Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Amikor a birka... - A farkastól kér segítséget

2008-10-31.
Fort András

 


Az IMF és a világ háborús fenevadjai Afrikában is jótékonykodnak. Nem csak éhezéssel, elektromágneses stb. butítással, mesterséges háborúkkal és szándékosan gyártott szárazsággal, de mesterséges fertőzésekkel is. Mert a Sátán és bűnbandái szemében Afrika sem több egy kísérleti és önszórakoztató labornál. Valami olyan tömeggyilkos önszórakoztatásról van szó, mint amikről a tévés felvételeket a Pesty Lászlók (képletesen: lezuhant repülőgépeinek) Fekete Dobozai őriznek. Azaz - hatalmi szó szerint - a Júdásfaj...
(Hírháttér-kommentár)

Elodázni a véget, ameddig csak lehet, - de addig is, kipréselni mindent az áldozati bárányból, az utolsó cseppig. -
 

Az egyre súlyosabbá váló pénzügyi válság kezelésére, 20 milliárd eurós hitelt kap Magyarország a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF), az Uniótól, és a Világbanktól. - Részletekre bontva:  az IMF 12 és fél milliárd eurót, az Unió; 6 és fél milliárd eurót, a Világbank pedig 1 milliárd eurót folyósít Magyarországnak.

De meglesz ennek az ára!

Magyarország amúgy is rossz passzban van. Gazdaságilag teljesen legyengítette, az utóbbi években ellene folytatott pénzügyi rablóhadjárat, - melyet éppen azok folytattak az országunk ellen, - akiket most a liberális média a megmentőként üdvözöl.

De mióta kér az áldozat, - a ragadozótól segítséget?

Magyarország egyre súlyosabb válságban van, a szociál-liberális kormányzásnak köszönhetően. És ez nem ma, s nem tegnap kezdődött.  A most beköszöntött pénzügyi válság, pedig csak súlyosbítja a helyzetet. Az IMF - Nemzetközi Valutaalap nevével fémjelzett, - látszólagos pénzügyi segítség csak még nagyobb adósságba taszítja az országot.

Mert ezt a 12.5 milliárd euro, amit Magyarország kap az IMF-től, - azt Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék elnöke szerint, az adósságállomány csökkentésére kell fordítani.

Csakhogy ennek a pénzügyi mentőövnek nevezett uzsora kölcsönnek a kamatai még súlyosabbá teszik az ország adóssághelyzetét. És a Nép ebből a pénzből sem kap semmit. És nemcsak, hogy nem kap semmit, hanem ennek kamatait is Ő fizeti vissza. A 13. havi nyugdíjából, a befagyasztott, súlyos adókkal terhelt béréből, és még számtalan sarcból...

Nem lesz különb a sorsa az Unió és a Világbank által folyósított összegnek sem. Hiszen az elemzők szerint, az IMF-csomag, az Európai Központi Bank korábban felajánlott 5 milliárd eurós hitelkeretével és a Magyar Nemzeti Bank 17 milliárd eurónyi devizatartalékával együtt bőven fedezi a következő egy évben lejáró államadósságot, ami megnyugtathatja a Magyarország fizetőképességéért aggódó befektetőket.

Vagyis az egész pénz a hitelek, és ezen összegek uzsorakamatainak törlesztésére megy el! A Magyar Nép ebből nem fog látni semmit, - viszont ő fizeti vissza!

*

Na de miért is lett ilyen mézes mázosan készséges az IMF Magyarországhoz? - Talán annyi mindent lehet még elvinni innen?

Nem csak!

A választ erre a korábbi Jegybank elnök, Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke adta meg október 29.-én: "Igazából az IMF fordult hozzánk, nem mi az IMF-hez, - hogy ne okozhassunk fertőzést a térségben."

Még egyszer nézzük csak az utolsó mondat második részét: "...- hogy ne okozhassunk fertőzést a térségben."

Nos, igen. Magyarország a leggyengébb láncszeme lett Nemzetközi Pénzügyi Kapitalista rendszernek. Vagyis, ha borul az egész, itt kezdődik majd el...

*

De még egy szót a Valutaalapról:

Éppen az IMF volt az, aki le akarta nyomni a Magyar Nép torkán az egészségügy privatizációját. Éppen a valutaalap volt az, amely komoly nyomást gyakorolt a Gyurcsány bábkormányra, hogy privatizálja az egészségügyet, ügyet sem vetve arra, hogy hány magyar ember hal bele ebbe, hány beteg szenved fölöslegesen, vagy ellátatlanul.

A Nemzetközi Pénzvilág legkönyörtelenebb farkasa a Nemzetközi Valutaalap, az (IMF)! - És éppen ettől elfogadni segítséget, - felér az öngyilkossággal.

Na de várhatunk-e a Simor-féle pénzügyi- és a Gyurcsány féle bábkormányzattól egyebet, - mint a magyarok teljes kifosztását, és tökéletes megsemmisítését?

Fort András 2008. okt.29.

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-19. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazdagokról és gazdagoknak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Claude Achille Debussy)

Tartalom: Új sorozatában a Hírháttér megismerteti Önöket Christian Crownnal, akivel érdekes, máskor különleges erkölcsi beszélgetéseket hallhatnak, messze nem nélkülözve a Jézus Krisztust, majd korunk eltitkolt valóságának, a Háttérhatalomnak az érintését. Első műsorunk közben végig szól Debussy varázslatos zenéje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)


 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Vissza a 200 milliónkat, Szilvásy György! - Nyílt filmlevél Szilvásy Györgynek a 10 éves büntetési tételű kormányzati portáljukról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az úttörőnek számító maffiaellenes film vezérfonala az MSZP által bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette a kormányszóvivői portál 200 milliós ún. "felújítása" kapcsán, közvetlen és halmozott üzenetekkel főleg Szilvásy Györgynek. (Film, 17 perc)

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan hozzuk rendbe a gazdaságot? - Film Torgyán József miniszterrel
/Torgyán József - Molnár F. Árpád/
(Film, 20 perc)

 

 

2008-05-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan vigyük csődbe a gazdaságot?
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Gazdaságpolitikai gyorselemzés, ahogyan a kulisszák mögött zajlik. (Film, 7 perc+kép)

 

 

 

2008-04-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Csőd előtt a magyar gazdaság - Beszél a Magyar Néppárt (közgazdász) elnöke
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Sebők István, a Magyar Néppárt (MNP) elnöke (közgazdász) az államadósságról, a külföldi tőkéről és annak motivációiról, a Fidesz bukásának okairól, a stabilitáshoz szükséges gazdasági intézkedésekről, a bankok kemény megadóztatásáról és a magyar gazdasági csődről. (Film, 8 perc+kép)

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-29. -
Roháč, Boross, Mečiar, a KGB és a többiek - Személyes tapasztalatokkal a nemzetközi állami bűnözés sűrűjéből
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Személyes nyomozásaim és politikai üldözéseim konkrétumaival mindenekelőtt a szlovák és az orosz állam bérgyilkosaként elhíresült Jozef Roháčtól kiindulva kivételes tényfeltárást olvashatnak, olyan konkrét eseményeket megismerve, amelyeket soha, sehol és senki nem hozott nyilvánosságra. E cikkben szólóban is megláthatnak olyan összefüggéseket és szervezettséget, amelyekről bizony egyelőre a világon senki nem mer ilyen nyíltan beszélni a 15 millió magyar közül, és amely nem véletlenül váltotta ki a kurucinfó és hasonszőrű pártszemete osztatlan átkozódását.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-31. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A hamis bírók és a Teremtő Bosszúja
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Krisztus hamis bírákról és áldozataikról szóló Példázata mentén a közélet és a média elátkozott, végtelenül romlott világáról is szót ejtünk. Ama közéletről és médiáról, amely az egész világot elhitette, tönkretette, és az utolsó pillanatig azon lesz, hogy valamennyiünk vesztére pusztítsa a Földet. Különleges atmoszférájú filmünkben - mint az már szinte hagyomány - csaknem szüntelen szól a zene. (Film, 14 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu