Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

A Laborcz-hecc
 

2007-12-05.
Szeszák Gyula
Csak az "elvi politika helyes politika" mondotta volt a halhatatlan Lenin elvtárs.

Ez lebeghet a Fidesz szeme előtt, amikor ellenzéki politikájának stratégiai és taktikai elemeit kidolgozza, majd alkalmazza.

Ennek iskolapéldája az a cirkusz, amelyet a Fidesz [Kövér László] Laborcz Sándor kinevezése kapcsán rendezett, többek között az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága ülésén. Ok: Laborcz Dzerzsinszkij akadémiát végzett [a volt] Szovjetunióban. Ez Orbán Viktort is annyira felizgatta, hogy amerikai útja alkalmával is szerét ejtette egy kis mószerolásnak: lám, a Gyurcsány-kormány moszkovitákat dédelget.

Azután kiborult az éjjeliedény.

Laborczot Stefán Géza vezérezredesnek, a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatójának kellett volna átvilágítania, mellesleg NATO-szabványok szerint. Ő azonban elhárította ezt a megtiszteltetést, mert: ő is ugyanott végzett ...

Szilvásy György, a titkosszolgálatok felügyeletét ellátó tárca nélküli miniszter volt olyan pofátlan, hogy kissé "közelebbről világította meg" az ügyet, "elfecsegve", hogy Stefánt viszont a Fidesz kormányzása idején nevezték ki. Nem mondta, de erős a gyanúm, hogy akkortájt épp Kövér László volt a titkosszolgálatok felügyeletét ellátó tárca nélküli miniszter (?). A Fidesz orrát-szemét, úgy látszik, csak ellenzékben csípi a moszkvai kölni illata ...

Mindez politikai baki a javából. Szarvashiba egy olyan párt részéről, amely az Ország kormányrúdját "soron kívül" szeretné megragadni.

De tán' nem is ez a legérdekesebb ebben a hülye ügyben, hanem Szilvásy néhány "véletlen elszólása".

Az egyik, hogy NATO-éknál azt mondták a dologra, hogy az átvilágítás, ill. annak megfelelősége "magyar belügy ..."

Az amerikai válasz még klasszikusabb volt: "Magyarország a magyaroké!" [Hát ezt persze nem kell szó szerint venni.]

A Laborcz-féle apró közjáték [is] a régi gyanút táplálja. A Szovjetunió szétesését az erre a célra integrált titkosszolgálatok terveztek és szerveztek.

Ennek része a "rendszerváltás" levezénylése. Epizódja a "Rózsadombi paktum", amely pontosan szabályozta a volt pártállami szervezetek ill. funkcionáriusok sérthetetlenségét és beépülésének módját az új, "demokratikus" társadalmi, állami, gazdasági rendszerbe.

Amúgy: a Moszkvában szerzett diplomák "nosztrifikálása" ellen sem a NATO, sem az USA nem emel kifogást.

De most itt van ez a Putyin ... Tegnap a CNN-t nézegettem. Sok percig ki volt téve egy logo:
"Putin czar". Lehet, hogy ez a faarcú kágébés nem lesz hajlandó ölbe ülve dorombolni?


Sz. Gy.

 
Előző cikk:
2007-12-04. -
Morvai Krisztina: Tisztelt Klubrádió! Hagyományaiknak megfelelően ismét jó nagyot hazudtak.
/Morvai Krisztina levele; adoptáció/
Részlet: ...elképesztő, hogy a tavaly őszi tömeges emberi jogi jogsértések elkövetőit a mai napig nem vonták felelősségre, az áldozatokat a mai napig nem kártalanították, a koncepciós perek még mindig folynak. S mindezt kellően hatékony és határozott fellépés nélkül tűri - a magát az emberi jogok fő védelmezőjének tekintő – Európai Unió.
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-05. -
Vallási intolerancia és keresztyéngyűlölet a politikában és a médiában; Lomnici Zoltán LB-elnök és a Mossad
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Hallottuk - a médiában nem merte Orbán Viktor elmondani -, hogyan gyakoroltak rá nyomást abban az irányban, hogy befejezze ő is és társai is a Jézus Krisztus Idézgetését. Jézus szerint az ilyenek az ördögök közül valók. Jó volna, ha Orbán Viktor végre kinyögné, hogy azért hallgatott el a Jézus Krisztus bármiféle terjesztéséről, mert a zsidók miatt nemzetközi nyomás volt rajta, hogy befogja végre a száját.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu