Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Amikor a kufárok és kofák hatalomra jutnak... - Avagy miért nem népszerű a kormány? - enyhén szólva


 

2009-02-01.
Audie Rácz Era

 


Az öngyilkos civilizáció - A már nem létező állam futószalagon gyártott képviselői ostobán és értelmetlenül, látszólag kéz a kézben, valójában mindig, mindig, mindig oly' egyedül, Istentől és a világtól elhagyatottan, egymást örök cserbenhagyottan végezve jutnak az örök szenvedés helyére. Bush, Obama, Gyurcsány és Putyin; egy letűnt világ szimulált karikatúrái ők. Mi pedig bemutatjuk a kollekciót...
(Molnár F. Árpád kommentárja)

A kérdésnek úgy kéne szólnia, miért gyűlölik egyre többen a regnáló kormányt? A válasz pedig megfogható minden családban, minden gazdasági ágban, a mindennapjainkban. Azok a főbb bűnök, melyekben a kufárok elmarasztalhatók, a még(!) hatályos BTK paragrafusai közt fellelhetőek. A címbéli kérdés helyett újat kell fogalmazni: Meddig kell nekünk a nemzetellenes és köztörvényes bűnöket halmozó kufárok diktatúráját elviselni?

Sokan és sok helyütt leírták és elmondták már, mi a baj. A legkülönbözőbb fórumokon, a legkülönbözőbb esetek kapcsán látott napvilágot a kormány, az országgyűlési és önkormányzati képviselők bírálata. Nem ok nélkül!

Immár elmondhatjuk, az elmúlt több, mint hat évben szinte semmit sem tettek a hazájuk felvirágoztatására, a magyar nép szolgálatára - ami a feladatuk! Holott ezért lettek megválasztva, ezért kapják a nem kevés fizetésüket és majd ugyanennyi adómentes juttatásukat és kedvezményeiket. De nem hogy a munkájukat nem végezték el, visszaélve hatalmukkal romlásba döntötték az egész országot is! Feladataikat elhanyagolják, (bűnüldözés, bűnmegelőzés, egészségügy, nyugdíj stb.) vagy megpróbálják delegálni a feladatukat az emberekre, mondván: öngondoskodás!     

Se szeri, se száma a népnyomorító intézkedéseiknek. Az a szándékos rombolás és kifosztás az élet és a gazdaság minden területén, amikkel előhozakodtak, és többségében le is nyomták a torkunkon, azt mondhatnám, szinte példátlan az egész világon. Megfűszerezve persze jó adag demagógiával! Ezt a nép- és nemzetrontó tevékenységet nemes egyszerűséggel „reform"-nak, jobb esetben megszorító intézkedéseknek nevezik. S nem átallják eredményként feltüntetni, azt hazudva, hogy az érdekünkben cselekedtek.

Olyan napi események, mint a Dunaszerdahelyi és egyéb atrocitások mind, mind válasz és következmény nélkül maradtak, A gyávaságuk és gyengeségük okán - kivéve, ha a saját zsebük megtömése érdekében kell tenni bármit is - csak a fegyvertelenekkel, a kiszolgáltatottakkal szemben mutatnak fel „erőt", akkor viszont megengedhetetlen, agresszív módon, az eszközökben nem válogatva, semmi pénzt nem sajnálva.  

Az a megosztó politika, amit mesterségesen erősítenek, veszélybe sodorta a jó bel- és külkapcsolatokat. A hadsereg létszámának drasztikus csökkentésével védtelenné tették a hont.

Az ország sosem látott mértékű eladósításával, a multinacionális cégek indokolatlan és szükségtelen támogatásával mind gazdaságilag, mind pedig erkölcsileg kiszolgáltatták az országot a pénz oligarcháknak. S egyúttal a nemzeteket leigázó globalizációnak. Ennek egyik eszköze a kis- és középvállalkozások egyidejű elsorvasztása.

Az országnak tán soha nem volt ilyen korrupt vezetése. Korrupcióban már világvezetők lettünk, épp mert ebben élen járnak mindazok, akik a kapott hatalommal, a választói bizalommal visszaélnek.

Sosem látott mértéket öltött a munkanélküliség, a nevetségesen alacsony bér és az indokolatlanul magas adó, melynek kiszámítható következménye a megugró feketemunka. S lám, ebben is visszaköszön a demagógia: nem az okot szüntetik meg, hanem a következmény ellen lépnek fel! 

S most, hogy a gazdasági válságba belerokkanunk - más országokkal ellentétben, akiket nem talált ennyire leromlott állapotban -, dilettánsok bármi kiutat találni, de  erkölcstelenségükben a titokban felvett hitelekből – melyeket szokásuk szerint velünk fizettetnek meg – pöffeszkednek, gazdagodnak. Hizlalják külföldi bankbetéteiket, pocsékolnak új bútorra, luxus autókra. A beérkező támogatásokat ügyes technikákkal a saját és a baráti szféra vállalkozásaiba pumpálják – s az ország ebből szinte semmit sem kap.

Ezt egy közkeletű kifejezéssel lenyúlásnak nevezik mostanság, de én hajlok arra, hogy valójában ez lopás. Lehet, hogy jogilag, és törvényesen nem megfogható, ám mint tudjuk; a jog és az igazság ritkán járnak kézen fogva. Meg aztán az igazságszolgáltatásban is szép számmal helyezték el a baráti kört, így nem is csodálkozhatunk azon, hogy sosincs felelőse semminek a kufárok közt.

Azt halljuk mindenfelől, hogy ez egy felelősségvállalás és következmények nélküli ország. S valóban! Közülük csak alig-alig akad, aki felelősséget vállalna bármiért. Míg ezzel szemben a kiszolgáltatott állampolgárt bármikor készek szigorúan megbüntetni töredék annyi bűnért, mint amelyet ők elkövetnek.

A Szent Korona országa nem volt ilyen, A kufár kormány tette ilyenné! S hogy ezt megtehették és megtehetik mind a mai napig, annak - némi „külsős rásegítéssel"- a megelőző kormányok és képviselők gondos „előkészítő munkája"  a legfőbb oka! 

A megtévesztett naiv választók csak igen kis mértékben okai ennek, noha a kufárok megpróbálják rájuk kenni, s őket felelőssé tenni minden bűnükért!

Ezért is hangoztatják cinikusan oly sok helyütt, hogy „Tetszettek volna forradalmat csinálni!" meg hogy „Minden népnek olyan kormánya van amilyet megérdemel!" Ez azonban Magyarországon már régen nem igaz! Ezt a magyar nemzet nem érdemelte meg! Ennél sokkal jobb képviselőket érdemel! De hol vannak ezek a vezetők??!

Ezek után költői a kérdés hogy: Miért is nem népszerű a kormány? – enyhén szólva! A kérdésnek úgy kéne szólnia, miért gyűlölik egyre többen a regnáló kormányt? A válasz pedig megfogható minden családban, minden gazdasági ágban, a mindennapjainkban.

Azok a főbb bűnök, melyekben a kufárok elmarasztalhatók, a még(!) hatályos BTK paragrafusai közt fellelhetőek.

A címbéli kérdés helyett újat kell fogalmazni: Meddig kell nekünk a nemzetellenes és köztörvényes bűnöket halmozó kufárok diktatúráját elviselni?

Audie Rácz Era
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-26. - Nem adjuk a Sátánnak!
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ők azok a kufárok, akik a lelküket már rég eladták a sátánnak! Ők azok, akik ellopnak, eladnak mindent, amihez csak hozzáférnek. Cseppet sem zavartatva magukat azon, hogy az nem az övék, s hogy ez nem törvényes. Sebaj! - mert ami ma még törvénytelen, arra hipp-hopp hoznak törvényeket (...). Erkölcsi aggályaik pedig sosem voltak.

 

 

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/
/Zene: Hárs Viktor/
(Film, 19 perc)
Részlet: Németh Imre szentesi lakost a szocialistának nevezett érában a rendszer bírálata miatt sorkatonai állományból hurcolták katonai kórházba és vetették elektrosokk terápiás kezelés alá. Jelenleg akarata ellenére próbálják gyámság alá helyeztetni. A Hírháttér ennek kapcsán kezdett körtelefonálásba, melynek során beszéltünk Hídvégi Klárával, a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozó CCHR kapcsolattartójával...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-01-16. - Versek a titokzatos Nagy Babilonról
1. Reményszózat egy babiloni fogolynak
2. Vers Babilon kurvájához

/Athenagorasz/
Tartalom: Ebben a világban, melyről úgy írt Orwell: 'ahol mindenki hazudik, ott az igazmondás forradalom', egy ilyen áruló világban Athenagorasznak a Valóságról írt két verse nem csak hiánypótló, nem csak kultúrtörténeti érték és ritkaság, nem csak úttörő vállalkozás, de már most történelem.

 

2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/
Részlet: Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája. (...) Minden betegség, ami elhalmozza az Emberiséget, elültetett, tervezett betegség... (...) Örülök, hogy van, aki tisztán látja, hogy a Magyar hazát már nem magyarok irányítják, hanem a globális háttérhatalom.

 

 

2009-01-05. - Babilon bűvkörében: a Magyar Baptista Világszövetség és az amerikai magyar baptista mozgalom
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az amerikai és amerobaptista pénzimádatról, az interkontinentális baptista vezetők gerinctelenségéről és gyáva, tömeggyilkos korrumpáltságáról, az MK-Ultra és más elmeproject-ek általuk való gátlástalan és jellemtelen fedezéséről, a hívek testének és lelkének babilonista módon történő adás-vételéről. Szemtől szemben a Hírháttéren korunk amerobabilonista egyházi borzalmáról.

 

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.

 

 

 

 
Előző cikk:
2009-01-30. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel!):

Telefonos riportműsor, miért szervezi az USA-kormány a magyarok jogainak totális felszámolását és a világ népei elleni népirtások védelmét

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az USÁ-ban betiltott két emberjogvédő és kiemelten közhasznú, a CIA-nak mégis útjában állt műsorunk miatt körtelefonáltunk. A telefonvonal másik végén az USA Nagykövetsége, a Miniszterelnöki Hivatal (MEH), a Kormányszóvivői Iroda, a Külügyminisztérium, a Hír TV-től Krakkó Ákos és Arató László, az Echo TV és a Fidesz több címe. (Fotó: Krakkó Ákos; Hírháttér-felvétel)
KLIKK az oldalra! (37 perc)
(Meghallgatható és letölthető! (Filmváltozatban is elérhető és letölthető!))

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. -
HÍRHÁTTÉR TV:
DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Enigma - Touchness/
(Film, 16 perc)
Tartalom: A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az intelligenciája egy olyan hatalomnak, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu