatott gyűlöletét és átkozását, a szegények sarcolását veszem alapul, értelmesen előre tekintve megállapíthatom, hogy akik már most ilyenek, miféle munkatáborokat és faji koncentrációs táborokat alakíthatnának ki, akkor azt mondom: inkább a cionizmus, mégpedig egészen a végig, mert több, valamennyi nagyszájú részéről agyonhallgatott hullát ez sem termel ki, hanem kevesebbet, mint amit az ún. szélsőjobb termelne. De hogy szegények kényszermunkája, a hajléktalanság fenntartásának nem is titkolt alternatívája (aminek ellenkezőjéről az EU-ban már megállapodás született, hogy a hajléktalanságot 2015-ig fel kell számolni), mondván, hogy aki utcára jut, meg is érdemli, a szintén antiszociális, mégis tagadott rasszizmus, nos, ezeket semmiképpen sem.

Az Emberiség egyetlen népe és nemzete sem jutott el a szabadságra soha, mióta ez Emberiség elszaporodott a Földön. Ez most sem lesz másként. Egyik ájulásból a másikba, egyik diktatúrából a másikba. Látszólag puha cionizmus helyett cigány- és faji alapú zsidóüldözés, a színes bőrűek állati sorba taszítása, a szegények üldözése, az emberi jogok védelmének önpusztító megtorpedózása egy valójában "kádári" munkásparaszt kormány nevében, az volt, van és lesz. De szabadság és béke soha, amíg emberi lények dominánsak a Föld bolygón.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Elárult forradalmak, Cserben hagyott Föld - Kozenkay Jenő kémelhárító és Molnár F. Árpád
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az NDK összeomlásakor megrohanták a STASI-t, mégsem derült ki semmi lényeges. Kik álltak a háttérben, akik minden titkot elrejtettek? Honnan lesznek forradalmak, "rendszerváltozások", háborúk? (Film, 11 perc)

 

 

2008-05-23. - Csíksomlyó után… - (Stoffán György gondolatai a magyarságról és az egyházról)
/Stoffán György - Emődi Béla/
Részlet: Azon kevés papokban bízom, akik minden nyomás ellenére megmaradnak Krisztus egyháza szolgálatában.

 

2008-04-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-03-27. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: SZÓLÁSSZABADSÁGOT! (Új közéleti társalgó műsor) - "Az Isten irgalmazzon nekik!"
/Kovács Gyula - Molnár F. Árpád/

A témakörökből: Tanárverések, Veres János média elleni agressziója, egri tüntetések, Partizáninfó és Kurucinfó, antiglobalizáció és izraeli világmédia, a multik és az afrikai éhhalál, Jézus és a zsidók, Kína tibeti vérengzései, rendőri brutalitás Nepálban és Magyarországon, Kovács Gyula az '56-os forradalomban, Kovács Gyula majdnem kikapta a bírót a pult mögül és még sok más.
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-03-20. - Amiről a gyávák és a bűnözők hallgatnak - Beszéljünk a titkosszolgálatokról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági "szolgálatok" (jobban szeretem a "szervezetek" szót) azóta, hogy a videomobiltelefonok elterjedtek, félvén a lebukástól szignifikánsan csökkentették az utcai követések, az utcai konspiratív információátadások és terrorizálások számát, meghatározóan átállva a digitális konspirációs módszerekre és adatgyűjtésre, mely utóbbiak egyrészt tökéletesen megbízhatók, másrészt a lebukási kockázatuk szinte nulla!

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-15. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A nemzetközi olajmaffia és Szemjon Mogiljevics - Az olajkonstrukció és nemzetközi állami gyilkosságok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-16. -
Rendőrvérfröcskölést, politikuscsonttörést, meztelen MSZP-ribancok szétrugdosását
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lábhoz, Szilvásy patkány! Lábhoz és csókold a lábam, nyald a lábam térden állva (...)! Tudod, hogy filmekben fog visszaköszönni, amit tettél! Úgyhogy térdre, és nyald a lábam, disznó!

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu