Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Bemutatkozó riport a Magyar Ifjúságért Mozgalom ügyvivőjével
 


Somogy megye címere

 

2008-08-23.
Vass Szabolcs (MIM-ügyvivő) - Molnár F. Árpád

Tartalom:

Vass Szabolcsot, a nemrégiben alakult Magyar Ifjúságért Mozgalom (MIM) ügyvivőjét Molnár F. Árpád interjúvolta. Alább megtekinthetik Vass Szabolcs rövid önéletrajzát is.

Zene:
Nox: Forogj, világ!

Zenei szerkesztő és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

A felvétel és a szerkesztés ideje: 2008 augusztus 22.
A publikálás ideje: 2008 augusztus 22., 24:00 óra
Hírháttér Rádió

 
V MP3 V MP3 O
A felvétel meghallgatásához vagy letöltéséhez ide kattintson! (6 perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)
 
Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 
 
 
 
Vass Szabolcsnak, a MIM ügyvivőjének önéletrajza:

Ha megengedik, megengeditek, be szeretnék konkrétan mutatkozni, hiszen eddig csak politikai programjainkról lehetett hallani.

Vass Szabolcsnak hívnak. 1979. 05. 10-én születtem Lengyeltóti kisvárosában, jelenleg is itt élek szüleimmel. Általános iskolai tanulmányaimat szülővárosomban végeztem, majd ezt követően tanultam tovább a Fonyódi Kereskedelmi Szakközépiskolában, először szakmunkásképzőben szakmát, majd 2000-ben sikeres érettségi vizsgát tettem. 2000-től a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Főiskola karán informatikus-könyvtár szakán tanultam. 2005-ben diplomáztam. Terveim között szerepel a mesterképzés elvégzése magyar-történelem vagy esztétika-történelem szakán.

Mivel inkább humán beállítottságú vagyok, mozgalmam programjában mindig is szerepelt a könyvtári szakterület humanizálása, az olvasásra való elsődleges nevelés az Internettel szemben. Valamint a másoddiploma és mesterképzés tandíjmentessé tétele, hiszen hozzám hasonló átlagember esélyeit teljesen elveszik ezáltal.

Jelenleg a helyi önkormányzatnál dolgozom.

Tisztelettel: Vass Szabolcs MIM ügyvivő

 

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-12. - Magyar feltámadás?
/Rozgics Mária (2008.08.08.)/
Részlet: ... vagy meg tudjuk menteni közösen a Hazát, s vele együtt Földünket, vagy pedig együtt pusztulunk. A Természetet szerencsére nem lehet korrumpálni, s hiába minden mesterkéltség, az élhető élet vagy mindannyiónknak az emberhez méltó életteret adja, vagy elpusztulunk mind egy szálig.

 

 

2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Tudatosan idegen érdekek szerint - Kőrösi Imre, volt országgyűlési képviselő
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyarország tönkre tétele, tudatos kiszolgáltatása és eladása. A politikai bűnözés, azaz a maffia globalizált. Elvtelen globalizációs hatalom, a mammon birodalma, ahol minden döntés a pillanatnyi üzleti szempontok szerint, következetlenül és embertelenül zajlik. (Film, 10 perc)
 

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-07-03. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)

 

 

2008-06-25. - A reform félreértelmezése: öngól!
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ki kell mondanunk a háttérben a szálakat mozgatók erők, a pénz titkos, és fedett világának vezetői... (...) S miközben a világuralomra törve a GLOBALIZÁCIÓ szent nevében, végig gázolnak nemzeteken, országokon, mindenkit kifosztott alárendeltségbe kényszerítenek.

 

 

2008-06-24. - Galgagyörki romaháború - Egy állam, ahol csak a bűnözőknek vannak jogaik; egy állam, ahol az igazságszolgáltatás a mi feladatunk
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ez nem valami fasiszta és antifasiszta ügy, hanem bűnügy. Meg kell tanulnia mindenkinek, aki képes rá, hogy disztingváljon. A bűnöző az bűnöző, ha zsidó, ha magyar, ha cigány. A vakság mindkét oldalt sújtja, mert célpontjukban nem a bűnözés, hanem a rasszista elfogultság áll. Nem érdekel, hogy az elkövetők cigányok, hanem egyedül az érdekel, hogy bűnözők, akikkel szemben fel kell lépni!

 

Az angol szerverről betiltva:
2008-06-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan hozzuk rendbe a gazdaságot? - Film Torgyán József miniszterrel
/Molnár F. Árpád/
(Film, 20 perc)

 

 

2008-05-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Közéleti beszélgetések - 3 film Sebők István pártelnök társaságában
/Sebők István (MNP-elnök) - Molnár F. Árpád/
A filmek címei:
1. Néhány szó Sólyom Lászlóról (7 perc)
2. A gyilkos Jelcin; politikusi fizetések, korrupció (7 perc)
3. Politikai üldözések és média-maffia (7 perc)
(3 film+kép)

 

2008-04-25. - HÍRHÁTTÉR TV: A betiltott Jobbik - A Hírháttér TV-ben beszélgetőpartner Varga Zsolt Jobbik-elnök
/Varga Zsolt (Jobbik-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az MSZP és a Fidesz által betiltott Jobbik; Betiltó kapzsi és veérengző gyilkosok; A Hírháttér felhívásai rendőrök, volt rendőrök és informátorok felé; Családi bűnözés a politikában; Rendőrbűnözés; Magyar Gárda; Fidesz és lopakodó diktatúra; Volt rendőrök a politikai gyilkosságokról; Összefogás az Egypártrendszer ellen. (Film, 21 perc+kép)

 

 

 

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-24. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Vígjátékelemek Magyarországon és Szlovákiában

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: 1. A szlovákok szerint a magyarok ellenszenvesebbek, mint a cigányok. 2. Szlovák és magyar paródia és bábjáték a külföldi titkosszolgálatok és a Háttérhatalom igényei szerint. 3. Magyar lányok szexkereskedelme Németországba teljes állami védelemmel. 4. Betechnikázás és állami rosszindulat: ahol a bűnözést senki nem akarja felszámolni.
KLIKK az oldalra! (37 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu