Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Ami 2006-ban velem történt...


 

2008-11-13.
Lévay Atilla (Közhatalom Jégsértettjeinek Egyesülete (KJE) és Justitia Bizottság (JB))

Papp Károly r. dandártábornok,
Budapest, Kerepesi út 47-49,
1101

Tisztelt Papp Károly r. dandártábornok Úr!
 
 

 
Lévay Atilla (KJE és JB)

Többször is elolvastam 2007. december 18.-án kelt levelét és végül megvilágosodtam! Önnek igaza van. Kérem, nézze meg még egyszer a csatolt DVD lemezt! Azt a brutális aljasságot, ami 2006. október 23.-án velem és egyébként sok más emberrel is történt a Károly kőrúton, a Nyugatinál stb., tisztességes, becsületes, azonosító jelet viselő, valódi rendőrök, akiknek a jelszavuk, hogy „Szolgálunk és védünk” egyszerűen nem követhették el. Azok a csuklyás, azonosító jelet nem viselő, embernek alig, alig mondható lények csak álrendőrök lehettek. A 063 jelölésű vízágyút, amelynek az oldalához és később a hátuljához többször is odaverték a fejemet, valószínűleg elvették a valódi rendőröktől. Úgy tudom, hogy aznap egy T34-es szovjet tankot is sikerült valakinek elkötni és végigvezetni az utcán. A vízágyú mögötti felvételen egyébként lehet látni, ahogy az egyik álrendőr a földre dobja az általam korábban magasra tartott ereklye zászlót, amelynek a közepéből a Rákosi féle kommunista címer ki volt vágva. Ezt a gyalázatot nem csak az 56-os forradalom ötvenedik évfordulóján, hanem soha, semmilyen körülmények között, egy valódi magyar rendőr egyszerűen nem követhetné el. Remélem evvel Ön is, egyetért. Ezt az ereklye zászlót a mai napig nem kaptam vissza! Kérem, értesítsen, hogy az ön rendelkezésére álló adatok alapján, ha azt nem „a Rendészeti Biztonsági Szolgálat állományában szolgálatot teljesítő hivatalos személy”, vagy személyek tépték ki a kezeimből, és utána dobta egyikük a vízágyú mögött a földre, akkor kik követték el azt a gyalázatot és utána, mi történt a zászlóval? Egyébként azt is hihetetlennek tartom, hogy egy senkit nem fenyegető, semmi ellenállást nem tanúsító idős ember ok nélküli, csoportosan elkövetett brutális bántalmazásában esküjükhöz hű valódi magyar rendőrök részvettek volna! Remélem, Ön evvel is egyetért.

(Akkor 66 éves voltam.) Továbbá a Gyorskocsi utcai rendőrségi épületet is álrendőrök foglalhatták el, mert engem ott minden ok nélkül másnap reggel 6.25-ig fogva tartottak. Az aznap éjszaka készült jegyzőkönyvet hajnali egy és két óra között vették fel. A jegyzőkönyv felvétele után semmi okuk nem volt arra, hogy továbbra is fogva tartsanak. Ez a kicsinyes és szükségtelen „szívatás” szintén hihetetlen, hogy valódi magyar rendőrök, és rendőrségi tisztviselők ismérve legyen. Törvénytelen fogva tartásom ideje alatt, többszöri kérésem ellenére sem engedték meg, hogy a családomat értesíthessem a történtekről és megnyugtathassam őket, hogy pl., egyik szememet se lőtték ki és a fél kezemet se kellett leamputálni!

2007. január 24.-én volt az első bírósági tárgyalásom. Akkor még naivul azt hittem, hogy Magyarországon a Bíróság és a Bírók elkötelezettek az IGAZSÁG kiderítésében és erre alapozzák állásfoglalásukat. Sajnos be kell látnom, hogy tévedtem. A Varsányi Irén utcai Bíróságon a tárgyalást egy Dr. Rácz József nevű álbíró vezette. Ezt még két tárgyalás követte. Az ott történteket nem lehet egy civilizált demokratikus ország igazságszolgáltatásának tekinteni. Evvel kapcsolatban itt küldöm önnek a Dr. Falvai Zsoltnak és Dr. Ihász Sándornak küldött leveleim másolatait. Ezek nem igényelnek további magyarázatot.

Befejezésül arra szeretném felhívni az Ön figyelmét is, hogy miután Gyurcsány Ferenc saját bevallása szerint a Magyar Szocialista Párt vezetői, a 2006. áprilisi választások előtt, előre megfontolt szándékkal össze-vissza hazudoztak és ilyen hazug ígéretek alapján nyerték azt meg, Magyarországnak jelenleg nincs törvényes kormánya!

Minden civilizált jogrendszerben alapelv, hogy a megtévesztéssel kötött szerződés érvénytelen, semmis. Az érvénytelen, semmis társadalmi szerződésre alapított hatalomgyakorlás illegitim. Ha az Országgyűlés ezt az illegitim kormányt támogatja, akkor az országgyűlés is illegitim. A Rendőrség, ha végrehajtja a jelenleg törvénytelenül hatalmat bitorló bűnbanda utasításait szintén illegitim! Bűntársává, cinkosává, az MSZP ÁVH szerű "öklévé" silányul és megszűnik Magyarország rendőrsége lenni. Egy hatalmat bitorló illegitim kormány parancsainak végrehajtását, a Rendőrség törvénytisztelő tagjainak nem csak lehet, de kötelességük is megtagadni. Ugyanez vonatkozik a bírókra, az ügyészekre és az államapparátus minden munkatársára. A nürnbergi perek óta, nem lehet arra hivatkozni mentő körülményként, hogy felsőbb parancsot hajtott egy katona, vagy egy rendőr végre, tehát nem ő felelős a teteiért és azok esetleges következményeiért!

Egyébként az is érdekes és elgondolkodtató, hogy mialatt Gyurcsány Ferenc és társai „elkúrták” az ország dolgait, saját maguknak milliárdos vagyonokat sikerült összelopniuk. Ilyen példaképek után mit várhatunk a Rendőrség cinikusan hazudozó vezetőitől és becstelenségbe, brutalitásba, az MSZP "öklévé" züllesztett tagjaitól!

És legyen itt egy idézet Márai Sándortól:

„Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak, kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek? Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt. Ilyenkor ne törődj senkivel, és semmivel, csak az ügy igazával, melyet meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek, vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak, elvehetik életed, de nem vehetik el igazságodat. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz.”
 

Lévay Atilla
Zsámbék

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-30. - A "rendvédelmi"-nek nevezett fegyeres bűnözők (FRDÉSZ), az áldozataikból alakult civil szervezet (KJE), valamint a Hírháttér közleménye arról, kell-e szigorítani a hatályos jogszabályokon
/Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 3 közlemény: Az FRDÉSZ közleményét követően a főként 2006-os lesortüzelt, összevert és életre megnyomorított magyarokból, keresztyénekből, zsidókból és külföldi áldozatokból épült KJE nyílt levele a rendvédelminek nevezett fegyveres bűnözés érdekvédelmi szervezete és annak elnöke, Kónya Péter számára, melyet a Hírháttér nevében Molnár F. Árpád cikke követ.

 

BETILTVA! : 2008-09-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A törvényfelettiekről - A bírói bűnözésről Kovács Gyulával
/Kovács Gyula (MNP) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Gyula 29 éve járja a bíróságokat. A Mecsek Nyugdíjas Egyesület hajdani megalapítója, a Magyar Néppárt (MNP) tagja, aki ma is aktivista, a bírói korrupcióról és konfliktusairól beszél, valamint arról, hogy annak idején géppisztollyal gerincét törte a rendőrség, ami miatt nyugdíjazni is kellett. A filmben láthatnak bejátszásokat a 2006-os rendőri brutalitásokból is. (Film, 9 perc)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)
 

 

2008-06-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Gyilkosoknak szolgáltok - Rendőrképző és -taposó film a politikai gyilkosságokról
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér rendőrakadémiája nemcsak bátorságra neveli rendőrlátogatóit, de tükröt tartva pszichoterápiás közgyógyellátást is biztosít számukra. E filmünkben a rendőri állomány példaképe, Gergényi Péter és családja számára is különleges és mélyreható meglepetéseket tartogatnak. (Film, 9 perc)
 

 

2008-04-28. - TABU: HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrszakmáról a teljes állománynak - Tényfeltáró film nektek és rólatok, ahogyan még senki nem szólt hozzátok
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A film készítője, Molnár F. Árpád több, mint fél évtizeddel ezelőtt összekülönbözött a rendőrséggel és az NBH-val, ami miatt tönkre akarták tenni, aztán meg akarták ölni. Tényfeltáró film a rendőrség belső működéséről, a rendőri állomány erkölcsi- és mentális állapotáról, az állami bűnözésről, politikai gyilkosságokról... (Film, 30 perc+kép)

 

 
Előző cikk:
2008-11-12. -
Az Emberiség ellenségeinek fekete listája
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Az elévülhetetlen, (...) a Föld valamennyi államában legalább életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, a Földet pusztított Emberiség-ellenes bűnözők fekete listája, az ítéletükkel, mely valami, melyet ránk mondtak ki, amiért képviseltük az Emberiség minimális érdekeit...

Lap teteje

Következő cikk:
VONA GÁBOR TÁMOGATÓI RÉSZÉRŐL MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL BETILTVA! 2008-11-13. -
MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu