Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A "rendvédelmi"-nek nevezett fegyeres bűnözők (FRDÉSZ), az áldozataikból alakult civil szervezet (KJE), valamint a Hírháttér közleménye arról, kell-e szigorítani a hatályos jogszabályokon


 

2008-09-30.
Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
Budapest, 2008. szeptember 26., péntek (OS) - Az országban tapasztalható politikai válsághelyzet azt eredményezte, hogy egyes szélsőséges csoportok, kiegészülve bűnöző elemekkel egyre radikálisabban lépnek fel az utcai demonstrációk során. Tarthatatlan az az állapot, hogy az utcai tüntetők - más ellenséget nem találva - rendszeresen fizikai támadásokat intézzenek a rendezvények biztosításában résztvevő kollégáink ellen. Az elmúlt időszak tapasztalatai azt bizonyítják, hogy a jelenlegi jogszabályi környezet, nem alkalmas arra, hogy megfelelő visszatartó ereje legyen az ilyen brutális cselekedetek megelőzése, illetve megakadályozása érdekében.

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) Elnöksége a mai napon levélben fejezte ki Dr. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek elvárását azzal kapcsolatban, hogy a Kormány azonnal kezdeményezzen ötpárti parlamenti egyeztetést annak érdekében, hogy mielőbb megszülethessen egy olyan jogszabály, amely a törvény teljes szigorával lesújt azokra, akik hivatalos személyt, szolgálati tevékenységével összefüggésben bántalmaznak.
Egyúttal Elnökségünk kéréssel fordult Dr. Lázár Jánoshoz, az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága elnökéhez, annak érdekében, hogy a bizottság kormánypárti és ellenzéki tagjai, tegyenek meg mindent a kezdeményezés eredményességéért!
Az FRDÉSZ Elnöksége bízik abban, hogy a parlamenti pártok konszenzusával mielőbb megszületik egy olyan szigorú jogszabály, amely visszatartó erejével véget vet az utcán tapasztalható áldatlan állapotoknak!

Budapest, 2008. szeptember 26.

Az FRDÉSZ Elnöksége nevében:

Kónya Péter
FRDÉSZ elnök

* * * * * * * * * *

A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete közleménye:

Tisztelt Kónya Péter Elnök Úr!

Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége.

A Demokráciában nagyon becses és becsülendő dolog, hogy az érdekvédelmi szervezetek megvédik saját dolgozóikat. Ezért nagyra becsülendő dolog, hogy Önök is ezt teszik. Hisz védelem jár azoknak a rendvédelmi dolgozóknak, akik ártatlan embereket lőnek gumigolyóval mellen, nyakon, válon, lövik ki szemüket, tesznek fiatal és idős embereket örök életükre lehetetlenné mind egészségileg, mind egzisztenciálisan. Azoknak a rendvédelmiseknek, akik felszólítás nélkül használják a könnygáz, paprika gáz / vagy a CR-gáz? / lövedékeiket. Azokkal szemben, akik a demokráciában / ha van demokrácia Magyarországon / kifejtik véleményüket.

Önök azokért a rendvédelmi dolgozókért állnak ki, akik egybe keverik tudatosan a békés demonstrálókat a tettleges tüntetőkkel. Azokért, akik Isten tiszteleten résztvevőkkel szemben oszlatást helyeznek kilátásba, mert be nem jelentett tüntetésen vesznek részt, - ha a hermetikusan lezárt területről nem oszlanak.

Tiszteletünk az Önök kiállásáért. De vajon hazánk demokráciában hívő állampolgáraiért ki fog ki állni? Vagy ezt is felvállalják?

Vagy ez is csak egy politikai színjáték egy felvonása, melynek Önök most a mellékszereplői? 
 

Budapest, 2008. szeptember 28

                           KÖZHATALOM JOGSÉRTETTJEINEK EGYESÜLETE.

* * * * * * * * * *

Molnár F. Árpád kommentárja:
 


Az álldogálókra támadó fenevadak mind ördögök. A kivezényelt rendőri állomány valamennyi tagja kapható bármire, a tüntetők között pár százalék ilyen. A kurucinfó és társai azt szeretnék, ha mindenki ilyen REBISZ-es, mocskos állattá válna. Mi tudjuk, hogy Magyarország ezen a lejtőn hamarosan sokkal lejjebb fog jutni. A vörös vakság még el sem kezdődött.

A kivezényelt állomány mindig pontosan azt teszi, amire utasítást kap. Ez azt jelenti, hogy ha a politikai rendőrség azt a politikai utasítást kapná, hogy a békésen álldogáló rendőrök bármelyikére Molotov-koktéllal, kövekkel vagy egyéb emberi élet kioltására alkalmas eszközzel támadó civilt minden esetben a rendőri sorfalból kiváló 5 vagy 6 rendőr elfogja, a randalírozót minden sérülés nélkül megbilincselje és előállítsa, akkor ezt az utasítást az állomány kivezényelt tagjai az esetek messzemenően 90%-a fölött teljes eredményességgel teljesítenék. Azonban Önök kifejezetten úgy használják a politikai rendőrséget, hogy az minden alkalommal összemossa a békés demonstrálókat és az utcai járókelőket, avagy mint 2006-ban tette, magyarokat, németeket, angol és francia turistákat, amerikaiakat és kanadait, peruit, keresztyént és ateistát, fiatal, a buszmegállóban álldogálót és az unokájához a kórházba tartó nagymamát a sokszor egy kilométerrel odébb randalírozó állítólagos civillel, majd hamis vádakkal, de kivétel nélkül, valamennyi esetben hamis vádakkal(!), bűnszervezeti rendőrbűnözőikkel, mindezeken felül a maximális büntetést követelésével akarják áldozatokként továbbra is megtorolni.

Így világos, hogy ezzel az állománnyal és ezzel a vezetéssel a világon semmiféle erkölcsi és jogalapja nincs semmiféle törvényi szigorításnak, hiszen 2006 óta a rendőrök által, majd ezt követően a tüntetők leglerobbantabb és legsöpredéke tagjai által konkrétan életveszélyben vannak mindazok, akik egy-egy tüntetés esetén akárcsak a környéken tartózkodnak. Azért, mert amit Önök a civilektől elvárnak, hogy ha pl. egy civil lakost megtámad egy fegyveres bűnöző, ne a két utcával odébb álldogáló nagymamát lője fejbe, vagy a 600 méterrel odébb sétáló, nyugdíjas professzoroknak és külföldi, sétáló üzletembereknek szaladjon neki - mondjuk szomszédaival közösen és állig felfegyverkezve, mint az elvadult, bedrogozott és berúgott, harci drogoktól brutális fenevadakká aljasult mocskos állatok, tehát amit egy civiltől elvárnak, annak ellenkezőjét saját rendőreik esetében mint a világ legtermészetesebb dolgát értelmezik és jutalmazzák a mi pénzünkön, ráadásul a szakszerűség és a hatályos törvények nevében. Pedig nem sok olyan csoportterápiára szoruló bűnöző lehet ebben az országban Önökön kívül, akik saját pénzükből akarnak ilyen kitartottakat táplálni és tovább nevelni.

Bizonyára azt is megértik, hogy ilyen konstellációban az ember szívesebben tekinti a minden esetben bűnszervezeti rendőrbűnözőket fogyóeszközöknek, ahol ártatlant még csak véletlenül sem érhet egyetlen terméskő sem, mint hogy akárcsak egyetlen ártatlan civil is essen áldozatul olyan bűnözőknek, akik egész biztosan bűnszervezetben fognak védekezni, várhatóan egytől egyig megjutalmaztatni, de egészen biztosan elkerülve a letöltendő szabadságvesztést, pedig mindenki tudja róluk, hogy az adott esettől teljesen függetlenül megrögzött bűnözők.

A Hírháttér nevében Molnár F. Árpád, az egyébként a jobboldali bűnöző söpredék által üldözött és lépten-nyomon a Jobbik védelmében betiltatni, megveretni és hamis vádakkal börtönbe juttatni akart keresztyén emberjogvédő, aki tehát sem a bal- sem a jobboldali magukfajta bűnszervezeti bűnözőkhöz hasonlítani semmiképpen nem akar, ugyanis a kettő között mára már semmilyen látható és érzékelhető különbség nincs.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-29. - A 2006-os KJE nyílt levele Draskovics Tibornak, Bencze Józsefnek és Tóth Gábornak
/Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE)/
Tartalom: A javarészt 2006-os áldozatokból alakult KJE nyílt levele a 2008 szeptember 20-i tüntetésekről és a kormány Istentiszteleten részt vevők elleni állami terrorakcióiról.


 

 

2008-09-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Akiknek a Sátán muzsikál - A magyarverők és -veretők mind ördögök
/Molnár F. Árpád/
Bevezető helyett: Ahol a HAARP-project koncertje valójában csak egyetlen hangszer a globális pusztítók közül. (Film, 11 perc)


 

 

2008-09-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyart ver a magyar - Pajor András plébános saját versét kommentálja és olvassa fel
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Pajor András plébános, a hajdani Pannon Rádió egyik vezetője, keresztyén író és költő a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédet. E filmben verseskötetéből olvas fel egyet, amelyet a 2002-es, a szavazatok újraszámlálásáért kezdeményezett Erzsébet-híd-lezárás eltiprása kapcsán írt. A vers címe: Pesti csütörtök a hídon - Csendes mementó 2002 július 4-én. (Film, 5 perc)

 

2008-03-15. - Magunkfajták civil szervezet (a KJE) alakult meg a sortüzes-csonttörő, életfogytos kormány áldozataiból
/Molnár F. Árpád összeállítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel, neves áldozatokat és emberjogvédőket megszólaltató riportösszeállítása a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alakuló gyűlésén történtekről és elhangzottakról.

 

2008-03-14. - Tisztelt Honfitársaink, Honfitársnőink! Kedves Barátaink!
/Közhatalom Jogsértettei Egyesülete Elnöksége/
Részlet: Gyurcsány Ferenc köztörvényes bűnöző: többrendbeli csalás, sikkasztás, közvagyon hűtlen kezelése, közérdekű információk elhallgatása, ezzel választások törvénytelen befolyásolása, az őszödi beszédben bevallott bűncselekmények és a 2006. szeptemberi-októberi terrorcselekmények okán!
 

 

2008-03-12. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Itt fogunk agyonlőni!" - a Hírháttéren Fábián Gábor, a 2006-os államfasiszta brutalitás áldozata
/Molnár F. Árpád összeállítása/

Részlet: ...mindegyikből áradt a tömény alkoholszag. (...) ...mondták, hogy lőnek a rendőrök. És fogalma nem volt senkinek, hogy miért (...) ...maradandó sérülést szereztem (...). A jobb lábamnak a szárkapocs-csontját három darabba törték el (...) ...azóta sem tudok aludni...
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2008-09-29. -
Stoffán György hazudik, valamint hamisan és antikrisztusi módon rágalmaz - Válasz Stoffán őrjöngésére, teljes levelét idézve
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Stoffán György megvadult és az Evangélium legfenyegetőbb Törvényein taposva, valamint a nácikhoz fordulva, újabb sérelmet kreálva magának megtámadta a Hírháttért. Leleplezem konkrét sérelmeit, amelyekről - mint minden olyan esetben, amikor akár a jobbik.net, akár mások ellen támad - mindig nagyokat hallgat. Terjeszteni kezdjük azt is - lássuk, mikor jut hozzá vissza, és visszajut-e egyáltalán -, mit fog tenni az elkövetkezőkben, és azt milyen tette fogja követni.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-02. -
A finnek elleni sztálini agresszió; a szocialista blokk álszent retorikája
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Tartalom: A Justitia Bizottság (JB) értekezése főként az 1939-es Finnország elleni szovjet háborútól az 1956-os népfelkelésig. Az olvasó érdekes visszatekintést nyerhet a teljes szocialistának nevezett blokknak az egymás közötti álszent, tulajdonképpen minden tartalom nélküli retorikájáról.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu