Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
 

 

   

Államilag üldözött oknyomozók és tényfeltárók; Konspirációs módszerek; A rendőri pszichopátiáról

2007-11-25.
/Molnár F. Árpád/

Egy világból, ahol az állam a valódi bűnüldözőket üldözi, a bűnözőket pedig védelmezi

Mint arról írtam, a 2007 októberi Erzsébet hídnál történt tüntetés kapcsán 50 ezer Ft maximális pénzbírsággal sulytottak, mert kamkorderrel, diktafonnal és fényképezőgéppel, nem hivatalos Internetes újságíróként, az Interneten előre beharangozva azért mentem a helyszínre, hogy az előre kalkulált rendőri bűnözésről bizonyítékokat szerezzek, és azokat az Interneten teregessem. Azaz kiemelten közhasznú feladatot láttam el, ami éppen ezért nem is büntethető, mivel mások testi épségének és életének védelmére irányult szervezett bűnözői csoportok támadásaival szemben.

Olyan ez a "szabálysértés"-nek nevezett állambűnügyi eljárás, mint pl. az, ha valahol tudom, hogy szinte bizonyosan be fognak törni, vagy egy régóta glasszáló bűnbanda, amelyik emberek szemét lőtte ki, embereket lőtt fejbe, tengeren túli üzletemberek csontjait törte össze stb., alaposan gyanúsítható azzal, hogy újra emberekre fog támadni, ezért én a helyszínre megyek, mert erről tudok. Aztán jön ez a bűnbanda, és amellett, hogy a betöréseket is elvégzi annak rendje és módja szerint, de aznap éppen lehet, hogy csupán egy-egy ember színes televízióját, mobiltelefonját, fényképezőgépét stb. lopja el és töri össze gyűlölködve, ahogyan az ilyen kisstílű bűnbandák tagjai szokták, de mellesleg az én lakásomba is betör, és még számon is kéri, hogy mit képzelek én, hogy az ő napi tevékenységét ellenőrizni merem, hiszen ő a Lendvai Ildikótól, meg a Rogán Antaltól kapott felhatalmazást arra, hogy azt csinál, amit akar.

Mellesleg Kovács Géza MÖM-elnöknek - aki a Tánczos-ügyben írt Morvai Krisztinának (amire Morvai szintén előre kalkulált módon azóta sem válaszolt semmit az őt átjáró Fidesz-bűz miatt) - eltűnt a telefonkártyája, megannyi telefonszámmal, ami azóta sem lett meg. Az ügyben - ha jól emlékszem, feljelentés formájában - Kovács Géza MÖM-elnök panaszt tett, ami az Interneten is körbejár.

Úgyhogy a példázatba illesztve: volt nyoma veszett színes televízió is. De míg az ember maga is terroristák fogságában van, nehezen tudja kamkorderrel a rendőrségen kísérgetni a glasszáló bűnbandák áldozatait, mert éppen azért, mert kiemelten közhasznú tevékenységet végzett, maga is bűnözők közé soroltatott. A kamerák pedig - amelyek a rendőrségi fogdákban ki vannak helyezve (nem beszélve arról, hogy a teljes épület minden apró része be van technikázva!) - köztudottan nem azért vannak, hogy ha valakinek eme bűnbandák tetemes anyagi és egyéb kárt okoznak, visszanézve meg lehessen keresni, hol veszett nyoma a kártyának, az aranygyűrűnek, az órának, a diktafonnak, a fél deci vérnek (ami a kényszervallatás vagy a puszta önszórakoztató, az általánosan elterjedt rendőri szexuális aberráció miatt kelt brutalitás során kifolyt), a hangszalagoknak, a szatyor bizonyítéknak - pl. Milánó amerikai nagykövetsége melletti rendőrségén -, mert azok a kamerák nem arra valók, hogy az állampolgárok pénzéből fenntartva a hatályos törvényeket és az emberi jogokat szolgálják, hanem arra, hogy Lendvai, Rogán, nagyon szívbeteg Berlusconi-féle bandavezérek senkiházi trógerei akarata szerint, a család bűntetteit eltussoló és elrejtő módon, a mi pénzünkből funkcionáljanak és szolgáljanak: NEKIK!

Ipari mértekben és mennyiségben megy ez...

Olyan furcsán viselkedtek a rendőrök a rendőrségen, miután a kiemelten közhasznú tevékenységet a Lendvai-Rogán-féle bandavezérek és az alkotmányos rendet a fegyveres erőkkel megdöntésre uszító, mindenki előtt közismerten korrupt bűnözők helyett én végeztem az információgyűjtést a rendőri bűnözésről az alkotmányos rend és a Magyar Köztársaság törvényes rendjének biztosítása érdekében. A rendőrök megint úgy tettek a fogdában, mintha maguk is elhinnék, hogy bármi közük van a becsülethez.

Azonban én emlékszem, milyen volt rendőrnek lenni. (Nem hivatásosként dolgoztam velük és az NBH-val, kívülről.) A rendőrök, akikkel dolgoztam, tudták, hogy korruptak (az NBH-sok is, de most e helyütt maradunk a rendőröknél). Tudták, hogy bűncselekményeket követnek el, amiért mindig fél lábbal a börtönben vannak. Tudták, hogy a legbelsőbb velejükig sárosak. Tudták és élvezték, és az NBH mindvégig mindenről tudott, természetesen sokkal többet tudva hozzám képest, az akciókban gyakran személyesen részt vettek, egy-egy napi akció során is végezték a rendőrök és az én kísérgetésemet, és élvezték, hogy mindenki a feje tetejéig és a velejéig sáros. Ha egy rendőr nevet, akkor saját gazember mivoltán nevet, abban tetszeleg. Ha egy rendőr dühöng, olyankor azzal a lelkülettel teszi, amivel a leglecsúszottabb agresszív bűnözők, bandavezérek és keresztapák teszik: a 'majd én megmutatom ennek a kis senkinek, hogy ki vagyok én' lelkülettel, amolyan Flaisz Ferences (Kakasos) módon, amikor maga a bandavezér is tudja, hogy ő a tróger bűnöző, a jogai pedig, amiket számon kér, nem léteznek, de élvezi és tetszeleg a szerepben.

Mint az a Tróger Nagy Zoltán alezredes, a VII. Kerületi Rendőrkapitányság vezetője, meg a többi lecsúszott pszichopata, a rendőrségek legkisebb beosztású tagjaiig.

Igen: a bűnözők a szakmai definíció szerint (ún. bűnöző alkatú) pszichopaták. A pszichopátia egyik fő vonása, hogy nincsen felelős társadalmi szerep és szerepválallás, és nincsen a személyben igazi személyiség, mert a pszichopata jellem sokszor nemcsak hogy nem ismeri saját magát, de nincs is a személyiségében semmi stabil; ezért amikor cselekszik, spontán ösztönökből cselekszik. Lám, ilyen a rendőr az utcai vérengző pszichopatáktól, akik földön fekvő idős asszonyok fejét rugdossák csoportosan, állig páncélban és felfegyverkezve, mint a Kádár-rendszer szellemi fogyatékos aberrált bűnözői, a drogos és életvédelmis nyomozókig bezárólag, akik a pálinkát felváltva görgetik le a torkukon a saját zsebre kizsarolt és elcsalt pénzekkel, patologikus agresszív kirohanásaikkal megtűzdelve. A pszichopata arcmimikáját, személyiségét, mozdulatait, viselkedését mindig egy önélvezetre, önszórakoztatásra felvett póz hatja át, amit felölt, s aminek az a célja, hogy önmagát szórakoztassa vele (vannak másféle pszichopátiák is). Ha bűnöző alkatú pszichopatákról (amilyenek a rendőrök) van szó, akkor ezek torz, antiszociális példaképek és másolt személyiségjegyek, melyek java a média agresszív akciófilmjeiből és brutális bűnözők és rendőri verőemberek viselkedéséből másolt, felöltött és elsajátított póz, viselkedés- és magatartásforma. De saját személyiséggel az ilyen bűnözők igazából nem is rendelkeznek.

Ki nem ismer rá pl. a REBISZ teljes egész állományára?

...

Sosem felejtem el, amikor sok-sok éve a kecskeméti rendőrségen egy nyomozó az egyik bűnöző aktájába belekukkantva, az irodában felkiáltott:

- Tudtam! Pszichopata!

Nem akartam mondani, hogy te szerencsétlen, a szakirodalom követelményei szerint minden bűnöző pszichopata.

Azt tapasztaltam, hogy a rendőrök - legyenek bármilyen magas beosztásban - mindig hülyék voltak mindenhez, ami nem az alvilági bűnözők stílusát és szakmai jellemvonásait kopírozta. Fontos pszichiátriai rávezetés ez: "kopírozta". A politikai üldözések helyett ajánlom a bűnügyi pszichiáterek és a civilnek nevezett bűnöző és bűnpártoló pszichiátermaffia figyelmébe. A rendőrök pont ugyanolyanok és ugyanahhoz értenek, mint a bűnözők agresszívebb rétegei.

 
Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
 
Előző cikk:
2007-11-24. -
Feljelentettem a rendőröket, valamint az V. és VII. Kerületi Rendőrkapitányságot a belső elhárításnál
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Én voltam a jogkövető, a rendőrök pedig a bűnelkövetők, a szervezett bűnözői határozatok kimondásáig bezárólag. Így nem csoda, hogy ez az állomány engem talált egyedül bűnösnek és megtorlandónak, a bűnözőket viszont egytől egyig makulátlannak és hófehérnek deklarálta.
Rádiós ajánlat! VMP3O
Letöltés VMP3O
Lap teteje Következő cikk:
2007-11-25. -
Reggeli reveláció
A "demokratikus játékszabályok"

/Szeszák Gyula/
Részlet: A fogalompár: „demokratikus játékszabályok” tehát pillanatnyilag üres és azt a játékban résztvevők, vagyis a politikai pártok sohasem fogják kitölteni sem balról, sem „jobbról”, mert nem áll érdekükben. (...) De hát a népnek ebben a „demokráciában” nem osztanak lapot.
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu