Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Vallási intolerancia és keresztyéngyűlölet a politikában és a médiában; Lomnici Zoltán LB-elnök és a Mossad
 

2007-12-05.
Molnár F. Árpád
Budapesten a zsidó Hanuka ünnepet elkezdték az utcán. Ez eddig rendben van. Az már kicsit furcsa, hogy az egyik fórumon tegnap általam említett Lomnici Zoltán természetesen ott van jelen, nem másutt; de hagyjuk ezt is.

Azonban nagy gond, hogy a fején sábesz-deklivel ünnepelt.
1. Talán nem független legfelsőbb bíró?
2. Továbbá: nem a Magyar Köztársaság legfelsőbb bírája? Hanem? Izraeli köztisztviselő? Hiszen ott ezzel a címmel és hozzáállással többre úgy sem viheti, mert ilyesfajta talpnyalókból van bőven azoknál, akik "zsidóknak" mondják magukat (Jézus szerint nem azok, hanem a Sátán zsinagógája), és jól tudjuk, hogy a Mossad nem hálás fajta.

Képzeljük csak el, ha Budaházy György vagy Toroczkay László - a vallási tolerancia és a kisebbségvédelem jegyében - megjelenne Arafat-kendővel, vagy szaúd-arábiai piros-fehér kockás kendővel a fején. Netán Orbán Viktor ilyen kelmével ünnepelné a főtéren az iszlámot, mert neki meg ez a választott vallása, ahogyan Lomnici úton útfélen Feldmájer Péter után kotor a kamerák előtt, mint valami pórázon vezetett kutya.

A sortüzes-csonttörők, akik Hitler egykori nácijaihoz hasonlóan a szabálysértés puszta gyanúját is a fegyvertelen civilek elleni brutális patológiai vérengzésekkel sürgetik megtorolni, és az ilyen patológiai őrjöngések láttán ünnepelnek, rögtön terroristát és szélsőségest kiáltanának.

Holott: elolvashatja mindenki: a mózesi törvények - és az elrejtettsége miatt sokkal-sokkal kevésbé olvasható Talmud - sokkal szélsőségesebben bélyegez meg és rendel tisztátalanként, állatként és alsóbbrendűként mindenkit kiirtásra, aki nem a domináns fajból, a zsidó fajból való. Ne rám mutogassanak, ez áll a Talmudban. Ezért is van az, hogy amikor bárki úgy döntene a világ összefogott irdatlan nyomásával szemben, hogy azt lefordítja állati (goj) nyelvre, olyankor gyakran és könnyen - miközben a fordítás sosem készül el, nemhogy kiadásra kerülne - egy elmegyógyintézetben, baleset vagy agyvérzés miatt az elfekvő osztályon, pedofilia vádjával a börtönben önakasztással, vagy balesetben, illetve családi okokból megöngyilkolódva a temetőben végzi.

Mert a faj szót nem a gójok (tisztátalanok, állatok) találták ki, és az nem a népek közül került alkalmazásra és azóta is folyamatos oktatásra és tanításra, hanem a zsidók közül.

Melyik a szélsőségesebb vallás? Amelyik titkolja céljait és módszereit, ahogyan ősi vezetői tanították, vagy amelyik - az arab - nyíltan képviseli, csak kevésbé radikális célokkal, mert követelményeit és tanításait tekintve sokkalta szelídebb a zsidókénál.

Persze sorolhatnánk Lomnici Zoltán jobbnál jobb beosztásait, ha létezne a mesében független és magyar érdekeket képviselő legfelsőbb bíró lélekkönyvtárában vallási egyenlőség, hol is jelenne meg boldog ünneplő piros pozsgával az arcán: képzeljük csak el a következőket:

- Lomnici Zoltán a szcientológia egyház képviseletében, öltönyben, nyakkendőben és valami kitűzővel, mert nagy ünnep van, ünnepel a szcientológia egyház, pl. - biztosan nincs ilyen ünnepük, csak példaként mondom - Ron Hubbard születésnapja alkalmából.

- Lomnici Zoltán Jehova Tanúival, öltönyben és nyakkendőben, kezében Bibliával.

Nehéz elképzelni, ugye? Különösen annak fényében, hogy amikor Tarlós István egy Bibliát adott át egy kislánynak, az SZDSZ és a csak nevében balliberális sajtó és médiaorgánumok az MDF-es, őrülten lihegő és vicsorgó Debreczeni Józseffel együtt hosszú hónapokon át azt kiáltották, hogy micsoda ördögi és gonosz tervek, micsoda gaztett, micsoda sátáni praktikák, hogy Tarlós Bibliát ad át egy kislánynak. Az ördög maga! - kiáltották, és emlékezhetünk arra, hogy ez a borzalom tényleg megtörtént mindazon politikusok ellen, akik a Jézus Krisztus Békebeszédeire akárcsak Jézus Nevének említése nélkül - annyira sarokba voltak már szorítva, hogy Jézus Nevét ki sem merték ejteni a szájukon - utalni mertek!

Hallottuk - a médiában nem merte Orbán Viktor elmondani -, hogyan gyakoroltak rá nyomást abban az irányban, hogy befejezze ő is és társai is a Jézus Krisztus Idézgetését. Jézus szerint az ilyenek az ördögök közül valók. Jó volna, ha Orbán Viktor végre kinyögné, hogy azért hallgatott el a Jézus Krisztus bármiféle terjesztéséről, mert a zsidók miatt nemzetközi nyomás volt rajta, hogy befogja végre a száját. Orbán Viktor ugyanis - tud róla az egész média - elmondta, amit mindenki tudott - így Bolgár György, Mészáros Tamás, az ördögi-sátáni Debreczeni József és a többi futtatott publicista -, hogy nem teheti meg, hogy keresztyénségről és a Krisztusról akárcsak burkoltan beszél, akkora az ez ellen összegyűlt nemzetközi koalíció nyomása.

Hol volt Lomnici Zoltán a vallási tolerancia és a kisebbségek védelmének nevében az összes ilyen esetben, és amikor a balliberálisnak csak nevezett politikusok részéről és az ilyen médiumokban - pontosan ama kritériumok szerint, amelyek mentén Jézus az ördögöket Megnevezte és Jellemezte - a )krisztusi kifejezéssel) gonoszok ördögöt kiáltottak ördögökként azokra, akik Jézust akárcsak verbálisan (tehát szóban) a szájukra vették? Ki védte meg a keresztyéneket és a keresztyéni értékrendet? Hol volt Lomnici Zoltán, kotorva - ha már Jézus Krisztus után sehogyan és semmiféle téren nem megy neki - legalább valamelyik keresztyén egyház vezetője után, a keresztyéneket védő gyűlöletbeszéd ellen szót emelve, embereivel feljelentetve mindazokat, akik a Biblia átadása vagy a Jézus Krisztustól vett Idézet miatt rögtön ördögöt kiáltottak a Sátán munkásaiként?

Lássuk még - visszakanyarodva -, hová nem illik Lomnici Zoltán, szemben a multimilliomosok és milliárdosok zsinagógájával és az érinthetetlen hatalmasságok ördögi kuratóriumaival?

- Lomnici Zoltán az utolsó vacsorán, ahová - alig két napos hír - a MAZSIHISZ nem hajlandó elmenni Sólyom Lászlóval és az egyházak képviselőivel - na nem a mondva csinált gyűlölettörvényük miatt, hanem - a Jézus Krisztus Neve miatt, Akit 2000 éve változatlanul gyűlölnek és átkoznak, nemzetközileg megszervezve a sajtókampányokat azok ellen, akik Jézust idézni merik, és nemzetközi üldözést indítva olyanok ellen - így Morvai Krisztina ellen -, akik a brutális, patológiai sortüzeket fegyvertelen civilek és a világ népeiből való turisták ellen nem pártolják, hanem szót emelnek az emberi jogokért.

Nem átkozzák a nevükben "zsidók" a Jézus Krisztust? Dehogynem, tessenek csak olvasgatni az SZDSZ, a 168 óra, a Népszava, a Népszabadság hivatalos nyilatkozatait, micsoda sajtóhadjárat indul mindannyiszor, amikor egy politikus a gazdagodás és területi terjeszkedés, valamint a törvényektől való multimilliomos érinthetetlenség sábesz-deklije helyett a szegénység, a béketűrés, az adakozás és az önfeláldozás nimbuszát, a Bibliát nyomja egy kisgyermek kezébe. A kisebbségek, a szegények, az átkozottak és az üldözöttek Bibliáját. A gyűlölt Jézus Krisztus Bibliáját.

Pedig nem kétséges, melyik vallás - a keresztyén vagy a csak nevében "zsidó" - képviseli a népek közötti egyenlőséget, a területekről való lemondást és a békét. Bizony a zsidók könyvei azok, amik a "balliberálisok" által rettegett erkölcsi beszédeket hordozó, ezért részükről állandóan átkozott Jézus Krisztussal szemben a területi terjeszkedést, a gyarapodást, a másokkal szembeni és mások kárára történő gazdagodást, a faji kirekesztéseket, az elnyomó, követelőző és gyilkos faji felsőbbrendűséget és a szeretetlenséget tanítja és támogatja. Ez a Talmud, és ugyanezen sátáni álzsidók miatt kellett meghalnia a Jézus Krisztusnak 2000 évvel ezelőtt is azok kezeitől, akiknek nem kellett a béke, a szentség, és nem is tűrték meg az igazság, a szegénység, az adakozás, az önzetlenség és a szeretet szavát maguk között.

Rájuk Mondta Jézus: Ti az Ördögatyától valók vagytok.


Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu

 
Előző cikk:
2007-12-05. -
A Laborcz-hecc
/Szeszák Gyula/
Részlet: A Laborcz-féle apró közjáték [is] a régi gyanút táplálja. A Szovjetunió szétesését az erre a célra integrált titkosszolgálatok terveztek és szerveztek. Ennek része a "rendszerváltás" levezénylése. Epizódja a "Rózsadombi paktum", amely pontosan szabályozta a volt pártállami szervezetek ill. funkcionáriusok sérthetetlenségét és beépülésének módját...
Lap teteje Következő cikk:
2007-12-05. -
MAZSIHISZ-botrány a békesség ellen kontra Jézus Krisztus
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát Jézus a gazdagodós, harácsolós, kapzsi, milliomos és milliárdos "zsidóktól" Megfosztja a zsidósághoz való tartozás címét, és Kijelenti, hogy ők nem zsidók, hanem a Sátán zsinagógája.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu